Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
2 700 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
August Carlsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
August Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Häljarp

Lusernvägen 17

Starting price: 
2 700 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
August Carlsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
August Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Familjehus i barnvänligt område med eget garage – ditt nya hem i Legoland!

  • Type: Kedjehus, Friliggande 1,5-planshus
  • Rooms: 6, of which 4 bedrooms
  • Living area: 164 m2
  • Plot area: 230 m2
  • Year of construction: 1977
  • Operating cost: 54 450 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

I utkanten av det populära och barnvänliga området "Legoland" ligger detta rymliga familjehus om 164 kvm, med hela 6 rum och plats för den stora familjen. Här bor du på en eftertraktad hörntomt med ett fantastiskt läge, bara några minuter från skola, förskolor och idrottsanläggningar. Området är perfekt för barnfamiljer som söker trygghet, bekvämlighet och närhet till grönområden. Med gång- och cykelavstånd till Häljarps alla bekvämligheter, och utmärkta kommunikationer som tar dig snabbt till Helsingborg, Malmö och Lund, blir vardagslivet både smidigt och trivsamt. Detta är en bostad och ett område som erbjuder den perfekta balansen mellan småstadsidyll och storstadsnärhet.

På nedervåningen välkomnas du av ett ljust och luftigt hem med stora sociala ytor. Här finns ett rymligt vardagsrum med charmigt björkgolv, ett modernt kök med kvalitativa vitvaror och en matplats som knyter samman kök, vardagsrum och hall. Första plan har även ett sovrum och ett badrum. Övre plan bjuder på tre rymliga sovrum, en öppen yta för flexibel användning och ett stilfullt badrum med både badkar och bastu för extra vardagslyx.

Utomhus finns en lättskött trädgård med ett trädäck och elektrisk markis, perfekt för avkoppling eller när familj och vänner är på besök. Förrådet i trädgårdens ände skapar goda förvaringsmöjligheter. Ett eget garage i området fullbordar detta fantastiska hem!

Denna bostad är varudeklarerad, vilket innebär att den har genomgått en förbesiktning och är försäkrad i 10 år genom Anticimex. För mer information och bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare August Carlsson.

About the property

Description

Du välkomnas av en ljus och inbjudande entré, där det praktiska klinkergolvet ger ett modernt och fräscht intryck. Härifrån leder en trappa upp till andra våningen, men vi börjar med att utforska nedervåningen. Från hallen kan du antingen fortsätta in i det rymliga vardagsrummet eller direkt till tvättstugan, även den med ett tåligt klinkergolv.

Vidare in når du bostadens imponerande vardagsrum, med ett charmigt björkgolv som sätter en klassisk och ombonad prägel på rummet. Här finns oändliga inredningsmöjligheter, tack vare rymden och den öppna planlösningen. Oavsett om du vill skapa flera sittgrupper eller ha plats för både soffor och arbetsyta, är detta rummet där du kan låta kreativiteten flöda. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och gör vardagsrummet till en härlig samlingspunkt.

På andra sidan hittar du det ljusa och stilrena köket. Det vita köket är fullt utrustat med de vitvaror man kan förvänta sig inklusive en induktionshäll och ugn från Whirlpool. Fläkt från Gram, kyl och frys från LG samt en Elvita micro. Det är smakfullt och funktionalitet. Köket ligger i anslutning till en större matplats som knyter samman kök, vardagsrum och hall på ett socialt och inbjudande sätt. Här finns gott om utrymme för middagar och umgänge, perfekt för familjesammankomster eller middagsbjudningar.

Från matsalen når du en mindre hall som leder till flera funktionella rum. Här hittar du ett rymligt sovrum, som idag används som ett stort och lyxigt walk-in-closet, men som enkelt kan anpassas till ett sovrum, kontor eller hobbyrum – valet är ditt! På detta plan finns också ett helkaklat badrum med dusch, smakfullt och lättskött. Slutligen finns ett praktiskt förråd som ger gott om plats för förvaring av allt från kläder till hushållsartiklar.

Nedervåningen har i övrigt ett nyare parkettgolv, förutom vardagsrummet där det klassiska björkgolvet bevarats.

När du sedan går upp för trappan möts du av stora öppna ytor som ger en luftig och inbjudande känsla. Denna yta på övre plan är lika flexibel som vardagsrummet på nedervåningen och erbjuder många möjligheter för olika möbleringar – perfekt för en extra lounge, lekhörna eller arbetsyta. Hela ovanvåningen har ett enhetligt parkettgolv som ger ett sammanhängande och modernt intryck.

Här uppe hittar du även tre jämnstora sovrum, placerade i olika riktningar. De generösa fönstren i varje sovrum släpper in härligt dagsljus och skapar trivsamma miljöer för både vila och arbete.

Sist men inte minst finner vi det eleganta badrummet, det stilfullt kaklat och utrustat med klinkergolv, vilket gör det både modernt och lättskött. Här kan du njuta av vardagslyxen i ett rymligt badkar och koppla av i den egna bastun – en perfekt plats för avkoppling efter en lång dag. Detta badrum erbjuder allt du behöver för en fulländad hemmaspa-upplevelse, vilket gör övre våningen till en sann oas av välbefinnande!

Summary

Type: Kedjehus, Friliggande 1,5-planshus
Rooms: 6, of which 4 bedrooms
Living area: 164 m2
Plot area: 230 m2
Starting price: 2 700 000 SEK
Year of construction: 1977
Operating cost: 54 450 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Fjärrvärme, direktverkande el

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betongplatta
Frame: Trä
Floor joists: Trä
Facade: Tegel / träpanel
Windows: 3-glasfönster
Roof covering: Betongpannor
Exterior sheet metal work: Plåt
Ventilation: Självdrag
Grounded/ungrounded: Delvis jordat
Flaws: Ett hus kräver kontinuerligt underhåll, då alla byggnadsdelar utsätts för dagligt slitage. De flesta hus har någon form av brister och
fel i form av skador eller risk för skador. Lättast att upptäcka är skador i synliga delar som golv- och väggbeklädnader. Även de delar
av byggnaden som man inte ser utsätts för dagligt slitage, exempelvis fuktisoleringen mot en källaryttervägg eller en
dräneringsledning. Olika typer av fuktpåverkan är det vanligaste problemet. Fuktisolering och en dräneringsledning har en
begränsad livslängd. En äldre dräneringsledning eller fuktisolering har normalt utsatts för sådant slitage att man kan förvänta sig att
funktionen är nedsatt. En krypgrund eller en vind utsätts för olika stora fuktbelastningar beroende på årstid, användning och
geografi

Renovations

2010 - Totalrenoverat ovanvåning.
2011 - Trädäcket lades och markisen sattes upp.
2012 - Nytt kök.
2012 - Renoverat badrum (nedre plan)
2013 - Ny fjärrvärmecentral
2013 - Renoverat tvättstuga
2021 - Installerat ny tvättmaskin

Plot/balcony/patio

En mindre men välplanerade tomt om 230 kvm, perfekt för dig som söker en trädgård som är både lättskött och inbjudande. Här finns ett stort trädäck samt elektrisk markis som gör det enkelt att njuta utomhus, perfekt för både avkoppling och sociala stunder. På trädgårdens ände finns även ett rymligt förråd som ger gott om förvaringsmöjligheter, detta skulle potentiellt även kunnas inredas för boning.

Other buildings

Denna bostad ligger ca 100m ifrån Sandåkerskolan (åk 4 - 9), ca 200m från Emiliaskolan (åk F - 3) och ca 600m ifrån Björkbacken förskola.

Parking

Till bostaden hör ett eget garage i en närliggande länga. Dessutom är det enkelt att hitta parkering längs gatorna i området för både dig och dina gäster.

Tv/Internet connection

Fiber finns.
TV abonnemang tecknas själv.

General

County: Skåne
Municipality: Landskrona
Property designation: LANDSKRONA BLÅLUSERNEN 1

Surroundings

Välkommen till Häljarp, en charmig och snabbt växande tätort i Landskrona kommun, perfekt belägen med smidig närhet till större städer som Helsingborg, Malmö och Lund. Här bor du mitt i naturen, mellan den vackra Saxån och den grönskande Saxtorpsskogen, med alla bekvämligheter nära till hands.

Häljarp är Landskrona kommuns största by och utvecklas i snabb takt med nya bostäder och förbättrade faciliteter som gör området allt mer attraktivt. Här finns en välutbyggd infrastruktur med en skola som går upp till årskurs nio samt flera förskolor – ett utmärkt område för barnfamiljer. För vardagsbestyr har du en välsorterad mataffär, två populära pizzerior och en bekväm bensinmack på nära håll.

För den som är idrottsintresserad erbjuder Häljarp ett rikt föreningsliv med fotboll, innebandy, rugby och ett modernt gym. Byn har även sin egen golfbana med tillhörande restaurang. Här finns till och med en stor skatepark. I närheten finns friluftsområdet Järavallen som bjuder in till naturupplevelser, medan Saxån erbjuder möjligheter för paddling och fiske.

Häljarp har dessutom utmärkta kommunikationer. Här finns en pågatågstation med direkt anslutning till större städer som Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona – perfekt för dig som pendlar eller vill kunna ta sig smidigt runt i regionen. Det finns även en cykelbana som tar dig till Landskrona på bara några minuter och buss 238 går genom byn, vilket ger dig ger dig en smidig resa mellan Landskrona och Löddeköpinge.

Häljarp är verkligen en by som har allt – en levande gemenskap, nära till natur och fritidsaktiviteter samt bekvämt avstånd till större städer.

Plan regulations

Stadsplan (Beslutsdatum: 1975-07-07, Senast ändrad: 2023-11-13)

Other rights and responsibilities

Community facility: LANDSKRONA SAXTORP GA:6
LANDSKRONA SAXTORP GA:5

Miscellaneous

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, august.carlsson@svenskfast.se 0707 - 30 87 35.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Economy

Starting price

2 700 000 SEK

Operating costs

54 450 SEK/year
Annual electricity consumption: 9100 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 24 600 SEK
Heating: 11 600 SEK
Water and drain: 4 800 SEK
Insurance: 5 900 SEK
Cleaning: 2 050 SEK
Community: 5 500 SEK

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 906 000 SEK
Land: 655 000 SEK
Total: 2 561 000 SEK
Taxation year: 2024
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1977
Standard score: 29
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 8 mortgages with a total of 1 365 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 121 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 101 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2024-10-13
Inspector: Rikard Rydberg

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images

+ 17 Show all 23 images
 

Floor plan

Map and area

Lusernvägen 17, Häljarp

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Registration for viewing

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Välj mellan nedan alternativ
31
Oct
Anmälan krävs
Thu 17:30-18:30
I am interested
I want to be contacted by a real estate agent before I sign up for a viewing.
Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Landskrona
Lusernvägen 17
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan