Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Viktoria Överlien, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Viktoria Överlien
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vinninga

Blåstjärnevägen 6

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Viktoria Överlien, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Viktoria Överlien
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fantastisk enplansvilla i Vinninga

  • Typ: Villa
  • Rum: 6, varav 4 sovrum
  • Boarea: 142 m2
  • Biarea: 36 m2
  • Tomtarea: 1 021 m2
  • Byggnadsår: 1992
  • Driftkostnad: 48 007 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till en enplansvilla med ett drömläge.
Det här är sista huset på gatan vilket ger en lugn och privat känsla och som närmsta granne finns en allmänning. I denna bostaden genomsyras hela känslan av en genomtänk och harmonisk tråd vilket skapats med detaljer som enhetliga golv och träpanel som smälter samman med ljusa och rofyllda färger.

Huset välkomnar dig med en inbjudande hall där mörkt klinkergolv möter vitmålade väggar och träpanel. Redan här slås du av hemmets charm med den vackra kakelugnen som ett naturligt blickfång.
Planlösningen är både smart och familjevänlig med hela fyra sovrum, två badrum och sociala ytor där allrum och vardagsrum smälter samman till perfekta sällskapsytor. Köket med sin lantliga och moderna stil är utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag och delar av det är specialbyggt av Vinninga Snickeri. Badrummet från 2023 är en höjdpunkt med sitt moderna uttryck, grått kakel/klinker och svart porslin. För härlig komfort finns här också golvvärme. Ett andra badrum kompletterar hemmet och ger extra bekvämlighet för familjen. Öppna ytor för sociala tillställningar, en fantastisk kakelugn som sprider värme och charm och ett insynsskyddat spabad för en perfekt avslut på dagen.

Utomhus möts du av en fantastisk trädgård som är både vacker och lättskött med plats för lek. Den stora gröna trädgården är en dröm för familjen som vill ha gott om utrymme för barnens lekar eller för trädgårdsentusiasten som söker en egen oas.
Detta är ett hem där varje detalj har valts med omsorg, och som erbjuder precis allt man kan önska sig. Ett praktiskt vidbyggt garage och den vackra, inbjudande trädgården fulländar upplevelsen.

I området finns en ICA-affär, nyöppnad butik som har öppet dygnet runt samt en populär pizzeria. Med skolan så nära kan barnen tryggt cykla dit på egen hand. För den som gillar att vara aktiv finns motionsspår i den närliggande skogen och ett välutrustat utegym inom några minuters promenad. Dessutom är pendlingsmöjligheterna fantastiska, med täta bussförbindelser till både Lidköping, Skara och Skövde.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning av detta fantastiska hem!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall:
Du kommer in i en inbjudande hall med ett mörkt klinker på golvet med vit målade väggar och panel. Det första du möts av är den otroligt vackra kakelugnen . Rakt fram och till vänster i hallen når du allrum, vardagsrum, badrum, uterum samt tre sovrum. Till höger i hallen kommer du till kök, tvättstuga, badrum och ett sovrum.

Vardagsrum:
Golvet består av ett enhetligt laminat golv (2023) i en mörkare nyans, väggarna är målade i vitt och träpanel. Härifrån nås det ljusa och härliga uterummet ( vår/höst).

Sovrum 1:
Målade väggar i vitt med träpanel och golvet består av en laminat. Här finns det plats för en dubbelsäng och fönstret vetter ut mot husets framsida.

Badrum:
Stort och modernt badrum från (2023). Kakel ock klinker i en grå nyans matchat med dusch, wc, handfat i svart . Här finns även golvvärme.

Sovrum 2:
Sovrum nummer två går även det i samma genomtänkta känsla som resten av huset. Det enhetliga parkett golvet fortsätter och så även en vitmålade träpanelen. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i dom spegelgarderober som finns och gott om plats för en dubbelsäng finns. Härifrån når du även baksidans mysiga insynsskyddade altan och spabad.

Sovrum 3:
Perfekt som kontor eller som sovrum. Laminatgolv och ljust målade väggar/träpanel. Fönstret vetter ut mot husets baksida.

Allrum/matsal:
Fantastisk social yta för umgänge med familj och vänner. Här finns det gott om plats för både en matsalsgrupp för middagar men även för en soffgrupp och avslappning. Laminatgolvet och inslagen av den vita träpanelen och ljust grå målade väggarna fortsätter även här.

Kök:
Tidlös design med inslag av en modern och lantlig känsla speglar detta kök (2012). Bänkskiva i mörk laminat och utrustning som ugn, spis, fläkt, micro, diskmaskin och kyl och frys. Delar av köket har gjorts av Vinninga snickeri. Väggarna här är målade i en grå nyans och golvet består av laminat.

Tvättstuga:
Från köket når du tvättstugan, här har golvet en klinker och väggarna vit träpanel. Stora förvaringsmöjligheter i lådor och den spegelgarderob som finns här. Utrustad med tvättmaskin (2022) och torktumlare (2012). Från tvättstugan når du även sovrum nummer 4, badrum och det vidbyggda garaget.

Badrum:
Badrum (1992) med klinker på golvet och målad struktur tapet på väggarna. Här finns duschkabin, WC och handfat i kommod.

Sovrum 4 :
Sovrum fyra är från början ett förrådsrum som tillhört garaget som gjorts om till ett sovrum. Fönster mot baksidan av huset och även här ett laminatgolv, målade väggar och träpanel. Gott om plats för en dubbelsäng.

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 142 m2
Biarea: 36 m2
Tomtarea: 1 021 m2
Byggnadsår: 1992
Driftkostnad: 48 007 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Från luftsvärmepump
Ålder: 1992

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Krypgrund, platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Murstock: Murad skorsten
Murstock kommentar: Kontrollerad utan anmärkning 11/10 2024
Kommentar: Platta på mark under garaget och sovrum 4

Tomt/balkong/uteplats

Inglasad altan (vår/höst)
Altan

Övriga byggnader

Lekstuga

Parkering

Asfalterad uppfart med parkeringsmöjligheter
Isolerat vidbyggt garage med plats för en bil.
Elbilsladdare finns på utsidan av garaget vid garageporten

Tv/Internetanslutning

Fiber finns

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Lidköping
Fastighetsbeteckning: LIDKÖPING SÄVARE 26:63

Omgivning

Vinninga är en villastadsidyll lite drygt en mil från Lidköpings centrum. Här finns service i form av livsmedelsbutik, Pizzeria, bensinmack, bibliotek, skola m m. Här har också många småföretagare valt att etablera sig. Bussförbindelserna med både Lidköping och Skara/Skövde är goda.
Vill du ha en lugn och skön miljö, med skog och åkrar utanför knuten, är Vinninga perfekt för dig.

Planbestämmelser

Sävare 26:1,del av,vinninga, Detaljplan (Beslutsdatum: 1990-11-14, Senast ändrad: 2023-01-23)

Ekonomi

Driftkostnader

48 007 kr/år
Årlig elförbrukning: 20730 kWh/år
Antal i hushållet: 5

Fördelas enligt följande

El: 33 006 kr
Vatten och avlopp: 6 038 kr
Försäkring: 6 318 kr
Försäkringskommentar: LF villahemförsäkring stor
Renhållning: 2 101 kr
Sotning: 544 kr
Beskrivning: I årsförbrukningenav kWh är Spabad och elbilsladdare inräknat från 2024

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 303 000 kr
Mark: 301 000 kr
Totalt: 1 604 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1992
Standardpoäng: 29
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 pantbrev uttaget om sammanlagt 1 700 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta och område

Blåstjärnevägen 6, Vinninga

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
24
okt
Anmälan krävs
Tor 16:00-17:00
Välj tid
25
okt
Anmälan krävs
Fre 12:00-12:30
25
okt
Anmälan krävs
Fre 13:00-13:30
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Lidköping
Blåstjärnevägen 6
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning