Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
3 795 000 SEK
Monthly fee: 5 395 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Rebecca Björnsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Rebecca Björnsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västra Frölunda

Transistorgatan 31

Price (Starting price): 
3 795 000 SEK
Monthly fee: 5 395 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Rebecca Björnsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Rebecca Björnsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerad och modern trea med möjlighet att skapa till en fyra – Perfekt för Familjen!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 4, of which 2-3 bedrooms
  • Living area: 87 m2
  • Apartment number: 11102
  • Year of construction: 2013
  • Monthly fee: 5 395 kr
  • Operating cost: 250 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 2 of 7
  • Elevator: Yes

Välkommen till en perfekt välplanerade gavel lägenhet som är skriven som en fyra i föreningen men idag nyttjas som en trea. Kan enkelt göras om till en fyrarummare om man önskar. Här möts du av stilrena och tidlösa materialval. Lägenheten är en ljus och välplanerad trea på 87 kvm, perfekt belägen i föreningen. Här får du njuta av en inglasad balkong som erbjuder generöst med sol sent inpå kvällen. Bostadens hjärta är det praktiska och inbjudande köket, som med sin delvis öppna planlösning mot vardagsrummet skapar en härlig social yta. De två rofyllda sovrummen ger utrymme för flexibel möblering utifrån dina behov. Badrummet är elegant inrett med klassiska färger i vitt och grått och är utrustat med både golvvärme och en praktisk tvättavdelning. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor du i en stabil förening, och även modernt och bekvämt hem med gångavstånd till både natursköna områden och goda kommunikationer som Positivgatans hållplats, bara en minut bort. Dessutom når du Frölunda Torg med dess breda serviceutbud på kort tid.

Välkommen på visning!

About the property

Description

Hall:
Välkommen in i en rymlig hall som genast ger ett inbjudande intryck! Med stilrena vita väggar och vacker ekparkett som sträcker sig genom hela bostaden, skapas en enhetlig känsla. Här finns gott om avhängningsmöjligheter för dina ytterkläder, och plats för en byrå eller annan möblering för att sätta din egen prägel i hallen.

Sovrum 1:
Direkt till vänster från entrén hittar du det första sovrummet, ett rymligt och väl tilltaget rum med plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Här finns generöst med förvaring i form av garderober längs en hel vägg! Ljusa väggar och parkett under dina fötter. Från fönstret har du utsikt över lummig skog och grönska!

Sovrum 2:
Det andra sovrummet i bostaden kan anpassas efter just dina behov. Med ljusa väggar och stilrent parkettgolv skapar rummet en luftig känsla. Det passar perfekt som barnrum, arbetsrum eller kanske en kombination – valet är ditt! Rummet har också en praktisk garderob där du enkelt kan hänga upp kläder och förvara tillhörigheter. Fönstret vetter mot den vackra skogen, precis som i det större sovrummet, vilket ger dig en rofylld och grönskande utsikt varje dag.

Kök:
Ett välplanerade kök med generöst med förvaring i skåp gott om arbetsyta. Med släta vita skåpluckor, och den mörka bänkskivan ger kontrast till de ljusa skåpen, medan det grå kaklet som stänkskydd adderar en elegans. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux, inklusive en inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, hel kyl och frys, och en spis med ugn. Här får du ett ljust och luftigt kök, perfekt för såväl vardagsmatlagning som socialt umgänge!

Vardagsrum:
Det luftiga och rymliga vardagsrummet erbjuder en perfekt plats för både umgänge och avkoppling, med möjlighet att enkelt dela av och skapa ett extra sovrum om behovet finns. Under dina fötter ligger parkett och väggarna är vita. Här kan du kan inreda med en stor soffgrupp och kompletterande möbler. Här finns även gott om plats för ett matbord som rymmer större sällskap, vilket gör rummet perfekt för sociala middagar med familj och vänner. De stora fönstren ger generöst ljusinsläpp och skapar en ljus och öppen känsla. Från vardagsrummet når du den stora, inglasade balkongen. Här kan du möblera med en loungemöbel eller ett matbord, helt efter dina egna önskemål. Balkongen har ett västerläge, vilket innebär att du kan njuta av solens strålar från dagtid och långt in på kvällen – en perfekt plats för sköna stunder utomhus!

WC:
Den rymliga toaletten är både stilfull och funktionell, med modern inredning. Golvet pryds av ett grått klinker, medan de vita väggarna ger en ljus och fräsch känsla. Här finner du ett praktiskt handfat med ett belyst spegelskåp ovan och WC.

Badrum:
Både stilrent och funktionellt, med ett smakfullt val av material och en genomtänkt planlösning. De gråa klinkergolven med golvvärme tillsammans med väggarna i vitt kakel skapar en modern och tidlös känsla. Duschen är rymlig med glasdörrar, handfat med ett belyst spegelskåp ovanför som tillför mycket förvaring och WC, här har du både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux som underlättar i vardagens tvättbestyr, ovan har du en generös arbetsbänk och här har du även gott om förvaringsmöjligheter i skåp.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 4, of which 2 bedrooms, possibility to 3 bedrooms
Living area: 87 m2
Apartment number: 11102
Price (Starting price): 3 795 000 SEK
Year of construction: 2013
Operating cost: 250 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 2 av 7
Elevator: Yes

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Lägenheten är skriven som en fyra men disponeras idag som en trerummare.

General

County: Västra Götaland
Municipality: Göteborg
Area: Frölunda

Surroundings

Järnbrott - Historisk charm och moderna möjligheter

Järnbrott är inte bara ett bostadsområde i Göteborg, det är en plats med djup förankring i historien och en blomstrande närvaro. Från sina rötter som jordbruksbygd till att vara den utvalda platsen för modernitetens AM-sändare, bär Järnbrott på en rik berättelse.

Namnen på gatorna, som Antenngatan, Radiomastgatan och Bildradiogatan, bär vittnesbörd om områdets koppling till Göteborgs Rundradiostation, som en gång låg här. Dessa namn bär med sig en känsla av nostalgi och viktiga kapitel i stadens radioutveckling.

Trots att området har en lång historia är dagens Järnbrott en fröjd för alla sinnen. Under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal korsade Säröbanan, en järnvägslinje, området och här fanns även ett stationshus som ursprungligen bar namnet Frölunda. Nu är Järnbrott en fridfull och charmig del av staden, präglat av radhus, villor och bostadsrätter, främst byggda under mitten av 1950-talet men som på senare år kompletterats med en del nyproduktion.

För den som älskar friluftsliv är Säröbanan numera en populär gång- och cykelled, som följer Antenngatan in mot Göteborgs centrum och som sträcker sig ut mot vackra Särö. Denna väg ger inte bara en smidig färdväg, den kopplar även samman Järnbrott med pärlor som Askim, Hovås och centrala Göteborg, genom att passera populära platser som Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen.

Järnbrott har mer att erbjuda än bara Säröbanan och historia. I närheten ligger friluftsområdet Ruddalen, en oas för promenader och jogging, med vackra stigar och mångsidiga aktiviteter som fotbollsplaner, skridskobanor och gym. För de som önskar bekväma kommunikationer är bussförbindelserna genom området väl utvecklade. Res enkelt till Marklandsgatan eller Frölunda Torg, knutpunkter för buss och spårvagn som ger snabb åtkomst till alla delar av staden.

Matinköp är enkelt och bekvämt. Inte långt bort hittar du Lidl, och ytterligare mataffärer finns vid Frölunda Torg samt i närbelägna köpcentrum 421 och Sisjö handelsområde. Frölunda Torg, bara några minuter från Järnbrott, är ett komplett köpcentrum med över 200 butiker, restauranger och caféer samt ett brett utbud av serviceföretag, inklusive frisörer, tandläkare och vårdcentral.

Inte bara för ungdomar och äldre, utan även för familjer med barn är Järnbrott en härlig plats att bo på. Den populära friskolan Ebba Pettersson är en pärla i området. Här finns även kommunal förskola och skola. För mer information, besök gärna www.goteborg.se och upptäck det som Järnbrott har att erbjuda.

Share in the association

Share in the association: 2,20710
Share of stake: 2,09517

Deposit fee

573 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

605 083 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Bostadsrättsföreningen Järnbrottsparken innehar fastigheten Göteborg Järnbrott 132:3 med adresserna Transistorgatan 31, 33 och 39. Föreningen köpte fastigheten 2013 och består av totalt 52 lägenheter inryms i två punkthus om 7 våningar plus vind samt ett separat parkeringsdäck. Uppvärmning sker med värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme.

Cykelförråd och återvinningsrum ligger i anslutning till parkeringsdäcket. Parkeringsdäcket rymmer 45 stycken parkeringsplatser. Till parkeringen är det separat kö.

Lägenhetsförrråden ligger på vinden i respektive byggnad.

Föreningen har tecknat avtal med Telia om Triple Play vilket innebär att i månadsavgiften ingår avgift för digital-tv, bredband via fiberlan samt abonnemangsavgiften för bredbandstelefoni.

Renoveringar:
2019 spolades avloppsstammar och OVK utfördes.
2020 målades både trä- och plåtfasad samt målning av garage invändigt.
2022 byttes vattenmätare för IMD.
2023 Laddstationer installerades samt löpande underhåll enligt underhållsplan.

Planerade renoveringar:
Spolning av avloppsledningar i samtliga lägenheter.
Radonmätning.
Rostangrepp på pelare i garage skall åtgärdas.
Montering av inspektionsluckor på vägg till VVS-schakt i bottenlägenheter där så är möjligt.
Renspolning av yttertak där det blivit påväxt.
Renspolning av smutsiga balkongkanter.

Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning. Soprum och cykelparkering på gården. Barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och teknikrum i huset.

Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning med Trollängen avseende skötsel av grönytor, gångbanor, lekplatser mm.
Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

Parkering:
Föreningen har ett parkeringshus om två plan med 45 parkeringsplatser, varav 21 platser under tak och 24 platser på däcket utan tak. Kostnad att hyra parkeringsplats: P-däck ca 575 kr/månad, garage ca 810 kr/månad.
Föreningen har 10 laddplatser för elbilar varav 5 på P-däck.
I dagsläget är det ingen kö till p-däcket men kö till garaget.

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://jarnbrottsparken.bostadsratterna.se/

Economy

Price (Starting price)

3 795 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

5 395 SEK
I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple Play (TV/bredband/IP-telefoni). Av den totala avgiften avser 701kr/mån årsavgift bostäder kapitaltillskott.

Operating costs

250 SEK/month
Number in the household: 1

Distributed as follows

Electrical: 100 SEK
Insurance: 150 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Information on deposit is missing

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy class: CC
Specific energy use: 66 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2015-05-14

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 16 Show all 22 images
 

Floor plan

Map and area

Transistorgatan 31, Västra Frölunda

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 5395 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Registration for viewing

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Välj mellan nedan alternativ
5
Nov
Anmälan krävs
Tue 17:30-18:00
Choose time
I am interested
I want to be contacted by a real estate agent before I sign up for a viewing.
Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Frölunda, Göteborg
Transistorgatan 31
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan