Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofia Tjernberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofia Tjernberg
Fastighetsmäklare/ Certifierad nyproduktion
Christel Skogh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christel Skogh
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sturefors

Blåeldsbågen 75

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofia Tjernberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofia Tjernberg
Fastighetsmäklare/ Certifierad nyproduktion
Christel Skogh, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christel Skogh
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Hög standard - med solceller och magisk trädgård som extra plus!

  • Typ: Villa, 2-plan
  • Rum: 5, varav 3-4 sovrum
  • Boarea: 151 m2
  • Biarea: 26 m2
  • Tomtarea: 386 m2
  • Byggnadsår: 2020
  • Driftkostnad: 38 814 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Med ett fantastiskt ljus från stora, spröjsade fönster och en genomgående hög standard med många tillval välkomnas ni här till Blåeldsbågen 75! I ett mycket omtyckt kvarter nära både natur och service finns nu möjlighet att förvärva ett av de populära "New England-husen" mitt i villaidyllen. Hela boendet genomsyras av stora fönster, moderna och påkostade materialval och stora ytor både i sovrum och sällskapsrum. Som ett stort plus har ni direktaccess till ett garage med golvvärme och med solceller på taket sänker ni era elkostnader.

Redan vid uppfarten skvallrar den väl sammansatta trädgården om något extra - här finns dessutom plats för flera bilar + elbilsladdare. Delvis under tak, bland prunkande rabatter, njuter ni av kvällssolen och den stensatta ytan leder därefter fram till entrén eller groventrén på gaveln (där också cyklar parkeras gömda från gatan). Entréplan fördelar sig därefter mellan en rymlig hall där det finns gott om förvaring i separat kapprum. Det påkostade köket går i varmgrått medintegrerade vitvaror, köksö samt plats för matbord. Därefter öppnar planlösningen upp sig i ett väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till trädgården på baksidan. Här har ni utsikt över öppna fält och skogen intill, samtidigt som ni har lättskötta ytor, odlingslådor och en vacker pergola varifrån ni kan njuta av vattenspegeln vid lilla dammen. På entréplan finns också ett förråd under trappan, en tvättstuga med utgång till isolerat garage och förråd samt ett sobert badrum med dusch. På övre plan möts ni av ett stort allrum med utgång till takterrassen. Här har många skapat ett extra sovrum (se planlösning) och säljarna har också investerat i en AC som ger svalka på varma sommardagar. På terrassen njuter ni av sol från morgon till kväll och här finns dessutom ett generöst spabad. Två av husets sovrum ligger till vänster med separat klädkammare och till höger ligger master bedroom med en smakfull walk in closet och där ni via dubbeldörrar har utgång till terrassen. På övre plan finns ett badrum med samma, smakfulla inredning som på entréplan.

Hela närområdet består av nybyggda bostäder där ni bor nära naturen och har fina promenadvägar till det mesta. Ni har direkt närhet till golfbanan vid Landeryd som ni ser från terrassen vilket också ger gångavstånd till dess restaurang och intilliggande gym Friskis o Svettis. Det finns nybyggd förskola och lågstadieskola med fina lekplatser bara ett stenkast bort. I Sturefors finns en ICA och restaurang samt givetvis goda pendlingsmöjligheter med buss där Harvestad med större matbutik, apotek, bygghandel, ÅVC och blomsterbutik finns. Välkomna att anmäla ert intresse för mer info!

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN
Entréhall:
Entréhall med sex-kantigt klinkergolv i grått och målade väggar i varmgrått. Kapprum med mönstrad tapet och skjutdörrar. Spotlights i tak.

Kök:
Sobert kök med många tillval från Vedum. Utrustning: stor diskho och blandare med utdragbar pip. Induktionshäll från Siemens med flexizon. Diskret, integrerad fläkt, kyl, frys samt ugn och mikro från Siemens. Integrerad diskmaskin. Ljus bänkskiva med matchande stänkskydd. Spotlights i tak. Ljust parkettgolv i ask.

Vardagsrum:
Väl tilltaget vardagsrum med otroligt ljusinsläpp från stora, spröjsade fönster. Värmande kamin från nordpeis. Ljust parkettgolv i ask och målade väggar i varmgrått med fondtapet. Utgång terrass med pergola och liten damm.

Tvättstuga:
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt förvaring i flera skåp. Grått klinkergolv. Access till garage med golvvärme ger gott om extra förvaring.

Duschrum:
Duschrum med gråmönstrat klinkergolv samt vitt kakel. Duschväggar i glas, takdusch med dold förvaring, wc, handfat i kommod från Vedum och matchande spegelglas. Spotlights i tak.

Förråd under trappan.

ÖVRE PLAN

Allrum:
Stort allrum som kan avdelas i ett fjärde sovrum. Har finns en skön AC för varma dagar. Mönstrad tapet i grått och ljus askparkett. Access till klädkammare. Utgång till takterrass med eftermiddags och kvällssol. Takterrassen är förstärkt och har ett spabad.

Sovrum 1:
Sovrum med gråbeige tapet och utgång till takterrassen genom dubbla glasdörrar. Smakfull och praktisk klädkammare med stilren förvaring i vitt.

Sovrum 2:
Sovrum med ljusgråa, målade väggar.

Sovrum 3:
Sovrum med gråmålade väggar.

Badrum:
Badrum med gråmönstrat klinkergolv samt vitt kakel. Fristående ovalt badkar, wc, handfat i kommod från Vedum, matchande spegel. Spotlights i tak. Fönster för ljusinsläpp.

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plan
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 151 m2
Biarea: 26 m2
Tomtarea: 386 m2
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 38 814 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Diskuteras

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Murstock: Skorsten av plåt

Parkering

Uppfart med plats för flera bilar, garage med plats för en bil.

Tv/Internetanslutning

Fiber.

Allmänt

Län: Östergötland
Kommun: Linköping
Fastighetsbeteckning: LINKÖPING NORRBERGA 3:66

Planbestämmelser

Norrberga 1:294(del av)och sturefors 1:4 m fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2010-12-15, Registreringsdatum: 2011-03-15, Senast ändrad: 2024-01-24)

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Råberga, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2018-03-15, Registreringsdatum: 2018-09-03, Senast ändrad: 2024-06-14)

Ekonomi

Driftkostnader

38 814 kr/år
Årlig elförbrukning: 14000 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 15 280 kr
Uppvärmning: 12 665 kr
Vatten och avlopp: 6 366 kr
Försäkringskommentar: Hemförsäkring 6 948 kr/år.
Renhållning: 3 503 kr
Sotning: 1 000 kr
Beskrivning: Driftkostnaderna avseende el inkluderar laddning av tvp elbilar samt uppvärmning av SPA-bad året om. Produktionen av solel uppgår till ca 6.000 kWh/år.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 2 904 000 kr
Mark: 783 000 kr
Totalt: 3 687 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2020
Standardpoäng: 32
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 pantbrev uttaget om sammanlagt 3 668 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 82 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Energideklaration utförd: 2022-03-08
Besiktningsman: Jimmy Angrén, Total ventilation i Linköping AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 33 Visa alla 39 bilder
 

Planritning

Karta och område

Blåeldsbågen 75, Sturefors

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Linköping
Blåeldsbågen 75
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning