Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sara Kjellgren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sara Kjellgren
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vendelsö

Skolrådsvägen 120

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sara Kjellgren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sara Kjellgren
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välkommen till denna rymliga enplansvilla med källare i Vendelsö! Solceller.

  • Typ: Villa, Villa, 1-plan med källare
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 106 m2
  • Biarea: 103 m2
  • Tomtarea: 1 223 m2
  • Byggnadsår: 1964
  • Driftkostnad: 37 986 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu har du möjlighet att förvärva en familjevilla med fyra sovrum av god storlek och med ekonomisk drift med nyinstallerade solceller i perfekt läge. På entréplan finner du ett nyrenoverat väl tilltaget kök med mycket arbetsyta, stort vardagsrum, tre sovrum, badrum och separat wc. I källaren finns idag två sovrum, tvättstuga samt garage.

På den plana tomten finns en stor trädäckad altan men spabad samt en lekstuga.

Fastigheten är belägen i närhet av skola och förskola. En kort promenad bort finns busshållplats.

Fastigheten är besiktad och energideklarerad.
Varmt välkomna på visning!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Denna välkomnande hall är rymlig och inbjudande, med ett laminatgolv som ger en varm och hemtrevlig känsla till rummet. Här finns gott om plats för avhängning at ytterkläder. Den perfekta startpunkten för ditt hem.

Wc
WC med toalett och handfat i en mjuk och charmig blå nyans. Ett badrumsskåp ger förvaring för dina personliga hygienprodukter och håller badrummet rent och organiserat. Ett fönster ger naturligt ljus och frisk luft till rummet.

Kök
stilrent och elegant kök med rena linjer och sofistikerade detaljer som ger en modern look. Men det här köket är också praktiskt och funktionellt, med innovativa apparater och smarta lösningar som gör din matlagning enkel och rolig. Här finns gott om förvaring bakom de grå köksluckorna och bra arbetsytor.
Maskinparken i rostfritt består av: spis med fläkt, inbyggd ugn och Micro, diskmaskin, kyl/frys samt en ölkyl.

Vardagsrum
Detta generösa vardagsrum har vackert parkettgolv och väggar som är målade i en subtil och sofistikerad grå nyans. Från vardagsrummet kan du enkelt gå ut till den stora altanen, där du kan koppla av och njuta av livet i det rymliga spabadet.
Ett elegant inslag i vardagsrummet är den öppna spisen, som ger en varm och inbjudande atmosfär till rummet. Samtidigt är det också en funktionell funktion som ger extra värme och mysighet under kyliga kvällar.
Sammanfattningsvis är detta vardagsrum en perfekt plats att koppla av, umgås med familj och vänner eller bara njuta av lugnet efter en lång dag. Med sin stilrena inredning, praktiska funktioner och generösa utrymme, är detta vardagsrum det ultimata stället att kalla hemma

Sovrum 1
Detta trevliga sovrum har ett stort fönster som släpper in naturligt ljus och ger en ljus och luftig känsla till rummet. Ett vackert laminatgolv och gråa väggar som är målade i en subtil nyans skapar en lugn och avslappnande atmosfär i rummet, medan en vit träfondvägg ger en touch av elegans och stil.
Här finns även en garderobsvägg vilket ger gott om förvaring för dina kläder och personliga tillhörigheter, samtidigt som den också bidrar till den eleganta och välplanerade designen av sovrummet

Sovrum 2
Det lite mindre sovrummet har fördelen av ett stort fönster som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla. Golvet är täckt med ett elegant laminatgolv, vilket ger rummet en ren och modern stil

Sovrum 3
Detta charmiga sovrum har ett vackert fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig och ljus atmosfär. Golvet är täckt av ett stilrent laminatgolv som ger en elegant och modern känsla till rummet.
De ljusa målade väggarna ger en ren och fräsch finish till rummet, samtidigt som de ger möjlighet att lägga till personliga dekorationer och möbler för att göra rummet till ditt eget


Badrum
Detta badrum har en toalett, handfat med kommod och duschhörna. Ett fint fönster släpper in naturligt ljus och ger en ljus och frisk känsla till rummet.
Badrummet har kakel på väggarna och en våtrumsmatta på golvet, vilket ger en ren och lättstädad yta.


KÄLLARPLAN
Det generösa källarplanet har en rustik och charmig karaktär med en bröstpanel som ger en varm och inbjudande atmosfär. Här finns gott om utrymme.


Tvättstuga
Den praktiska tvättstugan är utrustad med en tvättmaskin, en tillfällig duschkabin och här står även NIBE-pumpen för maximal komfort och effektivitet. Tvättstugan har gott om utrymme för att tvätta, torka och förvara kläder, samt för att dusch.


Sovrum/hobbyrum
Detta rymliga rum, som för närvarande används som sovrum, har ett laminatgolv och väggar målade i vitt som ger en avslappnad och fridfull atmosfär. Trots dess storlek är rummet mysigt och bekvämt, och det fina ljusinsläppet från de små fönstren skapar en härlig känsla av rymd.
Med sin flexibilitet och potential, kan detta rum användas för en mängd olika ändamål. Det kan användas som ett gästrum, kontor eller som ett extra vardagsrum för avkoppling och underhållning.

Garage
Detta fantastiska garage är det perfekta stället för att skydda din bil från väder och vind.
Garaget är också en fantastisk plats för att utföra bilreparationer eller för att ha en plats för hobbyprojekt. Med sin flexibla användning och potential kan garaget vara vad du vill att det ska vara.
Oavsett om du använder garaget för förvaring eller som en plats för att arbeta på din bil, kommer du att uppskatta den bekvämlighet och trygghet som det här garaget erbjuder.

Sammanfattning

Typ: Villa, Villa, 1-plan med källare
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 106 m2
Biarea: 103 m2
Tomtarea: 1 223 m2
Byggnadsår: 1964
Driftkostnad: 37 986 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Mätning
En ny uppmätning har gjorts.
Tidigare boarea var 104 kvm enligt lantmäteriet.

Uppvärmning

Luft/vattenvärmepump

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 3-glas isolerrutor
Takbeklädnad: Sadeltak, råspont, underlagspapp, läkt och betongpannor.
Ventilation: Självdrag
El: Ny el framdragen i huset.
Murstock provtryckt: 2022-01-10

Renoveringar

2018- Dränerat samt lagt dubbla isodränskivor (Halva huset, andra halvan var dränerad sedan tidigare)
2018/2019 - byte alla innertak / ytskickt uppe
2019- Byt ut all el till jordade uttag samt ny el-central. (nätverksuttag finns i många rum)
2019- byggt altan
2020- Bytt alla ytterdörrar/altandörr och fönster på övervåningen (förutom i badrum samt toalett då dessa utrymmen skulle renoveras)
2022- Installerat ett stort Nibe Luft/vatten system för uppvärmining.
2022- Installerat solceller. (vattenfall kopplade in ny elmätare för solcellerna)
2022- Installerat laddare för El-bil.
2022- Installerat en Luft/luft system i vardagsrummet (mest för att få kyla på sommaren)

Tomt/balkong/uteplats

Stor trädäckad altan med spabad. El framdragen

Övriga byggnader

Finns en mysig lekstuga.
Vedbod mot gaveln på baksidan

Parkering

Finns plats för flera bilar på uppfarten

Tv/Internetanslutning

Fiber

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Fastighetsbeteckning: HANINGE KLENA 2:192

Omgivning

Vendelsö är ett villasamhälle med en blandning av villor, radhus och flerbostadshus. Härifrån är det nära till rogivande intryck, med ett flertal badsjöar i omgivningen.

Vendelsö som villasamhälle började att växa fram på 1910-talet, på marker som har många spännande historier att förtälja – från stenålderns kringströvande jägare, till 1600- och 1700-talens adelsherrar kring Vendelsö Säteri som kärna. Dagens Vendelsö är hem för cirka 16 000 människor. Miljön präglas av en blandning av flerbostadshus och villor med inslag av tätare grupper av radhus och kedjehus. I Gudöområdet, på gränsen till grannkommunen Tyresö, finns också många fritidshus. Servicen är i huvudsak koncentrerad till Sågens centrum. Där finns livsmedelsbutik, matservering med mera. En kilometer sydost om Sågens centrum finns även vårdcentral. Vendelsö ligger nära till Coop Forum och MAXI ICA stormarknad. Det är även nära till Brandbergens Centrum och Haninge Centrum. Vendelsö gränsar också till Tyresta nationalpark och naturreservat, med milsvida strövområden.

Planbestämmelser

Vendelsömalm 9, Detaljplan (Beslutsdatum: 1991-06-13, Senast ändrad: 2022-03-10)

Ekonomi

Driftkostnader

37 986 kr/år
Årlig elförbrukning: 12331 kWh/år
Antal i hushållet: 5

Fördelas enligt följande

El: 16 544 kr
Vatten och avlopp: 9 038 kr
Försäkring: 12 404 kr
0 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 287 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 884 000 kr
Mark: 1 807 000 kr
Totalt: 3 691 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1964
Standardpoäng: 32
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 10 pantbrev uttaget om sammanlagt 4 056 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 46 kWh/kvm/år
Energiklass: BB
Specifik energianvändning: 25 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2023-03-27
Besiktningsman: Håkan Hulling, Anticimex,

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 30 Visa alla 36 bilder
 

Karta och område

Skolrådsvägen 120, Vendelsö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 774 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Skolrådsvägen 120
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning