Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Handen

Milavägen 29

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Charmig fastighet med herrgårdskänsla

  • Typ: Villa
  • Rum: 5, varav 3-6 sovrum
  • Boarea: 152 m2
  • Tomtarea: 1 794 m2
  • Byggnadsår: 2003
  • Upplåtelseform: Äganderätt

- Herrgårdskänsla
- Stor tomt om 1794 kvm
- Insynsfritt
- Frånluftsvärmepump
- Braskamin
- Fristående garage

Välkommen till denna charmiga fastighet med herrgårdskänsla, belägen på en rymlig och insynsskyddad tomt om hela 1794 kvm. Tomten är en grönskande oas, perfekt för både avkoppling och aktivitet. Med en vacker mix av blommor, buskar och träd finns det gott om plats för barn att leka och för vuxna att njuta av naturen.
Huset är välplanerat med nuvarande tre sovrum samt två sällskapsrum i form av vardagsrum och allrum, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Dessutom finns möjligheten att skapa ytterligare sovrum om behovet skulle uppstå.
Med en boyta på 152 kvm kombineras stil och funktion på bästa sätt. Låga energikostnader tack vare den effektiva frånluftsvärmepumpen ger dig komfort året om, och under de kyliga månaderna kan du njuta av den mysiga braskaminen som skapar både värme och atmosfär.
Tomten badar i sol från morgon till kväll, och du har flera vackra uteplatser att välja mellan för att följa solens bana under dagen. Den rymliga trädgården erbjuder en harmonisk miljö med småodlingar, plommon- och äppelträd samt ett växthus – en dröm för den trädgårdsintresserade. Här kan du odla egna grönsaker eller njuta av färska frukter under sommaren.
Det finns även gott om plats för grillfester och utomhusaktiviteter, vilket gör tomten perfekt för sociala tillställningar med familj och vänner. För den som är intresserad av djur finns möjlighet att anlägga en liten hönsgård eller andra djurhållningsprojekt.
Dessutom finns ett fristående garage med förråd, vilket ger både praktisk förvaring och extra bekvämlighet. Detta är en plats där du kan skapa ditt drömboende med både utrymme och avskildhet, utan att kompromissa med närheten till staden. En riktig drömfastighet för den som söker ett hem med både charm och potential!

Milavägen 29 ligger i ett familjevänligt område med kort avstånd till pendeltågsstationen, vilket ger smidig access till Stockholm City. Området erbjuder ett bra utbud av service med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger inom promenadavstånd.
Det finns många grönområden och parker i närheten, perfekta för rekreation och utomhusaktiviteter. För barnfamiljer är tillgången till både kommunala och fristående skolor samt förskolor en stor fördel.

Om Bostaden

Beskrivning

Entréplan
- HALL -
Välkomnande hall med gott om utrymme för att hänga av kläder och skor. Redan här möts man av en öppen känsla och välplanerade ytor.

- VARDAGSRUM MED BRASKAMIN -
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett öppet, mysigt och fint rum. Här erbjuds öppen spis, fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa. Braskaminen ger mysfaktor och värme.
Härifrån når man till ett av husets magiska uteplatser.

- KÖK -
Gediget kök med gott om arbetsytor och förvaring. Plats för större matbord centrerat i köket för upp till 8 personer.Full maskinell utrustning som möter dagens standard i form av diskmaskin, spis, dubbel kyl och dubbel frys.

- TVÄTTSTUGA -
Funktionell tvättstuga med maskinell utrustning och bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en groventré som kan användas när barnen kommer hem efter utomhusaktiviteter.

- BADRUM 1 -
Rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat, badrumsskåp, wc och dusch. Fönster erbjuder härligt dagsljus och vädringsmöjligheter.Badrummet är utrustat med golvvärme.

- SOVRUM -
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Från fönstret har man den fina utsikten över gården. Sovrummen går att ha som gästrum eller kontor.

- SOVRUM -
Även detta rum är rymligt sovrum med bra storlek där man får plats med dubbelsäng, garderober/förvaring.

Övreplan

- BADRUM 2 -
Helkaklat badrum utrustat med handfat med kommod, dusch samt WC. Badrummet är även utrustat med golvvärme. Stort takfönster som bidrar rikligt med ljus insläpp och mäjlighet till vädring.

- SOVRUM -
Rymligt sovrum i fin design. Idag används det som master bedroom men kan likväl vara ett gästrum. Harmoniskt, trevligt rum med ljust golv och vackra tapeter. Rummet har inbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Vid önskan kan ett ytterligare sovrum skapas här enkelt genom att sätta upp en vägg (Se alternativ planritning).

- ALLRUM -
Detta rum kan användas som ett TV-rum eller kontor. En perfekt plats om man vill koppla av eller barnen vara med sina vänner. Man kan med fördel sätta upp en vägg och skapa ytterligare sovrum (se alternativ planritning).


- FRISTÅENDE GARAGE MED FÖRRÅD -
Stort fristående garage med ett isolerat förråd.

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 6 sovrum
Boarea: 152 m2
Tomtarea: 1 794 m2
Byggnadsår: 2003
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Frånluftsvärme

Byggnadssätt

Vatten: Enskilt vatten året om
Avlopp: Enskilt avlopp

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Område: Kolartorp
Fastighetsbeteckning: HANINGE KOLARTORP 2:32

Planbestämmelser

Kolartorp etapp 2, Detaljplan (Beslutsdatum: 2009-12-07, Registreringsdatum: 2011-07-04, Senast ändrad: 2021-06-14)

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån: Officialservitut: RÄTT ATT ANLÄGGA, UNDERHÅLLA OCH FÖRNYA VATTEN-OCH AVLOPPSLEDNINGAR, ELKABEL OCH FIBERKABEL INOM OMRÅDET MARKERAT MED X PÅ FÖRRÄTTNINGSKARTAN, AKTBILAGA KA1. - LEDNING
Officialservitut: RÄTT ATT SOM VÄG ANVÄNDA OMRÅDET MARKERAT MED X PÅ FÖRRÄTTNINGSKARTAN, AKTBILAKA KA1. - VÄG

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Taxering

Byggnad: 3 304 000 kr
Mark: 2 594 000 kr
Totalt: 5 898 000 kr
Taxeringsår: 2024
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2003
Standardpoäng: 32
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 12 pantbrev uttaget om sammanlagt 2 887 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: DD

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 50 Visa alla 56 bilder
 

Planritning

Karta och område

Milavägen 29, Handen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kolartorp, Haninge
Milavägen 29
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning