Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
1 795 000 SEK
Monthly fee: 5 142 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Da Silva, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Malin Da Silva
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Märsta

Ekilla Gårdsväg 14

Price (Starting price): 
1 795 000 SEK
Monthly fee: 5 142 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Da Silva, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Malin Da Silva
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Märsta - Ekilla

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 3, of which 2 bedrooms
  • Living area: 78 m2
  • Apartment number: 182
  • Year of construction: 1972
  • Monthly fee: 5 142 kr
  • Operating cost: 424 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 3 of 3
  • Elevator: No

*Högst upp i huset!
*Stor modern balkong!
*Moderna ytskikt renoverade 2020!

Välkommen till denna fantastiska 3 ROK om 78 kvm som erbjuder dig en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med en noga utvald inredning och omsorgsfullt utformade rum är detta hemmet du alltid drömt om.

Det moderna köket kommer att imponera på dig med sina mörk grå skåpsluckor, vita väggar och stilrena parkettgolv. Med generösa arbetsytor blir matlagningen till en fröjd, och den toppmoderna utrustningen som inkluderar diskmaskin, ugn/spis, fläkt och kyl/frys, installerad år 2020, gör vardagen både smidig och effektiv.

Vardagsrummet är ett rymligt och inbjudande utrymme där du kan koppla av och njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Parkettgolvet och träpanelen på väggarna ger rummet en varm och välkomnande atmosfär. En extra bonus är den direktutgång till balkongen, där du kan njuta av en underbar utsikt över trätopparna.

Sovrummen i denna bostad är designade för både komfort och funktionalitet. I det mysiga sovrummet hittar du gott om plats för förvaring i den stora garderoben. Med det vackra parkettgolvet och de grå väggarna skapas en rogivande atmosfär där du kan koppla av och återhämta dig.

Det andra sovrummet är mångsidigt och kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du behöver ett kontor, en gästrum eller en avskild plats för avkoppling, kommer detta rum att tillfredsställa dina önskemål. De bruna väggarna och träimitationslaminatgolvet ger rummet en unik och varm karaktär.

Balkongen är en oas där du kan njuta av utomhuslivet. Den stora och inglasade ytan ger dig möjlighet att vistas där året runt och ta del av den fantastiska utsikten över trätopparna.

Badrummet är en fristad av lugn och avkoppling. Med sina ljusa kaklade väggar och varma orangea klinkergolv skapar det en behaglig atmosfär för dina dagliga rutiner. Njut av en uppfriskande dusch eller ett avkopplande bad och låt dig omfamnas av den harmoniska stämningen. Det här är platsen där du kan ta hand om dig själv och uppleva en stund av välbefinnande varje dag.

Välkomnande och praktiskt, hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme i de praktiska garderoberna. Det stilfulla parkettgolvet och de vita väggarna ger en fräsch och inbjudande känsla redan från första steget in i bostaden.

Slutligen, låt oss inte glömma det extra utrymmet som den rymliga klädkammaren erbjuder. Här kan du organisera och hålla ordning på dina kläder och tillbehör på ett smidigt sätt.

Missa inte chansen att äga detta drömhem med enastående inredning och fantastiska funktioner. Kom och upplev allt detta själv, och se hur detta hem kan bli din fristad för avkoppling och njutning. Välkommen hem!

About the property

Description

Kök:
Det stilrena köket har mörk grå skåpsluckor och ett vackert stänkskydd i vitt kakel. Vita väggar och parkettgolv skapar en ljus och modern atmosfär. Köket är utrustat med en praktisk diskmaskin, ugn/spis, fläkt och kyl/frys. Det är installerat år 2020, vilket innebär att det är i toppskick och redo att användas.

Vardagsrum:
Det rymliga vardagsrummet blir en perfekt samlingsplats för familj och vänner. Här finns gott om plats för bekväma sittmöbler och annan inredning. Det vackra parkettgolvet och träpanel på väggarna ger rummet en varm och inbjudande känsla. Från vardagsrummet har du även direktutgång till balkongen, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft.

Balkong:
Den stora balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet. Balkongen är inglasad, vilket gör den användbar året runt.

Sovrum 1:
Det mysiga sovrummet är perfekt för avkoppling och vila. Här finns gott om plats för en stor garderob och förvaringsmöjligheter för dina kläder och tillhörigheter. Det vackra parkettgolvet och de grå väggarna skapar en lugn och avslappnad atmosfär.

Sovrum 2:
Detta sovrum erbjuder mångsidighet och kan anpassas efter dina behov. Det är också perfekt som exempelvis ett kontor eller en gästrum. Rummet har bruna väggar som ger en varm och inbjudande känsla. Laminatgolvet i träimitation är både snyggt och praktiskt.

Klädkammare:
Den rymliga klädkammaren ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör.

Badrum:
Det fräscha badrummet är omsorgsfullt utformat med ljus kakel på väggarna och ett livligt orange klinkergolv. Här finner du alla bekvämligheter du behöver, inklusive WC, kombinerad tvätt- och torkmaskin, avkopplande badkar, praktiskt fällbart skötbord, spegelskåp, handfat, kommod och en bekväm handdukstork.

Hall:
Entrén till bostaden välkomnar dig med en elegant atmosfär. Det stilfulla parkettgolvet och de vita väggarna ger en ljus och luftig känsla. I bortre delen av hallen finns praktiska garderober som ger gott om förvaringsutrymme för kläder, skor och andra tillhörigheter.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 3, of which 2 bedrooms
Living area: 78 m2
Apartment number: 182
Price (Starting price): 1 795 000 SEK
Year of construction: 1972
Operating cost: 424 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 3 av 3
Elevator: No
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

Kabel-TV via Tele2
Bredband via Telenor

General

County: Stockholm
Municipality: Sigtuna
Area: Ekilla

Surroundings

HSB:s Brf Aspen

OMGIVNING
Ekilla är ett populärt område med fina grönområden. Här finns både lägenheter och villor och kommunikationerna till Märsta centrum och stationen är bra. På Brf Aspens område finns lekplatser och lekredskap samt uteplatser med bord, bänkar och murad grill. Dessutom finns en boulebana, gym, bastu och snickarbod.

KOMMUNIKATIONER
Det finns bussar som går till Märsta station och Sigtuna. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda går också från Märsta station.

SERVICE
Från Ekilla har man nära till Midgårdsvallen vilken är en modern idrottsarena som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. Intill utomhusbadet finns Midgårdsbadet - en modern badanläggning med flera olika typer av bassänger. I Märsta centrum med omnejd finns både ICA Kvantum, Coop och Willy´s livsmedel, systembolag, bank, apotek, gym, butiker, cafeér och restauranger. Här finns också ett bibliotek. Intill tågstationen finns också ett litet centrum med mataffär, restauranger och café.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Ekilla finns förskolan Aspbacken vilken ligger på Tingvallavägen. Skolor som ligger i närheten är Tingvallaskolan (F-6) som ligger på Tingvallavägen samt Ekillaskolan (7-9) som ligger på Stockholmsvägen. Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Share in the association

Share of stake: 0,5553%

The residential property's indirect net indebtedness

Föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel överstiger dess räntebärande skulder, bostadsrätten har därför ingen indirekt nettoskuldsättning

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Brf Aspen består av 6 st trevåningshus med 195 lägenheter på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68.

Renovation description

Renovations done: 2023 - Stamspolning
För ytterligare renoveringar se årsredovisning
Upcoming renovations: För kommande renoveringar, se årsredovisningen

Shared spaces

Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen, förråd, bastu (Ekilla gårdsväg 30), gym (Ekilla gårdsväg 30) och samlingslokalen Pumpen som går att hyra. I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra.

Parking

Det finns 128 kallgarage, 61 st avgiftsbelagda p-platser med elstolpe, 46 st p-platser utan elstolpe, 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikapplats, 3 st husvagnsplatser.

Housing association economy

Upcoming fee changes: Föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel överstiger dess räntebärande skulder, bostadsrätten har därför ingen indirekt nettoskuldsättning

Economy

Price (Starting price)

1 795 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee is paid by: säljare

Monthly fee

5 142 SEK
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Operating costs

424 SEK/month
Annual electricity consumption: 2400 kWh/year
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 248 SEK
Insurance: 106 SEK
Condominium supplement: 70 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel överstiger dess räntebärande skulder, bostadsrätten har därför ingen indirekt nettoskuldsättning

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 114 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 111 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2019-01-10

Internal repair fund

Sum: 9 240 SEK

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 9 Show all 15 images
 

Floor plan

Map and area

Ekilla Gårdsväg 14, Märsta

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 5142 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Ekilla, Sigtuna
Ekilla Gårdsväg 14
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan