Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 7 478 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Victor Sarocchi, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Victor Sarocchi
Fastighetsmäklare, Företagsekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tyresö

Njupkärrsvägen 70

Monthly fee: 7 478 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Victor Sarocchi, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Victor Sarocchi
Fastighetsmäklare, Företagsekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Ljus och väl planerad 3:a, möjlig 4:a högst upp i huset med balkong

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 3, of which 2-3 bedrooms
  • Living area: 89 m2
  • Apartment number: 077
  • Year of construction: 1968
  • Monthly fee: 7 478 kr
  • Operating cost: 400 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 3 of 3
  • Elevator: No

Välkommen till Njupkärrsvägen 70, Tyresö och denna trevliga bostad på 89 kvm högst upp i huset. Bostaden har genomgående fina ytskikt med parkettgolv och en väl planerad planlösning med bra ljusinsläpp och fina fönster mot mysig innergård. Bostaden disponeras om ett rymligt och fullt utrustat kök med matplats, stort vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp, möblemang och utgång mot balkong. Vidare finner du två rymliga sovrum där stora rummet kan delas upp till två mindre sovrum och 4:a. Slutligen hittar du två nyrenoverade och stambytta badrum med dusch, wc och kommod och i stora badrummet finner du tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

* Genomgående fina och ljusa ytskikt.
* Fullt utrustat kök med matplats
* Stort vardagsrum
* Två nyligen renoverade och stambytta badrum med dusch, tvättdel.
* Gångavstånd till Tyresö centrum, gym och skola/förskola.
* Busshållplats ett stenkast från bostaden med avgångar var 15:e minut.
* Stabil och välskött förening med låg belåningsgrad.

Läget på Njupkärrsvägen är perfekt för den som söker både natur och bekvämligheter. Tyresö Centrum med sitt breda utbud av butiker, restauranger och service ligger inom bekvämt avstånd. Dessutom finns det goda kommunikationer, vilket gör att du enkelt kan ta dig till Stockholms innerstad.

Alldeles utanför porten finns även en härlig gård med lekplats och grillplats för de boende. Här bor man i en populär och välskött förening med ett riktigt bra läge. I närområdet finns tillgång till de flesta fritidsaktiviteter. Det finns även skolor och förskolor i området. Direkt närhet till Tyresö Centrum och dess bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral, systembolag mm. I den omedelbara närheten finns stora naturområden, sjöar med badplatser, Alby friluftsområde samt Tyresö Golfbana med en 18 hålsbana. Här finns också Tyresös nya simhall, ishall och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. Inom kort gångavstånd ligger även närmsta busshållplats med direktbussar (i rustningstrafik) till Stockholm C och dygnet runt går bussar till- och från Gullmarsplan samt nattbuss via Slussen.

Bostadsrättsföreningen Bergfoten är en mycket populär förening med god ekonomi och har löpande underhåll på sina fastigheter. I närområdet finns tillgång till de flesta fritidsaktiviteter. Det finns även skolor och förskolor på promenadavstånd.

About the property

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 3, of which 2 bedrooms, possibility to 3 bedrooms
Living area: 89 m2
Apartment number: 077
Year of construction: 1968
Operating cost: 400 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 3 av 3
Elevator: No

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

General

County: Stockholm
Municipality: Tyresö

Surroundings

Området är lugnt och barnvänligt och i föreningen finns bl a bastu, motionsrum, solarium och bollplan. Man har på senare år även rustat upp lekplatser, planteringar och grillplatser.

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Share in the association

Share in the association: 0,5862%
Share of monthly fee: 0,5862%

Deposit fee

860 SEK

About the housing association

Föreningen bildades den 21 december 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning och som extraförråd (50-160 kr/månad). I föreningen finns tvättstugor, styrelse-, övernattningslokal belägen på Njupkärrsvägen 94. Det finns bastu/motionsrum samt solarium och snickerilokaler. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Till varje gård hör ett miljöhus med matåtervinning och sortering. Det finns även grovsoprum att tillgå.

Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni. Medlemskap i HSB Stockholm måste lösas för att bli medlem i föreningen.

Parkeringsplatser finns att tillgå. Viss kö till garageplatser. Det finns 129 parkeringsplatser (åtta stycken med motorvärmare) 99 garageplatser,( 1 garage med plats för 4 motorcyklar.) 5 parkeringsplatser för motorcykel/moped, en på varje gård och en tillfällig husvagnsparkering. 15 gästparkeringar där p-skiva gäller. Se skyltar. Parkeringsplats kostar 200 kronor per månad och garageplats 500 kronor per månad. Gästparkering finns i föreningens område. Till varje gård hör ett miljöhus med kompost och sortering. Det finns även batteriholkar och grovsoprum. 58 förråd för uthyrning.

Renovation description

Renovations done: Föreningen har under senare år rustat upp lek. och grillplatser samt planeringar. Fasaderna är renoverade och fönster är utbytta till 3-glas. Spillvattenstammarna under jord har upprustats. Det mesta har renoverats genom relining och några sträckor är utbytta helt. Föreningen har bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013. Nya tak har lagts på föreningens hus. 2013 har även tennisbanan gjorts om till bollplan. Utomhusbelysningen på gårdarna har bytts. Kompositsystemet har ersatt med kommunens avfallssystem. Ventilationen på vindarna har förbättrats. Tvättstugor och styrelserum har renoverats.
Upcoming renovations: Stambyte pågår 2023-2024

Shared spaces

Det finns två tvättstugor i föreningen (Njupkärrsvägen 48 och 78). I port 92 finns det möjlighet att hyra föreningens styrelse-/festlokal. I port 94 finns en övernattningslokal som kan hyras. I port 62 finns bastu och gym. Snickerilokal i port 64. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd av föreningen. På varje gård finns det ett miljöhus.

Parking

I föreningen finns det 153 parkeringplatser, 99 garage och 54 förråd.
Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 450 kronor per månad. Gästparkering finns och har 3 timmar fri parkering med p-skiva.
För husvagn/husbil finns möjlighet till tillfällig uppställning under högst sju dagar i följd. Kontakta styrelsen för att få ett särskilt tillstånd.

Vill du hyra garage, parkering eller förråd ska du kontakta HSB Kund- och Medlemsservice för att anmäla intresse 010-442 11 00, därefter står du i kö. Vill du säga upp garage, p-plats eller förråd gör du på samma sätt.

Communications

Bra kommunikationer till både Gullmarsplan och Sthlm C med direktbussar. Ca 200 m till busshållplats. 30 min med buss till Gullmarsplan och ca 40 min till T-centralen. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka.

Economy

Transfer fee

Transfer fee: 2 006 SEK
Transfer fee is paid by: säljare

Monthly fee

7 478 SEK
Included in fee are heating, water, internet and cable tv
Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni. BRF har individuell mätning och debitering av el.
Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. . BRF har individuell mätning och debitering av el.

Operating costs

400 SEK/month
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 400 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 32 Show all 38 images
 

Floor plan

Map and area

Njupkärrsvägen 70, Tyresö

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 7478 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Tyresö
Njupkärrsvägen 70
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan