Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
3 850 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Skogås

Harmonivägen 76

Starting price: 
3 850 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerat radhus i 2 plan med 3 sovrum på samma våning!

  • Type: Radhus, Radhus
  • Rooms: 4, of which 3 bedrooms
  • Living area: 102 m2
  • Plot area: 102 m2
  • Year of construction: 1981
  • Operating cost: 55 204 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till Harmonivägen 76!

- Friköpt 2 plan radhus
- 3 sovrum på samma plan
- Utbyggd entré
- Garageplats ingår
- Populär och barnvänlig gård
- Välskött samfällighetsförening
- Nära bad och natur
- Närhet till service och kommunikationer

Välkommen till lugna och trivsamma Harmonivägen i attraktiva Drevviksstrand. Här saluförs ett välplanerat 2-plans radhus med 3 sovrum på samma våningsplan. Här bor ni i ett avskilt och lugnt område men samtidigt centralt då det bara är en kort promenad till centrum, populära Mörtviksskolan/förskolor och kommunikationer. Detta radhus ligger en kort promenad bort från den omtalade badplatsen Badudden och sjön Drevviken.

Huset är i genomgående fint skick och smakfullt inrett i sobra och stilrena toner. På entréplanet välkomnas ni av en väldisponerad och rymlig hall som tidigare ägare låtit bygga ut (2010). Här erbjuds både goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i garderob. Stilrent och praktiskt klinkergolv med golvvärme samt spotlights i tak.

Vidare välkomnas ni av en öppen och ljus planlösning då köket öppnats upp, vilket ger en härlig rymd och modern känsla. Genomgående ljusa ytskikt och ett fint parkettgolv över hela våningsplanet. Modernt och välutrustat kök från HTH i ljus inredning med gott om arbetsytor på fina bänkskivor. Rostfria vitvaror och trevlig belysning under överskåp samt infällda spotlights i tak. Här finns plats för stor matgrupp och trevlig platsbyggd bänk invid fönsterparti.

Vidare når vi det öppna och sociala vardagsrummet med stora fönsterpartier som bringar ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås utgång till husets inbonade baksida i fördelaktigt sydvästläge där vi finner en härlig trädäckad altan i skyddat och privat läge. En perfekt plats att spendera varma sommarkvällar med vänner och familj. På framsidan av huset finns ytterligare en stenbelagd uteplats med plats för önskat möblamang. Framsidan ligger i östligt läge vilket ger förmiddagssol.
Entréplanet erbjuder även en helkaklad tvättstuga med handfat, kommod, wc, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme.

Vidare på övre plan finner vi tre väldisponerade sovrum varav det större med utgång till egen balkong samt en rymlig klädkammare och ett smakfullt badrum med badkar, golvvärme, wc, handfat, kommod, spegel med belysning samt handdukstork.
I övre hallen finner ni även en trevlig arbetshörna. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i utvändigt förråd.

Lugn och barnvänlig radhusidyll med fina gårdar och lekplatser samt kort promenadavstånd till populära Badudden och Drevvikens naturreservat som bjuder på fina naturupplevelser och ca 10 min promenad till Skogås Centrum med mataffär, apotek, restauranger m.m. Där tar ni pendeltåget till Stockholm Central på 20 min.

Här är det bara att flytta in och njuta av ett underbart hus i trivsam idyll!

About the property

Summary

Type: Radhus, Radhus
Rooms: 4, of which 3 bedrooms
Living area: 102 m2
Plot area: 102 m2
Starting price: 3 850 000 SEK
Year of construction: 1981
Operating cost: 55 204 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Fjärrvärme, vattenburet system

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Frame: Betong
Foundation wall: Betong
Roof covering: Betongpannor
General informationn: Romansens Samfällighetsförening består av 166 fastigheter. I föreningen ingår även fastigheter som ägs och hyrs ut av Huge Bostäder AB. Området färdigställdes kring årsskiftet 1981–1982 av Huge Bostäder AB som var säljare. K-Bygg var huvudentreprenör vad gällde husen och Skandewalls samt Rörsystem AB vad gällde markarbetena. Byggnationen skedde i två etapper, Harmoni- respektive Romansvägen och samfälligheten bildades i februari 1983.

Värme/vatten
Värmeenergi och vatten levereras till en för föreningen gemensam fjärrvärmecentral, varifrån radiatorvärme, varm- och kallvatten distribueras till våra hus. Värme och vatten ingår i samfällighetsavgiften.

Parkering
Varje fastighet disponerar en garageplats i föreningens garagelängor. På föreningens område finns även ett 30-tal parkeringsplatser som det går att köpa ett kort till för en mindre summa och som delas med de övriga i föreningen som har betalat för platserna. Betalning sker för max ett år i taget. I övrigt är det gratis dygnsparkering på gatorna runt föreningen förutom vintertid då parkeringsförbud råder vissa platser/tider för plogning.

Samfällighetslokal
Lokalen som också är samfällighetens skyddsrum är fullt utrustad med bord, stolar, kyl, frys, spis, diskmaskin, mikro mm. och tillbehör för ca 30 personer. I lokalen finns även tillgång till bastu.

TV/Bredband
Samfälligheten har avtal med Comhem och alla hus har uppkoppling med både bredband och kabel-TV. I samfällighetsavgiften ingår deras basutbud.

Ekonomi
Föreningen omsätter drygt 3 miljoner kr/år och räkenskapsåret omfattar januari – december. Varje fastighetsägare ska månadsvis betala en avgift till föreningen där avgiftens storlek baseras på boendeyta och bestäms på årsmötet. Aktuell avgift hittar du under respektive årsstämma HÄR under debiteringslängd. Avgiften skall täcka föreningens kostnader för värme, vatten, samfälld elförbrukning, underhåll och nyanskaffning, väghållning, fondering, arvoden samt övrigt.

Lekplatser
Samfälligheten är indelad i 10 mindre områden (se föreningskartan). Av dessa har 9 en egen lekplats med olika lekutrustningar såsom gungor, sandlådor, lekhus, rutschkanor mm.

Övrigt
Samfälligheten har flera förråd med verktyg för utlåning till de boende.

Other buildings

Utvändigt förråd.

Parking

Varje fastighet disponerar en garageplats i föreningens garagelängor.

Tv/Internet connection

Via fiber.

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge
Property designation: HUDDINGE ROMANSEN 53

Surroundings

DREVVIKSSTRAND
Drevviksstrand är ett lugnt och naturnära område med radhus och villor. Radhusområdet har många små fina innergårdar, lekplatser och strövområden. I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Centralt läge med kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn, är området lugntt och naturnära.

FRITID
I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.
I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan (6-9år), Vretskolan (10-12år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet
Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Communications

Med pendeltåget från centrum tar det ca 16 minuter till Södra Station och ca 20 min till T-centralen.
Med bil tar det ca 15 min till centralen. (ej rusningstid)
Från Rondovägen går det två bussar, 828 som går via Stortorp tillFarsta centrum och med 742 tar man sig till Huddinge sjukhus via Farsta Strand där man kan byta till T-banan in till City.
Från Skogås centrum går ytterligare 2 bussar, 830 går mellan Handen och Farsta centrum, samt 831 som går emellan Länna ind.omr och Farsta centrum.

Plan regulations

Östra skogås x, Stadsplan (Beslutsdatum: 1980-03-13, Senast ändrad: 2023-05-24)

Other rights and responsibilities

Community facility: HUDDINGE ROMANSEN GA:1

Economy

Starting price

3 850 000 SEK

Operating costs

55 204 SEK/year
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 11 400 SEK
Insurance: 6 000 SEK
Cleaning: 1 948 SEK
Community: 35 856 SEK
Description: I samfällighetsavgiften på 2988kr ingår värme, vatten, kabel-tv via Comhem, garageplats samt snöröjning och skötsel av gårdar.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 607 000 SEK
Land: 1 056 000 SEK
Total: 2 663 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1981
Standard score: 32
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 12 mortgages with a total of 2 100 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 44 Show all 50 images
 

Floor plan

Map and area

Harmonivägen 76, Skogås

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Harmonivägen 76
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan