Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
5 995 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Choose viewing time
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anna Fernandez, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Anna Fernandez
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Trångsund

Nytorpsvägen 10D

Starting price: 
5 995 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Choose viewing time
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anna Fernandez, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Anna Fernandez
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Exklusivt och modernt boende i populärt villaområde

  • Type: Parhus, 2 plan
  • Rooms: 6, of which 5 bedrooms
  • Living area: 133 m2
  • Plot area: 401 m2
  • Year of construction: 2007
  • Operating cost: 60 174 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkomna på förhandsvisning den 10/11 - anmäl er till visningen på länken nedan "läs mer hos mäklaren".

Välkommen till villaidyllen Nytorp. Sällsynt tillfälle att förvärva ett av de exklusiva parhusen. Huset ligger belägen på lugn och barnvänlig gata med kort promenadavstånd till både kommunikationer och förskola/skola och mysigt naturområde kring Drevviken med flera badplatser och rekreationsområden. Attraktiv planlösning med moderna och genomgående ljusa ytskikt.

Entrévåningen välkomnar in i en öppen och välkomnande hall, med tvättstuga och duschrum i anslutning. Här finns även ett sovrum/arbetsrum.
Längre in i huset möts man av en härlig atmosfär av det ljusa sällskapsrummet öppet mot köket med matplatsdel och köksö. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror. Stora fönsterpartier för ett enastående ljusinsläpp gör detta till bostadens centrala plats med utgång till den generösa altanen på husets baksida med delvis skyddat läge under tak. Här finns plats för större sammankomster och flera möblemang. Vidare nås den plana hörntomten i soligt söderläge med insynsskyddat läge. Här får ni sol större delen av dagen. Trädgården har plana och fina gräsytor som inbjuder till lek och spel.

Övre plan erbjuder 4 rymliga och ljusa sovrum. Allrummet är idag inrett som ett sovrum med skjutdörrar och kan enkelt återställas till ett allrum. På samma våningsplan finns även ett helkaklat badrum med ett fint ljusinsläpp från fönster. Bra med förvaring i välorganiserad klädkammare och rymlig vind.

Stenbelagd uppfart med plats för flera bilar och bra med förvaring i utvändigt förråd.

Nytorp är ett mysigt villaområde beläget endast 20 min från Stockholm city med naturskönt läge och ändå nära till både kommunikationer och det mesta man behöver för ett bekvämt vardagsliv inom kort avstånd. Från huset är det endast 2 min gångväg till buss som går upp till centrum eller direkt till Farsta. Alternativt 8-10 min gångväg till centrum där pendeltåg går till city på 18 min.

I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym. I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.

I området har vi nyligen fått ett jättemysigt Café/Bistro - Villa Printz i Stortorp. En dröm vi länge haft och saknat i närområdet. Ett mysigt ställe med vällagad mat där man kan ta en fika eller något att dricka tillsammans med familj, vänner eller grannar.

Välkomna att lämna ert intresse så bjuder vi in till förhandsvisning!

About the property

Summary

Type: Parhus, 2 plan
Rooms: 6, of which 5 bedrooms
Living area: 133 m2
Plot area: 401 m2
Starting price: 5 995 000 SEK
Year of construction: 2007
Operating cost: 60 174 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump, elradiatorer

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Platta på mark
Frame: Trä
Floor joists: Trä
Facade: Träpanel
Windows: 3-glasfönster isoler
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning (FX)

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge
Property designation: HUDDINGE TÖRNROSA 4

Surroundings

NYTORP/TRÅNGSUND
Denna fastighet ligger i idylliska villaområdet Nytorp med promenadavstånd till fin badplats och brygga med möjlighet till båtplats för de boende i närområdet. Närhet till ett trevligt skogsområde kring Trångsundsskogens Naturreservat som leder fram till Sjöängen med badplats och stor gräsplan med utegym.
I folkparken Stortorpsparken anordnas många evenemang och underhållning i samarbete med Huddinge Kommuns Fritidsförvaltning och danskvällar med orkestrar, line dance mm. Fasta evenemang är valborgsmässofirandet och julmarknad, båda brukar vara mycket välbesökta.

Två bra grundskolor finns inom promenadavstånd, Trångsundsskolan (åk F-9) samt Edboskolan (F-6). Trångsund har åtta kommunala förskolor, en öppen förskola och de två fristående förskolorna Trollhyddan och Hälsoförskolan Friskus. Trångsund centrum ligger nära och där finns ett torg med vårdcentral, bibliotek, bank, café, blomsterhandel, frisörer samt olika restauranger mm.

FRITID
I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.

I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.
I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.

I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

Communications

Från Trångsunds centrum går pendeltåget mot Stockholm och söderut mot Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går en gång i kvarten och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till Centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är du vid Centralen på en kvart om det inte är mitt i morgon- eller eftermiddagsrusningen förstås. Du har också nära till Farsta Centrum som är en viktig knutpunkt och en naturlig mötesplats i södra Stockholm med sina ca 150 butiker och restauranger. Länna Köpcentrum nås också inom 5 minuter med bil, där finns ett stort utbud med butiker och restauranger.

Plan regulations

Törnrosa 1-2, Detaljplan (Beslutsdatum: 2004-06-17)

Other rights and responsibilities

Community facility: HUDDINGE TÖRNROSA GA:2
HUDDINGE TÖRNROSA GA:1
Community: HUDDINGE TÖRNROSA S:1

Economy

Starting price

5 995 000 SEK

Operating costs

60 174 SEK/year
Annual electricity consumption: 20489 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 20 841 SEK
Water and drain: 5 551 SEK
Insurance: 11 027 SEK
Cleaning: 2 900 SEK
Nätkostnad Vattenfall: 19 855 SEK
Description: I posten för uppvärmning ingår kostnaden för hushållström samt inkl de fasta nätavgifterna till Vattenfall. Driftkostnaden är beräknad med nuvarande ägares förhållande med 2 vuxna och 1 barn i hushållet.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 2 102 000 SEK
Land: 1 601 000 SEK
Total: 3 703 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 2007
Standard score: 27
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 6 mortgages with a total of 3 213 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 172 kWh/kvm/år
Energy class: FF
Specific energy use: 95 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2024-10-21

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 56 Show all 62 images
 

Floor plan

Map and area

Nytorpsvägen 10D, Trångsund

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Registration for viewing

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Välj mellan nedan alternativ
10
Nov
Anmälan krävs
Sun
I am interested
I want to be contacted by a real estate agent before I sign up for a viewing.
Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Nytorpsvägen 10D
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan