Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
4 995 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofie Strömqvist, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Sofie Strömqvist
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Askersund

Långrevsvägen 1

Starting price: 
4 995 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofie Strömqvist, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Sofie Strömqvist
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Drömvillan på Långrevsvägen 1, Askersund – Modernt och Stilrent Boende

  • Type: Villa, 1-plan
  • Rooms: 6, of which 4 bedrooms
  • Living area: 141 m2
  • Additional area: 29 m2
  • Plot area: 1 190 m2
  • Year of construction: 2022
  • Operating cost: 31 459 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla belägen på Långrevsvägen 1 i det charmiga Askersund. Detta moderna hus, byggt 2022 av det välrenommerade A-hus, erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Med en boarea på 141 kvm och en tillhörande biarea om 29 kvm som utgörs av ett rymligt garage, har denna villa från husmodellen Sandö en genomtänkt och generös planlösning som uppfyller alla dina behov.

Huset välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som förenar vardagsrummet och köket på ett elegant sätt. Den öppna ytan skapar en härlig känsla av rymd och gör det enkelt att umgås med familj och vänner. Här finns gott om plats för både matsalsbord och en bekväm soffgrupp, perfekt för både vardag och fest.

Villan erbjuder totalt 6 rum och kök, varav 4 rymliga och ljusa sovrum som ger gott om plats för både familj och gäster. Det finns två moderna och stilfulla badrum utrustade med högkvalitativa material och inredning. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som underlättar vardagens bestyr.

Den generösa tomten om 1190 kvm ger dig gott om utrymme för uteaktiviteter och trädgårdsdrömmar. Både framsidan och baksidan av huset är förberedda för elinstallation för mark- och tomtbelysning, vilket ger dig möjligheten att skapa en inbjudande och stämningsfull utomhusmiljö.

Garaget om 29 kvm erbjuder inte bara plats för din bil utan även förvaring och hobbyutrymmen. Den stora tomten ger också möjligheter till ytterligare byggnationer eller anläggning av en drömmig trädgård.

Här bor du nära skog och vatten. Det är en fridfull plats där småfåglarnas sång ersätter stadens brus. En närliggande båtbrygga ger dig lätt tillgång till bad och vattenaktiviteter, vilket gör sommaren till en favoritårstid i huset.

Edö, området där huset ligger, erbjuder en härlig miljö med sjöutsikt i två riktningar och en blandning av par, barnfamiljer och pensionärer som grannar. Det finns även några få hus i området som är sommarhus, vilket bidrar till den lugna atmosfären.

Detta fantastiska hem har ett idealiskt läge nära natur och vatten. Med bara 400 meter till närmaste bussförbindelse och 10 minuters cykelväg eller 5 minuter med bil till centrala Askersund, har du allt du behöver inom räckhåll. Här bor du på en höjd med underbar utsikt, med endast 26 tomtplatser i området som bidrar till den exklusiva känslan.

Misssa inte chansen att förvärva denna drömvilla på Långrevsvägen 1 i Askersund. Ett modernt och stilrent boende med genomtänkt planlösning, stora ljusa ytor och en fantastisk tomt. Välkommen hem till ett hus där varje detalj är noggrant planerad för att skapa ett bekvämt och trivsamt liv för dig och din familj.

About the property

Description

Vardagsrum och Kök
Det stora vardagsrummet i öppen planlösning med köket är hemmets hjärta. Rummet flödar av naturligt ljus tack vare stora fönsterpartier som vetter mot trädgården. Den generösa ytan ger plats för både en stor soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till en perfekt plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror, gott om förvaringsutrymme och en praktisk köksö som också kan fungera som en informell matplats.

Sovrum
Master Bedroom är rymligt och erbjuder en privat tillflyktsort inom hemmet. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Det stora fönstret ger ett behagligt ljusinsläpp och rummet är perfekt beläget för lugn och ro.

Resterande tre sovrum erbjuder plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Rummens storlek gör det enkelt att möblera och anpassa efter önskemål, antingen som arbetsrum, barnrum eller gästrum.

Allrum
Allrummet är en flexibel yta som kan användas som TV-rum, lekrum eller ett andra vardagsrum. Denna mångsidiga yta gör det enkelt att anpassa hemmet efter din familjs behov.

Badrum 1
Det första badrummet är stilrent inrett med moderna detaljer och högkvalitativa material. Här finns en rymlig dusch, toalett, handfat med kommod och spegelskåp, vilket ger gott om förvaringsutrymme för alla dina hygienartiklar.

Badrum 2
Det andra badrummet är lika elegant och praktiskt som det första, utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och ett extra skåp för förvaring.

Tvättstuga
Den rymliga tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och förvaringsskåp. Här finns också gott om plats för sortering och vikning av tvätt, vilket gör hushållssysslorna smidiga och effektiva.

Garage
Garaget om 29 kvm är inte bara en plats för din bil, utan erbjuder även utrymme för verktyg, cyklar och annan förvaring. Garaget har också en separat ingång direkt från huset, vilket gör det lättillgängligt året runt.

Summary

Type: Villa, 1-plan
Rooms: 6, of which 4 bedrooms
Living area: 141 m2
Additional area: 29 m2
Plot area: 1 190 m2
Starting price: 4 995 000 SEK
Year of construction: 2022
Operating cost: 31 459 SEK/year
Tenure form: Äganderätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Heating

Bergvärmepump

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betongplatta på mark
Frame: Trä
Facade: Liggande träpanel
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: FTX
Comment: Golvvärme i samtliga rum inklusive garage med möjlighet att styra temperatur per rum.

Ventilationen tillhandahåller även Air Conditioning.

All belysning kan kontrolleras/schemaläggas via Plejd.

Nätverksuttag finns i samtliga rum inklusive garaget.

Tv/Internet connection

Fiber finns.

General

County: Örebro
Municipality: Askersund
Property designation: ASKERSUND EDÖ 1:36

Plan regulations

Edö 1:18,del av.etapp 2, Detaljplan (Beslutsdatum: 2009-11-30, Registreringsdatum: 2010-05-21, Senast ändrad: 2013-05-29)

Other rights and responsibilities

Community facility: ASKERSUND EDÖ GA:1

Economy

Starting price

4 995 000 SEK

Operating costs

31 459 SEK/year
Annual electricity consumption: 7000 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 14 500 SEK
Water and drain: 9 122 SEK
Insurance: 5 482 SEK
Cleaning: 2 355 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 2 354 000 SEK
Land: 708 000 SEK
Total: 3 062 000 SEK
Taxation year: 2023
The assessed value is: Fastställt
Value year: 2022
Standard score: 30
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 2 mortgages with a total of 3 836 000 SEK.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 52 Show all 58 images
 

Floor plan

Map and area

Långrevsvägen 1, Askersund

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 0 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Askersund
Långrevsvägen 1
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan