Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
5 095 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kristin Vramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristin Vramsten
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Åsa

Nancys promenad 16

Utgångspris: 
5 095 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kristin Vramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristin Vramsten
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välbevarat hus i populära Kläppa i Åsa!

  • Typ: Villa
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 108 m2
  • Tomtarea: 929 m2
  • Byggnadsår: 1981
  • Driftkostnad: 38 095 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkommen till Nancys Promenad 16, ett charmigt och välplanerat hus i det populära området Kläppa i Åsa. Ett hem som har allt en familj kan önska sig för ett enkelt och bekvämt liv. Detta välplanerade hus erbjuder rymliga och ljusa rum där varje kvadratmeter är optimerad för att passa din familjs behov. Här finner du en fantastisk balans mellan stilren design och praktiska lösningar för vardagen.

På husets baksida, högst upp på berget möts du av en lummig och avskild uteplats med ett härligt soligt läge. Här kan du njuta av lugna stunder med utsikt över grönskan eller bjuda in till mysiga grillkvällar med familj och vänner. En grind leder dig direkt ut i skogen, perfekt för en avkopplande promenad eller en äventyrlig utflykt med barnen. Detta är en sann oas som erbjuder det lilla extra – en plats att varva ner och njuta av naturen på bästa sätt.

När du stiger in i hemmet välkomnas du av en inbjudande hall med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning i garderoben. I direkt anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med dusch, toalett och badrumskommod – perfekt för både familj och gäster. Till höger om hallen hittar du ett stilrent kök med fina materialval i valnötstoner som möter en praktisk bänkskiva i kompositsten. Det fullt utrustade köket erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Här har du plats för att både laga vardagsmåltider och bjuda på festliga middagar. Matplatsen intill fönstret skapar en ljus och trevlig atmosfär, perfekt för familjesammankomster.

Husets hjärta är den rymliga och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, som bjuder in till både ett avslappnat vardagsliv och sociala tillställningar. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, mediahörna och ett stort matsalsbord för middagar med nära och kära. I centrum av rummet finns en braskamin som ger både värme och karaktär. Stora fönsterpartier släpper in ett vackert dagsljus och bjuder samtidigt in havsutsikten, som blir en naturlig del av din vardag.

Vidare upp för trappan kommer du till husets tre sovrum som ligger samlade och avskilt från bostadens sociala ytor. Master bedroom erbjuder gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord och garderober. De två övriga sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor – alla med plats för förvaring. På detta våningsplan finns även ett helkaklat badrum utrustat med bubbelbadkar, toalett och badrumskommod. Våningsplanet har också en praktisk tvättstuga med groventré, där familjens ytterkläder enkelt kan hanteras utan att smutsa ner i resten av huset. Planlösningen är genomtänkt och optimerad för både funktion och trivsel.

Utomhus finns en friggebod på 15 kvm med plats för cyklar, barnvagnar, trädgårdsredskap och verktyg. Uppfarten rymmer två bilar och det finns gott om extra parkeringsutrymme längs gatan. För elbilsägare finns även en laddstolpe installerad för smidig laddning.

För dig som lever och bor på Nancys Promenad har du närheten till allt du behöver. Tågstationen ligger bara några minuters promenad bort och med Öresundståget tar du dig till Göteborg på 30 minuter, vilket gör detta hem perfekt även för dig som pendlar. Åsa centrum tar du dig enkelt med cykel eller till fots längs trygga cykelvägar. I Åsa centrum hittar du bland annat en välsorterad mataffär, bageri, restauranger, blomsterbutik och mycket mer. Här finns även flera förskolor och två grundskolor (åk F-9). Dessutom öppnar Stockalids Förskola bara 300 meter bort i januari 2025.

Detta hem är idealiskt för en familj som värdesätter enkelhet och funktionalitet utan att kompromissa på stil och komfort. Huset är välskött och gediget underhållet. Här kan du njuta av ett hem som är lika praktiskt som vackert, med fantastiska utomhusmiljöer och en naturskön omgivning.
Välkomna hem till ditt nya drömboende!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 108 m2
Tomtarea: 929 m2
Utgångspris: 5 095 000 kr
Byggnadsår: 1981
Driftkostnad: 38 095 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Luft/luft + elradiator
Ålder: 2022

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Betongplatta + källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster
Takbeklädnad: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Radon: Radonfläkt i källaren och extra tilluftsventiler i huset sattes in 2017. Markradon från berget, maxvärde på 80 (+-20Bq/m3).

Renoveringar

2024 - Staket baksidan
2023 - Målning utvändigt av hus, friggebod och grunden
2023 - Bytt all dålig panel utvändigt
2023 - Installerat elbilsladdare
2022 - Installerat utebelysning
2022 - Ny luft/luft värmepump
2021/22 - Nytt kök och vitvaror
2021 - Fönsterspottar + takspottar entréplan
2021 - Nytt golv och klinker (golvvärme + EL)
2021 - Målat hela nedervåningen + nya lister

Tidigare renoveringar:
2018 - Tvättstugan renoverades till viss del
2012 - Nya vindskivor
2010 - Nya fönster
2010 - Elcentralen byttes ut
2008 - Båda badrummen renoveras
2007 - Installation av braskamin
2007 - Installation av braskamin

Övriga byggnader

Friggebod om ca 15 kvm.

Tv/Internetanslutning

Fiber

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Fastighetsbeteckning: KUNGSBACKA KLÄPPA 1:47

Omgivning

Åsa centrum erbjuder bra samhällsservice som Ica Supermarket, klädbutiker, restauranger, Dahls konditori med uteservering, vårdcentral med apotek, blomsteraffär samt en välsorterad Järnaffär - den kända Lindar´n från Kungsbacka. Dessutom kan du pendla enkelt och lätt med Öresundståget både norrut till Göteborg på ca 30 minuter och söderut ända ner till Halmstad och om förlängd sträcka ända ner till Köpenhamn utan byte av tåg.

Närproducerat är mycket populärt för Åsaborna. Inom närområdet finner vi allt från ägg och grönsaker till nötkött från gårdsbutiker runt om.

Populära "Åsa Havsbad" även kallad Vita Sand ligger inom cykelavstånd. Åsa har även många fler populära badvikar med härliga sandstränder och klipphällar att erbjuda. Mellan vikarna finns fantastiska promenadstråk och nu även påbörjad strandpromenad som ska följa hela Åsas kustband ända ner till Frillesås.

En liten båttur ut till öarna utanför - ex Vendelsö, Ramnö, Malö eller Nidingen - där du kan beskåda hela sälkolonier. Hela Onsalafjorden har ett mycket rikt djurliv, fantastiska öar med både härliga klippor som fina sandstränder och underbara naturreservatsområden vid Näsbokrok och runt fantastiska Tjolöholms slott. Kuststräckan vid Näsbokrok som hamnar väster om, med ett underbart rekreations och friluftsliv.

Mycket bra förskolor och grundskolor, Åsa skolan och Åsa gårdsskola, både inom nära avstånd. Åsa är känd för bra föreningsverksamheter som pingis, innebandy och givetvis fotboll som utövas från barn och ungdomar ända till seniorer. De som spelar golf finns Sjögärde Golfklubb inom 10 km en underbar 18 -hålsbana i fantastisk natur och strategiskt placerad mellan Kungsbacka och Varberg.

Varmt välkomna till populära Åsa!

Planbestämmelser

Kläppa 1:27 m.fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 1991-09-05, Senast ändrad: 2023-10-25)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: KUNGSBACKA KLÄPPA GA:3
KUNGSBACKA KLÄPPA GA:1
KUNGSBACKA KLÄPPA GA:2

Ekonomi

Utgångspris

5 095 000 kr

Driftkostnader

38 095 kr/år
Årlig elförbrukning: 11900 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 23 230 kr
Vatten och avlopp: 8 080 kr
Renhållning: 2 905 kr
Samfällighet: 3 510 kr
Sotning: 370 kr
Beskrivning: I angiven elförbrukning om 11 900 kWh/år har vi räknat bort säljarens elbil som laddas hemma varje dag och beräknar förbruka ca 5180 kWh per år. Säljarens faktiska elförbrukning det senaste året har varit 17 080 kWh. Men då alla hushåll inte laddar elbil har vi försökt specificera och lyft ur denna förbrukning i den ovan angivna uppgiften.

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 579 000 kr
Mark: 1 179 000 kr
Totalt: 2 758 000 kr
Taxeringsår: 2024
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1981
Standardpoäng: 33
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 14 pantbrev uttaget om sammanlagt 4 035 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 99 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Energideklaration utförd: 2017-08-18

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Karta och område

Nancys promenad 16, Åsa

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kungsbacka
Nancys promenad 16
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning