Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 4 366 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emil Andersson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Emil Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
Jessica Egnér, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Jessica Egnér
Mäklarkoordinator
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lund

Runslingan 22D

Monthly fee: 4 366 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emil Andersson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Emil Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
Jessica Egnér, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Jessica Egnér
Mäklarkoordinator
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerad 2.5 med jacuzzi!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 2
  • Living area: 64 m2
  • Apartment number: 306
  • Year of construction: 1972
  • Monthly fee: 4 366 kr
  • Operating cost: 498 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 3
  • Elevator: No

Välkommen in i denna otroligt välplanerade 2.5 som bjuder på ett stort och ljust vardagsrum i härliga toner.
Här finns ett stort sovrum med mycket förvaring samt ett mindre rum som kan användas antingen som sovrum, kontor eller en walk-in-closet!

Köket är rymligt och passar perfekt för middagar med familj och vänner, här kan man umgås och hjälpas åt med gott om utrymme.
Genom det härliga vardagsrummet träder du ut på den nyrenoverade, inglasade balkongen som bjuder på härligt västerläge. Här kommer du kunna njuta av många härliga solnedgångar med gott sällskap och något trevligt att dricka.

Pricken över i:et i denna härliga bostaden är det rymliga badrummet som bjuder på en lyxig jacuzzi där du kan koppla av under årets alla dagar.

Är du redo att besöka ditt nästa hem så kontakta mig redan idag!

About the property

Description

Hall: Du kommer in en vitmålad hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Här finns bra möjligheter för extra förvaring, golvet pryds av klinker.
Badrum: Här kommer du in i ett stort badrum som bjuder på en härlig jacuzzi i ena hörnet. Här finns även dusch, wc, kommod med handfat samt spegelskåp. På golvet ligger går klinker och väggarna är kaklade i vitt med en dekorrand i mitten.
Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och luftigt med härligt ljusinsläpp från balkongen. En vägg är målade i en vacker och harmonisk grön nyans. Här är gott om plats för olika möbleringsalternativ och perfekt för trevliga tillställningar och mysiga hemmakvällar. Golvet pryds av ett vackert parkettgolv.
Kontor: Mellan vardagsrummet och sovrummet är ett extra rum byggt som idag används som sovrum. Här är möjligheterna många och det kan med fördel även användas som kontor eller Walk-in-closet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.
Sovrum: Rymligt sovrum med plats för en stor säng och med skjutgarderober längs ena väggen. En liten extra hörna som är perfekt för extra förvaring eller som arbetshörna. Golvet pryds av parkett och väggarna är vita med en mörkare fondvägg på den innersta väggen.
Kök: Köket är rymligt med mycket arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. I mitten finns god plats för en större matgrupp. Här finns kyl, frys, spishäll och fläkt. Luckor i furu som matchas med blå mosaik-kakel ovanför den mörka bänkskivan och på golvet ligger mörkgrå klinkers.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 2
Living area: 64 m2
Apartment number: 306
Year of construction: 1972
Operating cost: 498 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 3
Elevator: No
Moving in: Enligt överenskommelse

Plot/balcony/patio

Balkong: Härlig nyrenoverad balkong i underbart västerläge! Här kommer du kunna njuta av många solnedgångar i trevligt sällskap med något gott att dricka.

Tv/Internet connection

Kabel-tv: föreningen har kabel-tv via Tele2, basutbud ingår i avgiften.
Internet: föreningen har bredband via Telenor med 250 Mbit/s, ingår i avgiften. Kommer höjas till 1000 Mbit/s under året.

Heating and ventilation system

Fjärrvärme levereras från kraftringen.

General

County: Skåne
Municipality: Lund
Area: Lund

Surroundings

Du hittar Brf Runristaren i sydöstra Lund på Linero. Här bor du med närhet till affärer, apotek, bibliotek, pizzeria, stadsdelskyrka och vårdcentral vid Linero Centrum.
Området ligger i anslutning till ett flertal busslinjer. Stadsbussarna linje 3 och 6 (via universitetet), tar dig mellan Linero och centrala Lund på ca 15 minuter. Närhet till både innerstad och omkringliggande naturområden.

Det finns flertalet skolor i området, Vikingaskolan F-9, Mårtensskolan F-6, Råby skola F-6 och Maria Montessoriskolan F-9 ligger i närheten.
Linero bjuder även på flertalet förskolor. Här finns Ormen Långe, Ängslyckans förskola, Blåtunga och Pysslingen Utforskarna förskola.


Här finns gott om grönområden i stadsdelens bostadsområden. Parkerna och parkstråken förgrenar sig och bildar ett sammanhållet nätverk. I anslutning till den centralt belägna stadsdelsparken Tre Högars park finns förutom Linero centrum, fritidslokaler, tennishall, idrottsplaner och gym. Inte långt bort ligger Stora Råby med sina vackra gathus och fin natur. I närheten finns även golfbanor och det är cykelavstånd till Skrylle naturreservat. På Linero finns även ett nybyggt utegym och flera lekplatser.

Share in the association

Share in the association: 0.2941

The residential property's indirect net indebtedness

131 784 SEK
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning, dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Beräkningen har skett via uppgifter från senast tillgängliga årsredovisning.

Nettoskuldsättningen är beräknad enligt formeln: Bostadsrättsföreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadsrättens andelstal för årsavgift.

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Bostadsrättsföreningen Runristaren bildades 1977 och består av 321 bostadsrätter, fördelade på tolv trevåningshus.
Lägenheterna består av välplanerade ettor till fyror. Föreningen accepterar delat ägande och önskar att den som bor i lägenheten äger minst 10%.
I samband med en överlåtelse önskar föreningen att göra en tillsyn av bostaden. Det är önskvärt att både köpare och säljare närvarar vid tillsynen.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Renovation description

Renovations done: Renoveringar:
Fönster byttes ut i slutet av 1990 - talet.
2000/2001 renoverades befintliga balkonger.
2004 byttes samtliga avloppsstammar i kök och badrum, taket lades om och vattenledningarna byttes ut till trapphusradiatorerna.
2007 renoverades samtliga trapphus och entréer.
2015 Källarlokalerna renoverades.
2016 uppgraderades värmesystemet och dräneringen förbättrades.
2017 Utbyte av kallvattenledningar samt spolning av dagvattenbrunnar.
2017 Nytt cykelförråd vid hus 10.
2018 Taggar och portsystem.
2019 Nya takfläktar.
2019 Telenor bredband uppgraderas till 250/250.
2019 Installation av LED-belysning i trapphuset.
2020 Relining av avloppsstammar

Shared spaces

I trapphuset finns tvättstuga med 2 maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.
Trappstädning sköts av inhyrd personal.

Runristaren har ett brett utbud på aktiviteter de har en egen styrketräningslokal, det finns även pingisbord, hobbyrum, biljardbord, boulebana, bastu.
Utöver det finn det även övernattningslägenhet att hyra, grovtvättstuga samt festlokal med ett komplett utrustat kök.
Extra källarförråd finns till uthyrning. Separat kösystem tillämpas.
Föreningen har även ett antal odlingslotter för uthyrning.
Vänligen kontakta vicevärdskontoret för mer information.

Parking

Det finns möjlighet att hyra P-plats för 110:-/mån, MC-plats 50 kr/mån, carport 200:-/månad och garage 300:-/månad.
För närvarande finns det inte någon kö till p-plats eller MC-plats. Kösystem till carport och garage. Det finns avgiftsbelagd gästparkering som rymmer 19 platser.

Economy

Monthly fee

4 366 SEK
Included in fee are heating, water, internet and cable tv

Operating costs

498 SEK/month
Number in the household: 3

Distributed as follows

Electrical: 300 SEK
Insurance: 198 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Information on deposit is missing

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 128 kWh/kvm/år
Energy class: EE
Specific energy use: 115 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2020-06-26

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 14 Show all 20 images
 

Map and area

Runslingan 22D, Lund

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4366 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Lund, Lund
Runslingan 22D
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan