Hoppa till innehåll
 
Bidding in progress
Price (Starting price): 
1 150 000 SEK
Monthly fee: 4 709 SEK/month

På denna bostad visas inga aktuella bud. Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer om hur budgivningen går till
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Da Silva, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Malin Da Silva
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Märsta

Södergatan 28

Bidding in progress
Price (Starting price): 
1 150 000 SEK
Monthly fee: 4 709 SEK/month

På denna bostad visas inga aktuella bud. Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer om hur budgivningen går till
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Da Silva, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Malin Da Silva
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Märsta - Centralt

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 1
  • Living area: 49 m2
  • Apartment number: D422
  • Year of construction: 1991-1993
  • Monthly fee: 4 709 kr
  • Operating cost: 627 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 2 of 2
  • Elevator: Yes

Perfekt lägenhet för paret eller singeln! Direkt när du kliver in i hallen möts du av en öppen och luftig atmosfär. Genom fönstren har du underbar utsikt mot innergården med grönskande träd. På våren blommar körsbärsträden så vackert. Här kan du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe i handen på balkongen. Lägenheten är väldisponerat med avskild sovalkov samt separat kök och badrum med tvättmaskin. Tack vare att läget på bostaden är mot innergården störs du varken av någon insyn eller ljud från gatan. På Södergatan bor du bekvämt med hiss i huset samt möjlighet till parkeringsplats i garage under huset. Tvättstugan finner du på Södergatan 26. Det centrala läget gör att du kan promenera till både Märsta- station och centrum på bara några minuter. Längs med Södergatan finner du dessutom vårdcentral och restauranger, skräddare och frisör samt kiosk. Varmt välkommen med ditt intresse!

About the property

Description

HALL
Välkomnande hall med tapetserade väggar och laminat på golvet. Direkt till höger finns ett utrymme att möblera med någon form av förvaring. Till vänster finns plats att hänga av sig sina ytterkläder.

KÖK
Bakom de vita skåpluckorna kan du förvara ditt porslin och ovanför bänkskivan i trä och zink sitter fin mosaik i gråvit nyans. Utrustning i köket; kyl/frys, spis/ugn (årtal okända) och en diskmaskin från 2022. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger laminat. Här kan du möblera med ett matbord med 4-6 sittplatser. Genom fönstret har du utsikt mot innergården. I köket finns även två garderober som du kan använda som skafferi och städskåp.

ALLRUM
Stort allrum med mycket ljusinsläpp och utgång till den mysiga balkongen. Här finns plats att möblera med både soff- och tevemöbel och i sovalkoven finns plats för en dubbelsäng. På golvet ligger parkett och väggarna har målad strukturtapet. Balkongen som har formen av en halvmåne har trall på golvet. I allrummet finns tre garderober där du kan skapa praktisk förvaring.

BADRUM
Rymligt badrum med våtrumstapet och plastmatta på golvet. Här finns ett badkar, en kommod med handfat och skåp under samt ett spegelskåp ovanför. Ovanför tvättmaskinen finns en arbetsbänk där du kan vika och sortera dina kläder.

Till lägenheten hör ett källarförråd som du finner i samma hus som lägenheten.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 1
Living area: 49 m2
Apartment number: D422
Price (Starting price): 1 150 000 SEK
Year of construction: 1991-1993
Operating cost: 627 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 2 av 2
Elevator: Yes
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

TV och bredband via Tele2
Kabel-TV och bredband via Tele2 (fd ComHem)

Heating and ventilation system

Fjärrvärme

General

County: Stockholm
Municipality: Sigtuna
Area: Centralt

Surroundings

OMGIVNING
När man bor centralt i Märsta har man nära till både kommunikationer och service. Det finns både lägenheter, radhus och villor i området.

SERVICE
I Märsta centrum med omnejd finns både Coop, Willys, Lidl, systembolag, bank, apotek, gym, butiker, caféer och restauranger. Intill tågstationen finns ett litet centrum med restauranger och café. Här har man också börjat förbereda för ett nytt stadskvarter med bostäder, butiker och restauranger.

KOMMUNIKATIONER
Det är en kort promenad till Märsta station där det går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Från Märsta centrum tar du dig ut på motorvägen med bil på cirka 5 minuter.

SERVICE
Centralt i Märsta ligger SATS och Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. Midgårdsbadet som invigdes 2010 ligger intill Midgårdsvallen och är Nordens första biologiskt renade utomhusbad. 2014 öppnade även en helt ny simhall i anslutning till Midgårdsbadet där det utöver bassänger finns relaxavdelning, småbarnspool och annat som hör en modern badanläggning till.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I centrala Märsta finns förskolor och skolor. Förskolan Märstadal ligger på Porsgrunnsgatan, på Tingvallavägen ligger Tingvalla och på Ängsvägen ligger Skogsgläntan. Förskolan Solbacken finns på Ringvägen, på Skolgatan ligger Tallholma och på Tallstigen ligger förskolan Smedjan. Skolor som ligger i närheten är Ekillaskolan (7-9) som ligger på Stockholmsvägen samt Centralskolan (F-6) som ligger på Skolgatan. På Nymärsta Kulle ligger Bergius (7-9). Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Share in the association

Share of monthly fee: 0,0032211

Comment on share

Andel av kapitalavgift 0,32363

The residential property's indirect net indebtedness

492 675 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Brf Södergatan beläget på Södergatan 9-17, 16-18 samt 22-38, består av 225 lägenheter i 4 st flerbostadshus med underliggande garage. Det är varierande storlek på bostäderna men alla kan nås med hiss. 12 av lägenheterna är i etage och består av 2 våningar. Några bostäder har balkong/terrass nära marken, andra har takterrass. Flera bostäder har två balkonger. Av de 225 lägenheterna innehar föreningen 1 bostadsrätt som upplåts med hyresrätt. I föreningen finns 14 lokaler.

Renovation description

Renovations done: Se årsredovisning

Shared spaces

Cykel- och barnvagnsrum finns i entréplan i portarna 11A, 16B, 17A, 28, 30 och 38.
Till lägenheten finns antingen ett förråd i bostaden alternativt förråd i entré- eller garageplan. Till vissa bostäder ingår både förråd i bostaden och i entré- eller garageplan. Föreningen har ca 40 extra förråd som man kan hyra. Till dessa tillämpas ett separat kösystem.
Fyra lekplatser finns i föreningen och det finns även grillplatser med bord och bänkar.
I varje huskropp finns en snabbtvättstuga med en tvättmaskin och en torktumlare av mindre modell. Snabbtvättstugan kan ej bokas.
I varje huskropp förutom i 9B finns en grovtvättstuga med ett stort torkrum. Här kan man tvätta mattor och filtar. De boende i 9A till 17B använder grovtvätten i 15B. Tvättstugor finns i 9B, 13B, 15B, 16B, 17B, 26 och 38.
Det finns miljörum i nr 13A och 18B. Grovsopcontainer kommer var fjärde vecka från fredag till måndag med placering mellan 13A-13B och 24-26.

Parking

213 parkeringsplatser finns i varmgarage på adresserna 13A, 17B, 18B och 32. Vissa av platserna har laddstolpe. Se www.brfsodergatan.se för information om hur man hyr en plats. Det finns gästparkeringar på gatan, vid kommunhuset samt i garaget. För gratis gästparkering i garage måste man ha ett tillstånd.

Housing association economy

Upcoming fee changes: Avgifterna kommer att höjas med 5% från och med 2024-01-01 (Info från BRF nov 2023)

Economy

Price (Starting price)

1 150 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

4 709 SEK
I avgiften ingår värme, vatten och en obligatorisk kostnad för bredband/TV via Tele2.

Operating costs

627 SEK/month
Annual electricity consumption: 2018 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 400 SEK
Insurance: 227 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Avgifterna kommer att höjas med 5% från och med 2024-01-01 (Info från BRF nov 2023)

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 117 kWh/kvm/år
Energy class: EE
Specific energy use: 79 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2018-11-20
Inspector: John Löwinder

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 9 Show all 15 images
 

Floor plan

Map and area

Södergatan 28, Märsta

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4709 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Bidding in progress

Bidding is currently underway, but you still have a chance to contact the real estate agent.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Centralt, Sigtuna
Södergatan 28
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan