Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
2 995 000 SEK
Monthly fee: 4 085 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sebastian Lindberg, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Sebastian Lindberg
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Gustavsberg

Ursula Printz Gata 3

Starting price: 
2 995 000 SEK
Monthly fee: 4 085 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sebastian Lindberg, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Sebastian Lindberg
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Högst upp i härligt solläge!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 2, of which 1-2 bedrooms
  • Living area: 64 m2
  • Apartment number: 81401
  • Year of construction: 2017
  • Monthly fee: 4 085 kr
  • Operating cost: 540 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 5 of 5
  • Elevator: Yes

Äntligen kan jag presentera denna härliga lägenhet om 64 kvadratmeter fördelat på 2 rok i populära Porslinskvarteret. Här bor du i ett soligt läge i en fräsch lägenhet som har en mycket bra planlösning med stora sociala ytor. Väl inne i bostaden möts du av en hall med goda förvaringsmöjligheter som leder dig vidare till vardagsrummet som i öppen planlösning med köket skapar en ljuvlig rymd. Från vardagsrummet når du även din egen balkong där solen lyser från eftermiddag till kväll.
Nuvarande ägare har låtit bygga ett kontor/gästrum, se planlösning. Här finns idag god förvaring samt ett sängskåp. Utöver detta finns även ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng samt ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare.

- Högst upp i huset med balkong i eftermiddag/kvällssol.
- Närhet till allmänna kommunikationer.
- Stilrena materialval som du med enkla medel kan sätta din egna prägel på.

I Gustavsbergs Hamn bor du i ett design- och kulturkvarter med natur och skärgård runt hörnet – endast en halvtimme från storstadspulsen i Stockholm City, även nattetid! Här finns promenadvänliga naturområden och grönskande parker för både sportaktiviteter och avkoppling. Ta en kaffe på någon av de mysiga uteserveringarna längs hamnen och när kvällen smyger sig inpå, njut av en härlig middag på restaurang Kattholmen eller nyöppnade Orangeriet. Här i hamnen bor du bekvämt med direkt närhet till allt du behöver så som butiker och service. Behövs ett större köpcentrum så finns Värmdö Marknad, Värmdö Köpcentrum och Nacka Forum en kort bil- eller busstur bort.

About the property

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 2, of which 1 bedrooms, possibility to 2 bedrooms
Living area: 64 m2
Apartment number: 81401
Starting price: 2 995 000 SEK
Year of construction: 2017
Operating cost: 540 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 5 av 5
Elevator: Yes. Tryck 5:an i hissen.

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Assigned spaces

Källarförråd anpassat efter storleken på lägenheten ingår vid överlåtelsen. Enligt säljarens egna mätning är förrådet ca 3 kvadratmeter.

Construction method

Comment: Kommentar: Grundläggning: Betongplatta på pålar och berg
Stomme: Betong, Stålpelare i fasad
Ytterväggar: Puts och klinkersockel på utfackningsvägg
Innerväggar, lgh skiljande: Betong alt gipsskivor på stålreglar
Innerväggar, ej bärande: Gipsskivor på reglar
Innerväggar, bärande: Betong
Yttertak: Plåt
Trappor: Prefabricerade av betong, beläggning med cementmosaik
Fönster och fönsterdörrar: Treglasfönster trä med aluminiumbeklädd utsida, vissa är fasta
Balkonger: Prefabricerade av betong
Entrépartier: Aluminium
Lägenhetsytterdörrar: Säkerhetsdörrar

Tv/Internet connection

Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund.

Heating and ventilation system

Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer.

Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer.

General

County: Stockholm
Municipality: Värmdö
Area: Porslinskvarteren

Surroundings

I porslinskvarteren bor du mitt i Gustavsbergs arv, industrikvarteren har förvandlats till en ny expansiv stadsdel med både stadsliv och friluftsliv.
Gustavsberg är en ort som präglas av närhet till natur, hav och skog medans du samtidigt har storstadspuls i Stockholm City ca 30 minuter bort. Du har härliga promenadstråk i naturområdena i närheten och grönskande parker för både sportaktiviteter och avkoppling. Nere i hamnen kan du ta en fika på någon av de mysiga uteserveringarna eller äta en god lunch på någon av de härliga restaurangerna. Ett nytt trevligt tillskott är Restaurang Kattholmen som ligger i direkt anslutning till Farstaviken med fantastiska lokaler och underbar mat. I Gustavsberg centrum finner du all tänkbar service som underlättar din vardag. Apotek, mataffär, banker, frisörer, djuraffär, hudvård, systembolag, konditori, restauranger m.m.

Share in the association

Share in the association: 0,67439%
Share of monthly fee: 0,0067438

The residential property's indirect net indebtedness

775 686 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

För Brf Ranka uppförde JM tre flerbostadshus om totalt 132 bostadsrättslägenheter i 4-5 våningar med källare samt ett garage med 99 platser. Att Porslinskvarteren flörtar med ortens porslins- och keramikhistoria framgår tydligt i husens fasadfärg och klinkersockel. Över sockeln är husen klädda i en ljus puts som övergår till en rosa, porslinsliknande kulör mot toppen. Lägenheterna är välplanerade, öppna och ljusa med goda förvaringsmöjligheter. Modern inredning, balkong eller uteplats och en trivsam, skyddad innergård. För mer information besök föreningens hemsida brfranka.se.

Separat debitering av varmvattnet. Mätdatat samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

Det finns en Facebooksida för Brf Ranka där man kan bli medlem. Den sköts inte av styrelsen men den används som ett enkelt sätt att få ut information fort till alla som är medlemmar.

Shared spaces

- Trivsam innergård med lekplats och sittplatser i solen
- Cykelförråd, i källarplan
- Barnvagns- och rullstolsrum
- Soprum, nergrävda sopbehållare
- Garage under innergård, 99 platser varav 15 med laddstolpe. Utöver dessa platser finns 8 platser för MC/Moped.
- Lägenhet man kan hyra med 4 sängplatser och ett enkelt kök.

Parking

Bilplats 1: Garage . Avgift 900 kr/mån, har separat kö.
Totalt finns det 104 bilplatser samt 8 st MC-platser inom bostadsrättsföreningens garage.
Av dessa platser är det 5 st handikappanpassade parkeringsplatser som i förstahand hyrs ut till dem med handikapptillstånd, annars hyrs de ut på korttidskontrakt tills någon med handikapptillstånd vill hyra platsen. Vi har även laddstolpar på 15 st av våra parkeringsplatser i garaget.

Priser: MC/Mopedplats i garaget 400 kr/månad, Bilplats 900 kr/månad & laddplats exkl. el 1 100 kr/månad där förbrukad el debiteras i efterhand efter avläsning.

Ansökan om parkering görs via den ekonomiska förvaltaren Nabo och deras hemsida www.nabo.se

Det kommer även tillkomma en avgift på 600 kronor för nya avtal samt 150 kronor för ändring av platser.

Housing association economy

Upcoming fee changes: Föreningen genomförde en avgiftshöjning i januari 2023 på 5%. Utöver den höjningen så planerar föreningen att höja avgiften med ytterligare 15% i november 2023. Sedan planerar föreningen även för att höja avgiften i mars 2024.

Communications

Från Villagatan går buss 474 till slussen samt direktbuss 480 till T-centralen. Till Gustavsbergs centrum tar du dig på ca 5 minuter, därifrån går flera bussar som tar dig både in till Stockholm och vidare ut på Värmdö.

Economy

Starting price

2 995 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

4 085 SEK
Included in fee are heating and cold water
Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften för Telia Triple Play (tv/bredband) med 220 kr/månad.
Separat debitering av varmvattnet. Mätdatat samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Även separat debitering för el.

Operating costs

540 SEK/month
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 320 SEK
Internet/tv: 220 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Föreningen genomförde en avgiftshöjning i januari 2023 på 5%. Utöver den höjningen så planerar föreningen att höja avgiften med ytterligare 15% i november 2023. Sedan planerar föreningen även för att höja avgiften i mars 2024.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy class: CC
Energy declaration completed: 2017-06-29

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 9 Show all 15 images
 

Floor plan

Map and area

Ursula Printz Gata 3, Gustavsberg

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4085 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Porslinskvarteren, Värmdö
Ursula Printz Gata 3
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan