Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 4 314 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Skogås

Duettvägen 185

Monthly fee: 4 314 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alexandra Mokos, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Alexandra Mokos
Partner / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fantastisk 3:rok med egen uteplats!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 3, of which 2 bedrooms
  • Living area: 62 m2
  • Apartment number: 572
  • Year of construction: 1980
  • Monthly fee: 4 314 kr
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 0
  • Elevator: No

Välkommen till Duettvägen 185!

- Radhuskänsla
- Gavelläge
- Markplan med uteplats
- Ytterst välplanerad
- Omsorgsfullt och stilrent renoverad
- Välskött förening
- Nära service, kommunikationer och natur


Här saluförs en bostad utöver det vanliga! En fantastisk 3:rok med underbar uteplats.
Välkomna till Duettvägen 185 och en attraktiv del av Drevviksstrand. Ett lugnt och naturnära område men samtidigt centralt då det bara är en kort promenad till Centrum med bra kommunikationer, nära flera populära grundskolor/förskolor och fina lekplatser mellan gårdarna.

Bostaden är ljus och smakfullt renoverad i sobra toner och varje kvadratmeter fyller sin fulla funktion. En unik planlösning med fokus på att skapa öppna och sociala ytor mellan kök, vardagsrum och uteplats. Detta i kombination med stora fönsterpartier i flera väderstreck ger ett fantastiskt ljusflöde. Bostaden nås bekvämt på markplan och har en härlig radhuskänsla med väl tilltagen uteplats med grind ut på trevlig gräsplätt. Perfekt för den trädgårdsintresserade.

Redan i hallen slås ni av bostadens härliga atmosfär och inbjudande miljö. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaringsmöjligheter i anslutande klädkammare. Klädkammaren är rymlig och kan även användas som kontor för den som önskar det. Ifrån hallen finner vi ett rymligt och smakfullt renoverat badrum med badkar och tvättdel. Badrummet är inrett med kakel och klinker i snygg kombination och utrustat med golvvärme, handfat, kommod, spegelskåp, handdukstork, wc, tvättmaskin samt ett fönster som bringar trevligt ljusinsläpp.

Längre in i bostaden når vi den öppna och sociala yta mellan kök, matplats och vardagsrum. Den plats som så naturligt blir bostadens hjärta och under årets många månader förlängs denna plats ut på den härliga uteplatsen. Via altandörr når ni nämligen ut till en mycket trevlig och rymlig altan med grind ut på gräsplätt där barnen kan leka fritt. På uteplatsen ges plats för både utemöblemang och grill samt mycket mer. Här kan ni avnjuta härliga sommardagar och trevliga grillkvällar med familj och vänner. Under vintertid skapas det förträffliga pulkbackar i skogen bredvid.
Det moderna köket går i ljus inredning med fina bänkskivor. Härlig belysning ovan vackert stänkskydd i mörkare marmor samt rostfria och integrerade vitvaror. Ett väldisponerat och luftigt kök med gott om förvaring och arbetsytor som skapar en härlig och social miljö, perfekt vid middagsbjudningar. Köket ligger i öppet landskap mot vardagsrummet vilket ger en fin kontakt ytorna emellan. I vardagsrummet ges plats för soffa, tv-möbel samt annat vardagsrumsmöblemang. Genom stora fönsterpartier ser ni ut över er härliga uteplats och det den mysiga innergården.

Vidare finner vi två rymliga och väldisponerade sovrum. Master bedroom ger plats för både dubbelsäng samt förvaring bakom platsbyggda skjutdörrar som sträcker sig från golv till tak. Sovrum två är även det rymligt med plats för både säng, sängbord samt förvaring. Goda förvaringsmöjligheter i 2 förråd där ett nås från uteplatsen och ett från entrén.

Brf Duetten är en välskött förening med både tvättstuga, bastu och en gästlägenhet som går att hyra vid besök, renovering eller liknande. Föreningen har även goda dolda tillgångar i flera hyresrätter. I anslutning till entrén finns plats för både barnvagn samt cykelförråd.
Duettvägen ligger fantastiskt bra med närhet till allt! Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser. På kort promenadavstånd når du Skogås pendeltågsstation som tar dig till Sthlm C på ca 20 minuter. Med buss tar det ca 12 minuter så är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Även närhet till många omtyckta förskolor och populära Edboskolan samt Mörtviksskolan. Fina naturstråk och badplatser kring sjön Drevviken ligger nära inpå.


Välkommen hem!

About the property

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 3, of which 2 bedrooms
Living area: 62 m2
Apartment number: 572
Year of construction: 1980
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 0
Elevator: No

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Assigned spaces

Förråd

Plot/balcony/patio

Leased land: Nyttjanderätt

Tv/Internet connection

Via fiber och leverantör Telenor.

General

County: Stockholm
Municipality: Huddinge

Surroundings

SKOGÅS
I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Centralt läge med kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn, är området lugnt och naturnära.

FRITID
I området finns flera lekplatser och stora härliga grönområden. I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.
I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning. Nytorps Mosse
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås. Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan (6-9år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet
Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Share in the association

Share in the association: 0,72
Share of monthly fee: 0,0072

Deposit fee

573 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

303 541 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Brf Duetten byggdes 1980 och består av 115 st bostadslägenheter var av 15 st är hyresrätter och är att anse som en dold tillgång. Föreningen innehar adresserna på Duettvägen 113-117, 169-207. Det finns även en samlingslokal på Duettvägen 77, här ligger också tvättstugan som bokas med s.k. cylindersystem samt en bastu. Brf Duetten ingår i Duettens samfällighet med gemensamma ytor, lekplatser, värme, vatten, parkering mm. Det finns även en övernattningslägenhet som kan hyras vid behov. Föreningen innehar även 35 lokaler (hyresrätter/förråd) samt 1 styrelserum.
Mer info finns att läsa på https://brfduetten.wordpress.com/

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam, i försäkringen ingår styrelseansvar och bostadsrättstillägg för föreningens
lägenheter.
Hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavare och hyresgäster.

Antal Benämning
99 lägenheter (upplåtna med bostadsrätt)
15 lägenheter (hyresrätt)
1 gästlägenhet (hyresrätt)
23 lokaler (hyresrätt, förråd)

Renovation description

Renovations done: Följande större renoveringar har gjorts i föreningen:
2013 förråd
2012 takterrasser
2011 fönstren
2015 Genomgång av entréportar
2018 Underhåll VVS och värmenät
2019 OVK kontroll
2019 Underhåll tak
2021 Målning av entréförråden utanför alla portar
2021 Målning av trappuppgångar
Upcoming renovations: Föreningen utför och planerar följande åtgärder under de närmaste 5 åren:
2023
Slutföra armaturbytet av utebelysningen
Radonmätning
Kontroll/underhåll av krypgrunder
Besikta vårt avloppssystem, fastställa dess status
2024
Översyn av missfärgade husgavlar
Undersöka Individuell Mätning av vatten och el.

Shared spaces

På Duettvägen 177 finns en gästlägenhet som går att hyra vid besök, renovering eller liknande.

Parking

Parkering hanteras av Samfälligheten. Kontaktperson Alice Öhman, Duettvägen 18. Telefonnummer: 076-089 13 54. Mail: alice.duettsamf(a)gmail.com.

Boende på Duettvägen som saknar P-plats har förtur gentemot de som ansöker om ytterligare en P-plats. Max tillåtna antal parkeringplatser är två per hushåll varav endast ett garage (äldre avtal kan förekomma och gäller tills vidare)

Kostnad för att hyra p-platser är fn:
Utan motorvärmande 225 kr/mån.
Med motorvärmare 325 kr/mån.
Garage 550 kr/mån.

Du kan ansöka om ett tillfälligt P-tillstånd för att stå i området vid flytt eller dylikt.
Det gör du hos ansvarig i styrelsen.

Vi har även en gästparkering bredvid pendelns parkering med 5 platser.
Aimo Park Sweden AB (f.d.Q park) är våra parkeringsvakter.

Economy

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

4 314 SEK
Included in fee are heating, water and cable tv

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Information on deposit is missing

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 14 Show all 20 images
 

Floor plan

Map and area

Duettvägen 185, Skogås

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4314 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Huddinge
Duettvägen 185
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan