Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 4 141 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Trångsund

Tornslingan 21A

Monthly fee: 4 141 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerad 2:rok högst upp i huset!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 2, of which 1 bedrooms
  • Living area: ca 58 m2
  • Apartment number: 1133
  • Year of construction: 1960
  • Monthly fee: 4 141 kr
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 3 of 3
  • Elevator: No

Välkommen till Tornslingan 21A!

-Välplanerad 2:rok
-Högst upp i huset
-Balkong i söderläge
-I avgiften ingår Bredband
-Välskött och stabil förening
-Nära service, kommunikationer och natur
-20min från City!

Här ges tillfälle att förvärva en välplanerad 2:rok högst upp i huset! Bostaden nås på plan 3 och tack vare sitt fördelaktiga söderläge så skapas här ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster. Ljus och luftig lägenhet med en optimal planlösning där varje kvadratmeter fyller sin fulla funktion. Bostadens mittpunkt är det väl tilltagna och sociala vardagsrummet med flertalet stora fönster i fil. Från vardagsrummet når vi via vackra dubbeldörrar ut till den högt belägna balkongen i soligt söderläge med lummig utsikt över omgivningen. Hit når solens strålar från dag till kväll. Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp, tv-möbel och större matplats för den som önskar.
Vidare finner vi ett rymligt och välplanerat kök i ljus inredning. Gott om förvaring i både under- och överskåp samt gott om arbetsytor på fin bänkskiva. Invid trevligt fönsterparti ges en naturlig plats för matbord.
I rogivande läge finner vi bostadens väldisponerade sovrum med plats för större dubbelsäng, sängbord samt annat möblemang. Här finner ni även gott om förvaringsmöjlighet i flertalet originalgarderober.
Hallen är luftig och välkomnande med trevlig vy över bostadens samtliga rum. Här finns plats för garderob samt avhängning. Ifrån hallen når vi det stambytta och helkaklade badrummet med golvvärme, badkar, wc, handfat, kommod samt spegel och tvättmaskin. Till bostaden ingår ett förråd.

Som boende på adressen tillhör ni en stabil och bra förening som gjort större förbättringar och investeringar senaste åren. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt Bredband.
Här bor du i ett lugnt läge med närhet till både service, natur och kommunikationer. Med knappa 5 minuters promenad nås Trångsunds centrum där ni finner pendeltågsstationen som smidigt tar er in till Stockholm City på ca 15 min alternativt på ca 10 min med buss nås Farsta Centrum med galleria och tunnelbana. Närhet till fina naturstråk, utegym och badplatser kring Drevviken och Magelungen.

About the property

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 2, of which 1 bedrooms
Living area: ca 58 m2
Apartment number: 1133
Year of construction: 1960
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 3 av 3
Elevator: No

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
57,9 kvm

Assigned spaces

Förråd

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge

Surroundings

TRÅNGSUND
Ett lugnt bostadsområde med kort gångavstånd till buss och tåg samt Trångsund centrum med vårdcentral, ICA, café, frisörer samt olika restauranger mm.

FRITID
I området finns flera lekplatser och stora härliga grönområden. I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym. Vid Vreten finns en nyanlagd konstgräsplan för elvamannalag.

I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll och fotboll. Skogås Racketcenter är storstockholms modernaste anläggning för att utöva badminton, padel, tennis och squash. Intill finns Skogåshallen som har en 25-meters bassäng där kan du simträna, gå på vattengympa, delta i simskola eller badfritids. I anläggningen finns också en stor sporthall.

Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

Share in the association

Share in the association: 0,8961500
Share of monthly fee: 0,008961500

Deposit fee

573 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

65 786 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Bostadsrättsföreningen Löparen nr 3.
Organisationsnumret är 712800-0135.

Fastigheten byggnadsår: 1960
Föreningen har 115 lägenheter på totalt 6 451 m², huvudsakligen ettor och tvåor. Där finns även 10 lokaler för uthyrning. Föreningen har en fin uteplats mellan Trångsundsskolan och Tornslingan 13-15. Här finns bänkar och bord samt grillplats.
Mäklarinformation

I månadsavgiften ingår vatten, värme, tvättstuga, bredband (100/100), baspaket för TV (T1-Bas), månadsavgiften för IP-telefoni, bostadsrättstillägg för hemförsäkring och till lägenheten hör ett källarförråd.
Föreningen har installerat gemensam el till ett volympris som alla drar nytta av. Elkostnaden består då utav nätkostnad och en förbrukningskostnad. Aktuellt pris som föreningen debiterar är 1,2 kr /kWh.

Antal lokaler: 10.
Antal garageplatser: 24
• hyra from 1:a mars: mellan 750 - 1150 kr beroende på garagets storlek.
Antal parkeringsplatser: 38
• hyra from 1:a mars 2024: 400 kr/mån.
Det är kö till garage och parkeringsplatser.

Från och med 2013-01-01 har föreningen kompletterat sin fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Egen hemförsäkring utöver detta skall ändå tecknas men då utan bostadsrättstillägg.

Föreningen tar vid försäljning, gåva, bodelning samt arv ut en stadgeenlig överlåtelseavgift av säljaren på 2,5% av gällande prisbasbelopp för föreningens arbete och kostnader.
2024 – 1433 kr (Uppdaterad 2024-01-14)

Föreningen tar ut stadgeenlig pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.
2024 – 573 kr (Uppdaterad 2024-01-14)

Föreningen vill träffa säljare och köpare vid ett gemensamt besök på föreningens expedition.
Detta besök kan bokas först då överlåtelsehandlingarna inkommit till föreningens expedition.
Föreningen kontaktar säljare och köpare för att boka ett möte.

Mötet bokas med föreningen via info@brfloparen3.se

Överlåtelsen – och med det inträde/utträde ur föreningen – anses inte klar förrän överlåtelseavgiften inkommit (Fastighetsägarna skickar en faktura) och säljare & köpare har varit på överlåtelsebesök.

Överlåteseavgiften betalas av köparen.
Föreningen godkänner inte juridisk person som bostadsrättshavare.

Renovation description

Renovations done: Föreningen genomförde ett stambyte samt renoverade samtliga badrum 1999.
Nya fönster 2011-2012.
Solceller på taken 2020.
Fasadrenovering samt balkonger 2023.

Shared spaces

Det finns två tvättstugor, mellan port 11-13 och 13-15.
Båda tvättstugorna är utrustade med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum.

Till alla lägenheter tillhör det ett källarförråd.
Cykelrum finns i anslutning till alla entréer förutom i port 15 och 25.

Parking

Föreningen har 24 garageplatser samt 38 parkeringsplatser. Till dessa är det separat kö. Utefter gatorna i Trångsund är det fri parkering.

Communications

Från Trångsunds centrum går pendeltåget mot Stockholm och söderut mot Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går en gång i kvarten och resan till Södra station tar ca 16 minuter och till Centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är du vid Centralen på en kvart om det inte är mitt i morgon- eller eftermiddagsrusningen förstås. Du har också nära till Farsta Centrum som är en viktig knutpunkt och en naturlig mötesplats i södra Stockholm med sina ca 150 butiker och restauranger. Länna Köpcentrum nås också inom 5 minuter med bil, där finns ett stort utbud med butiker och restauranger.

Economy

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

4 141 SEK
Included in fee are heating, water, hot water, cold water, internet and cable tv

Operating costs

Annual electricity consumption: 2000 kWh/year
Number in the household: 1

Distributed as follows

Electrical: 300 SEK
Insurance: 3 432 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Information on deposit is missing

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 104 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 95 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2019-05-16

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 8 Show all 14 images
 

Map and area

Tornslingan 21A, Trångsund

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4141 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Tornslingan 21A
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan