Hoppa till innehåll
 
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lovisa Schölin, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lovisa Schölin
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Hyllinge

Opalvägen 43

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lovisa Schölin, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lovisa Schölin
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Omhändertaget 1½-plans i Hyllinge

  • Type: Villa, 1½-plans villa
  • Rooms: 7, of which 5-6 bedrooms
  • Living area: 175 m2
  • Additional area: 27 m2
  • Plot area: 615 m2
  • Year of construction: 1975
  • Operating cost: 48 942 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till ett trevlig 1½-plans hus beläget på den omtyckta gatan Opalvägen i Hyllinge! Huset uppfördes under år 1975 och har blivit väl omhändertaget av samma ägare sedan dess, ett bra betyg på trivseln. Här bor du i en lugn och familjevänlig återvändsgata med möjligheten till sex sovrum, stora sociala ytor, ett badrum och två WC.

Utöver den fantastiska inomhusmiljön finns även en välplanerad trädgård nära till hands som kan åtnjutas under alla årstider. Sommarhalvåret är givetvis favorittiden i trädgården då den är som gjord för rikt uteliv med rekreation, men även social samvaro. Här kan du i lugn och ro njuta av både morgon- och kvällssol på någon av altanerna tack vare tomtens sydvästläge. När kylan kryper på och det inte räcker med en kofta om axlarna, står dessutom växthuset med öppna armar att omfamna både dig och dina nära och kära. Förutom att agera som en trevlig plats för eftermiddagsfika är växthuset även perfekt vid odling av grönsaker. Detta är din inbjudan till att sticka ner fingrarna i jorden, odla dina egna äpplen, plommon och tomater, sylta med skörden från bärbuskarna och plantera. I stillsamhet.

Vad mer kan man tänkas behöva som boende på Opalvägen 43? Möjligen någonstans att förvara bilen. Men oroa dig inte, på fastigheten återfinns både en rymlig uppfart såväl som ett garage. I anslutning till garaget finns även ett förråd där såväl cykeln som trädgårdsredskap kan få plats.

Välplanerat på rymliga 175 kvm erbjuder detta hus mycket av det mesta. Den naturliga mötesplatsen blir det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier. Härifrån når du trädgården genom altandörren.
På ovanvåningen återfinns två stora sovrum, alternativ ett större och två mindre. Allrummet agerar ett perfekt häng för tonåringarna och från fönstret är utsikten över trädgården trevlig.

Hyllinge är ett väletablerat barnvänligt område med uppväxta, lummiga trädgårdar och allmänna ytor. Som boende i Hyllinge har du nära till både köpcentrum såsom Maxi, Willys med flera och går enkelt på motorvägen där Helsingborgs centrum nås på lite mindre än en kvart och Väla på cirka tio minuter. På gångavstånd kan du ta dig till en 18-håls golfbana för den golfintresserade och för den träningssugna en upplyst motionsslinga. I området finns såväl skolor som förskolor men även idrottsplatser. Som idé för en lite längre utflykt rekommenderas Söderåsen varmt, framförallt under den tiden som är just nu när hösten färgar träden i vackra oranga nyanser.

Välkommen till ett hem åt hela familjen! Slå en pling till ansvarig mäklare Lovisa Schölin.

Bli en stark köpare!
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

About the property

Description

I huset ligger ett genomgående golv i både laminat och parkett, bortsett från klinker i både kök och tvättstuga. Golv i vardagsrum och matplats är ekparkett, övriga laminat.
Hall: Bottenvåning. Välkommen in genom finentrén. Här har gästerna gott om plats för avhängning och svängrum. I direkt anslutning nås såväl gästtoaletten som trappan till ovanvåningen. Härifrån letar ögat sig till vardagsrummet med stora fönsterpartier.
Kök och matplats: Bottenvåning. Gediget kök med gott om arbetsyta. Här finns möjligheten att vi önskemål att riva ner en vägg och öppna upp köket mot matplatsen. Komplett maskinpark i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis samt mikrovågsugn.
Tvättstuga: Bottenvåning. Groventré och det perfekta utrymmet för leriga skor och blöta tassar. Här finns gott om utrymme för vardagens alla bestyr. Det återfinns både tvätt- och torktumlare.
Vardagsrum: Bottenvåning. Den givna mötesplatsen! Stora fönsterpartier, ljust, rymligt och hemtrevlig känsla. Härifrån nås trädgården genom altandörr.
Badrum: Bottenvåning. Bostadens helkaklade badrum med handfat, bide, dusch och toalett.
Sovrum 1: Bottenvåning. Större sovrum med utrymme för dubbelsäng, såväl som förvaring och mindre skrivbord.
Sovrum 2: Bottenvåning. Perfekt kontor eller barnrum. Fönster som vetter ut mot trädgården.
Sovrum 3: Bottenvåning. Mindre sovrum som i dagsläget används åt förvaring likt en walk-in-closet. Fönster härifrån vetter ut mot gatan.
Klädkammare: Bottenvåning. Bra utrymme åt förvaring. Här finns ingen bild tagen.
Gästtoalett: Bottenvåning. Gästtoalett i direkt anslutning till hallen. Här finns toalett och handfat.
Allrum: Ovanvåning. Trevlig yta för allrum och perfekt utrymme för när barnen har vänner över. Här får man enkelt plats med större soffmöblemang.
Sovrum 4: Ovanvåning. Detta rum används av nuvarande ägare som ett bibliotek med bekväma stolar ägnade åt läsning. Fungerar utmärkt som sovrum vid önskemål.
Sovrum 5: Ovanvåning. Används i dagsläget som kontor men går även utmärkt som sovrum. Vid önskemål kan även detta rum delas in till två mindre sovrum istället för ett stort.
WC: Ovanvåning. Praktiskt med en WC även på ovanvåningen. Här återfinns handfat och toalett.

Summary

Type: Villa, 1½-plans villa
Rooms: 7, of which 5 bedrooms, possibility to 6 bedrooms
Living area: 175 m2
Additional area: 27 m2
Plot area: 615 m2
Year of construction: 1975
Operating cost: 48 942 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet och säljaren
Areauppgift sett till boarean är enligt lantmäteriet. Biarean på 27 kvm är uppskattat av säljaren och är fördelad på ca 9 kvm förråd och ca 18 kvm garage.

Heating

Luft/luft, direktverkande el
Age: 2022

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Platta på mark
Facade: Tegel och stående träpanel
Roof covering: Takpannor
Ventilation: Självdrag
Radon: Radonkontroll utfördes under år 2010, utan anmärkning.

Renovations

Remodeling/extension year: 1980
Samtliga fönster på ovanvåningen är utbytta. Fönsterna på bottenvåningen är renoverade och glasen är utbytta.

2010 - Fristående växthus på 14.9 kvadratmeter
ca 1980 - En stor kupa byggd på ovanvåning

Plot/balcony/patio

På Opalvägen 43 finns en trädgård som är så mycket mer än lummighet och grönska, här finns nämligen flertalet uteplatser med trevliga sittgrupper.
På tomten återfinns utöver bostadshuset även ett separat garage, förråd och växthus. Bortsett från garaget finns även en uppfart åt bilen.

Other buildings

På fastigheten finns både ett separat garage och förråd.

Parking

På fastigheten finns både garage samt uppfart för minst en bil.

Tv/Internet connection

Fiber finns indraget.

General

County: Skåne
Municipality: Åstorp
Property designation: ÅSTORP HYLLINGE 36:101

Plan regulations

Stadsplan (Beslutsdatum: 1974-11-08, Senast ändrad: 2023-07-31)
Hyllinge,västra delen mm, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 1995-12-18, Senast ändrad: 2022-10-19)

Other rights and responsibilities

Community facility: ÅSTORP HYLLINGE GA:3

Economy

Operating costs

48 942 SEK/year
Annual electricity consumption: 9970 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 23 239 SEK
Water and drain: 10 875 SEK
Insurance: 4 908 SEK
Cleaning: 4 880 SEK
Community: 5 040 SEK

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 207 000 SEK
Land: 486 000 SEK
Total: 1 693 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1977
Standard score: 28
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 7 mortgages with a total of 800 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration pågår

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 23 Show all 29 images
 

Map and area

Opalvägen 43, Hyllinge

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Åstorp
Opalvägen 43
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan