Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
4 495 000 SEK
Monthly fee: 6 261 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sophia Åkerman, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Sophia Åkerman
Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Stenhamra

Klyvarestigen 14B

Price (Starting price): 
4 495 000 SEK
Monthly fee: 6 261 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sophia Åkerman, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Sophia Åkerman
Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Modernt och inflyttningsklart parhus med stor uteplats och härlig tomt!

  • Type: Parhus
  • Rooms: 5, of which 4 bedrooms
  • Living area: 122 m2
  • Apartment number: 14
  • Year of construction: 2020
  • Monthly fee: 6 261 kr
  • Operating cost: 1 596 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt

Välkomna till detta moderna bostadsrättsparhus i barnvänliga och populära Stenhamra, byggt 2020 med allt du kan önska dig för ett bekvämt och hållbart boende. Här bor du på 122 kvm, fördelat på fem rum och kök i två plan, med rymlig uteplats!

Med ett ostört, fritt läge och med fin arkitektur med bl.a. tak i nock med 3,8 m i högsta takhöjd och genomgående stilrena materialval skapas här en lyxig känsla med härlig harmoni i hela huset!

Huset erbjuder ett vackert och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den underbara altanen, som sommartid upplevs som ett extra stort rum. Smakfullt och modernt kök med generös matplats samt ett helkaklat duschrum med praktisk tvättstugedel. Övervåningen har fyra rymliga sovrum, alla med franska balkonger och garderober. Här finns också ett badrum med hotellkänsla samt en öppen hall som kan nyttjas som bla arbetsplats eller läxläsning. Genomgående skön golvvärme i hela huset ger en extra känsla av komfort.

Börja dagen med en kopp kaffe på framsidan och avsluta med härliga sommarkvällar på baksidans uteplats, där du kan njuta av solen under hela dagen. Den egna trädgården erbjuder både lugn och en naturlig förlängning av boendet.

Inget behov av renovering – huset är i toppskick med stilrena materialval och en genomtänkt planlösning. Perfekt för en familj som vill ha ett bekvämt boende där det finns plats för alla.

Till bostaden hör två parkeringsplatser och ett utvändigt förråd. Fiber är installerat, vilket gör vardagen ännu enklare. Allt är redan färdigt och klart – det är bara att flytta in och börja njuta!

Husen i Brf Stenhuggaren 1 är miljösmart byggda med bla egenproducerad solel med ett hållbart och framtidssäkert boende med låga driftskostnader. Husen är ritade och placerade utifrån platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt smälta in och tillvarata dess karaktär och vackra vyer. Från de stora fönstren eller någon av de mysiga uteplatserna är det fint att blicka ut över skog och mark och njuta av årstidernas skiftningar.

Centralt beläget i Stenhamra med gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, pizzeria, konditori, gym, bra busskommunikationer, upplyst motionsspår, fina naturområden och mycket mer.

About the property

Description

Bostaden har ett genomgående vitlaserat ekgolv (Shade ek milky white från Tarkett) med vattenburen golvvärme och vitmålade släta väggar. Dimbar takbelysning i alla rum.

ENTRÉPLAN med en takhöjd på 2,5 m.
ENTRÉHALL
Ljus och trevlig entréhall med vackert klinkergolv med golvvärme som övergår i vitlaserat ekgolv. Här finns även bra med förvaring av kläder i en stor skjutdörrsgarderob samt plats för hatthylla.

KÖK MED MATPLATS
Ett mycket trivsamt och trevligt kök som bjuder på både stil och funktionalitet! Här möts du av en rymlig och inbjudande matplats intill det stora fönstret, där det generösa ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär, vilket gör varje måltid till en njutning.
Köket är elegant och modernt, med vita köksluckor från HTH, rostfria handtag och vitvaror från Siemens. Taket pryds av infällda spotlights som bidrar till en varm och trivsam belysning. Arbetsytan är smart planerad med laminatbänk och ett stilrent stänkskydd i Carrara kakel, vilket både är praktiskt och vackert.
Detta kök är en naturlig samlingspunkt för både familj och vänner, där man gärna spenderar mycket tid. Här finns gott om utrymme för sociala stunder, och den välplanerade layouten gör det enkelt och roligt att laga mat, oavsett om det är en snabb middag eller ett långt, rofyllt långkok.
Köket är utrustat med Siemens vitvaror av hög standard, inklusive hel kyl och frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och en helintegrerad diskmaskin. Allt du behöver för att njuta av både vardag och fest!

VARDAGSRUM
Detta vackra och öppna vardagsrum imponerar med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härligt luftig känsla. Härifrån har du direkt utgång till en underbar altan, perfekt för härliga sommarkvällar och sociala stunder, med trädgården precis utanför som förlänger hemmets trivsel till utomhusmiljön.

Rummet är den perfekta platsen för avkoppling eller umgänge med vänner och familj, här möts stil och funktion i harmoni.

WC/ DUSCH/ TVÄTTSTUGA
Härligt badrum med genomgående fina materialval och genomtänkta funktioner. Väggarna pryds av stora vita kakelplattor som ger en ljus och fräsch känsla, medan det snygga grå klinkergolvet kompletterar rummet perfekt. Golvvärmen ger extra komfort, och dimbara infällda spotlights i taket skapar en stämningsfull belysning som kan anpassas efter behov.

Badrummet är praktiskt och elegant inrett med en rymlig kommod, spegelskåp, handdukstork och duschdörrar i klarglas som ger ett luftigt intryck. Här finns också en smart tvättstugedel med en arbetsbänk i laminat, ovan tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns här vattenmätare och en frånluftvärmepump.

HALL
Mellan kök och vardagsrum finns en inre hall med ett förråd under trapp, perfekt för att stuva undan allt från säsongsutrustning till extra förvaringsbehov.

ÖVRE PLAN
Hela övre plan har en vacker takhöjd med tak i nock.

HALL med en takhöjd på 3,4-3,8 m.
Generös hall som förbinder alla fyra sovrum samt med möjlighet att skapa en arbetshörna eller kreativ plats för läxläsning, om så önskas. En praktisk och flexibel yta som underlättar vardagen och knyter ihop hemmet på ett smart sätt.

SOVRUM 1, 2, 3 OCH 4 med en takhöjd på 1,8-3,4m.
Ljusa fina sovrum med garderober i varje sovrum och garderobsvägg med skjutdörrar i master bedroom. Läckra och fina franskabalkonger i varje rum och tak i nock skapar en underbar känsla och rofylld miljö!

BADRUM med en takhöjd på 3,4-3,8 m
Fräscht helkaklat badrum i neutrala färger med tak i nock och fönster som skapar en trivsam hotellkänsla! Vita stora kakelplattor på väggarna och grått klinker på golv med golvvärme. Rymlig badrumskommod med spegelskåp, LED-belysning och eluttag. Badkar och dimbara spotlights i tak.

FÖRRÅD
Ett oisolerat utvändigt förråd om ca 4 kvm med en gjuten bottenplatta.

Summary

Type: Parhus
Rooms: 5, of which 4 bedrooms
Living area: 122 m2
Apartment number: 14
Price (Starting price): 4 495 000 SEK
Year of construction: 2020
Operating cost: 1 596 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Assigned spaces

Separat oisolerat utvändigt förråd om ca 4 kvm.

Construction method

Comment: Byggnadspecifikation;
Grundläggning: Isolerad gjuten betongplatta med golvvärme.
Stomme/ Ytterväggar; Isolerad regelstomme av trä med utvändig fabriksmålad grå/svart träpanel. OSB (i badrum plywood)- och gipsbeklädnad. Våtrumsväggar med godkänt skivmaterial.
Innerväggar: Gipsbeklädda träreglar, isolerade. Förstärkta med OSB eller plywood (badrum). Våtrumsväggar med godkänt skivmaterial. Lägenhetsskiljande väggar med OSB, dubbel gips, isolerade och med luftspalt mellan lägenheter.
Mellanbjälklag: Träbjälklag med stegljudsdämpande isolering.
Yttertak: Takstolar av trä, isolering, bandtäckt plåttak. Taklucka och snörasskydd över hela taket.
Fönster: 2+1 och 3-glas fönster och fönsterdörrar av trä med utvändig aluminiumbeklädnad. Sidohängda inåtgående samt fasta fönster. Utåtgående fönsterdörrar. Vid franska balkonger inåtgående fönster. Fabriksmålad vit insida och svart/grå utsida. Frostat glas på fönster i badrum på entréplan.


Gemensamma sopkärl för samtliga bostadsrätter finns på området. Separata kärl för avfallssortering i respektive kök.
Brevlådor finns placerade gemensamt på området.

Plot/balcony/patio

Leased land: Härlig trädgårdstomt med ett fint läge som erbjuder både sol och skön avkoppling. Tomten har ett högt läge med fin utsikt och har en plan och välskött gräsyta, vilket ger perfekt förutsättningar för både lek och avkoppling.

Här njuter du av solen större delen av dagen och kan verkligen maximera din utomhusupplevelse. Trädgården är vackert planerad med odlingslådor för den som älskar att odla sina egna grönsaker och örter, samt fin blomster som skapar en färgglad och inbjudande atmosfär.

Denna trädgård är den perfekta platsen för att vistas hela dagen och verkligen känna sig ett med naturen. Oavsett om du vill koppla av i solstolen, ha ett trevligt trädgårdsarbete eller bara njuta av den friska luften, kommer denna tomt att uppfylla dina drömmar.

Uteplatsen/marken är ca 268 kvm och upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).

Tv/Internet connection

Telias Öppen fiber är indraget till föreningen och distribueras via CAT6 kabel till respektive lägenhet. Separat avtal för bredband, TV och telefoni tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Heating and ventilation system

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i samtliga rum på både entré- och övre plan.
Ventilation: Mekanisk frånluft med utsug från kök och badrum. Köksfläkt ansluts till separat imkanal. Tilluft via friskluftsventiler.

På hustaken ligger solpanel som nyttjas gemensamt av de boende, vilket ger ett hållbart och framtids säkrat boende med låga driftskostnader. Överskottsenergin säljs eller lagras.

General

County: Stockholm
Municipality: Ekerö
Area: Färingsö Södra

Surroundings

I Stenhamra finns bl.a. mataffär, pizzeria, konditori, frisör, bibliotek, gym, läkarmottagning, ridskola och en båtklubb. Här ligger också omtyckta Stockbybadet där barn i alla åldrar samlas på somrarna och Borgenparken där det finns en mycket populär lekplats, utegym, boulebanor och hundrastgård.

För den idrottsintresserade finns flera bollplaner och ett upplyst motionsspår. I Skå/Svanhagen finns en stor idrottsanläggning med fotbollsplaner och ishall, hit tar det några minuter att åka med bil. Troxhammar golfklubb ligger även den på behagligt avstånd.

Det finns flera förskolor i området och två skolor. I Stenhamraskolan går barnen från 6-års till och med årskurs 5 och i Uppgårdsskolan finns årskurs 6-9.

Mest känt är Stenhamra för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. Där har bl.a. filmerna "Pippi Långstrump" och "Ronja Rövardotter" spelats in.

Kommunikationerna är goda med flera busslinjer som går till Brommaplan där gröna tunnelbanelinjen och flertalet busslinjer går. Det är ca 1 mil till Ekerö centrum där all tänkbar service finns och det är ca 2 mil till Brommaplan. Från Ekerö finns en färjeförbindelse över till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söder ut. Det finns också en pendelbåt som går mellan Ekerö centrum och Klara Mälarstrand, resan tar ca 50 minuter.

Share in the association

Share in the association: 8,12600 %

Deposit fee

860 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

1 444 016 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Ansökan om medlemskap till styrelse@brfstenhuggaren1.se
Ordförande heter Maliheh Azim Nia och bor på Klyvarestigen 16F (2024-03-13)

Parking

Två parkeringsplatser i anslutning till tomten tillhör bostadsrätten. Ett separat parkeringsavtal med bostadsrättsföreningen finns.

Economy

Price (Starting price)

4 495 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

6 261 SEK
I månadsavgiften ingår; 2 parkeringsplatser, separat förråd, sophantering och bostadsrättstillägg.

Operating costs

1 596 SEK/month
Annual electricity consumption: 5878 kWh/year
Number in the household: 3
Comment: Föreningen har individuell mätning och debitering av Vatten och el.

Distributed as follows

Electrical: 795 SEK
Insurance: 283 SEK
Vatten (faktureras via föreningen): 204 SEK
El (Faktureras via föreningen): 314 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 53 kWh/kvm/år
Energy class: BB
Specific energy use: 30 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2021-05-26
Inspector: Johan Fhager, Energiberäknaren

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 26 Show all 32 images
 

Floor plan

Map and area

Klyvarestigen 14B, Stenhamra

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 6261 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Färingsö Södra, Ekerö
Klyvarestigen 14B
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan