Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
7 975 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anna Fernandez, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Anna Fernandez
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Trångsund

Hammartorpsvägen 26B

Starting price: 
7 975 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anna Fernandez, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Anna Fernandez
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Exklusiv enplansvilla i attraktiv villaidyl nära till allt

  • Type: Villa, Enplanshus
  • Rooms: 5, of which 4 bedrooms
  • Living area: 136 m2
  • Additional area: 36 m2
  • Plot area: 800 m2
  • Year of construction: 2007
  • Tenure form: Äganderätt

Unikt tillfälle att förvärva en modern enplansvilla från Trivselhus med ett perfekt läge i området med gångavstånd till både centrum, kommunikationer och samtidigt nära till skolor/förskolor och naturstråk kring både Drevviken och Magelugnen. Huset ligger med ett högt och privat läge utan insyn. Hela huset är välplanerat och inbjudande intryck där extra tanke och omsorg har lagts på såväl materialval som detaljer för att ge det lilla extra.

Väl inne i huset möts man av det fantastiska ljusinsläppet som flödar in genom de stora fönsterpartierna. Inbjudande och modern planlösning med öppen känsla och generös takhöjd upp till nock. Centralt placerad braskamin från Contura som kan avnjutas från hela sällskapsrummet, härifrån nås utgång till altanen som går runt hela huset med plats för flera möblemang och större sammankomster.

Köket är öppet mot matplats och sällskapsrummet och har en köksö där familjen kan samlas kring vid matlagningen. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror och bra med arbetsytor och förvaring i flera skåp och lådor.

Välplanerad planlösning med fyra sovrum. Det större master bedroom ligger i separat del av huset med utgång till huset baksida med soldäck och spabad för året runt bad. Intill sovrummet finns ett helkaklat badrum med dubbelkommod och duschdel.
I andra delen av huset finns ytterligare två sovrum med helkaklad duschrum i anslutning samt en separat tvättstuga med bra förvaring.

Trädgården är välordnad och lättskött. För den trädgårdsintresserade så finns flera perenna växter, buskar, odlingslådor och självklart ett växthus. Altanen är indelad med flera olika uteplatser och rum för rogivande stunder och solen kan avnjutas från förmiddag till kväll på någon av de alla uteplatserna. Här finns även ett spabad för året runt bad.

Plats för flera bilar på uppfart och i isolerat garage under huset. Driftkostnaderna är låga.

Från fastigheten är det endast ett stenkast till buss som går till Farsta inom 5 minuter eller en kort promenad upp till Trångsund centrum med pendeltåg. Populära Trångsundsskolan och flera förskolor finns inom kort promenadavstånd. Nära till den välkända Stortorpshallen där hockey- och konståkningsföreningen huserar.

Stortorp är ett perfekt område för den aktiva familjen som vill bo endast 20 min från city. På kort avstånd finns Farsta centrum med galleria. Här finns 150 butiker med allt från restauranger, gym, tandläkare, bibliotek och mycket mer.

Här är det bara att flytta in – Varmt välkomna att anmäla ert intresse så bjuder vi in till visningar!

About the property

Summary

Type: Villa, Enplanshus
Rooms: 5, of which 4 bedrooms
Living area: 136 m2
Additional area: 36 m2
Plot area: 800 m2
Starting price: 7 975 000 SEK
Year of construction: 2007
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Frånluftsvärmepump

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Platta på mark
Frame: Trä
Facade: Liggande träpanel
Windows: 3-glasfönster isoler
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge
Property designation: HUDDINGE SPELAREN 12

Surroundings

STORTORP/TRÅNGSUND
Denna fastighet ligger i idylliska villaområdet Stortorp vid sjön Drevviken. Från huset är det kort promenadavstånd till fin badplats med möjlighet till båtplats för de boende i närområdet. Närhet till ett trevligt skogsområde kring Trångsundsskogens Naturreservat som leder fram till Sjöängen med badplats och stor gräsplan med utegym.
I folkparken Stortorpsparken anordnas många evenemang och underhållning i samarbete med Huddinge Kommuns Fritidsförvaltning och danskvällar med orkestrar, line dance mm. Fasta evenemang är valborgsmässofirandet och julmarknad, båda brukar vara mycket välbesökta.

Två bra grundskolor finns inom promenadavstånd, Trångsundsskolan (åk F-9) samt Edboskolan (F-6). Trångsund har åtta kommunala förskolor, en öppen förskola och fristående förskolan Trollhyddan.

Trångsund centrum ligger nära och där finns ett torg med dagligvaruhandel, vårdcentral, café, frisörer samt olika restauranger mm.

FRITID
I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.

I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.

I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.

I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.

Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.

Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

Communications

Från Trångsunds centrum går pendeltåget mot Stockholm och söderut mot Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går en gång i kvarten och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till Centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är du vid Centralen på en kvart om det inte är mitt i morgon- eller eftermiddagsrusningen förstås. Du har också nära till Farsta Centrum som är en viktig knutpunkt och en naturlig mötesplats i södra Stockholm med sina ca 150 butiker och restauranger. Länna Köpcentrum nås också inom 5 minuter med bil, där finns ett stort utbud med butiker och restauranger.

Plan regulations

Stortorp 1:2-1:26 m.fl., Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19461106)
Stortorp 1:2 m.fl., Ändring av dp (Beslutsdatum: 20000824)

Economy

Starting price

7 975 000 SEK

Operating costs

Annual electricity consumption: 21000 kWh/year
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 40 843 SEK
Water and drain: 6 885 SEK
Insurance: 11 905 SEK
Cleaning: 2 636 SEK
Chimney sweeping: 611 SEK

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 3 556 000 SEK
Land: 1 848 000 SEK
Total: 5 404 000 SEK
Taxation year: 2018
The assessed value is: Fastställt
Value year: 2007
Standard score: 35
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 6 mortgages with a total of 3 875 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är beställd

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 22 Show all 28 images
 

Floor plan

Map and area

Hammartorpsvägen 26B, Trångsund

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Hammartorpsvägen 26B
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan