Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
4 495 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
August Carlsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
August Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Asmundtorp

Timmervägen 8

Starting price: 
4 495 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
August Carlsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
August Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nyproducerat stenhus i ett plan – Perfekt för familjelivet!

  • Type: Villa, Enplanshus
  • Rooms: 5, of which 4 bedrooms
  • Living area: 131 m2
  • Plot area: 563 m2
  • Year of construction: 2024
  • Operating cost: 18 400 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till denna charmiga och nyproducerade enplansvilla i barnvänliga Asmundtorp, perfekt för familjen som söker ett hem med både utrymme och komfort.

Villan imponerar med sina stora sociala ytor, perfekt för umgänge, och totalt fyra sovrum som gör det till ett idealiskt familjehem. Här finns två moderna badrum och en praktisk tvättstuga, samt gott om förvaringsutrymmen. Med material- och färgval som är tidlösa och passar de flesta smaker, är detta ett hem där du har möjlighet att sätta din egen prägel på detaljer som garderober och inredning.

Belägen på en hörntomt erbjuder huset en generös uppfart med plats för två bilar samt ett isolerat förråd, idealiskt för förvaring eller hobbyprojekt. Den rymliga trädgården har ett fritt och soligt läge som skapar en härlig atmosfär för både lek och avkoppling.

Läget kan inte bli bättre – huset ligger i ett lugnt och tryggt område, med närhet till skolor, goda kommunikationsmöjligheter och bekvämligheter som affärer. Här får du allt du behöver för en smidig och bekväm vardag.

Ta chansen att uppleva detta fantastiska hem på visningen – du kommer inte att bli besviken!

About the property

Description

Välkommen in i detta fantastiska hem som erbjuder genomtänkta ytor och smakfulla detaljer.

Den rymliga hallen ger ett inbjudande första intryck, med gott om plats för både möbler och praktisk av hängningsyta. Här finns även ingången till den välutrustade tvättstugan, som har klinkergolv för enkel städning. Utrustningen består av en panna från CTC med en utedel (luft-vatten), tvättmaskin (LG 11 kg), finns även planerat för torktumlare, vask och flera skåp, vilket gör tvättstugan både funktionell och organiserad.

Köket är ett riktigt blickfång med vågat färgval och en smakfull inredning. Här finns vitvaror från Electrolux och LG, inklusive fullhöjd kyl och frys, ugn och mikro i högskåp, samt inbyggd diskmaskin och en induktionshäll med integrerad fläkt. Köket från IKEA har soft-close-funktion, generösa arbetsytor och en stilren bänkskiva i komposit sten som kombinerar både estetik och funktionalitet.

I huset finns två eleganta badrum, båda med dusch med vägghängd toalett i ett av badrummen. Materialen genomtänkt valda med inslag av färg på commod och detaljer som tropisk dusch och industriella glasdörrar. Ett av badrummen är en suite, direkt anslutet till det större sovrummet, vilket skapar en lyxig hotellkänsla.

De fyra sovrummen är alla lättmöblerade och har vackert ekparkettgolv. Samtliga innerväggar är putsade lättbetongväggar och taket i allrum/kök har ljudabsorberande tak.

Det här är ett hem där varje rum är utformat för att skapa trivsel, med stilfull design och praktiska lösningar!

Summary

Type: Villa, Enplanshus
Rooms: 5, of which 4 bedrooms
Living area: 131 m2
Building area: 149 m2
Plot area: 563 m2
Starting price: 4 495 000 SEK
Year of construction: 2024
Operating cost: 18 400 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Heating

Luft-vatten, FTX

Construction method

Water: Kommunalt vatten
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Platta på mark
Frame: Lättbetong
Facade: Puts
Windows: Isolerglasfönster, Elite
Roof covering: Takpannor
Exterior sheet metal work: Plåt
Ventilation: FTX
Electrical: Elen är jordad, förrådet är försatt med el samt utebelysning runt huset. Dessutom är huset utrustat med smart elstyrning via Plejd, vilket ger smidig och modern kontroll över belysningen.
Grounded/ungrounded: Jordat
Main fuse: 16 A
General informationn: Detta enplanshus erbjuder hög standard med energiglas från Elite och stenhuskonstruktion på gjuten platta med golvvärme för optimal komfort. Köket och vardagsrummet har en härlig öppen planlösning med takhöjd till nock, vilket ger en rymlig och luftig känsla. Den vackra trädgården är redan anlagd, så här kan du bara flytta in och börja njuta direkt.
Comment: Detta är ett energieffektivt hus byggt i sten med energiglas (1,0) och noggrant fog tätat för optimal energiåtgång, utomhusdelen av luft/vatten-systemet fungerar effektivt ner till ca -20 grader.

Plot/balcony/patio

Rymligt trädäck direkt utanför vardagsrummet. Denna uteplats bjuder på gott om plats för både loungemöbler och matgrupp, vilket skapar en naturlig förlängning av hemmets sociala ytor
Välskött tomt med gräsmatta, blivande häck, staket och stödmur. Här finns biluppställningsplats för två bilar och ett isolerat förråd med el. Denna rofyllda plats bjuder på en fantastisk utsikt upp mot Rönneberga backar från husets baksida.

Other buildings

Isolerat förråd om 9,9 kvm.
Här finns förberett för framtida solceller och batteri samt ev billaddare. (tomrör finns fram till p-plats)

Parking

Parkering (singel) med plats för 2 bilar.

Tv/Internet connection

Fiber.

General

County: Skåne
Municipality: Landskrona
Property designation: LANDSKRONA ASMUNDTORP 1:298

Surroundings

Asmundtorp är en trevlig förort till Landskrona, belägen knappt en mil öster om staden med drygt 2000 invånare. Du når enkelt Asmundtorp från Landskrona med buss 241 mot Eslöv eller med bil via väg 17. Med cykel tar du dig hit på cirka 20 minuter via cykelbanan.

Området erbjuder närhet till både natur och bekvämligheter, med matvarubutik, pizzeria, frisör och skola upp till årskurs 9.

Asmundtorp omges av historiska gravhögar, särskilt vid Rönneberga backar, vars högsta punkt når 107 meter över havet. Den imponerande kyrkan, invigd 1897 i Eslövsgotik, har ett torn som reser sig 66 meter upp och ibland erbjuder konserter.

Lokalt finns även en aktiv idrottsförening, Asmundtorps IF, med ett fotbollslag som spelade i division 2 år 1953. För den sportintresserade finns en tennisklubb och den välrenommerade scoutkåren Asmundtorp-Tofta Scoutkår.

Landskrona är närmaste stad. Landskrona är en stad som kombinerar modern utveckling med historisk charm och arkitektoniskt värde, där närheten till både natur och stadsliv skapar en trivsam och tillgänglig miljö. Staden är en av Sveriges park tätaste, och oavsett var du befinner dig har du alltid nära till gröna rekreationsområden. De lummiga parkerna och den inbjudande kustlinjen mot Öresund erbjuder en idealisk miljö för avkoppling och fritidsaktiviteter. Här möts du av även av ett levande stadsliv med ett rikt utbud av kultur och nöje såsom Citadellet, museer, teater, konsthall och vårt randiga Landskrona BoiS.

För den som vill hålla sig aktiv erbjuder staden en mängd möjligheter, från den natursköna strandpromenaden till utegym, joggingspår, mängder av småbåtshamnar och inte minst populära badplatsen Cement. Du hittar även segel- och kanotklubbar, minigolf, en utmanande golfbana och alla möjliga idrottsföreningar! Här finns något för alla, oavsett om du söker sportiga eller mer stillsamma aktiviteter.

Landskrona är strategiskt placerad i den växande Öresundsregionen, vilket gör staden lockande för entreprenörer och företag. Det satsas mycket på skolor och att skapa en miljö som främjar tillväxt och innovation. Avstånden inom staden är korta, vilket gör det enkelt att ta sig mellan jobb, hem och centrum. Den välutvecklade kollektivtrafiken gör det smidigt att pendla till närliggande städer som Helsingborg, Lund och Malmö. Helsingborg nås på bara 13 minuter med tåg, och Lund och Malmö ligger inte långt bort. För bilpendlare är närheten till motorvägarna E20 och E6 fördelaktig.

Plan regulations

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1957-07-19, Senast ändrad: 2024-04-08)

Miscellaneous

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Economy

Starting price

4 495 000 SEK

Operating costs

18 400 SEK/year
Annual electricity consumption: 5000 kWh/year

Distributed as follows

Electrical: 9 500 SEK
Water and drain: 6 500 SEK
Cleaning: 2 400 SEK
Description: Kostnaderna är schablon då ingen bott i huset.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Land: 229 000 SEK
Total: 229 000 SEK
Taxation year: 2023
The assessed value is: Fastställt
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd
Description: Just nu finns endast taxering för tomt.

Mortgage deed

There are 0 mortgages with a total of 0 SEK

Energy declaration

Status: Energideklaration ej utförd
Description: Se Energiberäkning under dokument.
Nyproducerad villa - vanligtvis görs Energideklaration av köpare efter två års förbrukning.

Energibalansraporten är från bygglovet med ett läckagevärde på 0,4 och en total uppskattad elförbrukning på 4648 kWh inkl. fastighetsenergi och varmvatten.
Uppmättes 0,17 vid provtryckning.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 17 Show all 23 images
 

Floor plan

Map and area

Timmervägen 8, Asmundtorp

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee *
+  
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK
* Basis for calculating property tax/fee is missing and is therefore not included in the total.

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Registration for viewing

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Välj mellan nedan alternativ
3
Nov
Anmälan krävs
Sun 13:00-13:45
I am interested
I want to be contacted by a real estate agent before I sign up for a viewing.
Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Landskrona
Timmervägen 8
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan