Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lovisa Forsgren, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lovisa Forsgren
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ursviken

Amiralsvägen 22

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lovisa Forsgren, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lovisa Forsgren
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Familjevänlig villa i populärt område i Ursviken!

  • Type: Villa, Friliggande villa
  • Rooms: 5, of which 3-4 bedrooms
  • Living area: 123 m2
  • Plot area: 726 m2
  • Year of construction: 1986
  • Operating cost: 46 940 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till Amiralsvägen 22, en trevlig bostad på 123 kvm belägen i ett av Ursvikens mest familjevänliga områden, högt upp i det fridfulla yttre Ursviken.

Detta charmiga hus, byggt 1986, erbjuder en perfekt miljö för barnfamiljer som söker en trygg och harmonisk plats att kalla hem. Området kännetecknas av sitt lugn och ro, där frånvaron av genomfartstrafik gör det till en säker och trivsam miljö för barnen att leka och utforska.

Här finner ni ett praktiskt kallgarage, byggt ihop med grannens garage, som inte bara erbjuder gott om utrymme för bilen och förrådsutrymme utan även en känsla av gemenskap med närmiljön. Altanen i söderläge bjuder in till härliga utomhusvistelser, där ni kan njuta av långa sommarkvällar.

Bostaden har genomgått flera renoveringar genom åren som både förnyat och förbättrat dess funktion och utseende. Köket har fått nya stilfulla köksluckor som ger rummet en modern känsla och ny elpanna har installerats för att säkerställa effektiv och pålitlig uppvärmning. Huset målades om 2021 vilket förhöjer dess exteriöra intryck.

Med totalt två badrum, två rymliga vardagsrum och tre bekväma sovrum erbjuder huset gott om plats för familjens alla behov. Den genomtänkta planlösningen ger möjlighet till att anpassa bostaden efter era önskemål. På det övre planet finns det potential att skapa ett ytterligare sovrum, om behovet av extra utrymme skulle uppstå.

Huset kommer besiktigas i början på september och försäkras med Varudeklarerat som ger ett säkert skydd mot dolda fel för säljare och köpare i 10 år.

I Ursviken finns en rad olika bekvämligheter som exempelvis matvaruaffär, pizzeria, gym, bensinmack, förskolor och skolor som täcker F-9. Hälsocentral, tandläkare och apotek finns nu också tillgängliga i området.

Kontakta mäklaren redan idag för att ta del av tidsplan och prisbild!

About the property

Description

Entréplan

Hall
Vid husets gavel välkomnas ni in genom huvudingången till en inbjudande hall. Här möts ni direkt av en känsla av hemtrevnad och funktionalitet med trevlig vy utöver entréplanets alla rum.

Kök
Köket är en central plats i hemmet, renoverat 2022 med nya köksluckor från Skelleftekök för att kombinera funktionalitet med estetik och nytt laminatgolv. Med plats för minst fyra personer är detta kök perfekt för både vardagsmåltider och trevliga stunder med nära och kära. Här finner ni även uppdaterad utrustning: en diskmaskin som underlättar vardagen, en fullstor kyl och frys från 2022 samt en spis med keramikhäll och varmluftsugn från 2023 – allt för att göra matlagningen till ett nöje.

Vardagsrum
Vardagsrummet, beläget på andra sidan av köket, är ett lättmöblerat och öppet rum som inbjuder till sociala tillställningar och avkoppling. På golvet ligger det en vackert parkettgolv och väggarna är tapetserade. Här kan ni skapa en mysig atmosfär med soffgrupper och andra möbler som passar era behov. Rummet badar i naturligt ljus från fönster i både norr och väster, vilket skapar en ljus och luftig känsla.

En altandörr leder direkt ut till baksidan, där ni enkelt kan njuta av trädgården.

Sovrum 1
Intill vardagsrummet hittar ni husets första sovrum med tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns tre rymliga garderober som ger gott om förvaringsutrymme för alla kläder och tillbehör. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och tillhörande möblemang, vilket gör det till en privat oas där ni kan koppla av och ladda batterierna.

Badrum
Badrummet är ett ljust och fräscht utrymme, utformat med både estetik och funktion i åtanke. Golvet är klätt med en våtrumsmatta och väggarna pryds av målad vävtapet. Under 2024 har badrummet genomgått en uppdatering med ny toalettstol, en stilren kommod med tvättställ samt en duschkabin. Trevligt naturligt ljusinsläpp tack vare det frostade fönstret mot öst.

Tvättstuga/Groventré
Husets andra ingång leder till en praktisk tvättstuga och groventré, som erbjuder både funktion och bekvämlighet. Rummet målades om 2024 och har fått ett nytt tvättställ installerat, vilket ger ett fräscht och modernt intryck. Här finns även en tvättmaskin som gör det enkelt att sköta vardagens sysslor. Groventrén fungerar perfekt som en sekundär ingång, där ni kan ta av er blöta kläder och smutsiga skor innan ni kliver vidare in i huset.


Övre plan

Sovrum 2
När ni kommer upp på det övre planet och tar direkt till höger, möts ni av det andra sovrummet. Detta rum erbjuder en harmonisk plats för avkoppling, där dess välplanerade layout gör det lätt att inreda efter behov. Med ett behagligt ljusinsläpp genom fönstret skapas en trivsam atmosfär som gör rummet perfekt som ett mysigt barnrum eller ett lugnt arbetsrum. På golvet är det ett laminatgolv och väggarna är tapetserade.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet ligger vägg i vägg med sovrum 2 och delar samma generösa storlek och funktionella design. Detta rum är lika mångsidigt och kan användas på det sätt som passar er bäst, vare sig det blir ytterligare ett barnrum, ett hemmakontor, eller kanske ett gästrum. De två sovrummen tillsammans ger stor flexibilitet för familjens behov och önskemål.

Allrum
På det övre planet finner ni också ett stort allrum, en öppen och ljus plats som är hjärtat på denna våning. Allrummet är tillräckligt rymligt för att enkelt kunna delas upp i två separata rum om det finns behov av ett extra sovrum. Den nuvarande ägaren har valt att nyttja allrummet som ett andra vardagsrum, vilket gör det till en perfekt plats för familjemedlemmar att umgås. På golvet är det plastmatta och väggarna är tapetserade.

Utgången till balkongen sker via allrummet och från denna utsiktsplats kan ni njuta av en trevlig vy över Ursviken. Balkongen ligger i ett optimalt söderläge, vilket innebär att ni kan njuta av solen under större delen av dagen.

Klädkammare
Från allrummet har ni även tillgång till en praktisk klädkammare, där utrymmet är optimalt utnyttjat för förvaring. Här finns plats för hängande kläder, och rummet är designat för att hålla ordning och reda på garderoben. En perfekt lösning för att hålla sovrummen fria från klädförvaring och för att skapa en mer organiserad vardag.

Badrum
Det övre planet har också ett badrum som har våtrumsmatta på golv och målad vävtapet på väggarna. För att ge badrummet en uppfräschning har den nuvarande ägaren nyligen lagt en ny plastmatta ovanpå den befintliga våtrumsmattan, vilket bidrar till ett mer uppdaterat utseende.

Summary

Type: Villa, Friliggande villa
Rooms: 5, of which 3 bedrooms, possibility to 4 bedrooms
Living area: 123 m2
Plot area: 726 m2
Year of construction: 1986
Operating cost: 46 940 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Vattenburet system med elpanna
Age: Elpanna 2016

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Platta på mark
Facade: Stående träpanel
Windows: 3-glasfönster
Roof covering: Sadeltak, Tegelpannor
Ventilation: Självdrag
Main fuse: 16 A
Comment: Gullringshus

Renovations

2024
Ny toalettstol, tvättställ samt duschkabin till badrummet på nedre plan.

2024
Målade om tvättstugan samt bytte tvättstället.

2023
Ny spis.

2022
Nya köksluckor från Skelleftekök samt nytt laminatgolv i köket.
Ny kyl och frys.

2021
Ommålning av fasaden på huset.

2016
Ny elpanna.
Nybyggnad altan.

2010-2014
Nya laminatgolv i sovrum uppe och nere samt stora hallen.

2006
Nybyggnad altan

Plot/balcony/patio

Stenläggning från uppfarten till huset.
Uppvuxen trädgårdstomt med vackra syrenbuskar på baksidan.

Other buildings

Kallgarage med manuell port som sitter ihop med grannens garage.

Parking

Asfalterad uppfart med plats för två bilar samt en parkeringsplats i garaget.

Tv/Internet connection

Fiber finns ej indragen i bostaden. Fiber finns i området och det går att ansluta. Kontakta Skellefteå Kraft för prisuppgift.

General

County: Västerbotten
Municipality: Skellefteå
Property designation: SKELLEFTEÅ MÅSESKÄR 18

Surroundings

Ursviken är uppdelat i flera mindre områden, nämligen Furunäs, Klemensnäs, Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Öhn och Alderholmen. I Ursviken finns en rad olika bekvämligheter, inklusive matvaruaffär, pizzeria, gym, frisörsalong, kyrka, bensinmack, förskolor och skolor som täcker F-9. Hälsocentral, tandläkare och apotek finns nu också tillgängliga i området. Ishockeyföreningen i Ursviken har en egen ishall, och det finns även en fotbollsförening med fotbollsplaner.

Ursviken är känt som ett familjevänligt område, präglat av en blandning av villor och kvarter. För dem som önskar en mer kompakt boendeform finns det också lägenheter tillgängliga. En gång man bosatt sig i Ursviken, är det vanligt att man väljer att stanna kvar – områdets attraktioner och atmosfär spelar en stor roll i detta.

Ursviken har en förmånlig plats nära Skellefteå älv, och utsikten över Ursviksfjärden är verkligen förtrollande. Öhn i Ursviken erbjuder möjligheter till kanotpaddling genom Skellefteå kanotklubb. Båthamn, utegym, vackra grönområden och pittoreska promenadstråk längs älven finns också på Öhn.

För de aktiva finns elljusspår och skoterspår i Ursviken. Genom en cykeltur kan man nå Harrbäckssand och havet, ett stugområde som inkluderar en badplats och en vacker naturmiljö. En kort cykeltur tar dig också till Gocart-banan, där du kan utmana familj och vänner på en rolig tävling.

Att resa till Skellefteå centrum är snabbt och enkelt, oavsett om du väljer att använda kollektivtrafiken eller bil. Ursviken erbjuder det mesta du kan behöva och lite till – en plats som verkligen har allt att erbjuda.

Communications

Det finns bra busskommunikation i området.

Plan regulations

Bredskär mm, Stadsplan (Beslutsdatum: 1985-02-22, Senast ändrad: 1998-01-07)

Other rights and responsibilities

Community facility: SKELLEFTEÅ MÅSESKÄR GA:2 - VATTENLEDNINGAR,SPILLVATTENLEDNINGAR OCH DAGVATTENLEDNINGAR MED TILLHÖRANDE BRUNNAR OCH ANDRA TILLBEHÖR
SKELLEFTEÅ MÅSESKÄR GA:1 - UTFARTSVÄG,GÅNGVÄG,BELYSNING,PARKERING M M OCH SOPSTATION
Rights load: Ledningsrätt: VATTEN OCH AVLOPP
Community: SKELLEFTEÅ MÅSESKÄR S:2

Miscellaneous

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Economy

Operating costs

46 940 SEK/year
Annual electricity consumption: 21160 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 29 414 SEK
Water and drain: 6 626 SEK
Insurance: 4 500 SEK
Insurance comment: Försäkringskostnaden baserad på säljarens nuvarande försäkringskostnad.
Community: 6 400 SEK
Description: Kostnaden för uppvärmningen och elen är beräknade på säljarens avtal från elleverantör för 2023.
2023 förbrukades 21 160 kWh el.
2 personer bor i hushållet idag.

De nuvarande ägarna förbrukar ca 188 kubikmeter vatten/år.

Samfällighetskostnaden inkluderar sopstation, belysning, underhåll av gångväg och utfartsväg, snöskottning, parkering, vattenledningar, spillvattenledningar och dagvattenledningar med tillhörande brunnar och
andra tillbehör.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 8 723 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 932 000 SEK
Land: 231 000 SEK
Total: 1 163 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1986
Standard score: 29
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 1 mortgages with a total of 655 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 193 kWh/kvm/år
Energy class: FF
Specific energy use: 140 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2024-09-05
Inspector: Roger Wiklund,

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images

+ 3 Show all 9 images
 

Floor plan

Map and area

Amiralsvägen 22, Ursviken

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 727 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Skellefteå
Amiralsvägen 22
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan