Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
3 875 000 kr
Månadsavgift: 4 913 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emma Halvarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Emma Halvarsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Nora Carlsson Mazetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Nora Carlsson Mazetti
Fastighetsmäklare, Civilekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västra Frölunda

Västra Palettgatan 9

Pris (Utgångspris): 
3 875 000 kr
Månadsavgift: 4 913 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emma Halvarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Emma Halvarsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Nora Carlsson Mazetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Nora Carlsson Mazetti
Fastighetsmäklare, Civilekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Trea med stor uteplats i lugnt villaområde!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 69 m2
  • Lägenhetsnummer: 3
  • Byggnadsår: 2008
  • Månadsavgift: 4 913 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Nej

Nu finns en sällsynt chans att bli ägare till en välplanerad trea med radhuskänsla - och en stor uteplats om ca 50kvm på populära Näset. Bostaden erbjuder två sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett samt härligt öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Från köket når man sin privata trallbelagda uteplats med rum för både loungemöbler, odlingar, grill samt matgrupp. Naturen ligger inpå knuten med en skogsdunge kantat av berg i dagen. Uppe på toppen ges en härlig utsikt över området och havet! Låg avgift som inkluderar bland annat både värme, internet, tv och parkeringsplats!

Bostaden ligger insynsfritt i ett mysigt och familjevänligt villakvarter. Havet med flera badplatser och småbåtshamnar finns inom cykelavstånd. Goda kommunikationsmöjligheter tar er in stadskärnan eller knytpunkten Frölunda torg. I området finns både matbutik, restauranger, blomsteraffär samt flera skolor och förskolor.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info eller bokning av visningstid!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob för förvaring.

Gästtoalett:
I anslutning till hallen ligger en gästtoalett, helkaklat i ljusa färger. Här finns wc och handfat med kommod.

Sovrum:
Det större av hemmets två sovrum är rymligt med plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring sköts av en garderobslänga längs ena väggen. Insynsfritt och rogivande sovrum med utsikt över grönskan bakom huset.

Badrum:
Från sovrummet nås badrummet, även detta helkaklat i samma ljusa färger som gästtoaletten. Här finns wc, handfat med kommod, belyst spegelskåp samt duschhörna med vikbara duschväggar. För extra komfort finns handukstork samt en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och förvaring.

Sovrum 2:
Det mindre av sovrummen är tillbyggt och har tidigare varit en del av vardagsrummet. Här ryms enkelt en säng med tillhörande möbler, förvaringsmöbler samt skrivbordshörna om så önskas.

Vardagsrum och kök:
Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och skapar härliga, sociala ytor. I vardagsrummet finns plats för soffhörna med tv-möbler och som en naturlig avskärmning mellan rummen finns en naturlig plats för matbord som rymmer 4-6 sittande gäster. Köket går i vitt med ljusa luckor, vitt kakel samt en mörkare, träfärgad bänkskiva. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikro, ugn, spishäll med fläkt samt en diskmaskin. Gott om förvaring och bra arbetsytor erbjuds. Här kan man stå och laga mat och blicka ut över naturen utanför fönstret.

Uteplats:
Som en naturlig förlängning av köket ligger uteplatsen som tillhör lägenheten om ca 50 kvm kan man här njuta av solen och det går enkelt att möblera enligt behov. Här ryms både matgrupp med grill, loungemöbler, odling - endast fantasin sätter gränser! Med natur i form av skog, grönska och berg på ena sidan och villakvarteret på andra sidan har man här en alldeles egen oas att njuta av.

Önskar ni bo på vackra näset med havet inom gångavstånd, i en lägenhet med radhuskänsla? Missa inte chansen, ta kontakt med mäklaren redan idag för mer information!

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 69 m2
Lägenhetsnummer: 3
Pris (Utgångspris): 3 875 000 kr
Byggnadsår: 2008
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Lägenheten har ett förråd som tillhör.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Näset

Omgivning

Näset är en cirka 3 km lång och 2 km bred halvö sydväst om Göteborg. Liksom flera områden i Västra Göteborg för Näsets historia oss tillbaka till sten- och bronsåldern och man tros ha ägnat sig åt jordbruk och fiske i området. I slutet av 1800-talet började man bryta sten längs kustremsan. Den verksamheten pågick fram till första världskriget och satte sina spår i kustlandskapet. På 1920-talet började man plantera skog och etablera sommarstugor i området. Under 1940-talet blev området en del av Göteborg och nu tog byggnationen av sommarbostäder fart. Sakta men säkert har sommarbostäderna sedan övergått till permanentbostäder och numera utgörs bebyggelsen mest av villa- och radhusområden.

Bor man på Näset har man strand, klippor, badvikar och båthamnar på bara några minuters gångavstånd. För dig med båtintresse finns fina småbåtshamnar som t.ex. Björlahamnen, Rörvik och Hammar varifrån man lätt kan ta sig vidare ut till Göteborgs södra skärgård.

Näset är inte bara hav, bad och båtliv. Här finns alla möjligheter till motion året runt. Vid Åkeredsrondellen ligger Sportarenan där man kan spela tennis, badminton, fotboll och minigolf.

För den som tycker om att promenera finns vackra naturstigar runt hela halvön med massor av smultronställen som badplatserna vid Möttvik, Smithska udden, Hammar, Hängesten, Rörvik, Stegerholmen och Saltsjönäs. Vid Välens ekologiska fritids- och våtmarksområde kan man bland annat njuta av fågelskådning.

När det gäller skolor och barnomsorg finns det flera alternativ att välja mellan. Läs gärna mer på www.goteborg.se.

Närområdets matbutik finns vid Åkeredsrondellen. I området finns även pizzerior och café.

Inte långt från Näset finner man expansiva Frölunda Torg med sitt stora utbud av butiker och service. Intill Frölunda Torg ligger Frölunda Kulturhus som bl.a. erbjuder biograf och olika kulturella aktiviteter. Här finns också en simhall och ett stort bibliotek. Till Frölunda Torg tar du dig lätt med buss eller cykel. Frölunda Resecentrum är områdets knutpunkt och därifrån tar man sig smidigt vidare ut till stadens olika delar med både spårvagn och buss. Läs gärna mer på www.vasttrafik.se.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 22,30%
Andel av månadsavgift: 0,2479

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

676 579 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen bildades år 2007 och äger fastigheten Näset 26:37. År 2007-2008 byggdes de 3 st bostadsrätter som föreningen har. Uppvärmning sker via bergvärme. Här bor man i en gemytlig förening med bra sammanhållning.

Tv och bredband:
Både tv (basutbud) och bredband (100/100) ingår i avgiften, med Telia som leverantör.

Parkering:
En p-plats var ingår i avgiften och är belägen framför huset.

Ekonomi:
I juni 2024 höjdes avgiften med ca 9%.

Renoveringar och underhåll:
Planerat:
Plankor på entrén och balkongerna ska bytas ut, samt vissa plankor på fasaden inom kort. Målning kommer att ske på sikt. Inom ca 5 år ska bergvärmepannan bytas ut.
Det finns inga planer på större renoveringar de kommande åren, endast löpande underhåll.
Utfört:
Bergvärmepannan har reparerats. År 2022 byttes inkommande vattenrör ut.

Gemensamt:
Då det är en mindre förening sköts underhåll av gemensamma ytor av medlemmarna, så som ex gräsklippning. De har 2 gemensamma städdagar per år, en på våren och en på hösten. I källarplan finns lägenhetsförråd, pannrum för bergvärmen samt verktyg.

Parkering

En parkeringsplats ingår

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 875 000 kr

Månadsavgift

4 913 kr
Inkl värme, VA, internet, tv (basutbud), p-plats samt sophantering.
I juni 2024 höjdes avgiften med 460kr.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 123 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 70 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-01-17

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta och område

Västra Palettgatan 9, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4913 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Näset, Göteborg
Västra Palettgatan 9
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning