Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
4 300 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Camilla Möllerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Camilla Möllerström
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk
Alexander Larsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Alexander Larsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vallda

Skäddegarnsvägen 67

Pris (Utgångspris): 
4 300 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Camilla Möllerström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Camilla Möllerström
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk
Alexander Larsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Alexander Larsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Vallda Halla - 1,5 plans villa med inglasat uterum, hörntomt med underbar trädgård!

  • Typ: Villa, 1,5 plan
  • Rum: 4, varav 2-4 sovrum
  • Boarea: 110 m2
  • Biarea: 10 m2
  • Tomtarea: 562 m2
  • Byggnadsår: 1989
  • Driftkostnad: 33 694 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu har ni möjligheten att visa ert intresse för ett trevligt hus i populära Vallda Halla! Ett hus där men genast känner att man trivs i. Otroligt välplanerat med fina möjligheter till hela 4 sovrum om så önskas. Ett perfekt boende för den blivande familjen men även för familjen som önskar fler sovrum. Även ett bekvämt boende för just barnfamiljen med förskola alldeles inom 150 m samt lekplats precis utanför, bekvämare än såhär blir det knappast. Ett riktigt barnen i bullerbyn område och framför allt inom gångavstånd ca 2,5 km till fantastiska bad i Lerkil. Här finns även Lerkils småbåtshamn med seglarskola, kända Lerkilsbaren men även fisketrålen där du handlar dina pinfärska kräftor - då är det livskvalité :)

Huset är som sagt otroligt välplanerat med sociala ytor både på entréplan och övre plan. På entréplanet finner vi ett trevligt kök med stora fönsterpartier och köksinredning med gott om skåpsförvaring samt en trevlig matplats och från vardagsrummet kommer du till det första sovrummet samt utgång till det inglasade uterummet. Ett riktigt härligt uterum med en stor skjutdörr som går att dra åt sidan om så önskas. På entréplanet finner vi även ett av badrummen, ett helkaklat badrum med dusch samt separat tvättstuga med grovingång. Vid Entréhallen finns även en klädkammare för t.ex. avhängning. Maskinparken i tvättstugan består av tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump samt en praktisk tvättbänk. På övre plan finner vi det andra sovrummet likaså det andra badrummet. Sovrummet är väl tilltaget som har en egen klädkammare och badrummet är helkaklat med badkar. Det stora allrummet som även till fördel går att dela av till ytterligare två sovrum om så önskas, har utgång till balkong. Här är det riktigt trevligt att sitta och njuta av kvällens sista soltimmar och se de fina solnedgångarna. I allrummet eller hallen på övre plan har även en praktisk arbetsplats eller kontorshörna som man också kan kalla det. Vindsluckan når man även från övre hallen, perfekt till extra förvaring.

Trädgården som planerades väl med både häckar, buskar och plommonträd samt fina stensättningar - är väl genomtänkt och den fina fontänen har gett många rogivande. Uteplatserna är väl genomtänkta med egen frukostaltan, uterummet förstås men även den fina stensatta uteplatsen mellan gästhuset och bostadshuset som även bildar en härlig gårdskänsla samt balkongen med kvällssolen - här får man allt! Gästhuset är perfekt för de övernattande gästerna och eller som ett extra förråd. Tomten ger även god plats till utelek för barnen och plats till egen odling om så önskas.

Mycket bra kommunikationer med buss till Kungsbacka stad, båda riktningarna genom Vallda samhälle eller Onsala. Här finns både grundskolor, affärer och fritidsaktiviteter såsom fotboll och golf är stort och spelas på flera ställen.

Välkommen att boka visningstid!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 1,5 plan
Rum: 4, varav 2 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 110 m2
Biarea: 10 m2
Tomtarea: 562 m2
Pris (Utgångspris): 4 300 000 kr
Byggnadsår: 1989
Driftkostnad: 33 694 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3 glas isolerfönster
Takbeklädnad: Sadeltak, råspont, underlagspapp, läkt och betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX)
Allmän information: Otroligt välplanerat hus med fantastiska möjligheter att göra om till hela 4 sovrum om så önskas. Enl. ritning var det ritat så från början men familjen valde att ta bort mellanvägg i allrummet på övre plan. Samma fastighetsägare sedan byggnation.

Renoveringar

Frånluftsvärmepump utbytt i början av 2000-talet
Golvläggning i trappa 2012
Fasad ommålad ca 2014
Allmänt underhåll genom åren

Tomt/balkong/uteplats

Här finns flera uteplatser till dygnets alla soltimmar.
Frukostaltanen som är inhägnad har ett trevligt sydostläge.
Inglasat uterum och altanen vid sidan av får ett fint väst/nodrdväst läge med sol från middag till sen kväll.
Balkongen på övre plan här får man de sista soltimmarna och solnedgångarna.
Fantastisk hörntomt med insynsskyddat läge. Den fina trädgården är anlagd med bl.a. fontän, perenna växter och buskar samt plommonträd och även smultron finns att hitta.

Övriga byggnader

Gäststuga, isolerad med indragen el. Har även använts som förråd.

Parkering

Carport i länga samt gott om parkeringsplatser i området.

Tv/Internetanslutning

Indragen i huset.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Fastighetsbeteckning: KUNGSBACKA BUERA 16:52

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: KUNGSBACKA HEBERG GA:6
KUNGSBACKA BUERA GA:31
Rättigheter last: Officialservitut: RÄTT ATT ANLÄGGA, UNDERHÅLLA OCH FÖRNYA TAKUTSPRÅNG MED TILLHÖRANDE ANORDNINGAR, SAMT RÄTT TILL TILLTRÄDE FÖR FÖRNYANDE, UNDERHÅLLNING OCH SKÖTSEL AV DESSA OCH FASADVÄGG. - TAKUTSPRÅNG OCH TILLTRÄDE
Samfällighet: KUNGSBACKA BUERA S:23

Övrigt

Vallda - Halla

- Intill fantastiska naturområden och med närhet till västerhavet, inom ca 2,5 km når du Lerkils populära bad och båthamn!

Promenadavstånd till Lerkils hamn - med otroligt fina badplatser, en hamnmiljö som erbjuder restaurang, affär under sommartid, havsdelikatesser som bl.a. nykokta kräftor direkt från "trålen". Lerkils hamn har mycket rikt hamnliv med bl.a. en aktiv fiskehamn. Här anordnas även kappseglingar och seglarskolor för både vuxna och barn. Ett populärt ställe om somrarna är Lerkilsbaren som periodvis haft livespelningar. Här finns även en välsorterad båtaffär. Vid Lerkils hamn kan om möjligt båtklubben erbjuda andrahandsplats alt. Vallda Sandö som också ligger inom bekväm avstånd har en aktiv småbåtshamn. Här finns även fantastiska naturreservatsområden med härliga promenadvägar, egentligen kan man vandra hela Kungsbackas kuststräcka ända till Särö om så önskas.

På fritiden går det bra att utöva t.ex. golf, bara i Vallda finner vi tre golfbanor. Även mycket populärt med ridning, fotboll, tennis och numer även utomhus padel också inom gångavstånd.

Mycket fint och praktiskt läge, geografiskt sett med bra pendelavstånd till Kungsbacka på ca 20 min, till Göteborg ca 30 min med bil. Goda bussförbindelser både till Göteborg och Kungsbacka. Från Kungsbacka med pendeltåg till Göteborg tar ca 25 min. Mycket populärt för Valldabor att även pendla via 158:an som leder direkt till västra delarna av Göteborg och spar mycket tid.

I Vallda samhälle finner vi bra service med välsorterad mataffär Ica, vårdcentral och diverse övriga butiker och verksamheter. Närmsta förskolan är Måsens förskola som ligger inom 150 m på samma gata.

Inom 15 min kör man till Kungsbacka stad som erbjuder allt. Här finner ni större idrottsanläggningar som simhall och ishall. Både Aranäs handboll och Hanhalls Kings med ishockey är mycket populära idrottsklubbar som satsar mycket på ungdomarna. Flera gymnasieskolor, teater, bio och ett flertal restauranger. Kungsbacka erbjuder stor variation av affärer och affärsområden som livsmedel, byggvaruhandel, bilar, möbler och vitvaror - här finns allt!

Hjärtligt välkomna till Vallda och Halla!

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

4 300 000 kr

Driftkostnader

33 694 kr/år
Årlig elförbrukning: 10724 kWh/år

Fördelas enligt följande

El: 22 845 kr
Vatten och avlopp: 4 529 kr
Renhållning: 2 320 kr
Samfällighet: 4 000 kr
Beskrivning: El kostnaden är inkl. uppvärmning och hushållsel.

I samfällighetsavgiften/vägavgiften ingår skötsel av de gemensamma utrymmen såsom vägarna i området, grönområden och lekplatsen.

Driftkostnaderna är exkl försäkring. Tänk på att familjesammansättning, vanor och el avtal kan påverka driftkostnaderna.

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 410 000 kr
Mark: 1 139 000 kr
Totalt: 2 549 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1989
Standardpoäng: 28
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 pantbrev uttaget om sammanlagt 838 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 115 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 59 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2024-06-17
Besiktningsman: Anticimex, Krister Nielsen

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritning

Karta och område

Skäddegarnsvägen 67, Vallda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
27
okt
Anmälan krävs
Sön 10:30-11:30
Välj tid
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kungsbacka
Skäddegarnsvägen 67
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning