Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Choose viewing time
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Skogås

Rondovägen 360

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Choose viewing time
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Sällan till Salu!

  • Type: Radhus, Radhus med inredd vind.
  • Rooms: 4, of which 3 bedrooms
  • Living area: 100 m2
  • Additional area: 21 m2
  • Plot area: 113 m2
  • Year of construction: 1981
  • Operating cost: 29 688 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Förhandsvisning söndag 3/11. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in er, tack!

Välkommen till Rondovägen 360 och en attraktiv del av Drevviksstrand!

- Friköpt radhus
- Utbyggd entré
- Extra sovrum på inredd vind
- Unika planlösning
- Högt och privat beläget
- Populär och barnvänlig gård
- Endast 2.224kr/mån i samfällighetskostnad (ingår uppvärmning!)
- Nära bad och natur
- Närhet till service och kommunikationer

Här ges möjlighet att förvärva ett fantastiskt radhus om hela 121 kvm med inredd vind på populära och barnvänliga Rondovägen! Ett radhus som så sällan når marknaden. Där varje kvadratmeter har sin fulla funktion!
Här bor ni i det bästa av två världar. Nära natur och bad men endast 20 min till Stockholm City. Ett avskilt och lugnt område men samtidigt centralt då det bara är en kort promenad till centrum, populära Mörtvikskolan/förskolor och kommunikationer. Detta radhus ligger en kort promenad bort från den omtalade badplatsen badudden och sjön Drevviken.

Huset är i genomgående fint skick och fördelat på 2 plan med inredd vind. Husets tilltalande planlösning mellan vardagsrum och kök ger en fin kontakt ytorna emellan. Väl tilltaget med en varm och inbjudande atmosfär för trivsamma hemmakvällar och bjudningar med många gäster runt både matbordet, i soffan samt på uteplatsen. Ett hem med en härlig känsla där inne och utelivet binder samman. Tack vare husets fördelaktiga höga läge i området ges en mycket privat baksida och insynen blir minimal.

På Entréplanet välkomnas ni av en utbyggd entré där det erbjuds goda förvaringsmöjligheter. Redan här slås ni av den luftiga och rymliga känsla som infinner sig. Ett välkomnande hem som skapar den harmoni som vi så gärna söker. Vidare finner vi ett stort och välutrustat kök i sobra kulörer med en öppen och modern känsla. Här ges gott om förvaringsmöjligheter bakom många under- och överskåp samt gott om arbetsytor på fina bänkskivor. Snyggt kakel samt integrerade och rostfria vitvaror. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet och är ytterst välplanerat. Här skapas ett hem perfekt för social tillställningar med vänner och familj. Vid härligt fönsterparti ges en naturlig plats för matbord med trevlig utsikt över husets trallbelagda framsida. Från köket når vi det öppna och sociala vardagsrummet med utgång till en stor och härlig trädäckad altan i högt och fritt läge. En stor del av altanen är inglasad och blir en naturlig förlängning utav vardagsrummet. Här kan ni duka upp för "det stora sällskapet". En fantastisk uteplats som rymmer både lounge grupp och solstolar.
På Entréplan finner ni även ett helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och kommod.

Vidare på övre plan finner ni 2 väldisponerade sovrum, samt ett lite mindre rum som lämpar sig till både sovrum, kontor eller varför inte en alldeles egen Walk in-Closet. Här finner ni även ett stilrent badrum med kakel och klinker i snygg kombination samt badkar. Trevligt takfönster ger härligt ljusinsläpp.

Via trappa når ni sedan vidare till vindsvåningen. Här bringas ett fantastiskt ljusinsläpp från härligt takfönster. Vinden är inredd och här får både dubbelsäng, sängbord samt annat möblemang plats. Gott om förvaringsmöjligheter ges i stilrent platsbyggda garderobslösningar mot snedtakets väggar.
På framsidan finns ytterligare en härlig och trallbelagd uteplats med många soltimmar. Gott om förvaringsmöjligheter finne ni här i utvändigt förråd.

Som boende på adressen tillhör ni en välskött samfällighetsförening med låga avgifter. I samfällighetsavgiften på endast 2.224kr/mån ingår både uppvärmning och vatten. Vilket gör driftkostnaderna väldigt låga för detta radhus. Här garanteras ni även p-plats men möjlighet finns även till garage. I samfällighetsföreningen finns en gemensamhetslokal samt tvättstuga som går att boka. Besök gärna föreningens hemsida för mer information https://www.rondos.se/,

Från huset finns gång- och cykelbanor vart ni än vill ta er, till skolan, förskolan, ner till badet eller till centrum. Från Skogås tar man sig enkelt till stan med pendeltåget som tar ca 18 minuter. Härifrån går även bussar mot Farsta, Haninge, Huddinge och Länna. Önskas T-bana så når ni den i närbelagda Farsta Strand.
Lugnt och barnvänligt område med fina innergårdar med lekplatser. Promenadavstånd till mycket populära Östra gymnasiet samt till flera omtyckta grundskolor som Mörtviksskolan, Edboskolan och Sjötorpskolan. Närhet till fina naturstråk och badplatser med trevliga glassbåten sommartid kring sjön Drevviken.

Varmt välkommen på visning!

About the property

Summary

Type: Radhus, Radhus med inredd vind.
Rooms: 4, of which 3 bedrooms
Living area: 100 m2
Additional area: 21 m2
Plot area: 113 m2
Year of construction: 1981
Operating cost: 29 688 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Mätning
(Boa) 100 m² boarea, entréplan 52 m², mellanplan 37 m², övre plan 11 m²
(Bia) 21 m² biarea, Inglasag altan 15 m², förråd 6 m²

Heating

Fjärrvärme, vattenburet system

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Floor joists: Betong
Facade: Puts
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft
General informationn: Rondovägens Samfällighetsförening är belägen högst upp på Rondovägen, i den östra delen av Skogås, Huddinge Kommun. Samfälligheten består av 24st radhus och Bostadsrättsföreningen Finalen. Välskött samfällighet med samlingslokal och stor tvättstuga.

Samfälligheten ansvarar för gemensamhetsanläggningarna som består av:

Gemensamma byggnader innehållande bl.a. garage och undercentral för fjärrvärme, utebelysning, parkeringsplatser, asfalterade körytor belägna inom Finalen 1, Symfoni 1 och Rondot 1.
Asfalterade gångvägar, gångvägsbelysning med tillhörande ledningar, lekplatser med utrustning samt övriga friytor inom Finalen 1 och Symfonin 1.
Uppsamlingsledningar för spill- och dagvatten med tillhörande brunnar. Uppsamlingsledningarna för spillvatten ska vara gemensamma från de enskilda lägenheternas/ fastigheternas inkopplingspunkter på uppsamlingsledningarna under bostadshusen/ radhuslängorna fram till anslutningspunkterna till de allmänna ledningarna. Dagvattenledningarna ska vara gemensamma fram till anslutningspunkterna till de allmänna ledningarna.
Fjärrvärmeanläggning bestående av undercentral med tillhörande värmeväxlare, pumpar och övrig utrustning jämte sekundärledningar för varmtappvatten. Anläggningen ska vara gemensam från värmeverkets avstängningsventiler på primärledningarna fram till och med de enskild lägenheternas/ radhusens avstängningsventiler. Anläggningen kan, om föreningen så beslutar, kompletteras med enskild mätning av vatten och värme,
Distributionsledningar för kallvatten från anslutningspunkterna på de allmänna ledningarna fram till och med de enskilda lägenheternas/ radhusens avstängningsventiler. Anläggningen kan, om föreningen så beslutar, kompletteras med enskild mätning av vatten.
Lokalt nät för TV och dataöverföring från överlämnadspunkt fram till och med de enskilda lägenheternas/radhusens vägguttag.
Fläktar och rörsystem för ventilation av grunderna till bostadshusen.

Besök gärna deras hemsida. https://www.rondos.se/

Parking

P-plats finns att hyra för 250 kr/månaden.
Garage finns att hyra för 500 kr/månaden men det är kö till garage.
Visst antal p-platser med ladd-box finns att hyra för 400 kr/månaden. Eventuellt kö.

Tv/Internet connection

TV
Samfälligheten har tecknat ett gruppavtal med Comhem som innebär att varje hushåll har tillgång till deras TV basutbud.

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge
Property designation: HUDDINGE SYMFONIN 34

Surroundings

SKOGÅS/MÖRTVIK
I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek, systembolag, frisörer och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och förskolor finns i närheten. Området är mycket lugnt och naturnära med fördelaktiga kommunikationsförbindelser via kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn.

FRITID
I området finns flera lekplatser och stora härliga grönområden. I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.
I närheten finner ni även Storstockholms modernaste Racket Center med hela 17 badminton banor! Skogås Racketcenter erbjuder diverse racketsporter, gruppträning och friskvård. Här kan ni prova padel, squash, pingis, badminton, dans, mattcurling eller spela fotboll och innebandy inomhus. Dom har även ett gym.
I Skogås finner ni även en populär simhall.
I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan (13-15 år), Sjötorpsskolan (6-9år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Populära IES Länna finner ni i Länna.
Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Communications

Med pendeltåget från centrum tar det ca 16 minuter till Södra Station och ca 20 min till T-centralen.
Med bil tar det ca 15 min till centralen. (ej rusningstid)
Från Skogås centrum går ytterligare 3 bussar, 830 går mellan Handen och Farsta centrum, samt 831 som går emellan Länna ind.omr och Farsta centrum samt 742 som går till Huddinge centrum, Södertörns Högskola och Huddinge Sjukhus.

Plan regulations

Östra skogås ix, Stadsplan (Beslutsdatum: 1978-12-29, Senast ändrad: 2020-10-12)

Other rights and responsibilities

Community facility: HUDDINGE SYMFONIN GA:1

Economy

Operating costs

29 688 SEK/year
Annual electricity consumption: 6000 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Insurance: 3 000 SEK
Community: 26 688 SEK
Description: I samfällighetsavgiften på 2224 kr/månad ingår vatten, värme, Tele 2 grundutbud av TV-kanaler samt sophämtning och snöröjning.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 285 000 SEK
Land: 1 369 000 SEK
Total: 2 654 000 SEK
Taxation year: 2024
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1981
Standard score: 24
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 11 mortgages with a total of 3 011 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 46 Show all 52 images
 

Floor plan

Map and area

Rondovägen 360, Skogås

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Registration for viewing

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Välj mellan nedan alternativ
3
Nov
Anmälan krävs
Sun
I am interested
I want to be contacted by a real estate agent before I sign up for a viewing.
Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Rondovägen 360
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan