Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
1 595 000 kr
Månadsavgift: 3 082 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emma Halvarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Emma Halvarsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västra Frölunda

Bildradiogatan 8B

Pris (Utgångspris): 
1 595 000 kr
Månadsavgift: 3 082 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emma Halvarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Emma Halvarsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Rymlig och välplanerad etta med utelats!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 34 m2
  • Lägenhetsnummer: 1004
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 3 082 kr
  • Driftkostnad: 400 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 4
  • Hiss: Ja

Välkommen till en trevligt planerad etta i markplan med en stor uteplats i attraktiva Järnbrott. Bostadens 34 kvm är disponerade över ett kök från Marbodal och allrum med plats för både matplats, vardagsrumsdel och säng. Optimalt planerad yta med många möjligheter! Från vardagsrummet nås uteplatsen, väl tilltagen med gott om plats för loungemöbler, matgrupp eller odling om så önskas.
På Bildradiogatan bor du bekvämt med alla faciliteter inom räckhåll, närhet till såväl buss och affär som skolor och allmän service. För dig som tycker om att cykla och promenera går även cykelleden strax utanför och tar dig till såväl Slottskogen, Botaniska Trädgården som ut till salta bad eller in till centrala Göteborg. Möjlighet till snabb inflyttning! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 34 m2
Lägenhetsnummer: 1004
Pris (Utgångspris): 1 595 000 kr
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 400 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 4
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till bredband och TV via Telia. Med Telia avtalet ingår Bredband 1000/1000 Mbit /sek, TV paketet Lagom och IP telefoni.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg

Omgivning

Järnbrott har en gedigen historia från jordbruksbygd, till utvald plats för modernitetens AM-sändare. Antenngatan, Radiomastgatan och Bildradiogatan är några av gatunamnen som färgats av Göteborgs Rundradiostation som en gång låg här. Detta var långt innan området blev bostadsområde.

Under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal gick Säröbanan (järnvägen) genom området och det fanns ett stationshus i Järnbrott som från början kallades Frölunda. Numera är Järnbrott är ett lugnt och trivsamt område med mestadels radhus, villor och bostadsrätter uppförda under mitten av 50-talet.

Säröbanan är numera en populär gång- och cykelled som går parallellt med Antenngatan in mot Göteborgs stad och ut mot Särö och är ett smidigt sätt att ta sig fram till bland annat Askim och Hovås med fina badställen men även in mot centrala Göteborg via Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen.

Friluftsområdet Ruddalen ligger i nära anslutning till Järnbrott och hit kan man promenera eller cykla. Ruddalens friluftsområde erbjuder flera vackra promenadstigar och joggingspår för den som vill njuta av naturen, men även fotbollsplaner, skridskobanor och gym.

Kommunikationerna genom området är goda. Med buss tar du dig smidigt till Marklandsgatan eller till Frölunda Torg, som är knutpunkter för både buss och spårvagnar och varifrån du lätt tar dig vidare till stadens alla delar.

I anslutning till området ligger mataffären Lidl men det finns även mataffärer vid och på Frölunda Torg samt i närliggande köpcentrum 421 eller Sisjö handelsområde.

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum ett par minuter från Järnbrott. Shoppingcentret erbjuder ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av serviceföretag så som frisör, tandläkare och vårdcentral. Köpcentrum 421 ligger även det i närheten och erbjuder allt från klädbutiker och elektronik till matbutik och café. I närliggande Sisjö handelsområde finns ytterligare flera stora butikskedjor samlade.

I området finns den populära friskolan Ebba Pettersson, som finansieras med kommunal skolpeng och drivs i stiftelseform. I området finns även flera kommunala förskolor och skolor. Läs gärna mer på www.goteborg.se.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,5727
Andel av månadsavgift: 0,015727

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

504 321 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Brf Frekvensen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 49 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 2018 och äger marknaden. Till föreningen hör adresserna Bildradiogatan 8B och C.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://brffrekvensen.se/

Gemensamma utrymmen

Föreningen har cykelrum med cykelverkstad, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Det finns även en gemensam uteplats som kan nyttjas av medlemmarna,

Parkering

I föreningen finns 20 garageplatser, varav 2 elplatser samt 2 utomhus platser. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 1 400 kr/månad samt el-plats 1 750kr/månad, plats utomhus kostar 700 kr/månad. 1 öppen parkeringsplats för rörelsehindrad. I dagsläget är de kö till respektive plats.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats är Radiotorget (190 m)
Närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen (880 m) som trafikeras av spårvagn 1,7 & 8.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 595 000 kr

Månadsavgift

3 082 kr
I avgiften ingår värme, kallvatten och Tripple Play med bredband, TV och IP-telefoni.. Avgiften för varmvatten och el debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Driftkostnader

400 kr/månad
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 150 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är inte pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 77 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 50 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-02-20
Besiktningsman: Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta och område

Bildradiogatan 8B, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3082 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Göteborg
Bildradiogatan 8B
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning