Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 4 045 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Stina Hettema, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Stina Hettema
Fastighetsmäklare
Karin Granberg, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Karin Granberg
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Norrköping

Tjustgatan 11

Monthly fee: 4 045 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Stina Hettema, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Stina Hettema
Fastighetsmäklare
Karin Granberg, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Karin Granberg
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Sekelskfitesdröm - en 3:a i toppskick i häftig industribyggnad

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 3, of which 2 bedrooms
  • Living area: 80 m2
  • Apartment number: 242
  • Monthly fee: 4 045 kr
  • Operating cost: 824 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 1 of 5
  • Elevator: Yes

Välkomna till Tjustgatan 11 och Norrköpings gamla ylleväveri Järven! Ett fabrikskomplex som uppfördes på 1890-talet för att användas inom textilindustrin men som idag nyttjas av bostadsrättsföreningen Brf Järven.

Här välkomnas ni till en ljus och rymlig rymlig trea en halvtrappa upp om 80 m². Lägenhetens öppna planlösning bidrar till en otrolig rymd. Den K-märkta industrifastigheten, som blev inflyttningsklar 2010, bjuder på en imponerande takhöjd (3.20 m) och stora spröjsade industrifönster med djupa fönsternischer i betong. Historiens vingslag slår igenom i välbevarade, tidstypiska detaljer från förra seklet och interiören i toppklass erbjuder ett modernt boende. Det här är ett boende för dig som söker efter ett hem med det lilla extra.

Hemmets hjärta är det generösa köket med matplats och med en öppen planlösning till det anslutande vardagsrummet. Optimalt planerat för social samvaro med vänner och familj. Genomgående hög standard med köksutrustning från Vedum och fläkt från Fjäråskupan. Lägenhetens stora fönster, alla mot innergården, erbjuder ett fantastiskt ljusspel under dygnets alla timmar och bidrar till en härlig atmosfär att leva i. Utöver generösa ytor att umgås på så finns ett större sovrum med egen walk in closet och ett mindre sovrum perfekt för gäster, som arbetsplats eller som barnrum.

Balkongens vackra pardörrar öppnas in mot köket vilket gör att hela balkongen är möblerbar. Den platsbyggda soffan har smart förvaring för dynor, kuddar och filtar.

Här bor du på en lugn gata nära till kommunikationer och med gångavstånd till Resecentrum. Ett stenkast bort ligger Folkparken med allt vad den har att erbjuda i form av minigolf, volleybollplan och lummiga promenadstråk längs Strömmen. Läget på Norr kan inte bli bättre. Här har ni nära till butiker, restauranger, caféer och barer och ni tar er lätt till andra delar av Norrköping tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet.

Varmt välkommen med din intresseanmälan

About the property

Description

ENTRÈHALL
Hall med mörkt klinkergolv, stor garderob med skjutdörrar samt ljust målade väggar i en lugn ton.

DUSCHRUM
Duschrum med mörkt klinkergolv (golvvärme - el) samt helkaklade väggar. WC, duschväggar i rökfärgat glas. Tvättställ med kommod från Vedum (-20) och överskåp med spegel. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna (-20) med bänkskiva och vägghängt överskåp.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Generösa sällskapsytor tack var den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp genom stora vackra fönster. Mörkbetsat ekparkettgolv , målade vita väggar och en fondvägg med en exklusiv tapet från Cole & Son.
Utgång till balkong med dubbeldörrar.
Det mycket smakfulla köket från 2019 är från Vedum, i svartbetsad ek med bänkskiva och stänkskydd i kompositsten. Vägghängd fläkt från Fjäråskupan.
Köket är vidare utrustat med: induktionshäll, mikrovågsugn och integrerad kyl/frys samt diskmaskin.
Extra köksskåp med bänkskiva i kompositsten sitter på väggen mot det stora sovrummet.

SOVRUM 1
Stora sovrummet med mörkbetsat ekparkettgolv och målade väggar. Stor garderob. Ingång till rymlig klädkammare "Walk in closet" med samma golv och smart förvaring genom hyllsystem.

SOVRUM 2
Lilla sovrummet med mörkbetsat ekparkettgolv och ljust målade väggar i en lugn grön nyans.

BALKONG
Rymlig och mysig balkong i sydvästläge med platsbyggd soffa och spaljé mot innergården. Den platsbyggda soffan har smart förvaring för kuddar och dynor.

Utöver en fantastisk takhöjd erbjuder lägenheten också djupa fönsterbänkar i betong, ypperligt för blommor och dekorationer eller varför inte ett ombonat ställe att krypa upp i med tekoppen en mörk höstdag.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 3, of which 2 bedrooms
Living area: 80 m2
Apartment number: 242
Operating cost: 824 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 1 av 5
Elevator: Yes

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia om bredband och TV och debiteras ihop med hyran. Kostnaden är 299kr per månad för bredbandsfiber och TV.

General

County: Östergötland
Municipality: Norrköping
Area: Centralt

Surroundings

Här bor ni ett område där ni har närhet till både resecentrum, stort restaurangutbud, flera bra mataffärer samt Norrköpings största parkområde med fina promenadstråk runt Åbackarna.

Med bil så tar ni er ut till Ingelsta handelscentrum på 5 min. I området finns bra allmänna kommunikationer och till universitetet är det endast 10 min promenad. Himmelstalunds rekreationsområde är beläget på bekvämt cykelavstånd från Norr. Här finns mycket stora gröna ytor, minigolf, bowlinghall, utomhusbad samt skidspår på vintern. I Himmelstalundsområdet ligger också Stadium arena, tennis, squash samt isrinkar.

Share in the association

Share in the association: 1.42908%
Share of monthly fee: 0,0142908

The residential property's indirect net indebtedness

444 405 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Brf Järven 2 bildades 2010 som etapp 2 och 3 i ombyggnationen av kvarteret Järven med en total bostadsyta om 3 709 kvm, YFA Textilindustris gamla tegelbyggnader från 1895. 2010-2012 stod lägenheterna klara för inflyttning. I föreningen finns 55 lägenheter. Innergården delas med flera fastigheter som idag nyttjas till bostäder, förskola/skola samt äldreboende.

Ordningsregler, Balkongregler & Brandskyddsregler
Information om styrelsen, ordnings- , balkong- samt brandskyddsregler finns på föreningens hemsida https://brfjarven2.se.

Renovation description

Upcoming renovations: Inga större renoveringar planerade 28/8-24

Shared spaces

Bastu & Relax & Övernattningsrum
Högst upp i trapphuset i Enebygatan 20 finns bastu och relax. Avgiftsfritt. Bokning sker i websystem. Relaxen fungerar även som övernattningsrum för medlems gäster, och bokas hos styrelsen, 300kr/natt.

Paviljonger & Grillning
Föreningen förfogar över två nya fina paviljonger med möjlighet för grillning för alla medlemmar.

Förråd & Cykelförvaring
Till lägenheten följer ett förråd som är beläget i husets källarplan där det även finns gemensamma utrymmen för cykelförvaring.

Avfall & Källsortering
Avfall och källsortering finns i en separat byggnad i nära anslutning till porten.

Parking

Bilplats 1: Garage . Avgift 700 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 300 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 3: MC-platser . Avgift 250 kr/mån.
Garageplatsernas pris varierar från 400 kr till 700 kr beroende på hur lättillgängliga de är.
Det är 10 st i kö till garaget och 4 st till parkering. Hur lång tid det tar att få plats är svårt att säga beroende på hur många som flyttar som har en plats. 28/8-24

Housing association economy

Upcoming fee changes: Finns inga beslut på avgiftsjusteringar per dagens datum 28/8-24

Economy

Transfer fee

Transfer fee: 1 183 SEK
Transfer fee is paid by: säljare

Monthly fee

4 045 SEK
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (Tv grundpaket från Telia), bostadsrättstillägg och fasta nätavgiften för hushållselen.
El-förbrukningen debiteras individuellt och faktisk förbrukning debiteras i efterhand i samband med månadsavgiften.

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia om bredband och TV. Bredbandet debiteras ihop med hyran. Kostnaden är 299kr per månad för bredbandsfiber och TV.

Operating costs

824 SEK/month
Annual electricity consumption: 2400 kWh/year
Number in the household: 2

Distributed as follows

Electrical: 300 SEK
Insurance: 225 SEK
Gruppavtal TV bredband : 299 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Finns inga beslut på avgiftsjusteringar per dagens datum 28/8-24

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 134 kWh/kvm/år
Energy class: EE
Energy declaration completed: 2014-11-12
Inspector: Johan Hall

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 20 Show all 26 images
 

Floor plan

Map and area

Tjustgatan 11, Norrköping

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4045 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Centralt, Norrköping
Tjustgatan 11
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan