Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 6 989 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Maja Eskilsson Andersson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Maja Eskilsson Andersson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linköping

Aftongatan 130

Monthly fee: 6 989 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Maja Eskilsson Andersson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Maja Eskilsson Andersson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Superfint bostadsrättsparhus i populära Vidingsjö!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 4
  • Living area: 105 m2
  • Apartment number: 146
  • Year of construction: 1989
  • Monthly fee: 6 989 kr
  • Operating cost: 850 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 1
  • Elevator: No

Välkommen till gemytliga kvarter i södra Linköping, nära skog och mark och stillsamma gatustråk. Här bor man nära fantastisk natur med löpslingor, utegym och möjlighet till oändliga upptäcktsfärder och utflykter i närliggande omgivningar. Det är korta avstånd till barnomsorg och skola samt gott om lekplatser i lantlig inramning av skogspartier och Vidingsjö motionscenter. Här ges ett tillfälle till ett välplanerat och fräscht boende i två plan med gott om plats och fin utemiljö. Man bor med trivsamt och inbäddat läge på bilfria gator med parkering i garage i närliggande länga. Bostaden omges av en välskött trädgårdstäppa som erbjuder flera möjliga uteplatser och även extra plats i ett ombonat uterum.

Entrésidan är välkomnande och prydlig med planteringar, häck och stensatt gång till farstukvist under tak. Framsidan ger access till bostadens övriga trädgårdsdelar med både gräsmatta, altan, uterum och förråd. En praktisk och välskött tomtyta som gör det möjligt att nå fram och baksida genom gräs- och altanytan vid sidan av bostaden. Från farstukvisten välkomnar sedan hallen med praktiskt klinkergolv och utrymme för kapphängare och garderober. Direkt till vänster om hallen ges access till tvättstuga som bland annat rymmer tvättmaskin och torkskåp. Längre in i hallen finns duschrum med helkaklad interiör och naturligt ljus från fönster. Härifrån nås även ett av bostadens tre sovrum som är i god storlek och har vy mot uterum och bostadens trädgårdssida.

Entréplan rymmer därutöver kök, vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet och förvaringsmöjlighet under trapp via den inre hallen. Köket är placerat till höger från hallen, ett drömmigt utrymme för både matlagning och familjärt umgänge. Interiören är smakfull och modern med renoverade ytor i ”lantköksstil” i mjuk gråskala där väggar pryds med en dekorativ tapet. Här har man påkostade detaljer med bänkskiva i sten, serveringsskåp samt vitvaror i rostfritt, dimmbara spotlights under skåp och en härlig matplats intill ”fönsterhörnan” med fantastiskt ljusflöde tack vare det stora fönsterpartiet som pryds med fönster i vinkel. Mitt emot köket finns det rymliga vardagsrummet som skiljs av via den inre hallen. Vidare in till det generösa vardagsrummet möts man av ljusinsläpp i två riktningar och en ombonad känsla av de mjuka färgtonerna. Rummet vetter mot trädgårdssidan och ger utrymme till det större vardagsrumsbordet samt soffgrupp. Härifrån ges tillgång till det smakfullt inglasade uterummet mot den lummiga grönskan.

En trappa upp finns ytterligare två sovrum i varsin del av våningsplanet. Till vänster om hallen finns sovrum/arbetsrum med fina fönster i hörnläge samt garderober. I motsatt riktning finns ett elegant ”master bedroom” med hel garderobsvägg som rymmer Elfainredning bakom praktiska skjutdörrar. I den övre hallen finns tre garderober samt plats för skrivbord. På övre plan finns även ytterligare badrum som är utrustat med badkar.


Helheten är stilren och enhetlig med fina utblickar och genomgående genomtänkta materialval. Utemiljön är trivsamt utformad med flera skyddade uteplatser, trädgårdstäppa samt ett separat förråd. Här njuter man av såväl vårens första spirande grönska och fågelsång som sensommarkvällarnas stillsamma nätter med uterummets härligt långa säsonger såsom extra rum.
Förutom den vackra närmiljön som ger mycket att upptäcka för stor som liten ges ett stort utbud av service och affärer. Här finns Ekholmen centrum, handelsplatsen vid Harvestad samt matbutik på promenadavstånd. Kommunikationerna är väl utbyggda med buss, cykel och smidiga bilvägar. Här bor man i stabil och välskött förening med mycket gemensamhetsutrymmen såsom övernattningslägenhet, gym, idrottshall och tvättstuga.
Ett riktigt toppenboende omgivet av natur, perfekt för barnfamiljen!

About the property

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 4
Living area: 105 m2
Apartment number: 146
Year of construction: 1989
Operating cost: 850 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 1
Elevator: No

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

Kabel TV med digitalt basutbud från Com Hem och bredband med 250mitb/s från Telenor ingår i avgiften

Heating and ventilation system

Uppvärmning: Fjärrvärme

General

County: Östergötland
Municipality: Linköping
Area: Vidingsjö

Share in the association

Share in the association: 0,7564
Share of monthly fee: 0,0087356

Deposit fee

573 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

657 504 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

HSB Haninge omfattar ca 150 bostäder på Aftongatan i Linköping. Området är lummigt, barnvänligt och trevligt.
Föreningen bildades 1986 och första inflyttning skedde 1989. Föreningen omfattas förutom sina ca 150 bostäder av 11 hyreslokaler, 123 garageplatser och 46 stycken parkeringsplatser utan tak.

Föreningen har en egen hemsida att läsa mer på: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/haninge/

Renovation description

Renovations done: Målat panel 2018
Bytt fjärrvärmeväxlar 2018
Bytt utomhus belysning 2018
Låsbyte har skett 2020
Upcoming renovations: Markunderhåll, upprustning av lekplatser samt renovering av våra gemensamma lokaler är pågående.
Visst oplanerat fastighetsunderhåll förekommer.

Shared spaces

Det finns 3 tvättstugor varav en grovtvättmaskin, cykelrum, övernattningslägenhet, 2 lokaler samt soprum att tillgå som boende i föreningen.
Övernattningslägenheten rymmer fyra sovplatser och är belägen på Aftongatan 124. Gym finns att nyttja genom medlemskap som kostar 500kr/år och hushåll.

Parking

123 garageplatser och 46 bilplatser varav avgiften är 400kr/mån respektive 185kr/mån (Separat kö). Besöksparkering finns även det i området som är avgiftsbelagd, betalning sker via app eller parkeringsautomaten som finns vid infarten till stora parkeringen.

Till varje garageplats finns en installerad laddbox, även till flertalet av parkeringsplatserna finns laddningsmöjlighet.

Mer information gällande Elbilsladdning går att läsa på föreningens hemsida via länk: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/haninge/for-medlem/elbilsladdning/

Miscellaneous

Om köparen avser att ytans storlek är av stor vikt uppmanas denna att kontrollera ytuppgifterna.

Economy

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

6 989 SEK
Included in fee are heating, hot water and cold water
I avgiften ingår värme, vatten, kabel- tv , bredband. Avgift tillkommer för ip- telefoni

Operating costs

850 SEK/month
Annual electricity consumption: 3000 kWh/year
Number in the household: 4

Distributed as follows

Electrical: 750 SEK
Insurance: 100 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 127 kWh/kvm/år
Energy class: EE
Specific energy use: 119 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2020-06-27
Inspector: Tomas Eckerud, HSB Östergötland

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 37 Show all 43 images
 

Floor plan

Map and area

Aftongatan 130, Linköping

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 6989 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Vidingsjö, Linköping
Aftongatan 130
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan