Hoppa till innehåll
 
Highest bid: 
2 800 000 SEK
Price: 3 100 000 SEK

Vi visar det högsta inkomna budet. Budgivning med BankID erbjuds.

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Läs mer om budgivning med Bank ID
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olivia Oscarsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Olivia Oscarsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Fjugesta

Kvistbro letstig 10

Highest bid: 
2 800 000 SEK
Price: 3 100 000 SEK

Vi visar det högsta inkomna budet. Budgivning med BankID erbjuds.

Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Läs mer om budgivning med Bank ID
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olivia Oscarsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Olivia Oscarsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Charmig 2-plansvilla med stall i lantlig idyll.

  • Type: Villa, 2- plans villa med källare
  • Rooms: 6, of which 5 bedrooms
  • Living area: 168 m2
  • Additional area: 57 m2
  • Plot area: 18 693 m2
  • Year of construction: 1919
  • Operating cost: 42 360 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till en lantlig dröm – en charmig 2-plansvilla med källare, belägen på en stor tomt om 18 693 kvm. Här finner du ett omsorgsfullt underhållet hem med natursköna omgivningar. Med 168 kvm boyta, 57 kvm biyta och ett nytt tak från 2023 erbjuder denna bostad både rymlighet och trygghet. Huset har 6 rum och kök, varav 5 sovrum, och en fantastisk altan med tak. På fastigheten finns även en stor lada med stall om tre boxar, garage för två bilar, verkstad och hobbyrum. Med fruktträd, bärbuskar och en möjlighet till egen brygga vid ån blir detta en riktig idyll.

Entréplan: Den öppna planlösningen mellan matrum och vardagsrum skapar en mysig och rymlig känsla. Från matrummet når du altanen med tak, som är perfekt för både lata sommarfrukostar och mysiga grillkvällar med familj och vänner. Vardagsrummet är stort och inbjudande, med gott om plats för både avkoppling och umgänge.
På sidan av huset finns en separat ingång som leder till en hall. Härifrån når du en praktisk WC och två av husets fem sovrum. Dessa rum kan med fördel användas som gästrum, hemmakontor eller barnrum. Köket, som är hjärtat i hemmet, är både funktionellt och hemtrevligt. Från köket har du överblick över matrummet, vilket gör det enkelt att vara social även under matlagningen.

Ovanvåning: När du går uppför trappan från hallen möts du av en rymlig övervåning. Här finns ytterligare tre sovrum, en praktisk klädkammare och ett badrum. Det stora sovrummet är något extra – med två kattvindar som erbjuder gott om förvaringsutrymme. På ovanvåningen finner du även en balkong.

Källare med Många Möjligheter - I källaren finns flera praktiska utrymmen som underlättar vardagen. Här hittar du en tvättstuga, ett pannrum, en matkällare och förvaringsutrymmen. Källaren är också en perfekt plats för att skapa ett hobbyrum, gym eller varför inte en vinkällare? Möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränser.

En Dröm för Naturälskare - Den stora tomten erbjuder fantastiska möjligheter för den som älskar natur och utomhusliv. En vacker å gränsar till fastigheten, där du har fiskerätt och tillgång till en brygga. Här kan du njuta av fiske, bad och rofyllda stunder vid vattnet. På tomten växer dessutom äppleträd, plommonträd, vindruvor och hallonbuskar, vilket ger dig möjlighet att skörda dina egna frukter och bär.

Lada och Stall med Stor Potential - På fastigheten finns även en stor lada om cirka 80 kvm. Ladan rymmer ett garage, förråd och en verkstadsdel. Ovanför verkstaden finns ett stort, avlångt hobbyrum som idag används till tågbana – en dröm för den modelljärnvägsintresserade. Bakom garaget finns stallet som har tre boxar, varav en större föl-box, vilket gör det möjligt att ha hästar eller andra djur. En utbyggnad från 1990-talet innehåller en sadelkammare och ett stort foderförråd, perfekt för den hästintresserade familjen. Tidigare har det funnits en paddock på tomten (20x30m).

En Fastighet för Drömmar och Visioner - Denna lantliga fastighet erbjuder en mängd möjligheter. Här kan du låta fantasin flöda och skapa ditt drömboende. Kanske drömmer du om en egen hästgård, en plats för kreativa projekt eller ett paradis för barnen att leka och utforska. Oavsett vad du har för visioner finns alla förutsättningar här.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information kring försäljningen.

About the property

Description

Hall: Entréplan. Denna hall når du från sidan av huset. Laminatgolv och tapetserade väggar.
WC: Entréplan. WC:n på nedre plan hittar du direkt till vänster när du går in genom ingången på sidan. Den renoverades ca 2000 med nytt kakel och klinker. Toalett, handfat samt 2st inbyggda speglar finns inne på WC:n.
Sovrum 1: Entréplan. Detta sovrum når du från hallen. Golvmatta med tapetserade väggar. Detta sovrum passar utmärkt som gästrum, barnrum eller kontor.
Sovrum 2: Entréplan. Detta sovrum nås också från hallen och har golvmatta och tapetserade väggar. Idag använts det som kontor men passar bra som sovrum, barnrum eller gästrum.
Kök: Entréplan. Ett inbjudande kök som nås från hallen och som sedan leder ut till matrummet. Köket har renoverats ca 2005 med kakelplattor, golvmatta och skåpsluckor. Många av vitvarorna är också från ca 2005. Väggarna är i trä som är vitmålade samt golvet är klinker.
Matrum: Entréplan. Från köket når du matrummet som har öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Från matrummet når du även dörren till altanen. Trägolv, trätak med tapetserade väggar.
Vardagsrum: Entréplan. Stort vardagsrum som har öppet mot matrummet.
Hall från farstukvisten: Entréplan. Hallen / rummet som du når via farstukvisten. Här finns trappen upp mot ovanvåningen.
Allrum/hall: Ovanvåning. Allrum/ hall ovanvåning där du når till balkongen
Sovrum 3: Ovanvåning. Ett sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns även platsbyggda garderober för extra bekvämlighet.
Sovrum 4: Ovanvåning. Sovrum med golvmatta och tapetserade väggar. Här finns platsbyggda garderober för extra bekvämlighet.
Klädkammare: Ovanvåning. Stor klädkammare som du når från allrummet/hallen när du kommer upp till ovanvåningen. Kan användas som extra förråd.
Badrum: Ovanvåning. Badrummet på ovanvåningen består av en dusch, WC, handfat och kommod.
Sovrum 5: Ovanvåning. Stort sovrum med två kattvindar som används som förvaringsutrymmen. Parkettgolv med tapetserade väggar.
Källaren: Källare. I källaren finns det en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin samt torktumlare, pannrum, matkällare, förvaringsrum och hobbyrum.

Summary

Type: Villa, 2- plans villa med källare
Rooms: 6, of which 5 bedrooms
Living area: 168 m2
Additional area: 57 m2
Plot area: 18 693 m2
Price (Starting price): 3 100 000 SEK
Year of construction: 1919
Operating cost: 42 360 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Taxeringsinformationen

Heating

Jordvärme
Age: ca 2000

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Källare samt krypgrund
Frame: Trä
Facade: Plåt
Windows: 2-glasfönster k
Roof covering: Mansardtak med betongplattor
Ventilation: Självdrag
Brick block comment: Kamin - eldningsförbud

Renovations

Remodeling/extension year: 1970
Tillbyggnad i bostadshuset - ca 1970
WC entréplan - ca -00
Renovering av kök - 05
Takbyte Altan - ca -14
Takbyte bostadshuset - 23

Plot/balcony/patio

Altan mot sydväst samt balkong.

Other buildings

En lada på ca 80kvm som en del använts till stall. I ladan finns garaget samt en stall-del med 3 boxar, förråd, verkstadsdel. Finns även en utbyggnad från 90-talet som använts som foderförråd. Ovanför verkstadsdelen finns en trapp som leder upp till en långt rum som använts som hobbyrum till tåg-banor. Isolerat och luftvärmepump.

Parking

Finns garage i ladan samt parkeringsmöjligheter framför ladan.

Tv/Internet connection

Fiber

General

County: Örebro
Municipality: Lekeberg
Property designation: LEKEBERG ÖKNA 5:1

Plan regulations

Gropen 1:2,ökna 6:1 mfl, Byggnadsplan

Other rights and responsibilities

Rights load: Avtalsservitut: Väg
Rights benefit: Avtalsservitut: Väg
Community: LEKEBERG GROPEN S:1
LEKEBERG ÖKNA FS:3
LEKEBERG ÖKNA FS:1

Economy

Price (Starting price)

3 100 000 SEK

Operating costs

42 360 SEK/year
Annual electricity consumption: 10562 kWh/year
Number in the household: 1

Distributed as follows

Electrical: 26 405 SEK
Water and drain: 8 389 SEK
Insurance: 5 181 SEK
Insurance comment: Villaförsäkring via Folksam
Cleaning: 2 385 SEK
Description: Elkostnaden är baserad på 2,5kr/ Kwh. Beräknad 2024 - 16 300 kWh.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 525 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 1 077 000 SEK
Land: 375 000 SEK
Total: 1 452 000 SEK
Taxation year: 2024
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1945
Standard score: 32
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 7 mortgages with a total of 500 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 95 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 53 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2024-07-03
Inspector: Mikael Persson, Anticimex Karlstad

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images and 3D

+ 66 Show all 72 images
 

Floor plan

Map and area

Kvistbro letstig 10, Fjugesta

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 794 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Bidding in progress

Bidding is currently underway, but you still have a chance to contact the real estate agent.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Lekeberg
Kvistbro letstig 10
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan