Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
2 930 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Marie Gamner, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Marie Gamner
Reg. Fastighetsmäklare, Ekonomie Magister
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Annelöv

Norra Kvärlövsvägen 49

Starting price: 
2 930 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Marie Gamner, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Marie Gamner
Reg. Fastighetsmäklare, Ekonomie Magister
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Gård med stor potential och mycket mark- kanske till egen verksamhet?

  • Type: Villa, 1,5 plans villa
  • Rooms: 6, of which 3 bedrooms
  • Living area: 125 m2
  • Additional area: 5 m2
  • Plot area: 4 936 m2
  • Year of construction: 1909
  • Operating cost: 45 700 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

På lugnt och fridfullt läge men med tågstationen i Dösjebro bara några minuter bort återfinns denna fastighet med en tomt på nästan 5000 kvm. Med både boningshus samt flertalet ekonomibyggnader lämpar sig fastigheten synnerligen väl för egen verksamhet t.ex. verkstad, trädgårdsodling, hästar eller hunduppfödning.

Boningshuset från 1909 har nytt fint kök från 2018, pool samt jordvärme. Huset är fridfullt beläget på en barnvänlig plan tomt med äppelträd och buskar.

Ekonomibyggnad 1 (grönt plåthus) är byggd 2011 och är på ca 216 kvm. Ekonomibyggnaden har gjuten betongplatta som tål 3 ton/kvm samt att det är 12 meter innanför porten vilket t.ex. lämpar sig väl för en lastbil. Det går att köra direkt från uppfarten på fastigheten in genom porten på 4x4 m. Den inre delen är ca 65 kvm, helt isolerad och värms upp av en värmepump luft-luft. Vatten och avlopp är indraget men inte påkopplat. Rör finns för separat nät och fiber. Ekonomibyggnad 1 har en separat elservis som delas med Ekonomibyggnad 2 (vitt stenhus) vilket underlättar om man t.ex. väljer att arrendera ut till en annan verksamhet.

På fastigheten finns även garage och carport samt en hundrastgård med gjutna stolpar med Gunnebostängsel överallt förutom mot tomtgräns där det är ett byggstaket. Fastigheten har även en stor hage som lämpar sig väl för t.ex. får eller 2 hästar. Runt hela gården är det viltstaket (några fåtal meter saknas).

About the property

Description

Vi möts av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Direkt till höger finner vi ett kaklat badrum, pannrum och tvättstuga. I tvättstugan finns tvättpelare samt en extra tvättmaskin (modell större) från Electrolux Wascator samt även en tvättslunga. Rakt fram finner vi ett av husets tre sovrum.

Till vänster om hallen har vi vardagsrummet som flödar i ljus tack vara sina fönster i två väderstreck. Därefter finner vi matrummet och köket. Köket är från 2018 och har vita luckor, vitt kakel samt ljusgrå bänkskiva. Varmluftsugn, micro, diskmaskin och induktionsspis. Alla maskiner i köket är från 2018 förutom kylen (Miele) som är från 2022. Frysbox modell större finns i garaget. Väggarna är behagligt ljusgrå. Praktisk skjutdörr mellan köket och matrummet. Innertak i köket och matrummet byttes i samband med köksrenoveringen 2018. Ytterdörren i grovköket behöver bytas.

Trappan intill hallen tar vi oss vidare till ovanvåningen och det rymliga allrummet. Här saknas det fönster i kupan men hålet för fönstret är uttaget och fönstret är inköpt, finns på plats och ingår i köpet (3-glas öppningsbart Isoler). Fint ljusinsläpp från två takfönster, vilka behöver bytas men även dessa är inköpta, finns på plats och ingår i köpet (Velux).

I varsin ända av allrummet finns det ett sovrum. Det ena med en walk-in closet, det andra något större så att en dubbelsäng utan problem får plats. I rummet med dubbelsäng finns en luftvärmepump (2018) för t.ex extra svalka under sommarhalvåret.

Summary

Type: Villa, 1,5 plans villa
Rooms: 6, of which 3 bedrooms
Living area: 125 m2
Additional area: 5 m2
Plot area: 4 936 m2
Starting price: 2 930 000 SEK
Year of construction: 1909
Operating cost: 45 700 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Jordvärme
Age: 2019

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betongplatta och torpargrund
Frame: Trä och betong
Floor joists: Trä
Facade: Puts
Windows: 2-glas samt isoler
Roof covering: Plåt
Exterior sheet metal work: Plåt
Ventilation: Självdrag
Electrical: Ny el i köket 2018, resterande el i boningshuset ej utbytt
Elcentral från 2018
Brick block comment: Skorstenen har inte varit i bruk sedan 90-talet

Renovations

Remodeling/extension year: 1969
Kyl Miele (2022)
Poolpump (2021)
Jordvärme (2019)
Ytterdött Diplomat med Yale Doorman (2019) samt även Yale Doorman i Ekonomibyggnad 2
Luftvärmepump i sovrummet på övervåningen (2018)
Kök (2018)
El i köket (2018)
Elcentral (2018)
Flertalet fönster är nya på nedervåningen. 2 st takfönster (Velux) samt 1 st 3-glas öppningsbart isoler står i allrummet på övervåningen redo att installeras.

Ekonomibyggnad 1 är byggd 2011

Plot/balcony/patio

Plan tomt med ett fint stort gammalt äppelträd, grusbelagd gård, sandlåda, flaggstång och gungställning med två gungor. Flertalet odlingsbäddar. Grill ingår. På tomten finns en upphöjd pool 4x8 meter med trädäck (poolpump från 2021) samt ett uterum med nytt plåttak. Förberett med el för lampor runt poolen samt för ett pooltak. Spireahäck omgärdar delar av gårdsplanen. Hundgård och hage. Fint nytt smidesstaket i galvaniserat stål vid infarten till fastigheten. Man kan köra direkt från uppfarten på fastigheten till Ekonomibyggnad 1.

Other buildings

EKONOMIBYGGNAD 1 (grönt plåthus)
Byggt 2011. Byggnaden är på 216 kvm (12x18 m), varav den inre delen är på ca 65 kvm (5,6 x 11,6 m). Den inre delen är helt isolerad (även taket) och värms upp av en värmepump luft-luft. Över den inre delen finns även en mellanvåning/entresolplan dit man kommer via en ståltrappa. Entresolplanet har en yta på ca 65 kvm (5,6 x 11,6 m).

Väggarna i ekonomibyggnad 1 är isolerade 145 mm samt dubbelgipsade, förutom den ena gaveln. Taket är oisolerat. Förberett för vatten och avlopp. Rör finns för separat nät och fiber. Den gjutna plattan tål 3 ton/kvm och det är 12 meter innanför porten vilket t.ex. lämpar sig väl för en lastbil. Vägen in till verkstaden håller för lastbil. Det går att köra direkt från uppfarten på fastigheten in genom porten (4x4 m).

Ekonomibyggnaden har en egen elservis som delas med Ekonomibyggnad 2 (vitt stenhus) vilket underlättar om man t.ex. väljer att arrendera ut dessa två hus till en annan verksamhet. Elen behöver dock dras färdigt. El-truck, polermaskin till metall samt plankslip ingår (de resterande maskinerna ingår inte).
Ventilation: Självdrag
Port: Vikport "Prido" 4x4 m
Gjuten betongplatta.
Fasad: Plåt
Stomme: Stål
Bjälklag: Stål och trä
Tak: Plåt

EKONOMIBYGGNAD 2 (vitt stenhus)
Har framförallt använts som kontor. Fiber finns indraget. Taket isolerat, väggarna är inte isolerade men dessa är av lecablock som håller värmen relativt bra.
Gjuten betongplatta. Ståldörr med lås "Yale doorman".
Kassaskåp modell större med Tann värdeskydd godkänt för 320 skyddspoäng.
Elservis delas med Ekonomibyggnad 1 vilket underlättar om man t.ex. vill arrendera ut. Förberett för vatten samt ingång för fiber. Vind.
Fasad: Putsad
Stomme: Leca
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

EKONOMIBYGGNAD 3 (tegelhus)
Kanske kan bli ett kommande gästhus? Gjuten betongplatta. Porthål för garageport. Trädörr i mindre bra skick. Kulvert för cirkulationsvarmvatten. Kall- och varmvatten indraget samt rör för el.
Fasad: Tegel
Stomme: Tegel och trä
Bjälklag:
Tak: Plåt

GARAGE
Ca 30 kvm
Gjuten betongplatta. 2-glas fönster. Takskjuts garageport. Frysbox modell större ingår.
Fasad: Putsad
Stomme: Betonghålsten
Bjälklag: Trä
Tak: Troligtvis fibercement

CARPORT
Ca 90 kvm

HUNDRASTGÅRD
Gjutna stolpar med Gunnebostängsel överallt förutom mot tomtgräns där det är ett byggstaket.

TVÅ CONTAINERS
Två st förrådscontainers, varav 1 isolerad med el framdraget men ej inkopplat. Containrarna är monterade på cementblock, dock löst monterade.

HAGE
Stor hage som lämpar sig väl för t.ex får eller 2 hästar.

Runt hela gården är det viltstaket (några fåtal meter saknas).

Parking

Flertalet ställen att parkera bilar på, samt att man kan köra direkt från uppfarten på fastigheten in i verkstaden (ekonomibyggnad 1). Fint nytt smidesstaket i galvaniserat stål vid infarten till fastigheten.

Tv/Internet connection

Fiber finns i bostadshuset, i Ekonomibyggnad 2 (vitt stenhus) samt förberett till Ekonomibyggnad 1 (grönt plåthus).

General

County: Skåne
Municipality: Landskrona
Area: Kvärlöv
Property designation: LANDSKRONA KVÄRLÖV 4:30

Surroundings

Kvärlöv är ett idylliskt tryggt samhälle precis öster om Saxtorp. I området finns otroligt fina ridmöjligheter. Närmaste badsjöar är Saxtorpsjöarna (ca 5,5 km cykelvägen) alternativt 7 km till havet. För den golfintresserade är det 10 km till Barsebäck Golf & Country Club

I direkt anslutning till fastigheten finns möjlighet att få arrendera 3 hektar betesmark. Kanske till de egna hästarna eller fåren? Betesmarken har dessutom tillgång till eget vatten på 3 ställen vilket synnerligen underlättar en djurägares vardag (godkänd vattendom finns på dessa 3 ställen).

Communications

Med bil åker du till Dösjebro på ett par minuter och därifrån går Västkustbanan som enkelt tar dig till Landskrona (9 min), Helsingborg (27 min), Lund (15 min), Malmö (34 min) eller Köpenhamn. Eller så sätter du dig på cykeln- precis utanför huset går en delvis belyst asfalterad cykelväg som tar dig till Dösjebro på en kvart.

Other rights and responsibilities

Community facility: LANDSKRONA KVÄRLÖV GA:7 - UTFARTSVÄGAR
Enrolled other rights and responsibilities: Saxån och braån,delar av, Fiskevårdsområde (Beslutsdatum: 1985-04-23, Senast ändrad: 2023-12-28)
Rights load: Avtalsservitut: KRAFTLEDNING - SE BESKRIVNING
Community: LANDSKRONA KVÄRLÖV S:3
LANDSKRONA KVÄRLÖV S:4
LANDSKRONA KVÄRLÖV S:2
LANDSKRONA KVÄRLÖV S:8
LANDSKRONA KVÄRLÖV S:16

Miscellaneous

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare Marie Gamner.
Mail: Marie.gamner@svenskfast.se
Mobil: 0722-320202

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Economy

Starting price

2 930 000 SEK

Operating costs

45 700 SEK/year
Annual electricity consumption: 13000 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 21 856 SEK
Heating: 36 000 SEK
Water and drain: 7 000 SEK
Insurance: 9 200 SEK
Cleaning: 2 700 SEK
Description: Kostnaden för uppvärmning är inklusive hushållsel.
Kostnaderna härrör från 2022 då det bodde 4 personer i huset.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 740 000 SEK
Land: 620 000 SEK
Total: 1 360 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1939
Standard score: 26
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 7 mortgages with a total of 2 330 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 15 Show all 21 images
 

Floor plan

Map and area

Norra Kvärlövsvägen 49, Annelöv

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Kvärlöv, Landskrona
Norra Kvärlövsvägen 49
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan