Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
3 300 000 kr
Pris: 3 400 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Kalle Gudmundsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kalle Gudmundsson
Fastighetsmäklare, Partner, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västerhaninge

Älgvägen 33

Högsta bud: 
3 300 000 kr
Pris: 3 400 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Kalle Gudmundsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kalle Gudmundsson
Fastighetsmäklare, Partner, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Gavelradhus med nytt tak och fönster

  • Typ: Radhus, Radhus, 2-plan.
  • Rum: 5, varav 3-4 sovrum
  • Boarea: 125 m2
  • Tomtarea: 200 m2
  • Byggnadsår: 1970
  • Driftkostnad: 50 218 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

**Accepterat pris** - Kontakta mäklare

Välkommen till detta fantastiska radhus med gavelläge i charmiga Västerhaninge. Här erbjuds en underbar boendemiljö med omsorgsfullt designade rum som kombinerar stil, funktionalitet och modern komfort.

Huset har en ljus och härlig hall som tar dig vidare i husets nedervåning. Här har du ett stort vardagsrum med braskamin och direkt tillgång till husets baksida med en trevlig altan och välskött gräsmatta. Ett modernt, renoverat kök med gott om förvaring och bänkyta. En helkaklad toalett i anslutning till hallen.

På övervåningen är det väldigt klokt planerat vilket gör alla rum ljusa och rymliga. Våningen har tre ljusa och luftiga sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler, ett vardagsrum och ett helkaklat badrum med badkar.

Västerhaninge har tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. I centrumet finns livsmedelsbutiker, apotek och andra nödvändiga serviceinrättningar för att möta dagliga behov.

I Västerhaninge finns det flera skolor som erbjuder en bra utbildning för elever i olika åldersgrupper. På gångavstånd finns Åbyskolan F-6, nytorps förskola och Montessoriförskolan Igelkotten.

När det gäller kommunikationer är Västerhaninge väl anslutet till omkringliggande områden och Stockholm city. Det finns bra bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt i området. Dessutom har Västerhaninge en egen pendeltågsstation som ger snabb och smidig åtkomst till Stockholm centralstation och andra delar av storstadsområdet.

Sammanfattningsvis erbjuder Västerhaninge centrum en trevlig och bekväm livsmiljö med sina varierande butiker, restauranger och serviceinrättningar. Med bra skolor, utmärkta kommunikationer och närheten till naturen är Västerhaninge ett populärt område för familjer och människor som söker en balans mellan stadsliv och naturskönhet.

Välkommen att bo bra!

Om Bostaden

Beskrivning

- Hall -
Ljus och härlig hall med klinkers på golvet och stora garderober med skjutdörrar för förvaring. I anslutning finns en renoverad, helkaklat toalett.

- Wc -
Helkaklad toalett med wc, handfat och spegelskåp med snygg belysning. Perfekt som gästtoalett.

- Vardagsrum -
Rymligt och ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster. Eleganta trägolv och fräscha målade väggar som ger en modern och inbjudande atmosfär. Plats för stor bekväm soffgrupp och en vacker braskamin spis som skapar en mysig atmosfär. Från Vardagsrummet når du husets baksida med altan och gräsmatta.

- Kök -
Modernt kök med högkvalitativa vitvaror och elegant design. Utrustat med vitvaror såsom frys, kylskåp, diskmaskin, spis, inbyggd micro och ugn. Köket har stora bänkytor som ger gott om utrymme för matlagning och förberedelser. Öppen planlösning mot matplatsen vilket gör det enkelt att umgås under matlagning.

- Sovrum -
Huset har tre ljusa och luftiga sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Vackert inredda och väl underhållna trägolv för en varm och inbjudande känsla. Stora fönster som ger naturligt ljus och vacker utsikt över tomten och området.
I huvudsovrummet finns inbyggda garderober och förvaringsutrymmen för att hålla ordning och minska röran.

Badrum:
Modernt badrum med stilren design och högkvalitativa materialval. Grått kakel på golv och vitt på vägg. Rummet får naturligt ljus från ett takfönster. Stort badkar med duschmöjligheter. Stor spegel och bra belysning för sminkning och personlig vård. Praktiska förvaringsmöjligheter och bekvämligheter som handdukstork och handfat med underskåp.

Sammanfattning

Typ: Radhus, Radhus, 2-plan.
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 125 m2
Tomtarea: 200 m2
Accepterat pris: 3 400 000 kr
Byggnadsår: 1970
Driftkostnad: 50 218 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Betong/Lättbetong
Fasad: Puts och träpanel
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Papp
Ventilation: Självdrag

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Fastighetsbeteckning: HANINGE ÅBY 1:85

Omgivning

Västerhaninge bjuder på småstadskänsla med centrumbebyggelse och villaområden. Västerut väntar Tungelsta – känt bland annat för sina växthus och plantage.

Västerhaninge ligger i kommunens södra del och gränsar i norr mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i öster mot Jordbro, i söder mot ett stort jordbrukslandskap och i väster mot Tungelsta. Avståndet till Haninge Centrum är 6 km. Västerhaninge delas i två delar av järnvägen. Kända områden som ingår i norra Västerhaninge är Åby, Åbylund, Norrskogen och Jägartorp. I södra Västerhaninge finns Nedersta, Ribby och Ribbyberg. Västerhaninge har cirka 10 065 invånare. I Västerhaninge finns ett flertal bostadsområden. Utbyggnaden av dessa har skett från 60- talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta av dessa är från mitten av 40-talet. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen. Här finns matvarubutiker, specialbutiker, post, banker och apotek.

Kommunikationer

Kommunikationer är Västerhaninge väl anslutet till omkringliggande områden och Stockholm city. Det finns bra bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt i området. Dessutom har Västerhaninge en egen pendeltågsstation som ger snabb och smidig åtkomst till Stockholm centralstation och andra delar av storstadsområdet.

Planbestämmelser

Svarta kärret i, Stadsplan (Beslutsdatum: 1967-09-27, Senast ändrad: 2019-06-11)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Haninge Åby Ga:6
Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Hanveden, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2020-12-07, Registreringsdatum: 2022-08-11, Senast ändrad: 2023-01-17)

Ekonomi

Accepterat pris

3 400 000 kr

Driftkostnader

50 218 kr/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 14 400 kr
Försäkring: 8 136 kr
Renhållning: 1 844 kr
Samfällighet: 25 258 kr
Sotning: 580 kr
Beskrivning: I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning via fjärrvärme, vatten, parkering samt drift och underhåll av gemensamma utrymmen i samfälligheten.

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 287 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 769 000 kr
Mark: 850 000 kr
Totalt: 2 619 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1970
Standardpoäng: 37
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 12 pantbrev uttaget om sammanlagt 2 901 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 30 Visa alla 36 bilder
 

Planritning

Karta och område

Älgvägen 33, Västerhaninge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 774 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
22
sep
Öppen visning
Sön 13:40-14:10
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Älgvägen 33
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning