Hoppa till innehåll
 
Price (Starting price): 
4 495 000 SEK
Monthly fee: 5 430 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ekerö

Ekuddsvägen 2H

Price (Starting price): 
4 495 000 SEK
Monthly fee: 5 430 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Totalrenoverat barnvänligt radhus på centrala Ekerö!

  • Type: Radhus
  • Rooms: 3, of which 2 bedrooms
  • Living area: ca 91,5 m2
  • Apartment number: 102
  • Year of construction: 1985/1986
  • Monthly fee: 5 430 kr
  • Operating cost: 818 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt

Superfint totalrenoverat bostadsrättsradhus med påkostade stilrena materialval! Här får man det bästa av två världar med naturen och Ekebyhovs slottspark runt hörnet samtidigt som man har nära gångavstånd till Ekerö centrum, förskolor, skolor, bussar, pendelbåt in till stan och mycket mer. Bostaden är utmärkt planerad med öppna sällskapsytor i form av kök och vardagsrum på entréplanet och båda sovrummen på övervåningen. Exklusivt kök med inredning från Ballingslöv och generös matplats med behaglig utsikt mot skogen. Nyrenoverade helkaklade duschrum på båda våningsplanen. Snyggt nytt ekgolv (1-stav) i samtliga rum.

Uteplatserna bjuder på skön sol från morgon till kväll och här finns gott om plats för umgänge och lek. Altanen på baksidan är väldigt ogenerad (med vitmålade plank runt om) och badar i sol från eftermiddagen till sent på kvällen, här finns även förrådet.

Välskött och omtyckt förening med samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga och fina lekplatser. Kostnaden för uppvärmning, varmt och kallt vatten samt tv och internet ingår i avgiften. Mycket bekvämt boende i lugnt område med centralt läge och nära gångavstånd till allt man kan önska.

About the property

Description

Hela bostaden är totalrenoverad 2023. I samtliga rum är det nytt snyggt borstat lackat ekgolv (1-stav).

ENTRÉPLAN
HALL
Välkomnande entréhall med mörkgrått klinkergolv. Vitmålade väggar och mörk akustikpanel på en vägg. Utmärkt förvaring med två svarta garderober samt klädstång.

KÖK
Modernt påkostat kök från Ballingslöv med kökssnickerier i mörkblått utförande. Vitmålade väggar och slätspacklat vitmålat tak. Goda arbetsytor med vitt kakel ovan och gott om förvaringsutrymme. Rostfri kyl, rostfri frys, rostfri diskmaskin med zeolith-torkning, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn med pyrolys och inbyggd micro. Samtliga maskiner (utom fläkten) är från Siemens. Rymlig matplats invid fönster med utsikt mot uteplatsen på entrésidan och vidare mot skogen.

VARDAGSRUM
Stort trivsamt sällskapsrum med utgång till den härliga uteplatsen på baksidan. Invid altandörren finns ett utrymme som passar utmärkt som kontorsplats. Under trappan har man ett mysigt "kryp in" med plats för t.ex. läshörna eller lekhörna. Målade väggar i grått och slätspacklat vitmålat tak. En vitmålad trappa leder upp till övervåningen.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med ingång från vardagsrummet. Vitmålade väggar och praktiska förvaring längs en vägg. Det finns möjlighet att bygga om förrådet och en del av vardagsrummet till ett litet extra rum.

DUSCHRUM
Totalrenoverat stilrent duschrum med vita helkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Duschplats, wc samt handfatskommod med spegel ovan.

ÖVRE PLAN
HALL
Hall med gråmålade väggar. Här finns plats för t.ex. garderober eller ett skrivbord.

SOVRUM 1
Rofyllt sovrum med vitmålade väggar och utsikt mot skogen.

SOVRUN 2
Det största sovrummet med gråmålade väggar och behaglig utsikt mot skogen.

DUSCHRUM
Smakfullt totalrenoverat duschrum med kalkstensliknande klinkergolv och stora vita kakelplattor i matt utförande på väggarna. Duschplats, wc och handfatskommod med spegel ovan. Tvättavdelning med tvättmaskin från LG, vit tvättbänk och två vita överskåp.

Summary

Type: Radhus
Rooms: 3, of which 2 bedrooms
Living area: ca 91,5 m2
Apartment number: 102
Price (Starting price): 4 495 000 SEK
Year of construction: 1985/1986
Operating cost: 818 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Vänligen observera att den exakta ytan inte är uppmätt.

Plot/balcony/patio

Uteplats: På entrésidan har man en trädäckad altan från 2024. Altanen ramas in av häckar mot grannarna och staket mot gränden. Här har man sol på förmiddagen och fin utsikt mot skogen.

Baksidan erbjuder en stor härlig trädäckad altan från 2024 med sol från eftermiddagen till sent på kvällen. Uteplatsen ramas in av vitmålade plank som skyddar mot insyn.

Marken är inte upplåten med bostadsrätt och det finns inte heller något skriftligt nyttjanderättsavtal. Marken tillhör föreningen men de boende nyttjar och sköter om marken i anslutning till sina bostadsrätter.

FÖRRÅD
Vid uteplatsen på baksidan finns ett rymligt förråd. Förrådet nyttjas av bostadsrättsinnehavaren men det är inte upplåtet med bostadsrätt.

Tv/Internet connection

Tv och internet via fiber från Telia. Basutbud med tv kanaler (Telias tv-paket "lagom") samt bredband via fiber (1000/1000) ingår i avgiften.

General

County: Stockholm
Municipality: Ekerö
Area: Ekerö Tätort

Surroundings

Radhuset ligger i mycket eftertraktade Ekudden, ett barnvänligt område med fina lekplatser.

Det är nära gångavstånd till Ekerö centrum som erbjuder en stor välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, klädbutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, bageri, systembolag m.m. Precis nedanför Ekerö centrum ligger Tappströmskanalen. Där finns en jättefin strandpromenad och ett välbesökt sommarcafé.

Nära intill ligger Ekebyhovs slottspark och bokskog. I slottsparken finns vackra promenadområden och slottet serverar utsökta luncher. I Ekebyhovsdalen finns nöjen för både stora och små med lekplats, skatepark, utegym och hundrastgård.

I Jungfrusund finns ett rikt utbud av aktiviteter, ett flertal restauranger, en gymanläggning, padelbanor, skönhetssalonger, minigolfbana, strand samt uthyrning av båt, kanot, sup, etc.

Ekerö erbjuder flera fina badplatser, närmast är det till Närlundabadet.

För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med bl.a. fotbollsplaner, badhus, tennisbana och ishall. Det är även nära till Jungfrusundsåsens naturområde som bl.a. erbjuder mycket fina motionsspår, vandringsleder och ridstigar. Där ligger även Ekebyhovs skidbacke. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor. På Ekerö finns tre golfbanor, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK.

I närområdet finns flera förskolor och skolor, bl.a. Ekuddens förskola som ligger i radhusområdet, förskolan Ångbåten, Ekebyhovsskolan och Tappströmsskolan.

Kommunikationerna är mycket bra. Det tar bara några minuter att promenera till Ekerö centrum eller Ekerövägen där flertalet busslinjer går. Det finns också en pendelbåt som går mellan Tappström och Klara Mälarstrand. Bara ca 5 min med bil från Ekuddsvägen går bilfärjan från Ekerö till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söderut.

Share in the association

Share of monthly fee: 0.9075 %

Deposit fee

573 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

439 503 SEK
Beräkningen har gjorts med årsredovisningen från 2023 som underlag.

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Fastighet Ekebyhov 1:527
I föreningen finns 113 lägenheter fördelat på 1 st 1 rok, 28 st 2 rok, 48 st 3 rok, 31 st 4 rok, 5 st 5 rok.
Området är ritat av den kända arkitekten Ralph Erskine.
Föreningen har en hemsida: www.brfekeby.se
Uppvärmning via bergvärme. Spetsvärme för varmvattnet via fjärrvärme.
Ekonomi och administration sköts av Hsb.

Shared spaces

I föreningen finns en samlingslokal med kök och stort allrum som går att hyra för ca 400 kr/dygn. Invid samlingslokalen finns ett gästrum med fyra bäddar och wc som kan hyras för 300 kr/dygn. Det finns också en stor tvättstuga med fyra tvättmaskiner, matt-tvätt, torktumlare, torkskåp, centrifug och mangel.

Parking

I föreningen finns garageplatser, carportplatser och parkeringsplatser som uthyres separat. Garageplats kostar ca 350 kr/månad. Parkeringsplats med motorvärmaruttag kostar ca 200 kr/månad. Parkeringsplats i carport kostar ca 180 kr/månad.

Economy

Price (Starting price)

4 495 000 SEK

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

5 430 SEK
Included in fee are heating, hot water and cold water

Operating costs

818 SEK/month
Annual electricity consumption: 2568 kWh/year
Comment: Driftkostnaderna baseras på säljarens förbrukning februari 2024 - juli 2024 med två personer i hushållet. Fram till januari 2024 var termostaten till ventilationens uppvärmning av inomhusluften felaktigt inställd (på högsta temperatur) och det drogs extra mycket el. På grund av det har driftkostnaderna beräknats from februari 2024.

Distributed as follows

Electrical: 622 SEK
Insurance: 196 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 96 kWh/kvm/år
Energy class: DD
Specific energy use: 60 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2019-12-31

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 37 Show all 43 images
 

Floor plan

Map and area

Ekuddsvägen 2H, Ekerö

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 5430 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Ekerö Tätort, Ekerö
Ekuddsvägen 2H
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan