Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Bjerkhede, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Malin Bjerkhede
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västra Frölunda

Cymbalgatan 16

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Bjerkhede, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Malin Bjerkhede
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 3-4 sovrum
  • Boarea: 134 m2
  • Tomtarea: 151 m2
  • Byggnadsår: 2018
  • Driftkostnad: 36 814 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till detta moderna och stilfulla hem, byggt 2018, som erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och sociala ytor. På nedre plan möts du av ett stort kök i öppen planlösning med vardagsrum, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär – idealiskt för umgänge. Härifrån når du också den soliga trädgården i söderläge med en härlig altan, där du kan njuta av både morgonkaffet och långa middagar under sommarkvällarna.

En trappa upp finns tre rymliga sovrum, ett mysigt allrum och ett av bostadens två badrum, som är utrustat med badkar. Gott om förvaring och smart planering gör detta till ett hem som verkligen underlättar vardagen.

Beläget i ett familjevänligt område, har du närhet till natur, skolor, förskolor, lekplatser, shopping och bra kommunikationer – allt du kan önska dig inom räckhåll.

För den som söker en modern och funktionell bostad med både närhet till natur och stadens fördelar verkar detta vara ett riktigt bra alternativ.

Om Bostaden

Beskrivning

Välkomna till en mycket inbjudande och funktionell bostad med en genomtänkt planlösning. När man kliver in i hallen möts man direkt av ett praktiskt klinkergolv och det vita väggarna som är genomgående för hela bostaden. Det finns gott om plats för ytterkläder och skor. Den ljusa och luftiga atmosfären ger en varm och välkomnande känsla som sätter tonen för resten av hemmet.

Hallen leder vidare in mot bostadens hjärta, ett stort och öppet kök- och vardagsrumsområde. Det arbetsvänliga köket har en mörkgrå bänkskiva som kontrasterar snyggt mot de vita skåpsluckorna, och det finns gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör det till en fröjd att laga mat här. Det finns också en naturlig plats för ett större matbord, perfekt för familjemiddagar eller när du bjuder hem vänner.

Tack vare den öppna planlösningen skapas en social yta där kök och vardagsrum flyter samman, vilket underlättar umgänge och skapar en trivsam miljö. De stora fönsterpartierna i tre väderstreck släpper in mycket ljus, och vid vardagsrummets stora fönster finns en utmärkt plats för en större soffgrupp där man kan koppla av.

Det ljusa parkettgolvet och de vitmålade väggarna förstärker den ljusa och rymliga känslan, och tillsammans med de genomtänkta detaljerna ger det ett hem som är både estetiskt tilltalande och mycket funktionellt. En perfekt plats för både vardagsliv och sociala tillställningar.

Från hallen når man det första av bostadens två badrum, ett rymligt och välutrustat utrymme. Här finns allt man behöver för en smidig vardag: en tvättmaskin och torktumlare som underlättar hushållsarbetet, samt en toalett, ett handfat med en praktisk kommod och en dusch.

Från vardagsrummet öppnar sig dörren till den mysiga trädgården som ligger i ett perfekt söderläge, vilket innebär att solen strålar över den hela dagen. Trädgården är en oas av grönska med en väl tilltagen altan som inbjuder till utomhusmiddagar och avkoppling. Här finns också fina odlingslådor och rabatter för den trädgårdsintresserade, samt en gräsmatta som är perfekt för lek och rekreation. I anslutning till trädgården finns även ett praktiskt förråd med gott om plats för förvaring av trädgårdsredskap och annat.

En trappa upp finner man den mer privata avdelningen i hemmet, bestående av tre välplanerade sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum. Den generösa takhöjden och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. De genomgående vita väggarna skapar en stilren bas som är lätt att inreda efter, vilket ger hemmet en modern och harmonisk atmosfär.
De tre sovrummen är perfekt anpassade för familjeliv. Två av dem används idag som barnrum, medan det tredje är ett rymligt master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng. I master bedroom finns dessutom en egen klädkammare och garderober som ger utmärkt förvaringsmöjligheter.

Allrummet på övervåningen är en mysig samlingsplats med en bekväm soffa och tv, perfekt för familjens gemensamma stunder. Den generösa takhöjden och de stora fönstren ger rummet ett ljust och inbjudande intryck, vilket gör det till en favoritplats för avkoppling och umgänge med familjen.

Badrummet på övervåningen är smakfullt inrett med vitt kakel på väggarna och grå klinkergolv. Det är utrustat med ett badkar, handfat med kommod, spegel och toalett, vilket ger ett komplett och modernt badrum.

Sammanfattningsvis erbjuder bostaden ett harmoniskt och välgenomtänkt hem där varje detalj är anpassad för både komfort och stil. Från den inbjudande hallen till den soliga trädgården och de ljusa, luftiga rummen på övervåningen, är detta en bostad som uppfyller alla krav för ett trivsamt och funktionellt familjeliv.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 134 m2
Tomtarea: 151 m2
Byggnadsår: 2018
Driftkostnad: 36 814 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp

Tomt/balkong/uteplats

Huset och den mysiga trädgården omges av vackra naturområden som uppskattas året runt.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Frölunda
Fastighetsbeteckning: GÖTEBORG RUD 5:38

Omgivning

Ruddalen sägs ha fått sitt namn efter Ruds by och den dal som röjdes för att skapa ängs- och åkermark och någonstans att bo redan i fornlämningarnas tid. Byggnationen i området tog fart 1910-1940, men de flesta av husen som vi idag anser utgöra Ruddalen är flerfamiljshus från 50- och 60-talen. I området finns fler karaktäristiska byggnationer som t.ex. bostadshusen på Mandolingatan och Fagottgatan där arkitekturen med konkava väggar var unik och omtalad vid sin uppkomst.

Ruddalens härliga grönområde och motionscentrum erbjuder tillgång till motionsstigar, skridskobana och fotbollsplaner. Det finns fina strövområden med joggingspår och stigar i områdets inre del och den som vill kan promenera genom Ruddalen till Grimmered och vidare ner till kustlinjen vid Nya Varvet och hamninloppet.

Tar man sig istället ner mot Järnbrott finner man gång- och cykelleden Säröbanan som är en fin, bilfri led mot Askim, Hovås och Särö. Tar du Säröbanan åt motsatta hållet kommer du istället till Slottsskogen och Botaniska Trädgården och vidare in till Linnégatan och centrala Göteborg.

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum ett par minuter bort med ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av serviceföretag som mataffärer, bank, frisörer, tandläkare och vårdcentral.

Intill torget ligger Frölunda Kulturhus med bland annat biograf, simhall och bibliotek. Mittemot Frölunda Torg ligger bland annat Mio Möbler och Mc Donalds.

Från Frölunda Resecentrum vid Frölunda Torg utgår ett nätverk av bussar och spårvagnar som snabbt tar dig till olika delar av Göteborg.

Utöver mataffärerna kring Frölunda Torg finner man Lidl vid Marconimotet. I närliggande Kaverös finns Willys.

Kommunikationerna till och från området är goda både med spårvagn och buss. Läs gärna mer på www.vasttrafik.se. Vill du ha mer information om skolor och förskolor i området rekommenderar vi www.goteborg.se.

I närområdet finns det även flera skolor och förskolor närmast ligger Frölunda skolan och Fiolgatans förskola, just nu byggs även en ny förskola på Gitarrgatan som är klar i december.

Planbestämmelser

Järnbrott och rud,bostäder m.m.vid frölunda kulturhus, Detaljplan (Beslutsdatum: 2009-02-26, Registreringsdatum: 2009-05-14, Senast ändrad: 2017-10-19)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: GÖTEBORG RUD GA:47
GÖTEBORG RUD GA:48
GÖTEBORG RUD GA:50
Samfällighet: GÖTEBORG RUD S:73

Ekonomi

Driftkostnader

36 814 kr/år
Årlig elförbrukning: 5329 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 3 970 kr
Uppvärmning: 12 538 kr
Vatten och avlopp: 2 752 kr
Försäkring: 3 982 kr
Samfällighet: 13 572 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 2 605 000 kr
Mark: 1 497 000 kr
Totalt: 4 102 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2018
Standardpoäng: 27
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 pantbrev uttaget om sammanlagt 5 485 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 72 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 77 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2024-09-06

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta och område

Cymbalgatan 16, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 0 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Frölunda, Göteborg
Cymbalgatan 16
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning