Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Viktoria Överlien, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Viktoria Överlien
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vinninga

Blåstjärnevägen 6

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Viktoria Överlien, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Viktoria Överlien
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fantastisk enplansvilla i Vinninga

  • Type: Villa
  • Rooms: 6, of which 4 bedrooms
  • Living area: 142 m2
  • Additional area: 36 m2
  • Plot area: 1 021 m2
  • Year of construction: 1992
  • Operating cost: 48 007 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till en enplansvilla med ett drömläge.
Det här är sista huset på gatan vilket ger en lugn och privat känsla och som närmsta granne finns en allmänning. I denna bostaden genomsyras hela känslan av en genomtänk och harmonisk tråd vilket skapats med detaljer som enhetliga golv och träpanel som smälter samman med ljusa och rofyllda färger.

Huset välkomnar dig med en inbjudande hall där mörkt klinkergolv möter vitmålade väggar och träpanel. Redan här slås du av hemmets charm med den vackra kakelugnen som ett naturligt blickfång.
Planlösningen är både smart och familjevänlig med hela fyra sovrum, två badrum och sociala ytor där allrum och vardagsrum smälter samman till perfekta sällskapsytor. Köket med sin lantliga och moderna stil är utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag och delar av det är specialbyggt av Vinninga Snickeri. Badrummet från 2023 är en höjdpunkt med sitt moderna uttryck, grått kakel/klinker och svart porslin. För härlig komfort finns här också golvvärme. Ett andra badrum kompletterar hemmet och ger extra bekvämlighet för familjen. Öppna ytor för sociala tillställningar, en fantastisk kakelugn som sprider värme och charm och ett insynsskyddat spabad för en perfekt avslut på dagen.

Utomhus möts du av en fantastisk trädgård som är både vacker och lättskött med plats för lek. Den stora gröna trädgården är en dröm för familjen som vill ha gott om utrymme för barnens lekar eller för trädgårdsentusiasten som söker en egen oas.
Detta är ett hem där varje detalj har valts med omsorg, och som erbjuder precis allt man kan önska sig. Ett praktiskt vidbyggt garage och den vackra, inbjudande trädgården fulländar upplevelsen.

I området finns en ICA-affär, nyöppnad butik som har öppet dygnet runt samt en populär pizzeria. Med skolan så nära kan barnen tryggt cykla dit på egen hand. För den som gillar att vara aktiv finns motionsspår i den närliggande skogen och ett välutrustat utegym inom några minuters promenad. Dessutom är pendlingsmöjligheterna fantastiska, med täta bussförbindelser till både Lidköping, Skara och Skövde.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning av detta fantastiska hem!

About the property

Description

Hall:
Du kommer in i en inbjudande hall med ett mörkt klinker på golvet med vit målade väggar och panel. Det första du möts av är den otroligt vackra kakelugnen . Rakt fram och till vänster i hallen når du allrum, vardagsrum, badrum, uterum samt tre sovrum. Till höger i hallen kommer du till kök, tvättstuga, badrum och ett sovrum.

Vardagsrum:
Golvet består av ett enhetligt laminat golv (2023) i en mörkare nyans, väggarna är målade i vitt och träpanel. Härifrån nås det ljusa och härliga uterummet ( vår/höst).

Sovrum 1:
Målade väggar i vitt med träpanel och golvet består av en laminat. Här finns det plats för en dubbelsäng och fönstret vetter ut mot husets framsida.

Badrum:
Stort och modernt badrum från (2023). Kakel ock klinker i en grå nyans matchat med dusch, wc, handfat i svart . Här finns även golvvärme.

Sovrum 2:
Sovrum nummer två går även det i samma genomtänkta känsla som resten av huset. Det enhetliga parkett golvet fortsätter och så även en vitmålade träpanelen. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i dom spegelgarderober som finns och gott om plats för en dubbelsäng finns. Härifrån når du även baksidans mysiga insynsskyddade altan och spabad.

Sovrum 3:
Perfekt som kontor eller som sovrum. Laminatgolv och ljust målade väggar/träpanel. Fönstret vetter ut mot husets baksida.

Allrum/matsal:
Fantastisk social yta för umgänge med familj och vänner. Här finns det gott om plats för både en matsalsgrupp för middagar men även för en soffgrupp och avslappning. Laminatgolvet och inslagen av den vita träpanelen och ljust grå målade väggarna fortsätter även här.

Kök:
Tidlös design med inslag av en modern och lantlig känsla speglar detta kök (2012). Bänkskiva i mörk laminat och utrustning som ugn, spis, fläkt, micro, diskmaskin och kyl och frys. Delar av köket har gjorts av Vinninga snickeri. Väggarna här är målade i en grå nyans och golvet består av laminat.

Tvättstuga:
Från köket når du tvättstugan, här har golvet en klinker och väggarna vit träpanel. Stora förvaringsmöjligheter i lådor och den spegelgarderob som finns här. Utrustad med tvättmaskin (2022) och torktumlare (2012). Från tvättstugan når du även sovrum nummer 4, badrum och det vidbyggda garaget.

Badrum:
Badrum (1992) med klinker på golvet och målad struktur tapet på väggarna. Här finns duschkabin, WC och handfat i kommod.

Sovrum 4 :
Sovrum fyra är från början ett förrådsrum som tillhört garaget som gjorts om till ett sovrum. Fönster mot baksidan av huset och även här ett laminatgolv, målade väggar och träpanel. Gott om plats för en dubbelsäng.

Summary

Type: Villa
Rooms: 6, of which 4 bedrooms
Living area: 142 m2
Additional area: 36 m2
Plot area: 1 021 m2
Year of construction: 1992
Operating cost: 48 007 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Från luftsvärmepump
Age: 1992

Construction method

Water: Kommunalt vatten
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Krypgrund, platta på mark
Frame: Trä
Facade: Träfasad
Windows: 3-glasfönster
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Brick block: Murad skorsten
Brick block comment: Kontrollerad utan anmärkning 11/10 2024
Comment: Platta på mark under garaget och sovrum 4

Plot/balcony/patio

Inglasad altan (vår/höst)
Altan

Other buildings

Lekstuga

Parking

Asfalterad uppfart med parkeringsmöjligheter
Isolerat vidbyggt garage med plats för en bil.
Elbilsladdare finns på utsidan av garaget vid garageporten

Tv/Internet connection

Fiber finns

General

County: Västra Götaland
Municipality: Lidköping
Property designation: LIDKÖPING SÄVARE 26:63

Surroundings

Vinninga är en villastadsidyll lite drygt en mil från Lidköpings centrum. Här finns service i form av livsmedelsbutik, Pizzeria, bensinmack, bibliotek, skola m m. Här har också många småföretagare valt att etablera sig. Bussförbindelserna med både Lidköping och Skara/Skövde är goda.
Vill du ha en lugn och skön miljö, med skog och åkrar utanför knuten, är Vinninga perfekt för dig.

Plan regulations

Sävare 26:1,del av,vinninga, Detaljplan (Beslutsdatum: 1990-11-14, Senast ändrad: 2023-01-23)

Economy

Operating costs

48 007 SEK/year
Annual electricity consumption: 20730 kWh/year
Number in the household: 5

Distributed as follows

Electrical: 33 006 SEK
Water and drain: 6 038 SEK
Insurance: 6 318 SEK
Insurance comment: LF villahemförsäkring stor
Cleaning: 2 101 SEK
Chimney sweeping: 544 SEK
Description: I årsförbrukningenav kWh är Spabad och elbilsladdare inräknat från 2024

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 303 000 SEK
Land: 301 000 SEK
Total: 1 604 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1992
Standard score: 29
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 4 mortgages with a total of 1 700 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images

+ 14 Show all 20 images
 

Floor plan

Map and area

Blåstjärnevägen 6, Vinninga

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Registration for viewing

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Välj mellan nedan alternativ
30
Oct
Anmälan krävs
Wed 16:00-16:30
I am interested
I want to be contacted by a real estate agent before I sign up for a viewing.
Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Lidköping
Blåstjärnevägen 6
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan