Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Julia Jonasson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Julia Jonasson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Deje

Risätersallén 14

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Julia Jonasson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Julia Jonasson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välkommen till detta välskötta och ombodnande hem om 110 + 55 kvm!

  • Typ: Villa
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 110 m2
  • Biarea: 55 m2
  • Tomtarea: 1 012 m2
  • Byggnadsår: 1955
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till Risättersallen 14 – ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en ombonad och trivsam atmosfär. Huset som har renoverats omsorgsfullt sedan 2012, erbjuder tre ljusa och rymliga sovrum, en inbjudande braskamin som sprider värme och hemtrevnad under de kallare månaderna. Uterummet på framsidan är en av bostadens mest uppskattade fördelar. Här förlänger ni sommaren och kan njuta av vårens första värmande solstrålar. Omgiven av grönska, blir detta den perfekta platsen för morgonkaffet, långa middagar eller avkopplande stunder med en bok i handen.

Den lummiga trädgården är en oas av grönska och liv. Här finns gott om utrymme för barnens alla leksaker, med mjuka gräsmattor som bjuder in till lek och spring. Trädgården är rik på växtlighet, med frodig rabarber, svarta vinbär och andra trädgårdsdelikatesser som ger er möjlighet att njuta av egenodlade smaker direkt från naturens skafferi. V

Denna bostad är inte bara ett hem, utan ett livsstilsval som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och naturnära skönhet. Här skapas en harmonisk balans mellan inomhuskomfort och utomhusliv, vilket gör det till den perfekta platsen för familjelivet och glädjefyllda stunder.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL:
Välkomna in i denna inbjudande och rymliga hall här finns gott om plats för avhängning och förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Hallen pryds av ett ljust laminatgolv och väggarna är klädda i vit halvpanel och ljus, randig tapet. Här skapas en varm och välkomnande atmosfär.

VARDAGSRUM:
Rummet är elegant inrett med ett vackert parkettgolv som sträcker sig över golvet, medan ljusa tapeter pryder väggarna och skapar en inbjudande atmosfär. Här finns bostadens braskamin där hela familjen kan samlas under kalla höst och vinterdagar. Fönster i två väderstreck skapar en inbjudande och ljus atmosfär.

KÖK:
Välkommen till ett rymligt och välplanerat kök, utformat för både funktion och estetik. Här finns generösa arbetsytor och plats för en större matgrupp, vilket gör det till en idealisk plats för både matlagning och umgänge. De två stora fönstren släpper in ett fantastiskt dagsljus, vilket ger köket en ljus och luftig känsla. Köksinredningen består av ljusa skåpluckor, och köket är fullt utrustat med spishäll, ugn, spotlights, diskmaskin samt hel kyl och frys. Ett av fönstren är strategiskt placerat vid arbetsbänken, vilket gör det möjligt att hålla ett öga på barnen som leker på baksidan medan maten tillagas. För extra förvaring finns även ett praktiskt matskafferi, perfekt för att hålla ordning och reda bland alla köksartiklar.

SOVRUM 1:
Intill köket ligger ett ombonat sovrum som erbjuder ett elegant parkettgolv och ljusa väggar med en mörkare fondvägg som tillför djup och kontrast. Det stora fönstret fyller rummet med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Här får ni plats med både en säng och byrå eller skrivbord.

BADRUM:
Detta helkaklade och stilrena badrum är utrustat med handfat, dusch, badrumsskåp och WC, och erbjuder en modern och fräsch känsla.


ÖVERVÅNING:

HALL:
Den välkomnande hallen på övervåningen är klädd med ett vackert trägolv och väggarna pryds av en elegant ljusmönstrad tapet. Ett fönster släpper in dagsljus, vilket förstärker rummets ljusa och inbjudande karaktär.

SOVRUM 2:
Detta stora och rymliga sovrum har två generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både en 180 cm säng och ytterligare möbler som en byrå eller skrivbord. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med tre inbyggda garderober samt en klädkammare. Rummet har ett ljust parkettgolv och väggarna är klädda i en ljus och charmig tapet.

SOVRUM 3:
Även detta sovrum är rymligt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob samt en kattvind som är ombyggd till en klädkammare. De två östervända fönstren släpper in ett härligt dagsljus och låter er vakna upp till solens strålar. Väggarna är täckta med en ljusmönstrad tapet, och på golvet ligger ett elegant parkettgolv.

TOALETT:
Denna charmiga lilla toalett är inredd med en stilsäker blå mönstrad tapet och klassiska klinkergolv. Utrustningen består av kommod, spegel och WC.

FÖRRÅD:
Här finns ett utrymme som är påbörjat för renovering, vilket ger er möjligheten att skapa ett extra sovrum eller ett praktiskt förråd efter era behov.

KÄLLARE:
Källaren erbjuder utmärkta extrautrymmen och många bekvämligheter. Här hittar ni tre matkällare, ett större förråd samt ett hobbyrum med en väl tilltagen arbetsbänk.

TVÄTTSTUGA/PANNRUM:
En rymlig och välutrustad tvättstuga finns också till förfogande, komplett med tvättmaskin, arbetsbänk, ho och goda möjlighet att torka kläder. Här finns även husets panna. Golvet är belagt med klinker och väggarna är målade, vilket bidrar till en lättskött och praktisk miljö.

BADRUM:
Det stora badrummet i källaren är ett riktigt charmigt. Två fönster släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och trivsam atmosfär. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, handfat samt ett separat rum med WC, vilket ger en lyxig och praktisk lösning för familjens alla behov.

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 110 m2
Biarea: 55 m2
Tomtarea: 1 012 m2
Byggnadsår: 1955
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Braskamin, bergvärme
Ålder: Bergvärme sedan 2012

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 2-glasfönster isoler (enkel)
Grundmur: Betong
Takbeklädnad: Sadeltak/Plåt
Markbeskaffning: Sand
Ventilation: Självdrag
Jordat/ojordat: Jordat
Murstock: Murad skorsten

Renoveringar

Flertalet löpande renoveringar från inflytt 2012:

Övriga byggnader

På baksidan finner ni ett vedskjul, där ni kan förvara trädgårdsredskap och veden till braskaminen.

Parkering

Goda parkerings möjligheter finns på uppfarten, vidbyggt garage samt carport.

Allmänt

Län: Värmland
Kommun: Forshaga
Fastighetsbeteckning: FORSHAGA RISÄTTER 21:2

Planbestämmelser

För risätter, Detaljplan (Beslutsdatum: 2016-11-08, Registreringsdatum: 2016-12-20, Senast ändrad: 2024-01-23)

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last: Ledningsrätt: VA
Rättigheter förmån: Officialservitut: VÄG

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 3 480 kr.

Taxering

Byggnad: 344 000 kr
Mark: 120 000 kr
Totalt: 464 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1955
Standardpoäng: 31
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 11 pantbrev uttaget om sammanlagt 341 700 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 88 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 53 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2024-08-27

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 31 Visa alla 37 bilder
 

Karta och område

Risätersallén 14, Deje

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 290 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Forshaga
Risätersallén 14
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning