Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
4 295 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Marie Bertilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Marie Bertilsson
Fastighetsmäklare
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vendelsö

Söderbytorpsgatan 42

Pris (Utgångspris): 
4 295 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Marie Bertilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Marie Bertilsson
Fastighetsmäklare
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Vackert parhus på bästa läge!

  • Typ: Parhus
  • Rum: 5, varav 3-4 sovrum
  • Boarea: 115 m2
  • Tomtarea: 212 m2
  • Byggnadsår: 1991
  • Driftkostnad: 57 500 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till detta stilfulla och nyrenoverade parhus på en av Vendelsömalms mest attraktiva adresser! Här har du chansen att förvärva ett hem som kombinerar modern design med en central och eftertraktad läge, perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar.

När du kliver in genom entrén möts du av ett ljust och luftigt hem där varje detalj är noggrant genomtänkt. De enhetliga golven sträcker sig genom hela huset och skapar en harmonisk känsla. Direkt vid ingången finns en elegant trappa som leder upp till övervåningen, och ett stilrent badrum som är utrustat med högkvalitativa material. Den öppna planlösningen bjuder in till gemenskap, och det moderna köket är en dröm för den matlagningsintresserade, med gott om arbetsytor och förvaring. I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och extra förvaringsutrymme. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Härifrån tar du dig ut till den soliga trädgården som är perfekt för sommarens grillkvällar, barnens lek och avkoppling.

På övervåningen finner du ett mysigt allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum om så önskas. De tre generöst tilltagna sovrummen erbjuder gott om utrymme för både sängar och förvaring, och master bedroom har dessutom en stor garderob med skjutdörrar. Det lyxiga badrummet på övervåningen är smakfullt inrett med wc, handfat och ett inbjudande badkar för sköna avkopplingsstunder.

Utanför huset finns plats för två bilar, och ytterligare förvaringsmöjligheter finns på vinden om det skulle behövas. Området är lugnt, familjevänligt och har en hög boendekomfort med närhet till skolor, förskolor och grönområden. På bara 20 minuter når du enkelt både Haninge Centrum, Tyresö Centrum och Gullmarsplan med allmänna kommunikationer, och med bil tar du dig snabbt in till Stockholm eller ut till Nynäshamn via väg 73.

För den naturälskande finns härligt friluftsliv precis runt hörnet, med närhet till Ramsjön, Drevviken, Tyresta nationalpark och Rudans friluftsområde. Dessutom erbjuder Haninge Centrum och Port 73 ett brett utbud av shoppingmöjligheter.

Misssa inte chansen att göra detta fantastiska parhus till ditt nya drömhem i hjärtat av Vendelsömalm!

Om Bostaden

Beskrivning

-ENTRÉPLAN
HALL
Redan när du kliver in i denna ljusa och rymliga hall, känner du dig välkommen. Den generösa ytan bjuder på en elegant och öppen atmosfär, perfekt för att skapa ett inbjudande första intryck. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Trappan till övervåningen leder dig uppåt, medan ett praktiskt WC är smart placerat intill. Utanför entrén hittar du ett stort trädäck i ett lugnt och avskilt läge, perfekt för avkoppling.

WC
WC i anslutning till hallen är både stilren och funktionell. Här möts du av moderna materialval och elegant design. Utrustad med toalett, handfat och en dusch med glasväggar, erbjuder detta badrum hög komfort och kvalitet.

TVÄTTSTUGA
Den nyrenoverade tvättstugan är både praktisk och elegant, utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns generöst med förvaringsutrymmen och arbetsytor, vilket gör vardagsbestyren både enkla och smidiga.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet är hjärtat i huset, perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, TV-möbler och även en eventuell arbetshörna. Från vardagsrummet har du direkt access till trädgården, vilket gör det enkelt att njuta av både inomhus- och utomhusliv.

KÖK MED MATPLATS
Köket är en sann pärla, topprenoverat med högsta standard och generösa arbetsytor. Utrustat med moderna vitvaror som diskmaskin, häll, ugn samt hel kyl och frys, gör det matlagningen till ett nöje. De stora fönstren släpper in härligt dagsljus och skapar en ljus och trivsam matplats där hela familjen kan samlas.

UTEPLATS
Uteplatsen är en plats för njutning och avkoppling. Här finns gott om utrymme för stora utemöbler, trevligt sällskap och grillkvällar. Trädäcket övergår smidigt i en gräsmatta där barnen kan leka fritt medan du kopplar av i solen.

ÖVERVÅNING
ALLRUM
Det rymliga allrummet på övervåningen är den perfekta platsen för familjens mysiga kvällar. Här finns gott om utrymme för en större soffgrupp och TV-möbler. Om behovet finns kan detta rum enkelt byggas om till ett extra sovrum, tack vare dess generösa storlek och ljusinsläpp från fönstret.

SOVRUM 1 OCH 2
Dessa välplanerade och nymålade sovrum erbjuder fräscha ytor och utrymme för både säng och förvaring. De är perfekta som barnrum, kontor eller gästrum och erbjuder insynsskyddade fönster med en trevlig utsikt.

SOVRUM MED GARDEROBSVÄGG
Master bedroom är en oas av komfort och stil. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Med en väl tilltagen garderobsvägg kan du enkelt hålla ordning på kläder och accessoarer, samtidigt som rummet behåller sin mysiga atmosfär.

BADRUM
Badrummet på övervåningen är ett lyxigt utrymme i toppskick. Varje detalj är noggrant utvald med en snygg design och hög kvalitet. Här hittar du wc, kommod med förvaring och ett inbjudande badkar. Spotlights i taket och golvvärme skapar en extra behaglig upplevelse.

GARDEROB/FÖRRÅD
Det generösa garderobsutrymmet/förrådet ger dig plats för allt du vill förvara, samtidigt som det håller hemmet prydligt och organiserat.

Sammanfattning

Typ: Parhus
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 115 m2
Tomtarea: 212 m2
Pris (Utgångspris): 4 295 000 kr
Byggnadsår: 1991
Driftkostnad: 57 500 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp

Renoveringar

2019 Hus målades utvändigt

2020
-Målades hela huset invändigt,
-Tvättade taket och behandlade taket mot ogräs
- Byggde ut altanen på baksidan + behandlade altanen på framsida och baksida med SiOO:X
- Förminskade altanen på framsidan och lagt sten plattor på uppfarten (plats för två bilar)
-La även sten plattor på sidan av carport (som är förråd nu)
- Höjde staketet för att minska insynen.
-Byggde staketet mellan oss och grannen
-Byggde ett förråd ansluten till baksidan
- Jämnade ut gräsmattan och la ut ny gräsmatta (matta på rulle)
-Planteringslåda längst med staketet
- Garderob till rummen på övre plan
-Garderob till hallen
-Byggde köksö och sittbänk i köket
-Inrett tvättstugan med bänk och hylla

-Ny tvättmaskin (2022)
-Nytt kylskåp+frys (2023)

2021-
-Spolade avloppen

2022-
-Fönster fil mot insyn och UV-strålning (nedre plan) + Barnens sovrum
- Rullgardiner i alla fönster

2023-
-Byggde om carport till förråd

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Fastighetsbeteckning: HANINGE SÖDERBY 1:850

Planbestämmelser

Brandbergen 10, Stadsplan (Beslutsdatum: 1978-05-17, Senast ändrad: 1984-06-04)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: HANINGE SÖDERBY GA:29
Rättigheter last: Officialservitut: RÄTT ATT BIBEHÅLLA OCH UNDERHÅLLA VATTEN-, AVLOPPS-OCH DAGVATTENLEDNINGAR. RÄTT TILL TILLTRÄDE FÖR ATT VID BEHOV NYTTJA SPOLBRUNNAR ETC. RÄTTIGHETERNASKALL UTÖVAS PARVIS EFTER DE FÖRUTSÄTTNINGAR SOM GÄLLER FÖR RESP. PARHUSFÖRHÅLLANDE. - VA-OCH DAGVATTENLEDNINGAR
Rättigheter förmån: Officialservitut: RÄTT ATT BIBEHÅLLA OCH UNDERHÅLLA VATTEN-, AVLOPPS-OCH DAGVATTENLEDNINGAR. RÄTT TILL TILLTRÄDE FÖR ATT VID BEHOV NYTTJA SPOLBRUNNAR ETC. RÄTTIGHETERNASKALL UTÖVAS PARVIS EFTER DE FÖRUTSÄTTNINGAR SOM GÄLLER FÖR RESP. PARHUSFÖRHÅLLANDE. - VA-OCH DAGVATTENLEDNINGAR

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

4 295 000 kr

Driftkostnader

57 500 kr/år
Antal i hushållet: 5

Fördelas enligt följande

El: 19 000 kr
Vatten och avlopp: 15 000 kr
Försäkring: 8 000 kr
Renhållning: 3 500 kr
Samfällighet: 12 000 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 287 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 2 071 000 kr
Mark: 1 298 000 kr
Totalt: 3 369 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1991
Standardpoäng: 38
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 pantbrev uttaget om sammanlagt 3 995 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 28 Visa alla 34 bilder
 

Planritning

Karta och område

Söderbytorpsgatan 42, Vendelsö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 774 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Söderbytorpsgatan 42
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning