Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Skogås

Barytonvägen 59

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerat radhus i 2 plan med grönskande trädgård.

  • Type: Radhus, Radhus 2 plan
  • Rooms: 3, of which 2 bedrooms
  • Living area: 83 m2
  • Plot area: 139 m2
  • Year of construction: 1979
  • Operating cost: 42 257 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till Barytonvägen 59!

- Södervänd tomt
- Välplanerat
- Två rymliga badrum
- Låg Samfällighetsavgift
- P-plats garanteras
- Rymligt förråd
- Barnvänliga och populära gårdar
- Närhet till badplatser och naturreservat
- Kort promenad till Skogås C
- 20min från City!


Välkommen till Barytonvägen 59 och en attraktiv del av Drevviksstrand. Ett avskilt och lugnt område men samtidigt centralt då det bara är en kort promenad till centrum, populära Mörtviksskolan/Edboskolan samt förskolor och kommunikationer. Detta radhus ligger en kort promenad bort från den omtalade badplatsen Badudden och sjön Drevviken.

Huset är i genomgående fint skick och fördelat på 2 plan samt rymlig vind. På Entréplanet välkomnas ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finner ni ett välutrustat kök med gott om förvaring bakom många under-och överskåp samt gott om arbetsytor på fina bänkskivor. Stilrent kakel pryder väggarna samt många rostfria och integrerade vitvaror. Invid trevligt fönsterparti finns en naturlig plats för matbord med utsikt över husets trevliga uteplats. Uteplatsen är trallbelagd och ramas in av staket.
Från köket når vi vidare till det öppna och sociala vardagsrummet med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Härifrån nås utgång till husets lummiga baksida och grönskande trädgård. I trädgården finner ni både äppelträd, björnbär- och vinbärsbuske, jordgubbsland och rabarber. En fantastisk uteplats där ni kan spendera härliga grillkvällar med vänner och familj. Här ges plats för både utegrupp och många odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Det fördelaktiga söderläget ger mycket sol. På entréplanet finner ni även ett rymligt badrum. Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, handfat, kommod, spegelskåp samt wc.

Vidare på övreplan finner ni två väldisponerade sovrum, varav ett med klädkammare samt ett ytterligare badrum med badkar, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin. Här ges ett fint ljusinsläpp från trevligt takfönster.

Lugn och barnvänlig radhusidyll med härlig grannsamverkan och årligen en gårdsfest som är mycket uppskattad. Välskött och populär Samfällighetsförening med låg samfällighetsavgift och p-plats som garanteras. I samfällighetsföreningen finns en gemensamhetslokal och tvättstuga som går att boka kostnadsfritt. Besök gärna föreningens hemsida för mer information www.mastersangaren.se

Fantastiskt beläget med fin natur och många badplatser runt sjön Drevviken. Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser samt kort promenadavstånd till flera förskolor och populära Mörtviksskolan/Edboskolan. Ypperligt beläget med även närhet till service och kommunikationer i Skogås C. Med pendeltåget når ni Stockholm City på 20min. Bussförbindelser vidare till både Haninge, Huddinge och Farsta Strand där ni finner T-bana.

About the property

Summary

Type: Radhus, Radhus 2 plan
Rooms: 3, of which 2 bedrooms
Living area: 83 m2
Plot area: 139 m2
Year of construction: 1979
Operating cost: 42 257 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Fjärrvärme

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Krypgrund
Frame: Betong
Floor joists: Betong
Facade: Puts
Roof covering: Betongpannor
General informationn: Detta radhus tillhör den välskötta samfälligheten Mästersångaren som består av 45 fastigheter.
2001 friköptes fastigheterna från den förra ägaren Huge och samfälligheten bildades.
Husen byggdes 1978 och var det första radhusområde som byggdes i den del av Skogås som sedan blev Östra Skogås.

Samfälligheten sköts av HSB tillsammans med styrelsen.
I samfälligheten finns även tvättstuga samt en lokal som kan nyttjas för kalas eller liknande.
Adress: Barytonvägen 91

Samfälligheten tillhandahåller parkeringsplats och garage ( även laddningsbara platser finns).
Parkeringsplats: 130kr/mån
Laddningsplats: 300kr/mån
Garageplats: 425kr/mån

För att få hyra en plats med laddstolpe ska hushållet ha en laddningsbar bil. För att kunna ladda sin bil krävs det att man har ett avtal med Eways, som fakturerar för elförbrukningen. Elpriset justeras var tredje månad. För aktuellt pris kontakta styrelsen via kontaktformuläret
Parkeringsplatserna är placerade både på övre gården och undre gården.
Huvudregeln är antingen en parkeringsplats eller ett garage per hushåll.
Behov av ytterligare en parkeringsplats till hushållet? Om lediga platser finns kan en plats få hyras med korttidskontrakt som löper på tillsvidare, med 1 månads uppsägningstid. Platsen kan komma att tas tillbaka av föreningen om behov uppstår.

Det finns även 5 st gästparkeringar som är placerade på övre gården och kräver gästerna att placera ett parkeringstillstånd som varje medlem får.
Läs mer om Samfälligheten på deras hemsida https://www.mastersangaren.se/

Parking

Samfälligheten avser att ha en parkeringsplats per hushåll. I samfälligheten finns både p-plats, p-plats med laddstolpe och garage.

Tv/Internet connection

Fiber.

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge
Property designation: HUDDINGE MÄSTERSÅNGAREN 40

Surroundings

SKOGÅS/MÖRTVIK
I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek, systembolag, frisörer och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och förskolor finns i närheten. Området är mycket lugnt och naturnära med fördelaktiga kommunikationsförbindelser via kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn.

FRITID
I området finns flera lekplatser och stora härliga grönområden. I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.
I närheten finner ni även Storstockholms modernaste Racket Center med hela 17 badminton banor! Skogås Racketcenter erbjuder diverse racketsporter, gruppträning och friskvård. Här kan ni prova padel, squash, pingis, dans, badminton, mattcurling eller spela fotboll och innebandy inomhus. Dom har även ett gym.
I Skogås finner ni även en populär simhall.
I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan (13-15 år), Sjötorpsskolan (6-9år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Populära IES Länna finner ni i Länna.
Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Communications

Med pendeltåget från centrum tar det ca 16 minuter till Södra Station och ca 20 min till T-centralen.
Med bil tar det ca 15 min till centralen. (ej rusningstid)
Från Skogås centrum går ytterligare 3 bussar, 830 går mellan Handen och Farsta centrum, samt 831 som går emellan Länna ind.omr och Farsta centrum samt 742 som går till Huddinge centrum, Södertörns Högskola och Huddinge Sjukhus.

Plan regulations

Östra skogås iv, Stadsplan (Beslutsdatum: 1977-08-25, Senast ändrad: 2023-05-19)

Other rights and responsibilities

Community facility: HUDDINGE MÄSTERSÅNGAREN GA:1

Economy

Operating costs

42 257 SEK/year
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 8 400 SEK
Insurance: 7 121 SEK
Community: 26 736 SEK
Description: Samfällighetsavgiften uppgår till 2.228 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), sophämtning, tillgång till tvättstuga samt skötsel av gårdar.

Kostnad för p-plats tillkommer med 130 kr per månad.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 371 000 SEK
Land: 1 167 000 SEK
Total: 2 538 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1979
Standard score: 33
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 5 mortgages with a total of 2 180 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 25 Show all 31 images
 

Floor plan

Map and area

Barytonvägen 59, Skogås

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Barytonvägen 59
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan