Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
5 795 000 SEK
Monthly fee: 8 160 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Björn Ericsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Björn Ericsson
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Hampus Norrström, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Hampus Norrström
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 19A

Price (Starting price): 
5 795 000 SEK
Monthly fee: 8 160 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Björn Ericsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Björn Ericsson
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Hampus Norrström, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Hampus Norrström
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Högt över taken med utsikt mot hav och horisont

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 4, of which 3-5 bedrooms
  • Living area: 104 m2
  • Apartment number: C-1601
  • Year of construction: 2016-2017
  • Monthly fee: 8 160 kr
  • Operating cost: 955 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 6 of 7
  • Elevator: Yes

I pulserande Gustavsbergs hamn har vi äntligen en takterrass att erbjuda. Här har du en lägenhet högst upp på våning 6 som mäter hela 104 kvm med ett genomgående ljusflöde där dagen startar med morgonsol in genom fönstren och slutar med att solen myser ner sig i horisonten. Ovanpå din bostad så har du takterrassen på hela 41 kvm som är helt privat för bara dig. Här möblerar du med en skön lounge på ena sidan och grill samt matplats på andra sidan. Allt ackompanjerat av det underbara väder dagen har att erbjuda.
Bostaden har hiss till våning 6 och här uppe delar ni endast våningsplan med två grannar.
Hela lägenheten är nymålad och man har uppdaterat köket till ett stilrent formspråk som tagit ett rejält steg mot en lyxig och varmbonad känsla, som i lobbyn på det där hotellet du gärna åker tillbaka till.
Du har fyra rum och kök varav tre sovrum samt två badrum varav det ena med badkar. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en naturlig matplats i mitten.

Om du är i behov av ett 4:e sovrum så går det galant att dela av med en vägg längst mot vardagsrumsdelen, då har man utgång till terrassen via ett sovrum. Kvar har du fortfarande ett kök och vardagsrum med stora ytor.

Hamnen erbjuder restauranger, service och aktiviteter. För barnen finns det förskolor och skolor i direkt närhet.
Bussar till Slussen med regelbundna tider flera gånger i timmen, Busshållplatsen Vattenhjulet ligger endast ca 200 meter från porten.
Garage finns i huset och kostar för närvarande 994 kr/mån.

About the property

Description

Hall med klinkergolv och plats för möblering av byrå.

Badrum med badkar, wc, handdukstork, handfat med kommod samt inkaklad spegel. Badrummet är helkaklat i vitt mot ett grått klinkergolv som har golvvärme av el.

Sovrummet till höger i hallen har ett härligt ljus med fönster mot Farstaviken som ger en härlig obruten utsikt. Gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Stor garderob längs rummets kortsida.

De stora sociala ytorna är köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Hela rummet får ett genomgående ljusflöde med fönster mot både söder och norr i samma rum.

Köket har likväl som det första sovrummet en fantastisk utsikt mot Farstaviken. Snickerierna är moderna med släta luckor i en sober mörk stil. Bänkskivor av sten och som stänkskydd sitter kakelsättning med fransk bistrokänsla.
Kökets form ger god yta i mitten för att antingen ha en köksö eller som familjen har idag, möblerat med barbord som familjens frukostdel.

Utrustningen är fullstor kyl, fullstor frys, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll samt diskmaskin. I taket finns infälld takbelysning.

Mellan vardagsrum och kök finns idag familjens matplats. Här kan man möblera med runt eller avlångt bord efter egen smak.

Vid vardagsrummet finns utgången till balkongen med frukostsol, här finns även trappan till den egna terrassen. I vardagsrummet möblerar man med stora soffor och fåtöljer utan problem.

Badrummet i anslutning till vardagsrummet är designat som det andra badrummet. Här inne finns det dusch med glasvägg och du har även en pelare med tvättmaskin och förvaring finns i två garderober med plats för allt linne.

De två sovrummen som ligger bredvid detta badrum är likvärdiga och spegelvända varav det ena har garderober efter kortsidan.

Terrassen når du via en spiraltrappa som går från balkongen upp till din egna privata terrass på 41 kvm. Här har du plats för möblering av olika delar så som en loungedel och en matplatsdel samt solsängar. Här kan du ha gasolgrillen stående och du har ett eluttag för ditt kylskåp där du förvarar kall dryck eller så behöver du koppla in högtalaren och ladda mobilen.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 4, of which 3 bedrooms, possibility to 5 bedrooms
Living area: 104 m2
Apartment number: C-1601
Price (Starting price): 5 795 000 SEK
Year of construction: 2016-2017
Operating cost: 955 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 6 av 7
Elevator: Yes. Stor hiss, bra för möbelflytt.

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

Tele2

General

County: Stockholm
Municipality: Värmdö
Area: Porslinskvarteren

Share in the association

Share in the association: Uppgiften saknas i föreningens register
Share of stake: 0,77507 %
Share of monthly fee: 0,62491 %

The residential property's indirect net indebtedness

991 757 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Brf Fabrikshuset är en äkta förening och består utav 7 våningsplan med 240 bostadsrätter. Den tidigare sanitets fabrikens kraftfulla och storskaliga karaktär har bevarats samtidigt som huset bearbetas och har kompletteras med två nya våningsplan för att skapa en attraktiv och särpräglad bostadsmiljö.

Den gamla fabriksbyggnaden har förvandlats till skräddarsydda och högkvalitativa lägenheter. Ursprungliga detaljer så som stora fönster, kraftfulla pelare och balkar av betong ger bostäderna en unik karaktär och vittnar om byggnadens industriella historia. Tack vare den höga takhöjden kommer en del av lägenhetsytan att ha ett praktiskt loft.

Renovation description

Upcoming renovations: Föreningen har ännu inte erhållit en godkänd slutbesiktning av entreprenaden. Åtgärdsarbete för att möta kraven för godkänd slutbesiktning pågår i fastigheten och beräknas färdigställas under 2024. Denna lägenhet är helt klar och alla arbeten är färdigställda för denna del av huset. Återstår endast att höja räcken på spiraltrappan.

Shared spaces

-Garage
-Takterrass
-Tvättstuga
-Barnvagnsförråd
-Cykelförråd

Parking

Föreningen disponerar totalt 110 garageplatser i Porslinsgaraget av vilka 20 är laddplatser för elbil. Vanlig plats kostar f.n. 994 kr/mån, det finns platser för MC (kö kan förekomma). Vidare finns tjugofem gästplatser i garaget.
Se https://www.porslinsgaraget.se/#besok

Housing association economy

Upcoming fee changes: Avgifterna höjdes 1 januari 2024.

Economy

Price (Starting price)

5 795 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

8 160 SEK
Included in fee are heating and cold water
I avgiften ingår kallvatten och uppvärmning.
Det finns ett gemensamt el-avtal där medlemmarna betalar för sin elkonsumtion (hushållsel) samt varmvattenförbrukning. El- och varmvattenförbrukning debiteras månadsvis tillsammans med månadsavgiften.

Operating costs

955 SEK/month

Distributed as follows

Electrical: 500 SEK
Insurance: 305 SEK
Varmvatten (räknad på 2,5 kbm): 150 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Avgifterna höjdes 1 januari 2024.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 61 kWh/kvm/år
Energy class: CC
Specific energy use: 49 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2020-09-01

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 18 Show all 24 images
 

Floor plan

Map and area

Stig Lindbergs gata 19A, Gustavsberg

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 8160 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Porslinskvarteren, Värmdö
Stig Lindbergs gata 19A
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan