Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
2 700 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Karl Fredrik Wahn, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Karl Fredrik Wahn
Franchisetagare & reg. fastighetsmäklare
Karl Liljeblad, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Karl Liljeblad
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Klagstorp

Storgatan 30

Starting price: 
2 700 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Karl Fredrik Wahn, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Karl Fredrik Wahn
Franchisetagare & reg. fastighetsmäklare
Karl Liljeblad, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Karl Liljeblad
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

En perfekt blandning av tidlös elegans och modern komfort

  • Type: Parhus, 2-planshus
  • Rooms: 4
  • Living area: 168 m2
  • Plot area: 188 m2
  • Year of construction: 1930
  • Operating cost: 35 042 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till denna storslagna tvåplansvilla från 1930-talet, belägen på den idylliska Storgatan 30 i Klagstorp. Med sina 168 kvadratmeter erbjuder denna fastighet en harmonisk blandning av historisk charm och moderna bekvämligheter.

Genomgående för villan är de omsorgsfullt utvalda materialvalen som framhäver husets tidlösa karaktär. De vita, högblanka skåpluckorna och bänkskivorna i mörk sten i köket skapar en stilren och funktionell arbetsmiljö, medan de synliga takbjälkarna och rustika trägolven ger en varm och inbjudande atmosfär. Betonggolven i hallen och vardagsrummet adderar en modern touch som elegant kontrasterar mot de antika möblerna och de unika detaljerna från husets byggår.

Den ljusa och luftiga interiören förstärks av stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en öppen och välkomnande känsla i hela hemmet. Matsalen, med sitt stora matbord och eleganta kristallkrona, inbjuder till både intima familjemiddagar och större sociala sammankomster.

På ovanvåningen finner du rymliga och smakfullt inredda sovrum som erbjuder en lugn och fridfull tillflyktsort. Det moderna badrummet med fristående badkar och avskild dusch ger en känsla av lyx och avkoppling.

Uteplatsen, som nås direkt från köket, är perfekt för sommarens alla grillkvällar och erbjuder plats för både matgrupp och loungemöbler. Den omgivande trädgården med sina planteringar skapar en harmonisk utomhusmiljö. Ett separat förråd eller snickarverkstad ger extra förvaringsutrymme och möjligheter för hobbyverksamheter.

Nästan allt i denna villa har renoverats under de senaste åren, vilket gör den till ett hem där du kan flytta in direkt och njuta av livet. Här möts tidlös elegans och modern komfort på ett sätt som skapar ett unikt och inbjudande hem.

Välkommen att boka en visning och upplev själv denna fantastiska bostad på Storgatan 30 i Klagstorp!

About the property

Description

Bottenvåning

Hall
Vid entrén möts du av en rymlig och välkomnande hall med betonggolv som skapar en modern känsla. Den unika dubbeldörren i rustikt trä sätter tonen för resten av huset, där moderna och traditionella element möts på ett harmoniskt sätt. Här finns också gott om förvaringsutrymme i en stor garderob, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor.

Kök
Köket är modernt och stilrent med vita, högblanka skåpluckor och en köksö med sittplatser. Bänkskivorna i mörk sten erbjuder gott om arbetsyta och är lättskötta. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror inklusive ugn, mikro, kyl och frys samt diskmaskin. De synliga takbjälkarna och det rustika trägolvet skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Matsal
Matsalen ligger i anslutning till köket och erbjuder plats för stora middagar med familj och vänner. Det stora matbordet kompletteras av eleganta stolar och en vacker kristallkrona som hänger från taket. Vitrinskåpen ger både förvaring och möjlighet att visa upp vackert porslin och glas.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och ljust med betonggolv och en blandning av moderna och antika möbler. De stora fönstren släpper in mycket dagsljus och skapar en ljus och luftig känsla. Här finns gott om utrymme för både en större soffgrupp och annan möblering.

Tvättstuga och Gästtoalett
Tvättstugan är praktiskt placerad på bottenvåningen och är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Intill tvättstugan finns en gästtoalett med modern inredning och en unik spegel som pryder väggen.

Uteplats
Från köket nås en trevlig uteplats som är perfekt för sommarens alla grillkvällar. Här finns plats för både matgrupp och loungemöbler, och den omgivande trädgården erbjuder både gräsytor och planteringar.

Ovanvåning

Hall och Arbetsrum
När du kommer upp för trappan möts du av en ljus och öppen hall som leder vidare till de olika rummen på ovanvåningen. Hallen har vitmålade väggar och golv, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Här finns även ett arbetsrum med ett stort fönster som släpper in mycket dagsljus, perfekt för att arbeta eller studera i en lugn miljö. Arbetsrummet är inrett med ett funktionellt skrivbord och bekväma arbetsmöbler.

Huvudsovrum
Huvudsovrummet är rymligt och elegant med en stor säng, nattduksbord och en bekväm fåtölj för avkoppling. De vitmålade väggarna och golvet tillsammans med det stora fönstret skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Rummet är smakfullt inrett med klassiska möbler och en vacker kristallkrona som pryder taket.

Badrum
Badrummet på ovanvåningen är modernt och stilrent med grå väggar och golv. Det fristående badkaret är placerat vid ett stort fönster, vilket ger en härlig utsikt medan du badar. Duschområdet är avskilt med en glasvägg och är utrustat med moderna duscharmaturer. Handfatet är placerat ovanpå en stilfull träkommod, och bredvid finns ett förvaringsskåp med glasdörrar för handdukar och badrumsartiklar.

Sovrum
Det finns ytterligare två sovrum på ovanvåningen, perfekta för gäster eller familjemedlemmar. Sovrummen är inredda med bekväma sängar, skrivbord och garderober. De vitmålade väggarna och golven tillsammans med stora fönster gör rummen ljusa och trivsamma. Ett av sovrummen är inrett för barn med leksaker och mjuka kuddar, medan det andra rummet är mer neutralt och anpassningsbart.

Klädkammare
I anslutning till huvudsovrummet finns en rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme för kläder och andra föremål. Här finns hyllor och klädstänger som hjälper till att hålla ordning och reda.

Sammanfattning
Ovanvåningen är utformad för att vara en lugn och avkopplande del av huset med fokus på bekvämlighet och stil. De rymliga sovrummen, det moderna badrummet och det praktiska arbetsrummet erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter för en harmonisk vardag.

Summary

Type: Parhus, 2-planshus
Rooms: 4
Living area: 168 m2
Plot area: 188 m2
Starting price: 2 700 000 SEK
Year of construction: 1930
Operating cost: 35 042 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Luft/vatten värmepump
Condition: Ny
Age: 2024

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betong
Frame: Murad
Floor joists: Trä
Facade: Puts
Windows: 2-glasfönster isoler
Roof covering: Tegelpannor
Ventilation: Självdrag
Electrical: El utbytt av fackmän 2023
Grounded/ungrounded: Jordat
Electrical cables: Ledningar bytta
Main fuse: 20 A

Parking

Finns flertalet parkeringsplatser i närområdet.

Tv/Internet connection

Anslutet till fiber.

General

County: Skåne
Municipality: Trelleborg
Property designation: TRELLEBORG KLAGSTORP 3:86

Other rights and responsibilities

Enrolled other rights and responsibilities: Östra klagstorp, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 1973-11-27, Senast ändrad: 2024-06-03)
Community: TRELLEBORG KLAGSTORP S:9

Economy

Starting price

2 700 000 SEK

Operating costs

35 042 SEK/year
Annual electricity consumption: 8874 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 25 000 SEK
Water and drain: 4 104 SEK
Insurance: 3 000 SEK
Cleaning: 2 938 SEK

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 7 148 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 756 000 SEK
Land: 197 000 SEK
Total: 953 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1930
Standard score: 25
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 5 mortgages with a total of 3 400 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 94 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 48 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2023-09-10
Inspector: Patrik Andersson, OBM-Gruppen
Description: Ni finner energideklarationen i sin helhet under dokument.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 10 Show all 16 images
 

Floor plan

Map and area

Storgatan 30, Klagstorp

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 596 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Trelleborg
Storgatan 30
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan