Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
1 595 000 SEK
Monthly fee: 5 367 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liliya Morozova, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Liliya Morozova
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Märsta

Vidargatan 45

Starting price: 
1 595 000 SEK
Monthly fee: 5 367 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liliya Morozova, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Liliya Morozova
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Märsta - Valsta

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 3, of which 2 bedrooms
  • Living area: 79 m2
  • Apartment number: 254
  • Year of construction: 1971
  • Monthly fee: 5 367 kr
  • Operating cost: 741 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 2 of 3
  • Elevator: No

RING FÖR VISNING!

Fin 3:a med genomgående fina ytskikt, helkaklat badrum, hemtrevligt kök samt balkong med utsikt mot mysig park. Med endast två trappor upp i huset bor du med möjligheten till extra inkomst genom att hyra ut ett rum med tillhörande hall och WC. Du bor bekvämt med tvättstuga och källarförråd i samma hus samt med en tvättmaskin i badrummet. Hallen är rymlig och har gott om förvaring i form av fyra garderober. Båda entrédörrarna är säkerhetsdörrar. Köket har fina färgval och samtliga vitvaror är i rostfritt stål. Stora delar av lägenheten har spotlights i taket med dimmerfunktion vilket gör det lätt att skapa en behaglig känsla i bostaden. Balkongen har plats för en fin cafémöbel samt planteringar och blommor.

11 008 kr i reparationsfonden som du kan satsa på framtida renoveringar.

Från bostaden har du endast några minuters promenadväg till buss, Valsta centrum, elljusspår och badhus med gym och relaxavdelning samt utomhusbad sommartid.

Välkommen att börja bo och trivas!

About the property

Description

HALL
Fin hall med målade väggar i vinröd färg och plastmatta i klinkerimitation vilken är lätt att rengöra från blöta och smutsiga skor. I hallen finns tre inbyggda garderober med tillhörande överskåp samt en lös garderob som ingår i köpet. Direkt till vänster innanför entrédörren som är en säkerhetsdörr sitter en praktisk skohylla och ovanför den finns en hatthylla där du kan hänga dina ytterkläder. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion.

KÖK
Till vänster från hallen har du köket. I köket har du möjlighet till matplats för 4-6 personer. Köket har en snygg färgkombination i form av vita skåpluckor samt mörk bänkskiva i laminat med röd mosaik ovanför. Samtliga vitvaror i köket är rostfritt utförande och på golvet ligger ett golv som är enhetligt med det i hallen. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion. Väggarna är målade i en behaglig brun färg. Utrustning i köket: kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin samt spisfläkt (samtliga från 2010).

VARDAGSRUM
Stort och härligt vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för både matsalsbord samt soffgrupp och TV-möbel. Från vardagsrummet når du balkongen med mysig utsikt mot en park. Balkongen ligger i sydvästläge vilket gör att du har sol under stora delar av dagen. Även uthyrningsdelen når du från vardagsrummet.

UTHYRNINGSDEL
Ljus och fräsch uthyrningsdel med hall, WC och rum med ekparkettgolv. Hallen har vitmålade väggar och säkerhetsdörr och rummet har förutom vitmålade väggar även en fin fondtapet i vitt med neutralt blommönster. Från fönstret i rummet har du utsikt mot parken. WC:n har vitmålade väggar samt ljusblått klinkergolv. Här finns en toalett, handfat och spegel samt coola lampor.

SOVRUM
Mysigt och rogivande sovrum med utsikt mot husets entrésida. Väggarna är målade i vinröd färg och en vägg har en svartmönstrad fondtapet. På golvet ligger ekparkett. I sovrummet finns en rymlig och praktisk garderobsvägg med skjutdörrar som ingår i köpet.

BADRUM
Helkaklat badrum som du når från hallen och som ligger till vänster om sovrummet. Kaklet på väggarna är vita och klinkergolvet har samma ljusgrå färg som WC:n i uthyrningsdelen. I taket sitter spotlight med dimmerfunktion och för din bekvämlighet finns här också en tvättmaskin. Förutom detta har du ett badkar, handdukstork, handfat, spegel och ett badrumsskåp.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 3, of which 2 bedrooms
Living area: 79 m2
Apartment number: 254
Starting price: 1 595 000 SEK
Year of construction: 1971
Operating cost: 741 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 2 av 3
Elevator: No
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

Kabel-TV via Tele2
Bredband via Telenor

Heating and ventilation system

Fjärrvärme

General

County: Stockholm
Municipality: Sigtuna
Area: Valsta

Surroundings

VALSTA

OMGIVNING
Valsta är ett mysigt område söder om Märsta med närhet till trevlig natur och både gång- och cykelvägar. I närheten ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Bostadsområdena i Valsta har ofta mysiga och lummiga innergårdar.

KOMMUNIKATIONER
Bra bussförbindelser till Märsta station (ca 10 min) via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

SERVICE
Valsta Centrum består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek.

Från Valsta är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. Midgårdsbadet som invigdes 2010 ligger intill Midgårdsvallen och är Nordens första biologiskt renade utomhusbad. 2014 öppnade även en helt ny simhall i anslutning till Midgårdsbadet där det utöver bassänger finns relaxavdelning, småbarnspool och annat som hör en modern badanläggning till.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Valsta ligger flera förskolor. Förskolan Syrsan ligger på Valstavägen, Saga på Muningatan, Ymer på Midgårdsvägen och Brage på Bragegatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Steninge. Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6) och Sagaskolan (F-3). Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Share in the association

Share in the association: 0,454%
Share of stake: 0,454%
Share of monthly fee: 0,00454

The residential property's indirect net indebtedness

5 922 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Brf Björken består av 270 lägenheter varav 4 hyreslägenheter på adresserna Hugingatan 2-24 samt Vidargatan 3-49.

Renovation description

Renovations done: 2011 – Stambyte
2014 - Tilläggsisolering av vindar, målning källargångar, avgasare har installerats i fjärrvärmecentralerna, byte av kulverten till Vidargatan 49
2015 - Dränering runt vissa hus
2016 – Låssystem, värmeledningar i kulvertar, exteriörbelysning
2017- Relining av bottenplattor, takfläktar
2018 – Mjukfogar, aluminiumdörrar
2019- Dränering, fläktaggregat
För ytterligare renoveringar se årsredovisning
Upcoming renovations: Se årsredovisning

Shared spaces

Det finns 8 st tvättstugor på adresserna Hugingatan 6, 14 och 24 samt Vidargatan 5, 7, 15, 21 och 41.
Grovtvättstugan ligger på Vidargatan 41. Det finns också källarförråd, cykel/barnvagnsrum, en bastu (Vidargatan 7) och en föreningslokal (Vidargatan 47).

Parking

Det finns 42 garageplatser, 129 vanliga p-platser och 64 p-platser med elstolpe. Till alla p-platser tillämpas separat kösystem. Det finns 11 besöksplatser som är avgiftsbelagda.

Housing association economy

Upcoming fee changes: Avgiften höjs med 3% den 1/1 2024

Economy

Starting price

1 595 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee is paid by: säljare

Monthly fee

5 367 SEK
I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och abonnemang för IP-telefoni.
Hushållsel och varmvatten betalas efter hur mycket man förbrukar och läggs på avgiften.

Operating costs

741 SEK/month
Number in the household: 5

Distributed as follows

Electrical: 500 SEK
Insurance: 241 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Avgiften höjs med 3% den 1/1 2024

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 124 kWh/kvm/år
Energy class: EE
Energy declaration completed: 2018-12-12

Internal repair fund

Sum: 11 008 SEK

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 9 Show all 15 images
 

Floor plan

Map and area

Vidargatan 45, Märsta

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 5367 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Valsta, Sigtuna
Vidargatan 45
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan