Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
5 775 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tommy Andersson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Tommy Andersson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Spånga

Utgårdsvägen 7

Price (Starting price): 
5 775 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tommy Andersson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Tommy Andersson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

SPÅNGA SOLHEM - Renoveringsfynd!

  • Type: Villa, 2 plan i souterräng
  • Rooms: 5, of which 3-4 bedrooms
  • Living area: 133 m2
  • Additional area: 87 m2
  • Plot area: 829 m2
  • Year of construction: 1989
  • Tenure form: Äganderätt

Visas inom kort - anmäl dig redan nu till förhandsvisning! Välkommen till denna rymliga tvåplansvilla i suterräng, belägen på en friköpt tomt om 829 kvm i Spånga Solhem, i kvarteret intill eftertraktade "Gläntan". Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en bostad som väntar på att förvandlas och anpassas efter dina behov. Med sina 220 kvm har huset stor potential för en växande familj. Den lummiga tomten är fint uppvuxen med björk, ek och andra planteringar, medan bostaden har en fin utsikt över villakvarteret! Detta är ett hem för den som vill sätta sin egen prägel och skapa en plats att trivas i under lång tid framöver.

Invändigt möts du av en rymlig hall, stort duschrum, generöst sovrum, bra tvättstuga samt utmärkta ekonomiutrymmen som garage, stort förråd och pannrum m.m. Övre plan erbjuder ett luftigt vardagsrum med utgång till en längsgående balkong, en matsal med braskamin som ger både värme och charm, samt ett rymligt villakök med utgång till samma balkong. Den flexibla planlösningen inkluderar dessutom ett badrum, sovrum samt en "lounge" eller allrum, som enkelt kan omvandlas till ett tredje sovrum. Huset har fina ljusinsläpp, parkettgolv i flera rum och gott om förvaringsutrymmen – perfekt för familjen som vill skapa ett personligt och funktionellt hem.

Spånga Solhem är ett eftertraktat villaområde med en trevlig småstadskänsla och ett perfekt läge för barnfamiljer. Här finns flera populära skolor och förskolor inom kort avstånd, bland annat Solhemsskolan och Spånga gymnasium. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både buss och pendeltåg, vilket ger snabba förbindelser till centrala Stockholm på cirka 14 minuter. I närliggande Spånga centrum finner du ett brett utbud av service och butiker, såsom livsmedelsaffärer, restauranger, apotek och träningsmöjligheter. För den som vill njuta av naturen erbjuder området vackra grönområden och promenadstråk, vilket gör Spånga Solhem till ett attraktivt val för ett bekvämt och trivsamt boende.

About the property

Description

SOUTERRÄNGPLAN

HALL
Via en stengång från villans entrésida i NO gör entré till detta gedigna familjehus. Hallen, som förbinder entréplanets bostadsrum på ett genomtänkt sätt, har plastmatta med stentryck och ljusa väggar. I hallen finns även ett klädskåp för familjens ytterkläder.

PANNRUM
PANNRUM Intill hallen finner du husets maskinrum, där villans el- och vedpanna är placerad. I utrymmet finns även plats för diverse förvaring. Pannrummet har ett fönster i SV.

FÖRRÅD
Bakom en stor säkerhetsdörr finns ett stort förråd, som även tjänar som ett säkerhetsklassat skyddsrum. Utrymmet, som är mekaniskt ventilerad, har ett fönster i NO. I rummet finns en stor närbur lämplig för allsköns förvaring.

FÖRRÅD fd GARAGE
Vägg i vägg med förrådet finner du ett stort förrådsrum, som har dubbeldörrar i NO samt 2 fönster i SO.

TVÄTTSTUGA
Från hallen nås även en rymlig tvättstuga, som har våtmatta och ljusa väggar. Här finns 2 linneskåp för klädförvaring, tvättmaskin samt en bänk för tvätthantering. Under fönster i SV finns en tvättho.

FÖRRÅD/MATKÄLLARE
Intill tvättstugan finner du ett rymligt förråd, som har ett fönster i SV.

SOVRUM 1
I det första av husets sovrum finns bra ytor för såväl säng som skrivbord för läxläsning. Sovrummet, som har parkettgolv och tapetserade väggar, har en garderåb för kläd- och linneförvaring samt ett behagligt ljus från stort fönster i nordost.

DUSCHRUM
Mellan hallen och sovrum 1 finner du ett duschrum, som har våtmatta och våttapeter. I duschrummet finns en WC-stol, handfat och duschkabin. Duschrummet har ett fönster i nordost.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Trapphuset från entréplan leder upp till villans övervåning. Här finner du ett luftigt och ljust sällskapsrum, där både soffgrupp och TV-möbler inryms på den väl tilltagna golvytan. Vardagsrummet, som har 2 fönster i nordost, har parkettgolv och ljusa tapeter.
En glasad altandörr leder ut till en längsgående balkong i NO där familjen intar frukosten tillsammans när säsongen tillåter. Balkongen ansluter sedan till garagetaket, där en stor altan i SO är möjlig (ingen underlagstrall idag).

MATSAL
I vinkel med vardagsrummet finner du en ljus och smakfull matsal, med parkettgolv och ljusa tapeter. Här avnjuter du många trevliga måltider, både till vardag och fest. Framför ett stort fönster i sydväst ryms ledigt ett bord för x personer. Längs ena väggen värmer en braskamin, som förstås även kan avnjutas från vardagsrummet.

BADRUM
Centralt placerad på bostadsplanet finner du ett väldisponerat badrum, som har våtmatta och våttapeter. I badrummet finns en WC-stol, handfat, badkar och ett fönster i sydväst.

ALLRUM alt SOVRUM 2
Hallen leder vidare till en "lounge" utandför köket, som lätt kan göras till ett sovrum, se ritning. Allrummet, som har parkettgolv och ljusa tapeter, har en glasad altandörr i sydväst som leder ut till trädgårdens soliga och insynsskyddade baksida.

SOVRUM 3
I detta ljusa och ombonade sovrum finns plats för både säng och golvytor där leken kan breda ut sig! Sovrummet, som har parkettgolv och ljusa tapeter, har en 4 inbyggda klädskåp för allsköns förvaring, samt ett vackert ljusinsläpp från 2 fönster i sydväst.

KÖK
Ombonat och rymligt villakök med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns bra bänkytor för matlagning och skåp för porslinsförvaring. Framför ett stort fönster i nordost ryms ledigt ett bord för 6 personer. I köket finns en glasad altandörr till den längsgående balkongen i nordost, som har en härlig utsikt över villakvarteret och "Gläntan".
Maskinutrustning i kök: Spis med keramikhäll, vedkamin "Vamsler", köksfläkt, bänkdiskmaskin och inbyggnads varmluftsugn. Maskinerna av varierad ålder, varav kyl och frys är utbytta 2024.

Summary

Type: Villa, 2 plan i souterräng
Rooms: 5, of which 3 bedrooms, possibility to 4 bedrooms
Living area: 133 m2
Additional area: 87 m2
Plot area: 829 m2
Price (Starting price): 5 775 000 SEK
Year of construction: 1989
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Vattenburen värme med El-/vedpanna CTC

Construction method

Water: Kommunalt vatten
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betong
Frame: Trä
Floor joists: Trä
Facade: Träpanel
Windows: 3-glasfönster
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk T/F med värmeväxlare (FTX)
Brick block comment: Skorstenen fortlöpande sotad.

Plot/balcony/patio

Längsgående balkong i NO
Stor altan (ovan garaget) i SV
Naturlig uteplats på uppphöjd "lund" i SV
Friköpt, lummig och uppvuxen trädgårdstomt 829 kvm med björk, ek, jasmin samt allehanda planteringar. Björken planterades 1953, samma dag som ägaren flyttade in!

General

County: Stockholm
Municipality: Stockholm
Area: Solhem
Property designation: STOCKHOLM HAGBARD 32

Plan regulations

Nälsta i område mellan inspektorsbacken,kälvestavägen och vinstavägen, Stadsplan (Beslutsdatum: 1958-07-25, Senast ändrad: 2022-03-29)
Hagbard t 31-32, Tomtindelning (Beslutsdatum: 1966-02-02, Senast ändrad: 1991-08-23)

Other rights and responsibilities

Rights load: Avtalsservitut: VILLA - SE BESKRIVNING

Economy

Price (Starting price)

5 775 000 SEK

Operating costs

Annual electricity consumption: 27059 kWh/year
Number in the household: 1

Distributed as follows

Description: Driftskostnader under uppdatering.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 2 555 000 SEK
Land: 2 448 000 SEK
Total: 5 003 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1989
Standard score: 32
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 2 mortgages with a total of 765 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images

+ 17 Show all 23 images
 

Floor plan

Map and area

Utgårdsvägen 7, Spånga

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Solhem, Stockholm
Utgårdsvägen 7
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan