Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liam Viklund, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Liam Viklund
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tärnaby

Joesjö Sundsnäset 504

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liam Viklund, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Liam Viklund
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fantastiskt hus i 2 våningar med garage och flertal uteplatser!

  • Typ: Fritidshus, 1 1/2-plans hus
  • Rum: 9, varav 6-7 sovrum
  • Boarea: 160 m2
  • Tomtarea: 1 481 m2
  • Byggnadsår: 2019
  • Driftkostnad: 27 532 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till Joesjö Sundsnäset 504, ett fritidshus i två plan med en fantastisk lodgekänsla.
Beläget i gemytliga sundsnäset intill kalven erbjuder denna bostad hela sex sovrum med god rymd samt utsikt mot fjäll. Med optimalt solläge får du njuta av soliga dagar och kvällar från tre uteplatser med naturen som bakgrund.

Imponerande 160 kvm fördelas på hela nio rum med karaktärsfull inredning och genomtänkt planlösning. Den rustika känslan förstärks av brunlaserade träpaneler på väggarna, vita träpanel i tak, ljust laminatgolv av god kvalité, och grått klinker i våtutrymmena. Storstugan och köket ligger i en luftig öppen planlösning, perfekt för mysiga middagar efter en dag med aktiviteter på fjället. Efter middagen kan du koppla av framför en basa i kaminen eller njuta av lugnet i myshörnan på övervåningen. Köket är rejält utrustat med diskmaskin, två kombinerade kyl/frysar, två varmluftsugnar samt sex plattor på spishäll, helt och hållet bäddat för att flytta Julen till nya fjällstugan!

Bostaden erbjuder hela sex sovrum med totalt tio sovplatser, varav fyra sovrum med dubbelsäng i varierande storlek och två rum med enkelsäng, alla rum är stora nog att inreda med fullstor dubbelsäng. Dessutom finns i huset hela två badrum och en toalett där det ena badrummet inrymmer tvättmaskin och gränsar till grovhall med installerad insatsbastu. Det andra badrummet inrymmer både WC och duschkabin och toaletten erbjuder mindre toalettutrymme med handfat. Huset erbjuder även goda förrådsutrymmen under trapp och i teknikrum där värmepumpen för jordvärmen sitter, i kombination med väl tilltagen grovhall.

Bostaden präglas av uteplats på framsida och baksida med ett komplement i form av mysig grillkåta som platsar in hela familjen för utomhuspyssel under höst och vinter. Intill detta finns även garage med plats för bil eller flertalet skotrar. Tomten erbjuder även parkeringsplatser åt släkt och vänner på uppfart samt separat parkeringsuppställning intill vägen för släp och bil.

Joesjö erbjuder ett lugnt område fullt med naturupplevelser och goda skoterförbindelser. Sundsnäset är ett relativt nyexploaterat område med god standard på stugor i området samt en hel del charm och fina utsikter. Närmast till hands finns jättefin skoterkörning och vandringsspår på Jofjället norr om fastighet och södra stofjället söder om fastigheten, närmast toppen är Atofjället och kalven erbjuder fantastiskt vinterfiske mot lösen av fiskekort. Nära till hands finns livsmedelsbutiken Tärnavilt för inhandling av bassortiment och speciella viltdelikatesser.
Här kommer du nära Norge med endast 40 km till närmsta Norska by Hattfjelldal, än lite närmare finns Hemavan och Tärnaby med en bilsträcka på cirka 35 km.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare, glöm inte att titta på detta hus i 3D!

Om Bostaden

Beskrivning

Rummen går i varma nyanser av mörkare järnvitriol med timmerkänsla på väggar som sedan lyfts av ett ljusare golv med klinker eller kvalitets-laminat samt vitmålad panel i tak. Övervåningen går i samma känsla och med snedtak i alla rum. Vardagsrummet har full takhöjd och som förvaring finns förråd under trapp, teknikrum samt grovhall.
HALL: Bottenvåning. Mindre utrymme som bekläs med klinkerplattor på golv och pistaschegröna väggar. Plats för avvägning av vardagskläder och åtkomst till grovhall för större fritidskläder.
KÖK: Bottenvåning. Fint U-format kök med svarta stommar och träbankskiva i ljusare bets. Köket har social utformning med arbetsbänk mot matgrupp, vitvaror i rostfritt med separat inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Köket utrustas även 2 varmluftsugnar samt även 6 spisplattor på häll som byggs över med karaktärsfull huv.
VARDAGSRUM: Bottenvåning. Här finns härlig rymd med full takhöjd till nock. Rummet inreds med större L-soffa intill värmande kamin och härifrån får du tillgång till bägge uteplatser via altandörr samt matplatsen som gränsar mellan vardagsrum och kök.
SOVRUM 1: Bottenvåning. Mindre rum med plats för dubbelsäng och med ljusinsläpp från nordväst samt med en smakfull ton från kulören på väggpanel.
Sovrum 2: Bottenvåning. Ligger i anslutning till sovrum 1 och badrum 2 på nedre plan. Här finns enkelsäng med plats för förvaringsmöbel och med ljusinsläpp från fönster.
BADRUM 1: Bottenvåning. Rummet ligger intill hallen och här finns en hel del karaktär. Rummet lyfts av härlig natursten som har kaklats i utrymmet där handfat finns på rustik bänk. Bakom glasvägg finns duschutrymme med fiboskiva och i anslutning till detta finns tvättmaskin. Tillgång till rummet får du via hall eller separat ingång från grovhall.
BADRUM 2: Bottenvåning. Rummet ligger intill nedervåningens sovrum och inreds med WC, större kommod och duschkabin. Rummet upplevs modernt rum med klinker på golv och vit träpanel på väggar.
GROVHALL: Bottenvåning. Mycket bra rum för komplement i bostaden. Rummet har gott om utrymme och erbjuder gott om plats för kläder och förvaring samt även insatsbastu för alla bastubadare. Direkt tillgång till duschutrymme eller snöbad via entré.
ALLRUM: Ovanvåning. Här finner du ett extra rum för ungdomar eller gäster. Rummet inreds med 3-sits soffa och 2 fotöljer och härifrån ges du tillgång till alla övervåningens sovrum.
SOVRUM 3, 4 & 5: Ovanvåning. Rummen ger gott om utrymme för sovande gäster. Två av sovrummen erbjuder mindre dubbelsäng och ett av sovrummen inreds med enkelsäng.
SOVRUM 6: Ovanvåning. Större rum med plats för fullstor dubbelsäng och förvaringsmöbel.

Sammanfattning

Typ: Fritidshus, 1 1/2-plans hus
Rum: 9, varav 6 sovrum, möjlighet till 7 sovrum
Boarea: 160 m2
Tomtarea: 1 481 m2
Byggnadsår: 2019
Driftkostnad: 27 532 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet
Boareauppgiften baseras på uppgift i fastighetsutdraget. Enligt Skatteverkets regler bör det framkomma biarea på övervåning och teknikrum, för att säkerställa boarean rekommenderas anlitande av behörig areamätare.

Uppvärmning

Jordvärmepump, Vedkamin, Elradiatorer ÖV
Skick: Nyskick
Ålder: 5
Märke: NIBE

Byggnadssätt

Vatten: Enskilt vatten året om genom samfällighet
Avlopp: Enskilt avlopp genom samfällighet
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 2-glasfönster isoler
Takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Självdrag
Jordat/ojordat: Jordat
Huvudsäkring: 20 A
Murstock: Skorsten av plåt
Murstock kommentar: Skorstenen är besiktigad 2019, nästan aldrig brukt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats finns på husets framsida i härligt syd men också på husets baksida samt grillkåta längs uppfart.
Grusbeklädd tomt på husets framsida på uppfart samt separat parkering. Baksidan av huset kläs med naturmark.

Övriga byggnader

På tomten står intill vägen ett kallgarage på gjuten platta med möjlighet för att enkelt isolera, garaget har garageport samt separat entré från uppfart.
På tomten står även en träbyggnad med dubbelport som nyttjas till mysig grillkåta.

Parkering

Gott om parkeringsplatser finns på grusad uppfart men även på separat parkeringsplan intill huset och i garage.

Tv/Internetanslutning

Fiberrör finns intill husknut, går bra att använda 4G-router med god uppkoppling.

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Storuman
Fastighetsbeteckning: STORUMAN JOESJÖ 1:285

Omgivning

Joesjö sundsnäset är ett område med många nybyggda fjällstugor som ligger intill sjön kalven. Området är vida känt för sin vackra natur och fina utsikt mot skarpa norska fjäll och ett lugn intill vatten och fjällskog. Nära till hands finns livsmedelsbutiken Tärnavilt för inhandling av bassortiment och speciella viltdelikatesser.
Här kommer du nära Norge med endast 40 km till närmsta Norska by Hattfjelldal, än lite närmare finns Hemavan och Tärnaby med en bilsträcka på cirka 35 km.

Kommunikationer

Hit kommer du bäst med bil.

Vägbeskrivning

Hit kommer du med bil via E12 där du svänger av mot Joesjö och Mosjoen. Efter cirka 25 km svänger du höger in efter en mindre grusväg mot Joesjö Sundsnäset, efter en längre raksträcka på grusvägen hittas huset på höger sida.

Planbestämmelser

Del av joesjö 1:266, Detaljplan (Beslutsdatum: 2010-09-28, Registreringsdatum: 2011-12-06)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: STORUMAN JOESJÖ GA:4

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

Ekonomi

Driftkostnader

27 532 kr/år
Årlig elförbrukning: 4558 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 9 207 kr
Väg: 5 000 kr
Försäkring: 7 875 kr
Försäkringskommentar: Norsk fritidshusförsäkring i försäkringsbolaget IF.
Renhållning: 1 950 kr
Samfällighet: 3 000 kr
Sotning: 500 kr
Beskrivning: Bostaden har värmts upp till cirka 22 grader året runt, vägavgiften fördelar sig på 1750 kr för gemensam väg samt 3250 kr för skottning av väg in på gården vilket är helt valfritt. I elkostnad ingår all kostnad för elanvändning i huset.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 2 420 000 kr
Mark: 234 000 kr
Totalt: 2 654 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2019
Standardpoäng: 32
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 pantbrev uttaget om sammanlagt 175 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 62 Visa alla 68 bilder
 

Karta och område

Joesjö Sundsnäset 504, Tärnaby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 0 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Storuman
Joesjö Sundsnäset 504
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning