Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anne Kylemark, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Anne Kylemark
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ucklum

Lilla Komperöd 204

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anne Kylemark, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Anne Kylemark
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Enplansvilla med Herrgårdskänsla

  • Type: Villa, 1-plansvilla
  • Rooms: 5, of which 3-4 bedrooms
  • Living area: 165 m2
  • Plot area: 3 048 m2
  • Year of construction: 2013
  • Operating cost: 33 232 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Detta ska ni inte missa!

Nu har vi fått möjligheten att presentera en fantastisk enplansvilla i lantlig miljö där man ligger insvept av naturens grönska och njuter av lugnet. Ett boende med möjlighet till total rekreation men också en plats där det ges gott om utrymme för friluftsaktiviteter och sociala tillställningar.

Finsnickeri, estetiskt vackra detaljer, färg och form skapar tillsammans ett vackert och ombonat hem utan att för den delen göra avkall på praktiska och generösa lösningar som förgyller vardagen. Det centrerade ryggåstaket som sträcker sig likt ett skepp genom huset, den snyggt välvda väggen i hallen mot vardagsrummet i kombination med smart och kreativ design gör att upplevelsen av huset blir en ren och skär glädje. Redan när man öppnar de fantastiska dubbeldörrarna till entréhallen får man uppleva den härliga rymden och den direkta kontakten med naturen i andra änden av huset. Vardagsrummets glasdörrar öppnar upp mot underbara uteplatser, trädgården och skogen bortanför. En lyxig känsla av visuell och fysisk frihet infinner sig snabbt.

Generösa rum, braskamin i vardagsrummet, badrum likt ett härligt spa med bastu och massagebadkar för två, allrum med utgång till inglasat uterum, dubbelgarage med massor av förvaring, vedeldad badtunna, utedusch, stora gräsytor för barnen att leka på, bra solläge, uppfart med plats för både båt och husbil, fina svampmarker, Bohusleden, gångavstånd till fin badsjö där man kan paddla kanot, åka skridskor och skidor; listan kan bli lång med alla fördelar. Oj jag glömde bergvärmen, golvvärme i hela huset, laddstation för elbil, extra stor tvättmaskin och torktumlare, snygga spröjsad fönster, två äppleträd mm.

Ja ni fattar! In och lämna en intresseanmälan om jag väckt er nyfikenhet och har en hyfsat generös budget ;)

Säljaren söker bostad i centrala Stenungsund. Om ni har något av intresse med ett lugnt läge så hör gärna av er.

About the property

Description

Entréhall: Pampig dubbeldörr i härligt skogsgrön färg öppnar upp mot en underbar entrehall med ryggåstak. I den luftiga hallen finns en stor klädkammare med välvd vägg mot vardagsrummet. Stora klinkerplattor i ljust gråmelerad nyans skapar en naturlig känsla i kombination med en klassisk vitrandig tapet. Ett enstavigt parkettgolv i borstad ek tar sedan vid och sträcker sig genom de sociala ytorna av huset. Vid stort fönster mot gården finns en platsbyggd förvaring med trevlig sittyta.
Vardagsrum: Ett luftigt vardagsrum med ryggåstak ramas in av härligt ljusinsläpp och smakfulla detaljer. Dubbeldörrar i glas öppnar upp mot trädgård och grönskan utanför. Den rymliga ytan i kombination med den vackert välvda väggen som byggts med stor omsorg och den värmande braskaminen skapas ett fantastiskt rum att umgås i.
Kök: För att skapa en öppen känsla mot vardagsrummet men ändå en klar brytning mot köket så har man byggt en halv vägg öppen med ett snyggt avslut med en likadan bänkskiva som i övriga köket.
Vid matplatsen kan man blicka ut mot skogen och de dubbla glasdörrarna bjuder ut till det stora altandäcket med en fin pergola.

Köket är klassiskt vitt med träbänkskivor. Bra förvaring i dolda skåp men även belysta vitrinskåp för att få en mer påkostad känsla. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, micro, fläktkåpa, diskmaskin samt kyl & frys.
Badrum och bastu: För att skapa en lyxig spakänsla så är detta badrum väl tilltaget med dimbara spotlights i taket och inrett i en mörkt brun nyans för att ge ett mysigt lugn. I badkaret för två har man massagefunktion och bastun har byggts med ett träslag som skapar en varm känsla i rummet. Bra förvaring i två högskåp och givetvis har man tvättställ med två handfat i den ljusa kommoden med lådor. En stor belyst spegel ger utrymme för flera att spegla sig samtidigt.
Sovrum 1: Avkopplande rum med plats för dubbelsäng. Dörr leder ut till entrésidans lilla altan. Fondvägg med vit träpanel, ljust målade väggar och ett mörkare parkettgolv. Förvaring i två stora garderober.
Allrum: Bortanför vardagsrummet så hittar vi allrummet med utgång till ett härligt inglasat uterum. En perfekt yta där barnen kan leka, spela spel eller titta på TV när de vuxna vill ha lite egentid.
Sovrum 2: Rymligt rum med tapetserade väggar, parkettgolv och fönster mot entrésidan av huset.
Tvättstuga: Ska det va så ska det va... Här har man inte sparat in på standarden. Svarta lackade luckor i snygg kontrast mot vita bänkskivor och väggar. Extra stor tvättmaskin och torktumlare i svart för att smälter fint in i miljön. Husets Bergvärmepump hittar man här och dörr leder ut mot gången mellan hus och garage.
På golvet ligger en snyggt grå klinker.
Badrum: Helkaklat badrum i ljusa nyanser. Här finns en duschhörna med glasdörrar, handfat med kommod i grått, belyst spegel samt wc.
Sovrum 3: En behaglig grön nyans pryder de målade väggarna och en parkett igger på golvet. Fönster ut mot det inglasade uterummet.

Summary

Type: Villa, 1-plansvilla
Rooms: 5, of which 3 bedrooms, possibility to 4 bedrooms
Living area: 165 m2
Plot area: 3 048 m2
Year of construction: 2013
Operating cost: 33 232 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Bergvärmepump till golvvärme, borrdjup 180 meter
Age: 2013
Brand: NIBE 1245F, 8 kw

Construction method

Water: Enskilt vatten, djupborrad brunn 51 meter djup med 700 liter/timme
Drain: Enskilt avlopp, trekammarbrunn med infiltrationsbädd
Foundation: Platta på mark
Frame: Trä
Facade: Stående träpanel
Windows: 3-glasfönster isoler
Roof covering: Betongpannor
Exterior sheet metal work: Aluzink
Ventilation: Mekanisk frånluft
Grounded/ungrounded: Jordat
Electrical cables: 2013
Main fuse: 16 A
Brick block: Skorsten av plåt

Renovations

Löpande underhåll.
2021- Uterum byggdes. Målning av gröna rummet.
2022- Målning av kökets väggar.
2023- Ny kommod, handfat och högskåp i lilla badrummet. Ny tvättmaskin och torktumlare från LG. Ny diskmaskin från Asko.
2024- Planerad ommålning av stora sovrummet till en beige ton.

Plot/balcony/patio

Uterum ca 28 kvm byggt 2021 i sydvästläge.
Altandäck ca 50 kvm i sydvästläge.
Uteplats vid entrén ca 10 kvm i nordostläge.

Other buildings

Dubbelgarage med förråd och vidbyggd carport.

Parking

Dubbelgarage ca 90 kvm med vidbyggd carport om ca 30 kvm samt grusad uppfart ger tillsammans plats för upp till 10 bilar. Perfekt yta om man har husbil, båt eller stor familj. Dessutom har man nyligen installerat en laddstation för elbil.

Tv/Internet connection

Fiber via Telia och Fräkne fiberförening.

General

County: Västra Götaland
Municipality: Stenungsund
Property designation: STENUNGSUND KOMPERÖD 2:11

Other rights and responsibilities

Community facility: STENUNGSUND BJURHÅLT GA:1 - BEFINTLIGA VÄGEN 1-2-3 OCH VÄNDFICKA MED TILLHÖRANDE ANGÖRNINGSYTOR.MED VÄG AVSES HÄR VÄGBANA OCH ÖVRIGA VÄGANORDNINGAR SÅSOM DIKE,SLÄNT,TRUMMA,MÖTESPLATS,VÄNDPLATS,VÄGMÄRKE,VÄGBOM OCH VÄGBELYSNING.
Rights benefit: Officialservitut: RÄTT ATT ANLÄGGA, UNDERHÅLLA OCH FÖRNYA EN MARKINFILTRATION I UNGEFÄRLIGT LÄGE B MED TILLHÖRANDE LEDNING A-B, ENLIGT KARTA AKTBILAGA KA1. - AVLOPP

Economy

Operating costs

33 232 SEK/year
Annual electricity consumption: 9648 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 19 598 SEK
Water and drain: 1 819 SEK
Road: 564 SEK
Insurance: 7 619 SEK
Insurance comment: Folksam
Cleaning: 3 118 SEK
Chimney sweeping: 514 SEK
Description: I elkostnaden ingår hushållsel och uppvärmning. Vattenfall samt Tibber.
Fastighetsskatt betalas förs från 2028.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 3 351 000 SEK
Land: 633 000 SEK
Total: 3 984 000 SEK
Taxation year: 2024
The assessed value is: Fastställt
Value year: 2013
Standard score: 34
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 4 mortgages with a total of 2 799 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration ej utförd

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 52 Show all 58 images
 

Floor plan

Map and area

Lilla Komperöd 204, Ucklum

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 0 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Stenungsund
Lilla Komperöd 204
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan