Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 6 256 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniel Wiberg, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Daniel Wiberg
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Saltsjö-Boo

Edövägen 8B

Monthly fee: 6 256 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniel Wiberg, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Daniel Wiberg
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Ljus och välplanerad 4 rok på populära Edövägen!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 4, of which 3 bedrooms
  • Living area: 90 m2
  • Apartment number: 9
  • Monthly fee: 6 256 kr
  • Operating cost: 670 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 1 of 1
  • Elevator: No

- Kontakt mäklare för att boka visning
- Stora sociala ytor
- Dubbla badrum
- Underbar balkong
- Gott skick
- Lugnt område

Nu finns det chans att förvärva denna fina 4 rok på trivsamma Edövägen. Här kan man njuta av rymliga, öppna ytor kombinerat med ett härligt ljus. Bostaden har varit i samma ägo i många år och har varit ett uppskattat hem för familj och vänner.

Nu är det dags för nästa ägare att stormtrivas! En storfördel med dessa hus är att det endast är två våningar och du endast delar våningsplan med en granne till.

Bostadens 90 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Välplanerad och öppen planlösning där vardagsrum och kök flyter ihop och bildar en härlig plats att umgås tillsammans med familj och vänner. Köket går i vita toner och väl utrustat med kyl/frys + extra frys, spis, ugn, diskmaskin. Väl tilltagna arbetsytor som passar dig som älskar att laga mat! Samt matplats för hela familjen. Från vardagsrummet är det utgång till stor och härlig balkong. Bostaden har två helkaklade badrum, det större badrummet med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, det mindre med dusch. Fin hall med klinkergolv och gott om plats för förvaring. Inne i bostaden finns en klädkammare och dessutom har man ett källarförråd.

Välkommen hem till Edövägen 8B!

Föreningen har många hyresrätter kvar, vilket anses som en dold och bra tillgång. Lägenheten ligger i ett välskött område med spännande arkitektur och nära till allt du kan tänkas behöva. Runt knuten erbjuds fantastiska omgivningar med fina promenadstråk, hästhagar, badplatser och skog.

På vintern har man endast på ett par minuter promenerat ner till Myrsjön för att åka skridskor eller pimpla fisk och dricka varm choklad. På våren och sommaren cyklar man till fina närliggande badplatser vid Trollsjön och Glasbrukssjön. Många familjer firar valborg och midsommar vid Myrsjöns festplats och på ängen kan man spela brännboll och delta i träning i olika former året om. Populärt är även att ta cykeln nertill Hasseluddens brygga och ta båten med Waxholmsbolaget till Strömkajen eller pendelbåten med SL till jobbet, vilket ger extra lyx i vardagen.

I området kan barnen leka själva och har närhet till flertal skolor och förskolor, t.ex. Myrsjöskolan och Sågtorpsskolan.

Endast fem minuters gång till centrum där det går direktbussar både till och från Slussen, Centralstation, Skanstull och Medborgarplatsen. Detta är något som många boende/resenärer i området uppskattar! För den shoppingsugna finns Orminge Centrum på samma avstånd som till bussarna med mataffärer, systembolag, bibliotek, restaurang, café m.m. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, mödravård, barnavård och friskvård. 15 minuters bilfärd från huset bjuder kommunen i övrigt på expansiva Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. För dig som har ärenden åt andra hållet erbjuder även Gustavsberg på shoppingupplevelser.

Kontakta fastighetsmäklare Daniel Wiberg för mer information.

About the property

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 4, of which 3 bedrooms, possibility to 3 bedrooms
Living area: 90 m2
Apartment number: 9
Operating cost: 670 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 1 av 1
Elevator: No
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.

General

County: Stockholm
Municipality: Nacka
Area: Saltsjö-Boo

Share in the association

Share of monthly fee: 1,0137%

The residential property's indirect net indebtedness

1 004 224 SEK
Beräkningsunderlag
Beräknad indirekt nettoskuld baseras på följande värden från räkenskapsåret 2023.

Organisations­nummer
769625-7661
Räkenskapsår
2023

Långfristiga skulder
61 900 000 kr
Kortfristiga skulder
53 400 000 kr
Kassa och bank
1 109 259 kr
Kortfristiga placeringar
15 125 489 kr
Total nettoskuld
99 065 252 kr

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

BRF Edölandet registrerades 2013-08-23 och omfattar 160 lägenheter varav 126 är bostadsrätter och 34 är hyresrätter. Fastigheterna ligger på Edövägen 6-28 och är byggda år 1969. Det är en äkta bostadsrättsförening och marken ägs av föreningen sedan 2013.

Fastighetsskötsel
Föreningens gemensamma egendom, fastigheten, tvättstugan, källarutrymmen, belysning i området samt driftutrymmen sköts av PG Hiss & Fastighet Stockholm AB. Gräsytor, rabatter, träd, bänkar och snöröjning sköts av Aktiv fastighetsförvaltning i Nacka. Nycklar och passagebrickor hanteras av Lås & Larmteknik Värmdö.

Tvättstuga
I tvättstugan finns sex tvättmaskiner samt en grovtvättmaskin, tre torktumlare, tre torkskåp och ett torkrum. Dessa är fördelade i fyra låsbara tvättstugor. Bokning sker på bokningstavlan i tvättstuga. Tiderna som gäller är måndag-söndag, kl 7-10, 10-13, 13-16, 16-19 och 19-22. Endast en bokning/tvättid åt gången är tillåten.

Föreningslokal (Edövägen 6)
Föreningslokalen är bokningsbar.

Cykel & mopedförråd (Edövägen 28B)
Till självkostnadspris kan man få tillgång till förenings nya cykel och mopedförråd. Där kan man förvara sin cykel och moped under säsong.

Sopsortering
Sopsorteringen/Miljöstugan är öppen dygnet runt, med omhändertagande av matavfall.

Balkonginglasning
Fler i föreningen har idag inglasade balkonger. Om man är intresserad av att glasa in sin balkong tar man kontakt med styrelsen.

Säkerhetsdörrar
Om du har funderingar på att byta ut din ytterdörr till en säkerhetsdörr, är det av stor vikt att du väljer en med rätt färgkod för just din trappuppgång.

Garage och p-plats
I föreningen finns det garageplatser med eller utan bur samt parkeringsplatser ute. Kostnaden för en garageplats med bur är 560 kr/mån, för en
garageplats utan bur 425 kr/mån och för en parkeringsplats 310 kr/mån. För uthyrning av garage och p-platser tar man kontakt med styrelsen.
Parkering finns brukligen någon plats (kontrollerat med styrelsen 2024-05-20). Dom är även mitt uppe i att föra över parkeringsfrågor till HSB.
Utöver detta har föreningen även besöksparkeringar vid tvättstugan. Dessutom har man även Orminge Centrum med endast fem minuters promenad bort där man får stå tre timmar gratis med p-skiva.

Källarförråd
Det finns ett förråd till varje lägenhet, förråd finns i lämpliga lokaler i anslutning till boendet och skall visas av överlämnade part vid inflytt/överlåtelse.

Ekonomi
I avgiften ingår värme, vatten, sophantering. Föreningen avvaktar just nu ränteläget för att se om en avgiftshöjning är nödvändig eller inte. Eventuellt blir det en möjlig höjning först under 2025 i så fall (kontrollerat med styrelsen 2024-05-20).

Bredband
Bredband finns via Telenor och Tele2 och tecknas separat.

Kabel-tv
Kabel-tv finns via Tele2 och tecknas separat.

Tidigare utförda renoveringar
2000-talet stambyte i kök och badrum
2017 Nya tak
2018 Installerat bergvärme och justerat värmesystemet
2023 - Trapphuset renoverades 2023 med nytt klinker
För mer info om tidigare underhåll/renoveringar besök gärna denna länk https://brfedolandet.se/om-boendet/fastigheten/underhall/

Föreningens planerade underhåll
- Renovering av balkonger om ca 2-3 år.
- Ombyggnad av parkering planeras, samt laddstolpar ska tillföras.
- Tvätt av fasadgavlar.
- Sätta nya fogar.
- Nytt brick- och telefonsystemet som snart är aktivt i samtliga portar

Miscellaneous

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Economy

Transfer fee

Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

6 256 SEK
Included in fee are heating, hot water and cold water

Operating costs

670 SEK/month
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 450 SEK
Insurance: 220 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 88 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 49 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2020-11-09
Inspector: Mattias von Malmborg, Ebab installationsteknik AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 11 Show all 17 images
 

Map and area

Edövägen 8B, Saltsjö-Boo

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 6256 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Saltsjö-Boo, Nacka
Edövägen 8B
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan