Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
13 450 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lisa Stafsing, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lisa Stafsing
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Fredrik Hjelm, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Fredrik Hjelm
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kullavik

Norra Skogsvägen 3

Price (Starting price): 
13 450 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lisa Stafsing, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Lisa Stafsing
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Fredrik Hjelm, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Fredrik Hjelm
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Trivsam villa med högt, härligt läge och havsutsikt

  • Type: Villa, ett plan med souterräng
  • Rooms: 8, of which 5 bedrooms
  • Living area: 170 m2
  • Additional area: 50 m2
  • Plot area: 1 309 m2
  • Year of construction: 1984
  • Operating cost: 46 600 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Varmt välkomna till ett högt, soligt och härligt läge på attraktiva Norra Skogsvägen i Kullsvik! Här får ni livskvalité med ett bra och trivsamt boende och badrocksavstånd till salta bad, vilka ni kan nå via stigen över klipporna, i slutet av återvändsgatan.

Fastigheten har en total golvyta om ca 250 kvm, fördelad på två plan. Dessutom finns ett stort garage om ca 50 kvm med tillhörande förrådsdel vilket är en lyx i vardagen för er med en aktiv fritid.

Villan har på entréplan en öppen planlösning med fina umgängesytor och på nedre plan finner ni fantastiska ytor för såväl tonåringar, hemmakontor och förråd.

Entréplanet erbjuder på ett rymligt vardagsrum med braskamin, ett vackert renoverat kök, en stor matplats samt föräldrasovrum. Dessutom badrum, tvättstuga/groventré, klädkammare och separat gästtoalett på övre plan.

I souterrängplanet finns ytterligare fyra sovrum, stort allrum med utgång till trädgården, badrum med bastu samt härliga förrådsutrymmen.

Underbar utomhusmiljö - stor altan/terrass med havsutsikt, plan gräsmatta, fina stensättningar och dekorativ belysning på uppfarten.

Varmt välkomna med ert intresse till ansvarig mäklare Lisa Stafsing, 0707-96 06 66.

About the property

Description

Entréplan

Hall
Rymlig hall/entré med plats för avhängning direkt till vänster bakom skjutdörrar med spegelglas. På golvet ligger slittåligt klinkers och entrédörren, tillsammans med ett sidofönster, släpper in mycket ljus.

Gästtoalett
I direkt anslutning till hallen ligger en separat toalett. Inrett med kakel och terrakottafärgat klinker på golvet.

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum i vinkel med plats för matplats. Många och stora fönster samt en altandörr leder ut till en stor altan. Här får ni både fin havsutsikt och uppsikt över området. I vardagsrummet finns en värmande braskamin med kassett.

Kök
Exklusivt platsbyggt kök med vackra granitskivor och vitvaror i rostfritt. Vid arbetsbänken finns ett fönster som vetter åt entrésidan. Köket är utrustat med kyl/frys, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt induktionshäll. En trevlig bardisk delar av mot allrummet och här finns plats för barstolar.

Allrum
I anslutning till köket finns ett allrum som idag är inrett som matplats. Ett härligt och ljust rum med fina fönsterpartier tillsammans med altandörr, som leder ut till altanen. Härifrån leder trappan ner till souterrängplan och i trapphuset finns ett fönster som släpper in ljus.

Sovrum 1
Föräldrasovrummet är ljust och fint med plats för dubbelsäng. Från fönstret får ni havsutsikt. Gott om förvaring får ni i flertalet garderober.

Badrum
Betongglas, kakel och klinkers. Fasta väggskåp ger förvaring. Dusch, handfat med tillhörande kommod, wc, handdukstork och extra handdusch i anslutning till toaletten. Ett frostat fönster ger ett behagligt ljusinsläpp.

Tvättstugan & groventré
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt värmepump. Bra arbetsyta med bänkskivor tillsammans med skåp åt förvaring och här finns även en tvättho. På golvet ligger klinkers och väggarna är målade. Ett fönster släpper in mycket ljus.

Klädkammare
I direkt anslutning till tvättstugan finns en stor klädkammare med plats för mycket förvaring.

Souterrängplan

På detta våningsplan finns tre stora sovrum, ett mindre sovrum, badrum med bastu samt ett stort allrum med öppen spis. Förvaringsmöjligheter i ett stort förråd samt utgång via källardörren.

Sovrum 2-4
Sovrummen fungerar alla bra som barnrum och alla har garderober.

Badrum
Stort och rymligt badrum med hörnbadkar, duschhörna, dubbla handfat, toalett och bastu. Helkaklat i behagliga toner. Ett frostat fönster släpper in ljus.

Allrum
Ett härligt rum för umgänge och skön avkoppling! Här finns plats åt flera! Här finns en härlig öppen spis och på golvet ligger klinkers. Altandörrar och fönsterpartier mot uteplats och trädgård.
Mellan den nedre hallen och allrummet finns en praktisk skjutdörr.

Sovrum 5/kontor
Innanför allrummet ligger ytterligare ett sovrum, som idag används som kontor. Här finns ett mindre fönster som sitter lite högre upp på väggen.

Förråd/klädkammare
I anslutning till allrummet finns ett mycket stort förrådsutrymme med goda förvaringsmöjligheter. Här har man verkligen plats åt hela familjens alla saker. Inrett idag med hyllor längs väggarna. Ytterligare ett förråd leder vidare och ut till källardörren.

Summary

Type: Villa, ett plan med souterräng
Rooms: 8, of which 5 bedrooms
Living area: 170 m2
Additional area: 50 m2
Plot area: 1 309 m2
Price (Starting price): 13 450 000 SEK
Year of construction: 1984
Operating cost: 46 600 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet
Ytor från taxeringinformation/Lantmäteriet. Bostaden är inte areamätt och den köpare som anser arean vara av betydelse bör vidta en uppmätning.

Fastigheten har en total golvyta om ca 250 kvm enligt säljaren, ritningar och energideklarationen. Ytan är fördelad på två plan, 125 kvm på entréplan samt 125 kvm i souterrängplan. Garage tillkommer om ca 50 kvm.

Heating

Frånluftsvärmepump, solceller, elslingor i enstaka golv
Age: 2016, 2021

Construction method

Water: Kommunalt vatten året om
Drain: Kommunalt avlopp
Foundation: Betong
Frame: Trä
Floor joists: Trä
Facade: Stående träpanel
Windows: 3-glasfönster isoler
Foundation wall: Betong
Roof covering: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft
Brick block: Murad skorsten
Brick block comment: Härlig öppen spis med kassett i vardagsrummet på entréplan samt ytterligare en öppen spis med kassett i allrummet i souterrängplan.
Comment: Fastigheten är Varudeklarerad, vilket innebär att ett säljaren tecknar en doldafelförsäkring och besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren i samband med visning.

Plot/balcony/patio

Stor solterrass/balkong med plats för stora sällskap
En mycket trevlig och uppvuxen trädgårdstomt, med fint läge och utsikt över Kullsvik.

Parking

Dubbelgarage samt ett flertal parkeringsplatser i anslutning till entrén och framför garaget.

Tv/Internet connection

Fiber finns.

General

County: Halland
Municipality: Kungsbacka
Property designation: KUNGSBACKA SLÄPS-KULLEN 2:312

Surroundings

OMRÅDET
Kullavik, med attraktivt läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i.
Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker samsas med livsmedelsaffärer, skolor samt apotek och vårdcentral. Här finns dessutom bra bussförbindelser till såväl Kungsbacka som Göteborg.

Bor ni på Norra Skogsvägen går ni till populära Kullsvikbadet eller Skalvik för att njuta av hav och salta bad på några minuter. Närområdet är lugnt och trivsamt och här finns många mysiga promenadvägar.

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik för att nämna några. Många resande längs kusten lägger till i Kullaviks Båthamn.

I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola samt Fullriggaren Malevik.

KULLAVIKSSKOLAN
Kullaviksskolan är en del av Särö-Kullaviks pedagogiska enhet. Kullaviksskolan är belägen längst norrut i Kungsbacka kommun. Organisationen är en "husorganisation", vilket innebär att Kullaviksskolan består av ett antal hus. I varje hus finns det olika åldersgrupper representerade. De flesta ligger samlade på det gemensamma skolområdet, några äldre hus är belägna en bit ifrån själva Kullaviksskolan. För närvarande går det 776 elever i skolår f-9. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån husorganisationen.

HISTORIK
Kullavik definierades som tätort med 679 invånare år 1975. År 1980 hade befolkningen stigit till 1 006. Från och med 1990 räknas tätorten som sammanväxt med Billdal.

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Samhället var från början en trakt med många småjordbruk, men på ej odlingsbar mark byggdes det efter 1904 och järnvägens tillkomst spridda sommarstugor som successivt omvandlades till permanentboenden. Under 1970-talet byggdes ett stort antal moderna villor och under 1980-talet tillkom Kullaviks Centrum med affärer och hyreslägenheter.
Kullavik var mötesstation på Göteborg-Särö Järnväg sommartid och hållplats på vintern under ångloktiden fram till början på 1950-talet. På vintern fanns det bara en hållplats då det inte förekom några tågmöten. Stationshuset var också poststation året runt.

Plan regulations

Kullen 2:92 mfl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1983-12-13, Senast ändrad: 2023-09-15)

Other rights and responsibilities

Community facility: Kungsbacka Släps-Kullen Ga:10 - VÄGFÖRENING
Rights benefit: Officialservitut: Väg
Officialservitut: Väg i samfälld vägmark
Comment: Fastigheten tillhör Hagens och Kullens vägförening. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida: http://www.hagenskullens.se

Economy

Price (Starting price)

13 450 000 SEK

Operating costs

46 600 SEK/year
Annual electricity consumption: 21000 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 30 000 SEK
Water and drain: 7 300 SEK
Insurance: 6 100 SEK
Insurance comment: Fullvärdesförsäkrat via Länsförsäkringar.
Cleaning: 2 100 SEK
Community: 1 100 SEK
Description: Hushållet förbrukar idag ca 21 000 kWh/år, vilket avser ett hushåll om två personer. Kostnaden avser all förbrukning, såväl hushållsel som uppvärmning (inklusive garaget) och abonnemang.

Driftskostnader varierar beroende på familjesammansättning, vanor och avtal.

In addition to the above possible operating costs, property tax is added in the amount of 9 287 SEK.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Building: 4 060 000 SEK
Land: 3 740 000 SEK
Total: 7 800 000 SEK
Taxation year: 2024
The assessed value is: Fastställt
Value year: 1984
Standard score: 35
Type code: 220, Småhusenhet, bebyggd

Mortgage deed

There are 15 mortgages with a total of 4 383 000 SEK.

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 117 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 59 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2024-08-12
Inspector: Anticimex

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.
Trygg affär - Varudeklarerad Villa

All images

+ 45 Show all 51 images
 

Floor plan

Map and area

Norra Skogsvägen 3, Kullavik

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Property tax/fee
+ 774 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Kungsbacka
Norra Skogsvägen 3
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan