Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
8 995 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Josefine Zimmermann, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Josefine Zimmermann
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tygelsjö

Ringkragevägen 31

Pris (Utgångspris): 
8 995 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Josefine Zimmermann, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Josefine Zimmermann
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Poolvilla i barnvänliga Tygelsjö!

  • Typ: Villa, 1 1/2-planshus
  • Rum: 6, varav 4 sovrum
  • Boarea: 153 m2
  • Tomtarea: 640 m2
  • Byggnadsår: 2014
  • Driftkostnad: 29 750 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkomna till denna exklusiva poolvilla i det barnvänliga och omtyckta området Tygelsjö! Detta är mer än bara ett hem – det är en livsstil. Här kan du skapa härliga minnen med familj och vänner i en harmonisk miljö. Huset är energieffektivt och utrustat med solceller, vilket bidrar till en mer hållbar livsstil och sänker boendekostnaderna.

Det stilrena Marbodalköket smälter perfekt samman med den ljusa matplatsen och det öppna vardagsrummet. Det finns gott om utrymme för både matlagning och sociala stunder, vilket gör detta till husets hjärta. Från vardagsrummet kan ni ta steget ut till det härliga inglasade uterummet, en perfekt plats för avkoppling. Här hittar ni också er egen spaavdelning med uppvärmd pool, utomhusdusch och flera mysiga loungeområden för härliga kvällar. Pricken över i:et det mysiga utomhusköket.

Entréplanet har även ett smakfullt inrett sovrum, ett modernt badrum samt en praktisk tvättstuga. På ovanvåningen finns ett ljust allrum, tre välplanerade sovrum, alla med generösa fönster som släpper in naturligt ljus, samt ett stort helkaklat badrum med både badkar och dusch.

Trädgården är en fröjd för ögat och lättskött, vilket ger er mer tid att njuta av utomhuslivet. Med sina väl tilltagna ytor och ett stilrent trädäck blir den en perfekt plats för avkoppling, umgänge och sociala aktiviteter. Här kan ni enkelt duka upp för grillkvällar eller bara njuta av en lugn stund med en kopp kaffe. Hörntomten erbjuder dessutom möjlighet att njuta av solen från olika håll under dagen, så ni alltid kan hitta en plats som passar för solbad eller skugga. Den vackra och välvårdade trädgården blir snabbt en central punkt på vår-och sommarhalvåret.

Tygelsjö är ett populärt område som erbjuder en harmonisk livsstil, där ni samtidigt kan njuta av närheten till Malmös stadspuls. Här finns förskola, grundskola och dagligvarubutik, vilket gör det bekvämt för familjer. Området har begränsad biltrafik, vilket skapar en trygg miljö för barn att leka och utforska. För den som åker budd finns bra kommunikationer till såväl Hyllie och Malmö C.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall: Entréplan. Välkommen in i en ljus och inbjudande hall med praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. Här finns smidiga avhängningsmöjligheter för gäster, och det generösa ljusinsläppet skapar en trivsam atmosfär som genomsyrar hela hemmet.
Kök, vardagsrum och uterum: Entréplan. Köket från Marbodal är stilrent med klassiska vita luckor och en elegant svart bänkskiva av sten. Köksön erbjuder både design och praktisk arbetsyta. Här finns kvalitetsvitvaror från Siemens, inklusive ugn, spis, mikrovågsugn, diskmaskin samt en fullstor kyl och frys.

I köket finns även en matplats där hemmakocken kan briljera inför middagsgästerna. Det generösa ljusinsläppet från två håll skapar en härlig atmosfär att ha trevliga middagar på.

Vardagsrummet är rymligt och de stora fönstersättningarna ger en känsla av rymd och ljus. Här finns parkettgolv och ljusa väggar, och den öppna planlösningen mot köket skapar liv och rörelse i hemmet.

Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet i sydöst, och har perfekt yta för både matgrupp och soffgrupp. Här kan man njuta av en underbar trädgård som känns som en spa-avdelning, med pool, utomhusdusch, två avkopplande loungeytor för både relaxation och middag och möjlighet att laga mat i utomhusköket.
Sovrum 1: Entréplan. Sovrummet på första plan har ljusa väggar, parkettgolv och inbyggda garderober med skjutdörrar.
Badrum: Entréplan. Helkaklat badrum med vitt kakel och mörkt klinker med golvvärme. Här finns vägghängd wc, dusch, vask med kommod och ett skåp för förvaring.
Grovkök: Entréplan. Grovköket har en egen ingång, vilket ger familjen en praktisk plats att hänga av sig. Rummet är utrustat med gott om förvaringsmöjligheter, ny tvättmaskin och och ny torktumlare samt en bra arbetsyta. Klinkergolvet och de ljusa väggarna bidrar till en funktionell och välkomnande miljö.
Allrum: Ovanvåning. På ovanvåningen finns ett ljust allrum perfekt för umgänge. Rummet har parkettgolv och ljusa väggar. Här finns även en praktisk klädkammare för extra förvaring.
Sovrum 2: Ovanvåning. Väl tilltaget sovrum med fint parkettgolv och gråa väggar. Här finns även garderober med skjutdörrar.
Sovrum 3: Ovanvåning. Sovrummet vetter mot trädgården och har parkettgolv och en härlig aprikos ton på väggarna.
Sovrum 4: Ovanvåning. Sovrummet, som idag används som kontor, vetter mot trädgården och får fint naturligt ljus. Rummet har fint parkettgolv och en härlig blå ton.
Badrum: Ovanvåning. Stort helkaklat badrum där man har såväl badkar som dusch. Här finns behaglig golvvärme för extra komfort. Badrummet har även vägghängd wc och vask med kommod.

Sammanfattning

Typ: Villa, 1 1/2-planshus
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 153 m2
Tomtarea: 640 m2
Pris (Utgångspris): 8 995 000 kr
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: 29 750 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Diskuteras

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Gas / luft-luft / solceller

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Betong
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Tv/Internetanslutning

Fiber finns.

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Malmö
Fastighetsbeteckning: MALMÖ HÄLLAN 187

Planbestämmelser

Sjötorpsvägen,norr om, Detaljplan (Beslutsdatum: 2005-10-06, Registreringsdatum: 2006-03-20, Senast ändrad: 2020-04-15)
Hällan 1 mfl, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2017-10-19, Registreringsdatum: 2017-11-30, Senast ändrad: 2020-04-15)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: MALMÖ HÄLLAN GA:1 - VÄG OCH KOMMUNIKATIONSYTOR,GRÖNYTOR OCH PLANTERINGSYTOR,LEKPLATSER SAMT VÄGBELYSNING MED TILLBEHÖR.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

8 995 000 kr

Driftkostnader

29 750 kr/år
Årlig elförbrukning: 5569 kWh/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 10 000 kr
Uppvärmning: 8 330 kr
Vatten och avlopp: 4 170 kr
Försäkring: 450 kr
Renhållning: 2 000 kr
Samfällighet: 4 800 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 3 140 000 kr
Mark: 1 177 000 kr
Totalt: 4 317 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2014
Standardpoäng: 33
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 7 pantbrev uttaget om sammanlagt 4 600 000 kr.

Energideklaration

Energiklass: BB
Beskrivning: Energiklass B kan i vissa fall ge grönt bolån vilket innebär att man kan få ränterabatt.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 27 Visa alla 33 bilder
 

Planritning

Karta och område

Ringkragevägen 31, Tygelsjö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Malmö
Ringkragevägen 31
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning