Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Staffan John
Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Saltsjö-Boo

Skjutbanevägen 3A

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Staffan John
Fastighetsmäklare, Certifierad för nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Klassisk 1 ½ -plans villa från 1979.

  • Typ: Villa
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 150 m2
  • Biarea: 14 m2
  • Tomtarea: 1 414 m2
  • Byggnadsår: 1979
  • Driftkostnad: 52 621 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

-Populärt villaområde centralt i Nacka.
-Garage, samt plats för flera bilar på tomten.
-Mycket goda komunikationer, 17 minuter med buss till Slussen.
-Bra affärer inom gångavstånd, Ica Björknäs, Hemköp Lännersta, Lidl samt orminge Centrum.

Välplanerad 70-talsvilla med stor och plan trädgård, samt garage. Välskött och välplanerad bostad med möjlighet att modernisera och sätta sin egen prägel. Fönsterpartier med utsikt över trädgården. Tre sovrum, allrum balkong och badrum på övre plan. Entréplan, med kök, vardagsrum, sovrum, badrum samt tvättstuga. Barnvänlig tomt. Huset är beläget i populära Björknäs med omedelbar närhet till natur, skärgård och goda kommunikationer. Nära till skola (Björknässkolan), förskola, affär och på bekvämt avstånd från city. Nära till motionsanläggningar, badplatser samt grönområden. Här trivs alla, unga som gamla.

I Nacka kommun bor det drygt 100 000 invånare. En kommun som karaktäriseras av ett citynära läge, natur, hav och ett flertal shoppingcenter. Här bor man med närhet till kommunikationer i form av bussar, båtar, tvärbanan och Saltsjöbanan. En jämn ström av bussar tar dig enkelt till och från Slussen där tunnelbanans gröna och röda linje sedan tar dig vidare inom Stockholms stad.

SL:s pendelbåt Linje 80 trafikeras mellan Ropsten och Nybroplan, via Frihamnen - Lidingö/Dalénum -Nacka strand - Blockhusudden - Kvarnholmen - Finnboda - Saltsjöqvarn - Allmänna gränd. Från kustlinjen i Nacka kan du dessutom enkelt ta dig till Stockholms skärgård via Fjäderholmslinjen, Strömma och Waxholmsbolaget.

I Sickla kan du med Tvärbanans linje 30 ta dig hela vägen till Solna Station, via bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Alvik. Saltsjöbanan går vanligtvis mellan Slussen och Saltsjöbaden/Solsidan. På grund av nuvarande upprustning av banan samt ombyggnation i Slussen kan den ursprungliga resvägen påverkas. Blå tunnelbanelinje från Kungsträdgården förlängs med tre nya tunnelbanestationer i Nacka. Trafiken beräknas i dagsläget att starta år 2030.

Nacka Kommun har över tiotalet uppskattade och fantastiska naturreservat. De större är Nackareservatet, Velamsund, Nyckelviken och Skogsö. Det är alltid nära till havet då kommunens kuststräcka är över tio mil lång. Det finns även flertalet fina insjöar med möjlighet till både klipp- och strandbad.

Mitt i Nacka Kommun ligger Nacka Sjukhus där det även finns en närakut. Runt om i kommunen finns det även gott om lokala vårdcentraler. Här finns det dessutom goda utbildningsmöjligheter oavsett ålder. Allt från förskolor för dom små, grundskola och gymnasieskolor för de äldre.

För dig som är sportintresserad finns det många platser att besöka varav Hammarbybacken, Nacka GK eller Saltsjöbadens GK, Hellasgården och Nyckelviken är några av de mest populära. Dessutom finns det gott om gymanläggningar, simhallar, idrottsplatser, ishallar, padel- och tennishallar etc.

Utöver lokala centrum är Nacka Forum och Sickla köpkvarter två attraktiva shoppingcenter. För större matinköp finns ICA Maxi som är en välkänd stormarknad. I Dieselverkstadens gamla lokaler finner du även Filmstaden Sickla.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 150 m2
Biarea: 14 m2
Tomtarea: 1 414 m2
Byggnadsår: 1979
Driftkostnad: 52 621 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man anser att den exakta ytan är av stor betydelse.

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp

Parkering

Garage

Tv/Internetanslutning

Fiber via Telenor

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Fastighetsbeteckning: NACKA BJÖRKNÄS 1:862

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last: Officialservitut: VATTEN-OCH AVLOPPSLEDNING
Avtalsservitut: LEDNING MM - SE BESKRIVNING
Rättigheter förmån: Officialservitut: VÄG

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Fastighetsavgift/Fastighetsskatt
2024 tas en fastighetsavgift ut om 9 525 kr/år och fastighet. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare. Värdeåret är oftast det år då ditt hus var färdigbyggt. För obebyggda tomter gäller fortfarande 1% av taxeringsvärdet i fastighetsskatt.

Lagfartskostnad
1.5% av köpeskillingen för privatperson och 4,25% för företag samt en avgift om f.n. 825 kr.

Pantbrevskostnad
På nya pantbrev 2% av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n 375 kr.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Driftkostnader

52 621 kr/år
Årlig elförbrukning: 16150 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 28 000 kr
Vatten och avlopp: 11 282 kr
Försäkring: 11 719 kr
Renhållning: 1 620 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 2 714 000 kr
Mark: 4 077 000 kr
Totalt: 6 791 000 kr
Taxeringsår: 2024
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1979
Standardpoäng: 28
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 8 pantbrev uttaget om sammanlagt 4 760 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 21 Visa alla 27 bilder
 

Planritning

Karta och område

Skjutbanevägen 3A, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Nacka
Skjutbanevägen 3A
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning