Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Gustav Wenning, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Gustav Wenning
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom
Jessica Egnér, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Jessica Egnér
Mäklarkoordinator
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Löddeköpinge

Rotundan 25

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Gustav Wenning, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Gustav Wenning
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom
Jessica Egnér, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Jessica Egnér
Mäklarkoordinator
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stor och rymlig exklusiv villa i Hofterup med öppen planlösning och fantastisk trädgård!

  • Type: Villa, 1,5-plan
  • Rooms: 9, of which 6 bedrooms
  • Living area: 254 m2
  • Plot area: 1 855 m2
  • Year of construction: 1990
  • Operating cost: 39 144 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till denna unika möjlighet att flytta in i en rymlig exklusiv villa på 9 rum och hela 254kvm i natursköna och pendlingsvänliga Hofterup!

Har du länge letat efter ett hus där hela familjen får plats utan behöva trängas samtidigt som man bor elegant och på utmärkt läge i Hofterup? Du har äntligen hittat rätt. Nu erbjuds ett representativ bostad som genomgående andas kvalitet rakt igenom. Det här är verkligen ett hem utöver det vanliga.

Stig in i den välkomnande hallen och låt dig genast imponeras av den öppna och rymliga planlösningen. Det generösa vardagsrummet blir hjärtat i hemmet, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och underhållning och är perfekt för umgänge med familj och vänner. Här blir vardagsrummet inte bara ett rum utan en upplevelse – de stora öppningsbara fönster- och dörrpartierna skapar en magisk atmosfär genom att släppa in naturligt ljus som dansar över den vackra enstavsparketten på golvet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger plats för både ett större och mindre matbord i närhet till det stämningshöjande kaminen. Köket är ytterst välplanerat och elegant med gott om arbetsyta och förvaring. På entréplan finns det 3 sovrum fördelade på ett master bedroom och 2 mindre sovrum. Här finns även ett större badrum, en gäst-wc och tvättstuga. En våning upp finner vi ytterligare 3 sovrum i olika storlek, ett rymligt allrum samt en rymlig och helkaklad wc-dusch.

Utomhus erbjuds allt man kan tänka sig! Pool med värmepump, jacuzzi, trädäck, uterum, koja, hundgård, förråd, garage, rutschkana, växthus och massor av plats för odling av alla dess slag i insynsskyddad miljö! På uppfarten får du dessutom utan problem plats med alla dina bilar!

I Hofterup bor du naturskönt och har nära pendling både med bil och buss till städer som Lund, Malmö och Landskrona. Bara ett par minuters bilfärd bort finns det oändligt populära shoppingcentrumet Center Syd som erbjuder det mesta man kan tänka sig. Golfbana och havet är bara ett kort avstånd bort. Järavallen med dess strövområden och badsjöar ligger alldeles i närheten. I närområdet finns även förskola och grundskola.

Det är nästa omöjligt att berätta allt som finns att berätta om denna fantastiska bostad, det är verkligen ett boende som måste upplevas på plats!

Det här är ett tillfälle du inte vill missa! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

About the property

Description

Entré: Målade vita väggar. Stora antracitgrå klinker på golv.

Kök: Kök i öppen planlösning, (byggt 2005). Köksinredning: JKE Design. Bänkskivor i massivt trä. Spishäll: AEG (2017), bredare modell, induktion, Ugn: Siemens (2005), varmlufts, Fläkt: Gorenje (2005), Kyl och frys: Samsung (2017), fullhöjd. Diskmaskin: Bosch (2015), Micro Siemens (2005) integrerad. Antracitgrått klinkergolv, vattenburen golvvärme.

Vardagsrum: Stort ljust vardagsrum i öppen planlösning med plats för matbord. Direktutgång till husets uteplatser. Målade ljusa väggar. Enstavs ekparkett på golv, vattenburen golvvärme. Täljstenskamin (Handöl).

Master Bedroom: Målade ljusa väggar samt fondtapet. Klädkammare. Plats för en enklare arbetshörna. Enstavsparkett på golv (2019).

Hall: Målade ljusa väggar. Direktutgång till inglasat uterum. Enstavs ekparkettgolv.
Ingång till två sovrum samt till gästtoalett och badrum.

Badrum: Helkaklat stort badrum som rymmer både dusch och ett hörnbadkar (jacuzzi). Handfat med kommod, 2 lådor. Spegelskåp. WC. Melerat klinkergolv med golvvärme (el).

Gäst-Wc: Helkaklat i sandfärg. Handfat. WC. Klinkergolv i blått, golvvärme, el.

Sovrum 2: Målade ljusa väggar samt fondtapet. Plats för en enkel arbetshörna. Garderobsskåp för förvaring. Enstavsparkett på golv.

Sovrum 3: Målade ljusa väggar samt en fondtapet. Plats för en enkel arbetshörna. Garderobsskåp för förvaring. Enstavsparkett på golv.

Tvättstuga: Tvättmaskin: Bosch, (2016). Torktumlare: Bosch, (2016) Gråvitt klinkergolv. Gränsar till mindre förråd/teknikrum.

OVANVÅNING

Badrum: Elegant helkaklat badrum med vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel med belysning, infällda hyllor i väggen. Stor dusch med plats för två personer. Mosaikgolv med vattenburen golvvärme.

Allrum: Målade ljusa väggar. Plats för större soffhörna. Takfönster som släpper in mycket ljus. Inbyggda garderober med skjutdörrar för förvaring. Enstavsparkett på golv.

Sovrum 4: Målade ljusa väggar samt en fondtapet. Plats för en enkel arbetshörna. Garderobsskåp för förvaring. Enstavsparkett på golv.

Sovrum 5: Målade ljusa väggar samt en fondtapet. Plats för en enkel arbetshörna. Garderobsskåp för förvaring. Enstavsparkett på golv.

Sovrum 6: Målade ljusa väggar. Fondtapet. Enstavsparkett på golv.


Stor trädgård med trädäck, pool med värmepump, jacuzzi, elektrisk markis, blomsterodling, garage, förråd, hundgård, koja, rutschkana och växthus.

Summary

Type: Villa, 1,5-plan
Rooms: 9, of which 6 bedrooms
Living area: 254 m2
Plot area: 1 855 m2
Year of construction: 1990
Operating cost: 39 144 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Elpanna med vattenburen värme, en del direktverkande el samt braskamin och luftvärmepump.

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Frame: Träregelverk
Facade: Liggande träpanel
Windows: 2 och 3-glasfönster, isolerglas
Roof covering: Sadeltak, råspont/plywood, underlagspapp, läkt och
takpannor.
Ventilation: Självdrag (S)

Renovations

Remodeling/extension year: 2010

Other buildings

Till byggnaden hör även garage med förråd, enskilt förråd samt en koja.

Parking

Parkeringsmöjlighet för flera bilar på uppfarten samt plats för bil i garaget.

Tv/Internet connection

Fiber.

General

County: Skåne
Municipality: Kävlinge
Area: Hofterup
Property designation: KÄVLINGE HENKELSTORP 6:23

Plan regulations

Henkelstorp 6:4 m.fl.i Hofterup, Detaljplan (Beslutsdatum: 20131204, Registreringsdatum: 20140328)

Other rights and responsibilities

Community facility: Kävlinge Hofterup Ga:5
Kävlinge Henkelstorp Ga:5
Community: KÄVLINGE HENKELSTORP S:14

Economy

Operating costs

39 144 SEK/year
Annual electricity consumption: 21100 kWh/year
Comment: Att bedöma kostnaden för elförbrukningen är i dagsläget nästan omöjligt, då elkostnaden varierat kraftigt på senare år. Den angivna kostnaden är därför baserad på energideklarationens siffror, 1,30 kr/kWh inklusive nätavgifter. Nuvarande ägare har historiskt sett haft lägre kostnad än så, med undantag för 2022 då kostnaden varit väsentligt högre. Notera att vi inte heller tagit med det statliga elstödet i beräkningen, då vi inte vet hur stort ett eventuellt elstöd kommer vara framöver. Köparen uppmanas att ta höjd för höga elkostnader även framöver.

Distributed as follows

Electrical: 9 906 SEK
Heating: 17 538 SEK
Water and drain: 6 700 SEK
Insurance: 2 000 SEK
Cleaning: 3 000 SEK

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 8 874 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 3 388 000 SEK
Land: 1 117 000 SEK
Total: 4 505 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 2002
Standard score: 35
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 11 mortgages with a total of 5 440 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 101 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 59 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2019-08-20

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images and film

+ 60 Show all 66 images
 

Floor plan

Map and area

Rotundan 25, Löddeköpinge

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 740 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Hofterup, Kävlinge
Rotundan 25
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan