Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
2 195 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lovisa Forsgren, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lovisa Forsgren
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kåge

Jörnsvägen 18

Starting price: 
2 195 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lovisa Forsgren, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lovisa Forsgren
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fint hus på hörntomt i Kåge med bergvärme!

  • Type: Villa, Friliggande småhus
  • Rooms: 4, of which 3 bedrooms
  • Living area: 135 m2
  • Additional area: 80 m2
  • Plot area: 989 m2
  • Year of construction: 1960
  • Operating cost: 42 047 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Nu ges tillfälle att förvärva detta 1,5-planshus med källare, beläget på en attraktiv hörntomt i populära Kåge. Här har flera viktiga renoveringar redan utförts, såsom dränering, nya fönster med foder och fönsterbleck, badrumsrenovering, modernt elskåp med automatsäkringar med jordfelsbrytare. Huset värms upp med bergvärme, vilket ger en energieffektiv lösning.

På entréplan finner ni ett praktiskt och funktionellt kök, perfekt för både vardagens måltider och helgens kulinariska stunder. Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet, där en elegant täljstenskamin tar plats som hjärtat i rummet och sprider en härligt värmande atmosfär under årets kallare månader. Här kan ni njuta av mysiga kvällar framför brasan, samtidigt som rummet bjuder in till umgänge och avkoppling. På detta våningsplan finns även ett stilrent badrum med golvvärme för extra komfort, samt ett av husets totalt tre sovrum.

När ni tar trappan upp till övre plan möts ni av ytterligare två inbjudande och rymliga sovrum, som enkelt kan anpassas efter era behov. Ovanvåningen har dessutom en praktisk gästtoalett och två rymliga klädkammare som säkerställer att alla kläder och tillhörigheter alltid har sin plats, vilket bidrar till ett organiserat och harmoniskt hem.

I källaren finner ni generösa ytor med stora möjligheter att anpassa efter era specifika behov och önskemål. Här finns en mysig gillestuga som bjuder in till familjekvällar eller umgänge med vänner, och en bastu som renoverades 2015 för avkoppling efter en lång dag. Utöver detta finns tvättstuga och två rymliga förrådsrum. Källaren erbjuder en perfekt kombination av funktion och flexibilitet, vilket ger er friheten att skapa det utrymme som passar just er livsstil.

Trädgården är uppvuxen och inbjudande med syrener, hängbjörk, rönnar, nötbuske och körsbärsträd, perfekt för både avkoppling och trädgårdsarbete. På tomten finns även ett kallgarage av enklare standard med en tillhörande inglasad del, perfekt för att skapa en trivsam miljö för odling eller njuta av sommarkvällar i goda vänners sällskap.

Jörnsvägen 18 är beläget på norra sidan av Kåge ca 15 minuters bilresa från Skellefteå centrum. I närhet finns förskola och grundskola för barn mellan åk F-9. Kåge är ett trivsamt samhälle med bland annat matbutik, pizzeria, hälsocentral, apotek, kiropraktik, bensinstation, bad, älv, fiske och båthamn.

Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel i 10 år med Varudeklarerat, som ger en trygghet åt både köpare och säljare. Protokoll finns att tillgå hos mäklaren.

Detta är ett hem med många möjligheter – missa inte chansen!
Kontakta mäklaren redan idag för ytterligare information och tidsplan.

About the property

Description

Entréplan

Hall
Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall, vars luftiga känsla förstärkts av en smart ändrad planlösning. Direkt till vänster finns en praktisk hatthylla för smidig avhängning av ytterkläder, och för den som behöver extra förvaringsutrymme finns flera inbyggda garderober som rymmer både jackor och skor. Väggarna består av vit träpanel, golvet är beklätt med ljus plastmatta och är utrustat med golvvärme. En praktisk klädesvärmare finns tillgänglig för att snabbt torka blöta ytterkläder.

Kök
Det gedigna originalköket bär på charm och karaktär från sin ursprungliga utformning, men har fått en modern uppfräschning med ommålning av stommar, kakel och folierade köksluckor 2022. Den maskinella utrustningen består av rymlig side-by-side kyl och frys, diskmaskin samt spis med keramikhäll och varmluftsugn. Köket rymmer ett matbord med plats för fyra personer, där ni bekvämt kan njuta av måltider tillsammans. Golvet är klätt med klickgolv som vackert efterliknar klinkergolv, vilket ger både ett robust och stilfullt intryck, samtidigt som det är lättskött och slitstarkt.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster mot söder som släpper in riktigt med härligt dagsljus. På vinterkvällarna kan ni tända en brasa i täljstenskaminen - perfekt för uppvärmning, skapa värme och mysig stämning. Utrymmet rymmer både en stor soffa och matbord, vilket gör det idealiskt för både avkoppling och sociala tillställningar. Golvet är beklätt med klickgolv och väggarna är tapetserade i vacker beige tapet med medaljonger.

Sovrum 1
Det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt tillhörande sovrumsmöbler som sängbord, byråer eller en mysig fåtölj. I direkt anslutning till sovrummet finner ni en praktisk klädkammare, smart utformad med gott om förvaringslösningar.

Badrum
Väl tilltaget badrum som renoverades 2008 med ljus och fräsch våtrumsmatta, våtrumstapet och härlig golvvärme. Här finns en duschhörna med glasväggar, wc-stol och tvättställ med kommod, spegel med belysning och två vägghängda skåp för förvaring av toalettartiklar. Naturligt ljusinsläpp från norr genom frostat fönster.


Övre plan

Sovrum 2
På högra sidan om trappen finner ni bostadens andra sovrum, stort och luftigt sovrum som rymmer dubbelsäng, sängbord och en kontorshörna. Från sovrummet kliver ni ut på en balkong med trevligt västerläge där ni kan sitta ute och njuta av kvällssolen.

Toalett
Praktisk toalett med utrustningen består av wc-stol, tvättställ med kommod och badrumsskåp.

Klädkammare
Mellan sovrummen på ovanvåningen finner ni ett välorganiserat utrymme med smarta förvaringslösningar som gör det enkelt att hålla ordning på kläder och accessoarer. Detta utrymme är inklätt med heltäckningsmatta och skärmas av med ett draperi.

Sovrum 3
Det generöst tilltagna sovrummet erbjuder en flexibel yta som enkelt kan anpassas efter era behov – perfekt som ett bekvämt hemmakontor, ett barnrum eller en kombination av båda. Här finns gott om plats för en säng och ett skrivbord. Dessutom finns det väl tilltagna förvaringsmöjligheter i den praktiska klädkammaren, som nås direkt från sovrummet, vilket gör det enkelt att hålla ordning och skapa en harmonisk miljö fri från stök.


Källarplan
I källarvåning finns tvättstuga, pannrum, matkällare, hobbyrum, förråd och bastu med relax. Relaxen även använt som ungdomsrum med egen ingång.

Summary

Type: Villa, Friliggande småhus
Rooms: 4, of which 3 bedrooms
Living area: 135 m2
Additional area: 80 m2
Plot area: 989 m2
Starting price: 2 195 000 SEK
Year of construction: 1960
Operating cost: 42 047 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Bergvärmepump
Age: Bergvärmen installerades 2006

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Källargrund
Facade: Stående träpanel
Windows: 3-glasfönster, 2-glasfönster källare
Roof covering: Sadeltak, betongpannor
Ventilation: Självdrag, paxfläkt i badrum
Main fuse: 20 A
Brick block comment: Det finns en aktiv eldstad som senast sotades 2024-02-06.
General informationn: Uppvuxen tomt med syrener, hängbjörk, rönnar, nötbuske och körsbärsträd.

Renovations

2024
Målat om husgrunden.

2023
Målat ena husgaveln.

2022
Målat stommar, kakel och folierat köksluckor i köket.

2020
Ny diskmaskin.

2018
Nya vindskiveplåtar utfört av Lidmans Bygg och Montage.

2016
Fönsterbyte i botten och övervåning till treglasfönster trä/aluminium utfört av Mockfjärds.

2015
Ny ytterdörr
Tillbyggnad bastu i källaren utfört av Byggresurs i norr.
Nytt trägolv och ny golvisolering i inredd rum i källaren samt målning av väggar och tak.

2014
Dränering av källare utfört av Byggresurs i norr samt Västerbottens Norra Gräv & Schakt.
Byte av hängrännor och stuprör.
Renovering av befintlig altan.
Ny spis och torktumlare.

2011
Installation av täljstenskamin utfört av Byggteknik och kakelugnar.
Ny kyl och frys side-by-side.

2010
Rivning av gammalt badrum för att få rymligare hall.
Golvvärme i hallen samt skjutgarderober.
Ny entrébro.

2008
Nytt badrum (tidigare sovrum) på entréplan samt nytt fönster. Stambyte ner till källarvåningen i samband med renoveringen.

2007
Jordning av el, nya strömbrytare, nytt elskåp med jordfelsbrytare.
Ny bänkskiva
Nytt fönsterfoder och nya fönsterbleck.

2006
Borrning bergvärme utfört av Guldstadens Energi Borr AB
Renovering toalett på övre plan med ny wc-stol, handfat, tapetsering, ny matta, golvsocklar samt målning tak och väggar.

Plot/balcony/patio

Altan med söderläge.

Other buildings

På tomten finns ett enklare kallgarage, inglasad altan och lekstuga.

Parking

Asfalterad uppfart med plats för flera bilar.

General

County: Västerbotten
Municipality: Skellefteå
Property designation: SKELLEFTEÅ STORKÅGE 104:7

Surroundings

Välkommen till Kåge, ett omtyckt och trivsamt samhälle beläget ca 13 kilometer norr om centrala Skellefteå!

Kåge präglas av den vackra Kågeälven som rinner genom samhället och mynnar ut i Kågefjärden. Längs E4:an finner man Kåge småbåtshamn, som erbjuder plats för fritidsbåtar och där Kåge båtklubb har sin anläggning.

I Kåge kan man njuta av ett brett utbud av utbildningsmöjligheter. Kågeskolan F-9 har ett integrerat fritidshem och fritidsklubb för barnens trivsel. Skolan är försedd med bibliotek, idrottshall och fritidsgården Holken, samt en näridrottsplats. Dessutom finns flertalet förskolor i området för de yngsta.

För de som är intresserade av idrott och sport finns Kågedalens AIF med verksamhet inom fotboll, innebandy och ishockey. Dessutom finns ett populärt elljusspår som underhålls av Friluftsfrämjandet Kågedalen för löpare och skidåkare.

Kåge erbjuder också olika bekvämligheter för invånarna. Här finns en hälsocentral med apotek, bensinstation, mataffär, pizzeria samt det omtyckta Kågebadet där man kan bada och koppla av.

Till centrala Skellefteå tar det endast ca 15 minuters bilresa eller så kan man använda sig av busskommunikation för att ta sig in till staden.

I Kåge finns allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende, och samhället präglas av en härlig mix av människor i olika åldrar och familjekonstellationer. Välkommen till Kåge, där gemenskap och livskvalitet går hand i hand!

Communications

Bra bussförbindelser och kortare gångavstånd till busshållplatser.

Plan regulations

Näcken,soldaten mm, Stadsplan (Beslutsdatum: 1971-01-18, Registreringsdatum: 2006-10-03)

Miscellaneous

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Economy

Starting price

2 195 000 SEK

Operating costs

42 047 SEK/year
Annual electricity consumption: 13781 kWh/year
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 26 136 SEK
Water and drain: 6 711 SEK
Insurance: 4 501 SEK
Cleaning: 3 705 SEK
Chimney sweeping: 994 SEK
Description: Kostnaden för uppvärmningen är beräknad på säljarens avtal från elleverantör för 2023. I kostnaden för uppvärmningen är även hushållselen inräknad.
2023 förbrukades 13 781 kWh.
3 personer bor i hushållet idag.

De nuvarande ägarna förbrukar ca 68 kubikmeter vatten/år och renhållningskostnaden är baserat på storlek på sopkärl som för närvarande är 140L grönt och 140L brunt.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 8 925 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 435 000 SEK
Land: 584 000 SEK
Total: 2 019 000 SEK
Taxation year: 2024
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1960
Standard score: 29
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 4 mortgages with a total of 875 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 56 kWh/kvm/år
Energy class: BB
Specific energy use: 41 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2024-10-25
Inspector: Linus Banck

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 19 Show all 25 images
 

Floor plan

Map and area

Jörnsvägen 18, Kåge

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 744 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Skellefteå
Jörnsvägen 18
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan