Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liliya Morozova, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Liliya Morozova
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Märsta

Skepptuna Stensta 381

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liliya Morozova, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Liliya Morozova
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Märsta - Skepptuna

  • Type: Villa, 1 1/2 -plan
  • Rooms: 6, of which 4-5 bedrooms
  • Living area: 142 m2
  • Plot area: 3 382 m2
  • Year of construction: 1925
  • Operating cost: 49 580 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

- UTHYRNINGSMÖJLIGHET
- PERFEKT FÖR EGENFÖRETAGARE
- TOTALRENOVERAT
- ÖPPEN FIBER
- DUBBELGARAGE

Välkommen till ett enastående och nyrenoverat 1,5-plans hus som kombinerar charm och funktionalitet med modern bekvämlighet. Denna drömbostad, som renoverats med hög standard under de senaste åren, erbjuder en perfekt balans mellan stil och komfort.

Huvudbyggnad:
Huset sträcker sig över 1,5 plan och har en generös planlösning som inkluderar fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Köket är modernt och fullt utrustat, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillställningar. Det stilrena badrummet är utformat med noggrant utvalda material och modern inredning som ger en lyxig känsla.

En av husets främsta tillgångar är den imponerande altanen som omger halva huset. Här kan du njuta av morgonkaffet, sola, eller avnjuta middagar med familj och vänner i en underbar utomhusmiljö. Altanen erbjuder flera sittplatser och avskilda hörn, vilket gör den till en perfekt plats för avkoppling och umgänge.

Naturtomt och separat hus:
Den stora naturtomten på 3 382 kvm erbjuder en underbar kombination av grönska och praktisk användning. Den lummiga gräsmattan sträcker ut sig framför huset och skapar en inbjudande yta för lek, avkoppling eller trädgårdsaktiviteter. Uppfarten är stilfullt stenbelagd, vilket både förstärker intrycket av ordning och skönhet samt ger ett robust och underhållsfritt underlag för bilar. Tomten är omgiven delvis av häckar och prunkande syrenbuskar, som både ger insynsskydd och sprider en härlig doft när de står i blom. Detta är en plats där naturen verkligen blir en del av din vardag!

På tomten finns även ett separat hus som är idealiskt för uthyrning eller för den som driver eget företag. Detta hus är komplett med två sovrum, ett gym, kök, badrum och ett kontor, vilket gör det mångsidigt och mycket användbart.

För bilälskaren eller den som behöver extra förvaringsutrymme, erbjuder fastigheten både ett dubbelt garage och en dubbel carport. Här finns det gott om plats för fordon, verktyg och utrustning.

Detta är en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt hem som har allt man kan önska sig – modern komfort, stora ytor, en naturskön tomt och flexibla boendemöjligheter. Välkommen hem till ditt nya drömboende!

Det är en kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information samt tidsbokning.

About the property

Description

HUVUDBYGGNAD

ENTRÉPLAN

HALL/HUVUDENTRÉ
Välkomna in i en ljus och inbjudande hall med eleganta spotlights i taket som ger en modern känsla. Väggarna är smakfullt målade, och det vitlaserade trägolvet ger rummet en varm och hemtrevlig atmosfär. Under trappan hittar du ett praktiskt förråd som erbjuder extra förvaringsutrymme för allt du inte vill ha framme.

VARDAGSRUM
Det charmiga vardagsrummet blir snabbt husets hjärta med fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med dagsljus. Härifrån har du direkt tillgång till den delvis täckta altanen, vilket förlänger umgängesytorna utomhus under årets varmare månader. Vardagsrummet har ett stilrent vitlaserat trägolv, målade väggar och inbyggda spotlights i taket. En luftvärmepump är installerad, vilket gör att rummet behåller en behaglig temperatur året runt, och fungerar utmärkt som AC under sommaren.

SOVRUM 1
Ett mysigt och rofyllt sovrum med en egen ingång till en rymlig klädkammare "Walk-in-Closet", som är inredd med praktiska hyllor. Denna klädkammare kan enkelt omvandlas till ett hemmakontor eller ett mindre barnrum, beroende på familjens behov.

ALLRUM/SOVRUM 2
Detta härliga rum har stora fönster som fyller rummet med ljus och ger en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Här finns även en utgång till altanen, vilket gör rummet till en idealisk plats för avkoppling. Möjligheterna är många, då rummet kan användas som ett extra allrum, sovrum eller hobbyrum.

GROVENTRÉ
Den praktiska groventrén erbjuder extra bekvämlighet med sitt slitstarka klinkergolv. En stor garderob ger generöst med förvaringsutrymme och ingår i köpet.

DUSCHRUM
Ett tidlöst renoverat duschrum med stilrena materialval. Kakel och klinker pryder väggar och golv, och golvvärmen ger en extra touch av lyx. Duschhörnan har vikbara glasdörrar, och rummet är utrustat med spegelskåp, handfat med kommod under, WC och spotlights i taket som skapar en modern och avslappnande miljö.

FÖRRÅD
Ett mindre förråd som erbjuder plats för praktisk förvaring.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är utrustad med allt du behöver för vardagens alla sysslor. Här finns en tvättho, tvättmaskin, torktumlare samt IVT-panna. Rummet är funktionellt och praktiskt, med gott om utrymme för tvätt och förvaring.

KÖK
Ett attraktivt IKEA-kök, stilrent renoverat 2018/2019, med belysning och grått kakel ovanför diskbänken i laminat. Köket är välutrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd mikro samt ugn och integrerade kyl och frys. Matplatsen är belägen vid ett stort fönster som vetter mot husets infart, vilket ger ett fint ljusinsläpp under måltiderna.

ÖVRE PLAN

HALL
På det övre planet möts du av en ljus hall med två stora fönster som skapar en ljus och luftig atmosfär. Härifrån når du sovrum 3 och 4. Hallen har parkettgolv, målade väggar och sidospotlights i taket som bidrar till en modern känsla.

SOVRUM 3
Ett trevligt sovrum med rymliga garderober och målade väggar. Rummet är dessutom utrustat med en luftvärmepump som kan användas för både svalka och uppvärmning, vilket gör det enkelt att hålla en behaglig temperatur året runt.

SOVRUM 4
Detta sovrum, med sina två dubbla garderober och målade väggar, är perfekt som ett barnrum. Rummet har också egen ingång till en WC och en luftvärmepump med AC funktion.

WC
En liten, men bekväm WC med plastmatta på golvet och målade väggar. Utrustningen inkluderar WC, handfat med kommod under och ett spegelskåp.

Detta hem erbjuder en modern och genomtänkt planlösning med alla bekvämligheter du kan önska dig. Huset är perfekt för dig som värdesätter funktionalitet och stil i en harmonisk kombination.

EXTRA BYGGNAD BOA 82,5 kvm (enligt areamätning) samt BIA på garagebyggnad 73,2 kvm (enligt areamätning)
Detta 1-planshus är idealisk för egenföretagaren eller dig som söker möjligheten att hyra ut. Huset har genomgående parkettgolv, målade väggar och eleganta spotlights i taket, vilket ger ett modernt och stilrent intryck. Uppvärmning sker via direktverkande el och en effektiv luftvärmepump, vilket bidrar till ett bekvämt inomhusklimat året runt.

Bostaden rymmer ett praktiskt kontor, perfekt för hemmakontor eller företagsverksamhet, samt ett rymligt förråd för extra förvaringsbehov. Här finns två sovrum, ett allrum/vardagsrum med öppen planlösning mot ett smakfullt IKEA-kök, och ett duschrum med kakel och klinker samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett gym finns också på plats, vilket enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum om så önskas.

Denna bostad erbjuder en flexibel planlösning och hög standard som passar perfekt för olika behov, vare sig du önskar utnyttja ytorna för ditt företag eller som en uthyrningsmöjlighet.

Summary

Type: Villa, 1 1/2 -plan
Rooms: 6, of which 4 bedrooms, possibility to 5 bedrooms
Living area: 142 m2
Plot area: 3 382 m2
Year of construction: 1925
Operating cost: 49 580 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Mätning

Heating

Vattenburen värme + 3 luftvärmepumpar

Construction method

Water: Enskilt vatten året om
Drain: Enskilt avlopp

Renovations

Invändigt 2017/2018 totalrenovering hela huset, vatten / VVS, el, kök, badrum, golv, tvättstuga, dörrar
Utvändigt 2018/2019 totalrenovering utsida, tak, tilläggsisolering, fönster, dörrar, fasad / panel, markarbeten stensättningar, ytterbelysningar
Garage 2019/2020 totalrenovering utvändigt fasad / panel, belysning, fönster, portar, dörrar, tak,
Garage 2019/2020 invändigt, el, målning, vatten, värmesystem
Hus nr 2, 2022/2023 invändigt totalrenovering hela huset, vatten / VVS, el, kök, badrum, golv, dörrar
Hus nr 2, 2022/2023 utvändigt totalrenovering, fasad / panel, belysning, fönster, dörrar, tak, tilläggsisolering
Carport 2022/2023 totalrenoverad, nytt tak, bärande konstruktion, panel

Tv/Internet connection

Öppen fiber.

General

County: Stockholm
Municipality: Sigtuna
Area: Skepptuna
Property designation: SIGTUNA GÅDERSTA 2:6

Other rights and responsibilities

Community facility: Sigtuna Gådersta Ga:5
Rights load: Officialservitut: Rätt att behålla, undehålla och förnya vattenledningen serv y. - Vattenledning
Rights benefit: Officialservitut: Rätt att använda vägen serv x för utfart. - Väg

Economy

Operating costs

49 580 SEK/year
Annual electricity consumption: 21500 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 34 000 SEK
Water and drain: 930 SEK
Insurance: 12 500 SEK
Cleaning: 2 150 SEK
Description: OBS Driftkostnader omfattar båda husen.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 8 524 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 920 000 SEK
Land: 984 000 SEK
Total: 2 904 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1929
Standard score: 43
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 5 mortgages with a total of 4 567 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 37 Show all 43 images
 

Floor plan

Map and area

Skepptuna Stensta 381, Märsta

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 710 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Skepptuna, Sigtuna
Skepptuna Stensta 381
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan